Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
2004-08-14 VCD Alien Vs. Predator (2004) *CAM* FBC 64x15 MB
Amúgy lesz egy Predator-os game is:
http://www.predatorconcretejungle.com/us/
Sajna csak PS2, és Xbox konzolokra.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
krekkes szerverrõl nem hallottam
ja, és magyar szerver nincs (sajnos)
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Azt szeretném megkérdezni hogy régebben nagyonsokat játszottam az avp elsõ részével a 2. annyira nem.Kérdésem az lenne hogy online hogyan lehet játszani az elsõ részt illetve lehet e?Hálóban játszottunk már vele de most szeretnék online is.Megoldható ez vhogy? Köszi
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Mi lehet a gond??Az lehet hogy kb 2.3Ati driver kell hozá 😊)
Next PC upgrade: 2022
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Single-t nyomok.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a kamerás verzió meg nem érdekel szerencsére tudok angolul szóval letöltésre fel!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
megjött a kedvem a féregírtáshoz
...és még a filmet is meg kell szereznem valahonnan...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
én azt olvastam régebben hogy az AvP3 csak Predatoros lesz, különbözõ világokban kell majd vadászgatni
Most, hogy mar tul vagyunk a D3-on, azt hiszem, azt kell mondanom, hogy ehhez a jatekhoz nem lehetne jobb valasztas, motor ugyileg. Pont ez az, ami kell hozza.
Persze kacsa is lehet az egesz hir, nem tudom.
Tudtok-e esetleg Ti errol valamit? Lesz harmadik resz?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fosatós lenne. 😊