7670
-
#1572 áhá kössz -
#1571 sanada18 vegyél fel már 2 en vagyunk:D
-
simon7108 #1570 na mi az nem akar senki sem játszani?:D -
#1569 Külön kell felvenni, aztán ha nálad van, az egér görgőt nyomd hosszan amíg bemér valakit, és engedd el.
A nagy terem feletti gerendáknál van, az akna mellett. -
#1568 Nem, a demoban sajnos nemtudod állítani, ahogyan azt sem, hogy több legyen 8 playernél a szerver mérete. -
#1567 predatornál löveget melyik gombbal lehet elővarázsolni? -
#1566 Amúgy aki hostol az elvileg be tudja állítani a játékidőt többre is mint 10 perc, legalábbis én még most vettem észre hogy a view game details-nél van olyan hogy time limit és az 10 percre van rakva. Majd ezt meg kéne nézni. -
simon7108 #1565 aki most akar játszani az vegyen fel steamen és játszhatunk!
simon7107 -
#1564 Pláne hogy msot jelentette be a Rebellion, hogy megcsinálja a matchmakinget gépre... :D -
#1563 XDDDDDDDDDd
Nyugi már vazdmeg. Ettől a search rinyától már a tököm ki van, a teljesben nem lesz ilyen hidjétek már el! -
#1562 :(
-
#1561 Az egér lelassulása sokmindenkinek előjött, de csak a Vsync kikapcsolását, és a felbontás lejjebb vételét tudom javasolni:( -
#1560 Jaja. Én is meglepődtem, hogy a grafikához képest mennyire jól megy a játék. -
#1559 Valami olyasmit halottam most hogy amcsiba leállt a Steam éjfélkor. Ami nálunk pár órával ezuelött volt és bekavarhatott a játékoknak. -
#1558 Na látom a steam-nek annyi ujrakellett inidtanom a gépet erre már 5 perce próbál bejelentkezni ! -
simon7108 #1557 nemtudom te milyen játékkal játszottál de a gépigénye épp hogy alacsony!
a mai idoben már ez semmi....orulj neki,hogy nem kell neki 4 magos proci!
nekem mellesleg maxon megy akadás nélkul és meseszép a grafika! -
#1556 Kijavítom: Az egér nálam is kicsit lassú, de szerintem azért mert a játék is lassú kicsit! -
#1555 Az egér nálam is kicsit lassú, de szerintem azért mert kicsit lassú. Mármint nem szaggat, hanem olyan 25 fps körül lehet. És ez csak a laptop, milyen lesz a gépen? 60 fps:D
Szóval nálam tuti vétel:D -
#1554 a demóban felsem engedi tenni a grafikát*** (hopsz xD) -
#1553 Én még aszondom hogy tök alacsony a gépigény és amelett marhajól néz ki a játék. Nekem semmigond az irányítással (már amennyire kitapasztaltam abban az 5percben amíg lenem dobott) de a demóban felsem engedi tenni a demót szal...én nekem nagyon bejön. -
#1552 nekem k*rva gyorsan reagál az egér:D -
#1551 És az csak velem van hogy kiválasztom a fajt(2. menet) és ha nyomok bármit is, ha nem akkor is kidob.Mit kéne tennem hogy ne rakjon ki a menübe? -
#1550 PRO:
AVP!!!
KONTRA:
-irreálisan nagy gépigény... maximum beállítások mellett 0 FPS, emellett még "ronda" is...
-fos irányítás... nem a billentyűkiosztásra gondolok, hanem arra, hogy az egér marha lassan reagál... mind mozdításra, mind gombnyomásra.
-NINCS GUGGOLÁS???
csak Marinenal tudtam kipróbálni 2 óra alatt egy helyre engedett be... fasza, és még azt hittem az IWnet szar :)
Az egész olyan... konzolos! oh, mily' meglepő... hatalmas csalódás...
Marine single miatt azért lewarezolom majd... 5000-t sem ér ebben a formában. L4D-t megvettem túlárazva, MW2-t megvettem túlárazva, ezt... ez majd kiderül warez által hogy megéri-e... (és igen, létezik ilyen, MW2-t 2szer végigjátszottam megvétel előtt) -
#1549 Nekem szinte abszolut semmi gondom nincs a játék muitjával 1-2 perc elteltével mindig bedob egy serverre ! -
#1548 nincs -
#1547 Milehet?:S -
#1546 Nem:S -
#1545 Mástsem enged be a serverre a játék???? -
#1544 Amugy nálam a következő a sorrend !
1. Alien nagyon gyors gyilkológép
2. Predator ezzel is jól lehet gyilkolni rendesen
3. Marine ez valami harmat gyenge lett se guggolás
ugy megy mint egy csiga amikor futnia kéne akkor is alig megy -
#1543 ujregek korlátozva vannak. gondolom egy játékod sincs steamen -
#1542 Hogytudok karaktertváltani?
Csak aliennel tudok menni. Nem rossz, ált 20 killem szokott lenni, de szeretném kipróbálni a többit is. :D -
#1541 Az eszem, f@szom megáll!! Se felvenni, se fogadni nem tudok ezzel a Steamel barátokat. Áhhh csinálok egy másik felhasználonevet vagy mit :S. -
#1540 Na én egy darabig hanyagolom ezt a multi demót hátha csillapodnak az emberek és lesz hely az elkövetkező napokban! -
#1539 Háát, azért a predatort nem nagyon lehet megölni, ha tud játszani. Beáll valahova, lezár 4-5 proxy mine-al, amin a marine át sem jut, alien is csak ha épp sprintel. Alien közelharcban alulmarad, azonnail trophy killre kell mennie, ami sok helyen kivitelezhetetlen. Marine nagyon hamar le tud kaszálni, de csak ha hibázol. Cloakban ha nem mozogsz rengeteg helyen észre sem vesz.
Tesztelgettem a fegyvereket, a combisticknek én nem látom hasznát, a disc ugyanúgy instant öl, csak sokkal könnyebb vele célozni és nem lassít le. Szerintem tetű OP. Ugyanezért a plazmát sem nagyon értem.
Mondjuk a disc avsp2 multiban is tiltva volt a sniperrel együtt sok szerveren. -
gyusa #1538 Mert új vagyok steamban
-
gyusa #1537 Na nekem elmagyarázná valaki hogy hogy kell elfogadni a meghívót (részletesen) köszi -
#1536 engem is vegyen fel valaki sipi néven vagyok +felmentemts re is -
#1535 újra -
#1534 na faxa sikeresen töröltelek xD tiszta steam májer vagyok na felveszlek azután meg játékba felveszlek csak add meg a nicked
-
#1533 pls vegyél fel én nem értek hozzá xD