7670
avp10logo.png
  • PredatorHUN
    igen megvagy.
  • ajem kisa
  • berczely
    Most nekünk se megy!
  • strebacom
    Hát én már vagy 2 órája próbálok csatlakozni, de nem sikerül, pedig a tüzfal és egyéb be van állítva és többször is ujraindítottam....

• SubZero911
    Menet közben lehet karaktert váltani?
  • szabii98
    Lehet valami elrontottam nekem angol.Sikerült?
  • adam46
    na nagy küzdés árán megtaláltam de azt írja h hülye vagyok nincs semmi szóval lehet rosszat adtam emg sanada18 al próbáld meg pls
  • KennyGTP
    Engem is lehet felvenni :) nick: KennyGTP
  • Fehercsoki
    A teljesben lesz LAN?
  • PredatorHUN
    A várakozásnál a képre kattintva váltja. De az nem lehetsz, amivel már más van.
  • BBazsi
    hogy lehet kivalasztani mivel leygek?
  • ajem kisa
    MOst próbáltam ki egy baráttal a gémet, szerintem nagyon rendben van idáig (mondjuk ezt nemtolnám így napokon át, mert megunnám hamar, de jo, hogy nemcsak dm lesz), graf az állat, a predátornak a láthatatlansága, meg a látásmódok ottvannak, a marine csipogója nagyon zsír, az éliennel az a bajom csak, hogy nemtudom, hogy hova kerülök, meg épp hol vagyok néha, de ez csak megszokás kérdése szerintem!
    A fő bejom az, hogy a közös beszélgetést kikéne lőni valahogy, mert kissé gáz, hogy egszerre 10 ember 5 féle nyelven beszél egyszerre!
    És persze a várakozás...de ez is más lesz(remélem)!
    A hangulata ottvan szerintem, graf is...
  • PredatorHUN
    Bemész a közösségbe, "invites" vagy meghívók, majd elfogadás.
  • HF
    A játék nagyon komoly, bár tény hogy hozzá kell szokni.
    Nem olyan mint bármely más fps, itt baromi nagy szerepet játszik a közelharc...
    De egy killmove mindent megér :D
    Aki gondolja, beléphet a magyr avp közösségi groupba steamen, mindíg összegyűlünk páran.
    Hungarian Aliens vs Predator Community
  • MerlinW
    "A graf őszintén szólva nem érdekel de ennél úgyis jobb lesz."
    Nem lesz. Ehhez a játékhoz már nem nyúlnak, már rég a "dobozólóban" van.
    Egyébként egyetértek, a grafika engem is hidegen hagy.
  • szabii98
    hogy kell vlakit felvenni steamre?
    Wagy inkább vegyetek fel ti
    Steam:
    Wolc4no és gameben szabolcs2424

Pls valaki vegyen fel és menjünk egy szeróra
  • adam46
    köszi elmondanád hogy most mit hogy?
  • PredatorHUN
    felvettelek
  • adam46
    akkor valaki megtenné hogy felvesz barátok közé mert nem nagyon vagy steam-ben jártas nick-em: san ?
  • szabii98
    bazz bekerültem egy lagg szerverre
  • Fehercsoki
    Rebellion már dolgozik egy patchen!Hivatalos honlapjukon találtam!Egyébként a teljessel nem lesznek ilyen gondok,ezt is ott találtam: "In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly."
  • Metontour
    Sikerült bejutnom.Egy meccset toltam aliennel 2 marinenel.
    A grafika nekem tetszik.Ezzel a demoval csak az volta célom hogy megnézem hogy mennyire bírja a gépem mivel a multi nem az én világom.
  • berczely
    Grafika szép (még csak dx9)
    STEAM jó!
    Szerverre bejutottam 2 perc alatt (hívj meg haverokat)
  • PredatorHUN
    Ez csak a játékból egy kis részlet.. A teljes verzió ennél sokkal több, és (valószínűleg) jobb lesz
  • Jaffa 2843
    énis abszolut egyet értek veled.. se a graffal se a játékkal eddig nincs semmi gond.. ami gond az a demo matchmaking-je. de a teljesben más lesz.

aki azt mondja ennyi kis játék után hogy ez a játék egy rakás szar, annak nem való a deathmatch.. mert ennyiböl semmit nem lehet leszűrni, csak gondolkozni luxus már, és a divatszarozás sokat nyom a latba
  • adam46
    szánalom h több órát kell rá várni jobban tették volna ki se adják a demót mert így sok ember el fog pártolni meg ha még belőttek volna pár szervert áh
  • grimm13
    Annyira utálom a Steam-et ......
  • PredatorHUN
    Egyetértek, nagyon szép a grafika.
  • Föcsök
    Jó szar már neked. Nekem a 4850-esem érdekes módon kurva szép.:D Pedig ez még csak directx 9.
  • XenHai
    Nem tudom miről beszéltek biztos ezzel gameltek?A szerver keresési gondoktól el tekintve jó a game grafikailag is!
  • Tatyla
    videókat láttad már ,azok mik akkor?
  • Zoliz
    Szóval nagy rakás kaki ez a játék... 90-es években még elment volna a Quake mellett, de így.. Ráadásul még ronda is az 5850-esemen :(
  • Adam II
    Előbb játszottam Preadtorral, beugrottam három marakodó Alien közé és lekaszaboltam őket :D
    Nekem úgy tűnt nem nagyon vesznek észre ha bekapcsolom az álcát, meg is nyertem a meccset.
    Még van két hét megjelenésig, kíváncsi vagyok mond-e a Rebellion valamit a demoval kapcsolatban, sokan azt állítják, hogy visszamondják az előrendelést nem tudom lesz-e visszhangja.
  • Jaffa 2843
    5 embernél már hozzátok keresi az embereket és az eredeti 5 emberböl lesz vki a host
  • szabii98
    Pl. most is berakott.
  • szabii98
    Simán:D
    Csak qrva sokat kell várni.
  • harvypoker
    a lényeg hogy ha nincsenek steam barataid akkor nemjatszhatsz:
    enmost azt csinalom hogy joinolgatok stemes AVP groupokban levo emberekre aztan ahol elegen vagyunk ott tudunk jaccani is
    valahogy mintha hatvanyozottan szamitana hanyan vagytok 1emberrel soha az eletbe nemkapsz servert 2-vel mar tobb eselyed van 6nal meg tuti :D
  • Deathstorm676
    Hopp szarakodik az egér szóval véletlen benyomtam a mehet gombot és bemásoltam egy mondatot pluszban.
  • Deathstorm676
    Nem tom mit rinyáltok a hangulat miatt. Sztem megvolt a hangulat amikor a marinel elkezdett csipogni a mozgásérzékelő és tudtam hogy jön valami. Alient nem tudtam normálisan kezelni mert a sok ugrálgatás meg futkorászás után azt se tudtam hol van az ellenfél. Predátort nem próbáltam. A graf őszintén szólva nem érdekel de ennél úgyis jobb lesz. Deathmatchben meg ne várjatok sokat mert az agyatlan öldöklésről szólt. Majd az infestation az jó hangulatos lesz. Így hirtelen bedobva multiba meg nem csoda hogy sok embernek nem megy anyira mert a nagy zavarban kell megszoknia az irányítást. A single az meg már vidók alapján is tetszett szal én megveszem a játékot. Így hirtelen bedobva multiba meg nem csoda hogy sok embernek nem megy anyira mert a nagy zavarban kell megszoknia az irányítást. Főleg 5530-ért marhára megéri.
  • Adam II
    Elindítod leteszed tálcára szörfözgetsz néha ránézel.