7670
-
#1292 Hiába engedélyeztem tűzfalon meg ruteren is a játékot egyszerűen nem akar gambe rakni... -
#1291 nekem nem laggol és csak egyszer kell találnod szervert, szerencsére utána azon mész. visszíszívom az összes dolgot amit mondtam, csak türelmetlen voltam. -
#1290 Fiúk, NYUGI! Ez csak DEMO! Jó hogy laggol meg minden baja van. Meg mindenki rákapott gonodlom több ezren töltik világszerte. Nyugi a teljes nem lesz ilyen(legalább is gondolom én) -
#1289 nem azért de ez nem a steam hibája mert nem a steam csinálta a multit. ez bizony a fejlesztQk hibája. -
H4ver #1288 1-2 perc és berak egy szerverre ami laggos és nem tudsz kinyírni senkit:@ útálom steam de az talán jó lenne ha összeálnánk 8 an és csinálnánk egy magyar hostot -
#1287 most kezdte el keresni a matchet. gondolom még sokáig fog tartani :S -
#1286 Sikerült 1 meccset játszani aliennel, simán lehet alázni.Bár tényleg jégeffektus van mint a 99es avpben, de legalább a végtagok látszanak.
Azt viszont nem mondanám, hogy ezért az onlineért megérné megvenni a játékot. Biztos van jobb mod is de...sose rajongtam az fps hentért. -
#1285 Jah szerintem is nagyon jó a multi ! És nekem sincs bajom a server kereséssel azonnal berak egy serverre 1-2 perc után !
Mivel eddig én csak alien voltam csináltam egy 2 helyezést 14 gyilokkal alien-nel ! xD Vagy én voltam mázlista vagy noobok voltak !
-
#1284 azzal tisztában vagyok csak reménykedtem hogy nem a legértelmetlenebb multi módot mutatják be. -
ProEvoFan #1283 először 40percig tartott míg talált szervert, azóta 5 min
és a játék kurva jóóó:)) Aliens powa:D
elitehun; igen, mindenki mindenki ellen -
#1282 Mert szerintem egészen jó lett!
Az ember fegyverei szerintem túl erősek főként az alap... -
Richard49 #1281 Tuzfal off
Run as Administrator
Win Xp SP3 Run mode
(Windows 7)
Ennek ellenere nem jo.Szervereket 5-20 percig keres.Akkor talal valamit,utana elkezdi tolteni,es crashol desktopra..
Grat Sega..
Szanalmas amator gyokerek..Mi a fsznak adnak ki valamit ami SZAR?
Ezutan varhatjatok hogy megveszem a fos bughalmazotokat... -
#1280 dítmeccs
-----
a multi nálam kuka :( jobbra számítottam -
#1279 Egyébként emberek is gyilkolnak embereket meg alienek is alieneket stb? -
#1278 Akkor lámákat fogtál ki engem kb 5 méterenként alienek téptek szét.Csipog a gép hogy jön nézem a padlot nézem a plafont honnan jön pörgök mint a ringlispil semmit nem látok és meghalok mert hátulról megölt.
Legtöbbször alien öl meg ember csak elvétve! -
#1277 A nap legjobb ötlete. -
#1276 This will delete Aliens vs Predator Demo game content from this computer DELETE -
#1275 Nekem nem megy.. Searching for games-t ír folyamatosan. -
#1274 Nekem MENT! le is gyilkoltam mindenkit egy lopakodó stilusú tengerészgyalogossal, mert mindenki még csak esztelenül szaladgált:) -
#1273 Ennyi csak egy egyértelműen korai szakaszban lévő szerver nem igazán működő multija? A kurva játékot akartam látni nem a menüt! Jól kibasztak a néppel. Aggaszt, hogy ha már ezt sem tudják normálisan intézni, milyen lesz a játék? -
Csokis #1272 Visszavonom! Így se nagyon akar csatlakozni. -
Frenky #1271 Nah 1× be tudtam lépni :-) -
#1270 nekem lejött elindult de semmit nem talál a multinál, keres és keres? -
#1269 Épp ezt mondom ez alapján nem igen győzött meg engem hogy megvegyem.
De ha a single jó lesz és hosszú akkor ~6000-ért bőven jó.De honnan tudjam milyen a single.Megint a warezra kell majd várni és azt kipróbálni előbb. -
Csokis #1268 Akinél "Searching for games" van folyamatosan, annál a tűzfal blokkol, mégha nem is jelez! Nálam is ez volt Comodo tűzfalat használva. Engedjétek ki kézzel a Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo\ mappában lévő AvP.exe-t és máris jó lesz. -
#1267 jóó a logod (Y)
am a játék most jön 600 al kb:D -
#1266 Kurvára nem értem miért kellett erőltetni a multipalyert a demónál. :( -
#1265 Szerintem jobban jártak volna ha egy akár csak 15 perces single demot adtak volna ki.
-
#1264 42 százaléknál van! ÁÁÁ szedje már le:DD -
Richard49 #1263 Engem berakott,de crasholt a jatek toltesnel... -,- -
Frenky #1262 "Na kipróbáltam én is,eddig nagyon tetszik,csak kár hogy a Searching for games-nél tovább nem megy... " Sajna nekem is ez van.... -
#1261 Am azt én sem tom hogyan lehet váltani ember,predator,alien között. Nekem eddig emberrel és aliennel sikerült lennem, a ragadozót még nem tudtam kipróbálni. -
#1260 JÁTSZANI kéne de nem képes berakni sehova... -
#1259 nos összeségében olyan furcsa:S -
#1258 Elkezdtem leszedni 450-el jön már 6%-nál van -
#1257 Nem rossz annyira ez a multi de ettől függetlenül nem jött meg a kedvem hozzá.(mindig utolsó voltam) Meg is látszik h nem szoktam, alig tudtam életben maradni, a rekordom 9 kinyírás. Lehet h egy single demó jobb lett volna, de ez csak az én véleményem... -
Frenky #1256 Hi! Leszedtem én is reggel a demót a steam-en, aztán nem találok szervert...... Faxxxx 5let? -
#1255 Fasza a connection, meg a letöltés, de milyen a játék? Olvastam hogy jégeffektus van ami elég kár hiszien az utóbbi fps-ek mind leszimulálták többé-kevésbé a lépéseket. -
#1254 Jah lehet hogy nálad lesz valami gubanc mert nekem is megtalálja a servert kiválasztom kivel leszek rámegyek hogy accept és 1-2 perc mulva már bent is vagyok a játékban !
Pechemre eddig csak aliennel voltam azzal meg nem sokra mentem gyilok terén ! xD -
#1253 Nálam megtalálja a szervert, kiválasztom kivel/mivel akarok lenni, majd nekiál csatlakozni meg loadingolni és az alábbi 3 eshetőséget dobja random... Most még újraindítom a gépet, mert már régen volt és lehet hogy az a baja.