7670
avp10logo.png
  • EnxTheOne
    most néztem a fegyver listát. Predatornak nincs netgun? ( hálő lövő fegyver) Pedig az volt a legjobb fegyver. Rálösz egyet a marinre, útána meg wristblade-el skalpolni :(
  • simon7108
    már nem tudom mit csináljak....
    elég turelmetlen típus vagyok szoval már kezdek ideges lenni:D
    lehet hagyom a francba és leszedem konzolra....
  • elitehun
    Sokáig keres!
  • pisztácia
    hmmm, nektek talál szervert?? Nekem keresi, de nem talál semmit:S
  • Lunki88
    Ez elég szar ügy, mert néha olyan mikrofon zörejes emberek lépnek be hogy muszáj lehalkítanom ha nem akarok megsüketülni.
  • havast
    valaki adna 1 linket a demohoz,plz!!!
    csak gameplayeket talalok....
  • Alblink
    Sziasztok,steam-be beleptem,es a demo allapota 100% de csak egy fekete kep jon be,es egybol viszadob az windows-ba.ha valaki tud segitsen.koszonom.
  • harvypoker
    vegyetek fel steambe hatha tobben hamarabb osszejon:
    harvy nevre keressetek és ott a 3. vagyok ezzel a keppel :D

kép
  • simon7108
    de ha jol látom lehet friendekkel is játszani vagy nem?
    mert ha igen akkor vegyetek fel steamen és játszhatunk:)
    simon7107 a steamem!
  • simon7108
    lejott de nem igen akar csatlakozni:(
  • wesker24
    Na ezt lehet játszani kevesebb playerrel is ! És igy sokkal jobb hogy nincsenek 8-an ! Amugy nem tudom hogyan de ki lehet rugni a játékosokat a serverről aki inditotta a servert !

• harvypoker
    epp most vettem fel very highra +16x simitas dehat szart se erek vele amikor 1 oraja nemjutok be semmilyen serverre (lehet hogy kepzelodom de amikor tobben voltunk egy lobbyba hamarabb talalt servert)
  • mikiking
    igen ? hát ezt nem tudtam,de a grafika akkor is ugyanolyan gondolom
  • harvypoker
    a single kurvajo de ez csak multi demo :D:D:D:D
  • mikiking
    Szevasztok,latom kint a demo. Nem fogom letolteni,én csak véleményt szeretnék kérni ? Multi nem érdekel,csak Single
  • harvypoker
    hatulrol E és meghal azonnal
  • Atwa
    nekem is ugyanez a "searching" probléma :S :S
  • triplet
    Hogy aktiválom az ilyen speciális kivégzéseket?
  • Deathstorm676
    Nekem már lent van a demo csak amikor keresnék egy játékot örökké csak a searching for game van ki írva és nem talál semmit. Ötlet?
  • Adam II
    Voice chatben biztos sokszor lehet majd hallani a "Game over man game over!" mellett. Amúgy nem lehet kikapcsolni a voice chat-et.
  • Lunki88
    Ez még ma is üt! :D
  • harvypoker
    sose lehetett savat kopkodni (egyedul az alien4 be)
  • simon7108
    tudom,hogy a vére savas de mintha az AvP 2 játékban lehetett volna vagy nem?de lehet rosszul emlékszem már rég játszottam vele....
    (már 50%:D)
  • Adam II
    A banner alatt lévő oldal megbízható, mennyi idő amíg meg jön a játék, tényleg csak olyan kevés postaköltséget kell fizetni?
    CDgalaxis sokkal drágábban árulja és csak Február 26-án lesz náluk.
  • elitehun
    Az aliennek a vére savas. És mivel m se tudunk vért köpni ezért az ailen se
  • simon7108
    aliennel nem lehet savval kopkodni?:D
  • Magh
    Sosem gondoltam volna :D
    Az a baj, hogy avsp2-ben alapból ilyen gyors volt, sokkal precízebb volt a falmászás, és volt egy szolid 50 méteres ugrása. Most meg gyors, aha, csak közben a predator szinte ugyenilyen mozgékony lett és továbbra is egy tank :)

Nem értem, hogy fognak alienek megközelíteni kicsit is összedolgozó marine csapatokat. Vagy végig az árnyékban lesnek?
  • simon7108
    még csak 36%....
    na mind1 amig lejon nézem a csillagkaput:D
  • simon7108
    akkor az nem is gáz a DM-hez képest:)
    mert pl ha lenne 32 akkor DM-en elég nagy káosz lenne:D
  • Föcsök
    A demoban 8-ra van lekorlátozva, de a trailer az elején írja hogy akár 18-an is lehet majd.
  • Adam II
    Egyenlőre 8.
  • Föcsök
    Igen nincs ilyen, de ha megnyomod a q-t vagy már nem is tudom mit nyomtam a Shitet talán. Próbáld ki ezeket és ilyenkor elkezd rohanni nagyon gyorsan az ellenség felé.
  • simon7108
    hány player lehet 1 szerveren a meccseken?
  • Adam II
    Na sikerült 2 percet játszani aztán a host kiszállt a játékból. Marineal voltam megöltem két Marine-t aztán egy Alien levadászott már maga a mozgásdetektor hangjától felment bennem az adrenalin és az irányítás sem tűnt olyan szarnak mint amilyennek néhányan írták máshol.
  • Föcsök
    Nekem is annyi a max letöltésem, és jött is mikor töltöttem ilyen 2,5-el, szóval nyilván terheltek a szerverek ezért nem lehet maximummal szedni. Sikerült egyszer csatlakoznom, bebambultam és Alien lettem.:D Nagyon nagy game. Nekem már megérte, hogy előrendeltem. Meg a kis trailer hogy majd 18-an is lehet küldeni, 3 campaign. A special killek nagyon durvák. Megölt kétszer egy predator, én meg kétszer predatort, egyszer embert öltem meg úgy. Szerintem meg teljesen jó hogy sebezhető vagy közben, hiszen így reális. Majd ha prok leszünk úgy kalkuláljuk az időt meg helyet hogy csak akkor ölünk úgy ha nincs ott senki. Második lett a végére, de nagyon szoros volt, és találkoztam egy magyar sráccal is. Sznupy volt azt hiszem a neve.:D Jaj már alig várom, hogy jöjjön a játék meg a kis arcratapadósom.:) Kellett ez mert a Bad Company az xp-n nálam csúnya volt. Felraktam a win7-et azon meg lassú, de szebb. Most már inkább így hagytam win7-en, lesz ami lesz, mert azt is előrendeltem.:S
  • wesker24
    Invite friends müxik csak nincs semmi értelme mert ugyis nyilvénos serverre dob be ! Nincsen olyan hogy only haverokkal játszani !

Habár azt meglehten csinálni hogy 8 haver/ismerős csatlakozik a játékhoz és igy akkor legalább nem lenne egyetlen egy idegen player sem !
  • triplet
    Ha lejött a játék, valahogy nem lehet kiírni? Mert rohadtul szaggat a laptopon, és fel akarom rakni a nagygépre:D
  • aricsi
    Az az invite friend műxik? Mer akk felvehetnénk itt egymást.
  • gabe paul logan
    enterrel aktiválod a falramászást, az egér görgölyét lenyomva pedig deaktiválod, aliennel amúgy a legkönnyebb, minden ellent látsz hol van és simán elbújsz az árnyékok között és mehet a TK, csak az a baj hogy más is van aliennel:)
  • Magh
    Én a leap hiánya miatt nem igazán látok benne lehetőségeket. Avsp2-ben is az volt az egész class alapja. Itt meg ugrik 4-5 méter...