7670
avp10logo.png
  • szabii98
    Egy csoportba csatlakoznék ma este egy kis ideig.
  • Csokis
    Igen.
  • szabii98
    Most lehetetlen lesz belépni:S
  • elitehun
    Ott is multis demo volt? :O
  • Csokis
    Gyönyörű. A 2009-es E3-on is ugyanez a demó volt kint!
  • PredatorHUN
    Igen, csak multi demó van. Sokat kell várni, mire talál szervert.
  • Nothing117
    ez mindenkinél iylen remélem hamar kijavítják mert így nagyon nehéz belépni 1 szerverre
  • KennyGTP
    Végre sikerült játszani egy avp és egy steam update után játszani egy félórát! halle luja :). A játék nekem helyén van. És a legélvezetesebb a marinel volt, csak fordultam jobbra-balra mikor a detektor pityegte :D. A hangok helyén vannak, a hátamon felállt a szőr mikor egy alien játékos taunt-ozot. Jó lesz ez, nagyon jó. Örülök annak hogy nem kell egy atom gép a játék futtatásához és még így is szép (csak egy kicsit fakó, de ez egy demó:))!!!!
    Az irányítás még szokni kell, főleg az aliennél. Azért a pulsehoz adhattak volna egy minizoomot mért így egy kicsit arcadosnak tűnik a fegyver. Jó lenne ha ki lehetne választani a kivégzések módját és nem randon szerűen jönnének és némelyik elég hosszú ahoz hogy az ellenféf szerezne egy könnyű pontot.
    Várom már a játékot mert KELL DE NAGYON a single és a csapatos munltik miatt!!!!!!
  • Skyline
    Csak multi demó van?
    Működik másnál? 5 percet vártam hogy játékot találjon de szart bármit találni...:)
  • Victor1103
    Az előbb jött 1Mb/s-al el is ért 88%ig de faszom most lassan jön a Steamről ~ 19-23 kb/s-al!Ez miért van? Játszani akarok már vele!!!!!
  • szabii98
    f*szom jöhetne már walaki mert nem tok belépni xD
  • szabii98
    már megint updatel ez a szar steam
  • szabii98
    mondjuk elég durva h ugrok vele és megfordul ugrás közben:D
  • PredatorHUN
    Sehogy, a demó ilyen.
  • Tatyla
    shift (én rákonfigoltam az egérre)a focus mód az aliennel ha így ilyen kör keletkezik a cél körül akkor space...

amúgy frissíti most a steam a játékot lépjetek ki meg be
  • berczely
    Értem!
    A shift billentyű az micsinál?
  • triplet
    Nekem is frissít:)
    Nagyon tutkó game, de a marine tényleg elég szarul mozog:S
  • PredatorHUN
    Ránézel a földre, ha megváltozik a közepán a "célkereszt", akkor tudsz ugrani.
  • Meteora4
    h lehet benne szervert keresni? Mert nekem csak annyit ír ki h search game meg h hányan várnak meg h hányan vannak játékban és ennyi :(
  • armageddon666
    maxon próbáltam, van négymagos proci, VGA a gyenge pont 8800GTvel, de ahhoz képest hogy nem bírta maxon, nem nézett ki olyan jól...

Egér meg úgy lassú, mintha vertical sync on lenne, és mouse smoothing... de nem rémlenek ilyen beállítások....
  • berczely
    Mivel lehet pl aliennel oda ugrani ahová az egér mutat?Nyakába ugrani valakinek?Mert ha közel meek akkor tom hogy E de az már közel van én meg plafonról akarok vetődni :D
  • PredatorHUN
    Biztos be van sz@rva.
  • szabii98
    Mert 2 éves kisgyerek?
  • napstR
    a marine miért mozog annyira nyomorékul mint egy 2 éves kisgyerek?
  • szabii98
    naugye:D
  • berczely
    Na most tolunk egy elég jó menetet meg is nyertem

Irányítással semmi gond, grafika is korrekt megy maxon simán 40-50FPS és még fosat is amikor hirtelen egy alien vagy egy predi kitekeri a nyakad

Úgy láttam SG-sek is voltak! ([HUN]NojZa néven vagyok) Tatyla-t elkaptam párszor

Alien a legjobb!
  • MerlinW
    Kipróbáltam... szerintem borzalmasan gyenge lett a játék... kényelmetlen buta az irányítás, meg úgy az egész cakkumpakk. No mindegy, nem kell mindennel játszani, úgysincs idő:D
  • szabii98
    most meg olyan mint neked
    basszus :(
  • szabii98
    Nekem gyorsabb lett
    Most már az emberkéket írja ki:D
  • simon7108
    nekem is updatelt de nem lett semmi változás:(
    mellesleg jobb lett volna ha az egyik mixed DM et rakják be azt ahol 3 csapat van!
  • tommygear
    te szívrohamot kapsz ettől mama2geci, távozz
  • grimm13
    Ki volt az a hülye aki egy mindenki mindenki ellen játékmódot talált ki ..... olyan hülyén néz ki amikor az alien megöli a saját fajából származót szintúgy mint a predátor vagy az ember .... Éppen lopakodok egy ember mögött alienként amikor egy fajtámbeli elkap és megöl ,ezt észreveszi az ember és öt is megöli LoL
  • KaszaN
    Engem be engedett. :P
  • szabii98
    kész a updating xDD
    Frissítve:D
  • PredatorHUN
    Nekem is, valahogy úgy.
  • napstR
    nekem csak irkálja h hány playerre várunk... aztán megint searching for games... és megint kiír valamit h 3 playerre várunk aztán megint searching és szar se indul :@:@
  • PredatorHUN
    Nekem is, ugyan úgy tölt, csak már egy idő múlva megkérdezi, hogy kilépjen-e.
  • szabii98
    wlahogy úgy nekem is....:S
  • szabii98
    nekem annyi wolt hogy benyomom steam, és wlami szarságot írt ki.Nem tom mit:D
  • Jaffa 2843
    véletlen
    nekem ugyanugy átváltott "nyugodtan-netezz-még-egy-kicsit" üzemmódra :D