7670
avp10logo.png
  • XenHai
    Hiába engedélyeztem tűzfalon meg ruteren is a játékot egyszerűen nem akar gambe rakni...
  • gabe paul logan
    nekem nem laggol és csak egyszer kell találnod szervert, szerencsére utána azon mész. visszíszívom az összes dolgot amit mondtam, csak türelmetlen voltam.
  • triplet
    Fiúk, NYUGI! Ez csak DEMO! Jó hogy laggol meg minden baja van. Meg mindenki rákapott gonodlom több ezren töltik világszerte. Nyugi a teljes nem lesz ilyen(legalább is gondolom én)
  • elitehun
    nem azért de ez nem a steam hibája mert nem a steam csinálta a multit. ez bizony a fejlesztQk hibája.
  • H4ver
    1-2 perc és berak egy szerverre ami laggos és nem tudsz kinyírni senkit:@ útálom steam de az talán jó lenne ha összeálnánk 8 an és csinálnánk egy magyar hostot
  • elitehun
    most kezdte el keresni a matchet. gondolom még sokáig fog tartani :S
  • gabe paul logan
    Sikerült 1 meccset játszani aliennel, simán lehet alázni.Bár tényleg jégeffektus van mint a 99es avpben, de legalább a végtagok látszanak.
    Azt viszont nem mondanám, hogy ezért az onlineért megérné megvenni a játékot. Biztos van jobb mod is de...sose rajongtam az fps hentért.
  • wesker24
    Jah szerintem is nagyon jó a multi ! És nekem sincs bajom a server kereséssel azonnal berak egy serverre 1-2 perc után !

Mivel eddig én csak alien voltam csináltam egy 2 helyezést 14 gyilokkal alien-nel ! xD Vagy én voltam mázlista vagy noobok voltak !

• elitehun
    azzal tisztában vagyok csak reménykedtem hogy nem a legértelmetlenebb multi módot mutatják be.
  • ProEvoFan
    először 40percig tartott míg talált szervert, azóta 5 min
    és a játék kurva jóóó:)) Aliens powa:D
    elitehun; igen, mindenki mindenki ellen
  • XenHai
    Mert szerintem egészen jó lett!
    Az ember fegyverei szerintem túl erősek főként az alap...
  • Richard49
    Tuzfal off
    Run as Administrator
    Win Xp SP3 Run mode
    (Windows 7)

Ennek ellenere nem jo.Szervereket 5-20 percig keres.Akkor talal valamit,utana elkezdi tolteni,es crashol desktopra..

Grat Sega..
    Szanalmas amator gyokerek..Mi a fsznak adnak ki valamit ami SZAR?
    Ezutan varhatjatok hogy megveszem a fos bughalmazotokat...
  • TurboX
    dítmeccs

-----
    a multi nálam kuka :( jobbra számítottam
  • elitehun
    Egyébként emberek is gyilkolnak embereket meg alienek is alieneket stb?
  • grebber
    Akkor lámákat fogtál ki engem kb 5 méterenként alienek téptek szét.Csipog a gép hogy jön nézem a padlot nézem a plafont honnan jön pörgök mint a ringlispil semmit nem látok és meghalok mert hátulról megölt.
    Legtöbbször alien öl meg ember csak elvétve!
  • gabe paul logan
    A nap legjobb ötlete.
  • morphologu
    This will delete Aliens vs Predator Demo game content from this computer DELETE
  • PredatorHUN
    Nekem nem megy.. Searching for games-t ír folyamatosan.
  • samsung123
    Nekem MENT! le is gyilkoltam mindenkit egy lopakodó stilusú tengerészgyalogossal, mert mindenki még csak esztelenül szaladgált:)
  • gabe paul logan
    Ennyi csak egy egyértelműen korai szakaszban lévő szerver nem igazán működő multija? A kurva játékot akartam látni nem a menüt! Jól kibasztak a néppel. Aggaszt, hogy ha már ezt sem tudják normálisan intézni, milyen lesz a játék?
  • Csokis
    Visszavonom! Így se nagyon akar csatlakozni.
  • Frenky
    Nah 1× be tudtam lépni :-)
  • morphologu
    nekem lejött elindult de semmit nem talál a multinál, keres és keres?
  • grebber
    Épp ezt mondom ez alapján nem igen győzött meg engem hogy megvegyem.
    De ha a single jó lesz és hosszú akkor ~6000-ért bőven jó.De honnan tudjam milyen a single.Megint a warezra kell majd várni és azt kipróbálni előbb.
  • Csokis
    Akinél "Searching for games" van folyamatosan, annál a tűzfal blokkol, mégha nem is jelez! Nálam is ez volt Comodo tűzfalat használva. Engedjétek ki kézzel a Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\ mappában lévő AvP.exe-t és máris jó lesz.
  • Robez84
    jóó a logod (Y)

am a játék most jön 600 al kb:D
  • Kandurex
    Kurvára nem értem miért kellett erőltetni a multipalyert a demónál. :(
  • grebber
    Szerintem jobban jártak volna ha egy akár csak 15 perces single demot adtak volna ki.
  • triplet
    42 százaléknál van! ÁÁÁ szedje már le:DD
  • Richard49
    Engem berakott,de crasholt a jatek toltesnel... -,-
  • Frenky
    "Na kipróbáltam én is,eddig nagyon tetszik,csak kár hogy a Searching for games-nél tovább nem megy... " Sajna nekem is ez van....
  • JackSparrow88
    Am azt én sem tom hogyan lehet váltani ember,predator,alien között. Nekem eddig emberrel és aliennel sikerült lennem, a ragadozót még nem tudtam kipróbálni.
  • RoyalPredator
    JÁTSZANI kéne de nem képes berakni sehova...
  • [HUN]Crassus
    nos összeségében olyan furcsa:S
  • elitehun
    Elkezdtem leszedni 450-el jön már 6%-nál van
  • JackSparrow88
    Nem rossz annyira ez a multi de ettől függetlenül nem jött meg a kedvem hozzá.(mindig utolsó voltam) Meg is látszik h nem szoktam, alig tudtam életben maradni, a rekordom 9 kinyírás. Lehet h egy single demó jobb lett volna, de ez csak az én véleményem...
  • Frenky
    Hi! Leszedtem én is reggel a demót a steam-en, aztán nem találok szervert...... Faxxxx 5let?
  • gabe paul logan
    Fasza a connection, meg a letöltés, de milyen a játék? Olvastam hogy jégeffektus van ami elég kár hiszien az utóbbi fps-ek mind leszimulálták többé-kevésbé a lépéseket.
  • wesker24
    Jah lehet hogy nálad lesz valami gubanc mert nekem is megtalálja a servert kiválasztom kivel leszek rámegyek hogy accept és 1-2 perc mulva már bent is vagyok a játékban !

Pechemre eddig csak aliennel voltam azzal meg nem sokra mentem gyilok terén ! xD
  • Magiszter
    Nálam megtalálja a szervert, kiválasztom kivel/mivel akarok lenni, majd nekiál csatlakozni meg loadingolni és az alábbi 3 eshetőséget dobja random... Most még újraindítom a gépet, mert már régen volt és lehet hogy az a baja.