Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos...
konkluzio: az AVP3 legyen doom3 engine-es HAVOC motorral, AVP1 pályákkal,amik tényleg nagyon jol sikerültek,és bizony nem 1-2x vágodtam hanyatt a székben,amikor hajnali 2kor márcsak az adrenalin tartott ébren a monitorfényes sötét szobában 1-1 xenomorph a képembe ugrott 😄 na,az tényleg para volt 😊))
nameg az alien tényleg nagyon jol sikerült...
az AVP2 gagyi lett,nem elég,hogy csunya (mint a Deus Ex 2 textura pack nélkül),unalmas,ráadásul 1x sem paráztam 1ik féllel sem,bár az jo 5let volt tõlük,hogy a 3 lény története összekapcsolodott,és párhuzamban történt...
remélem kijavitják az AVP2 hibáit (szvsz átirhatják az egész forrást),ha egyáltalán lesz valaha is AVP3,és nemcsak 1 gagyi predator...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
mirõl maradtam le??????
Nem tudni mikor jelenik mekö?????
A képek Brutálak!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sajnos össznépi szórakozás lett a staggerezés meg a trackingezés szal én kiszálltam már egy ideje 😞
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
bár engem csak avp2 izgat, az 1 nincs meg 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Húúhúú de jó lenne
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
PSN ID.: Beegabor

Ez egy teljesen más Predator játék, de láttam belõle pár videót, meg képet, hát... Nem várok tõle sokat...
Remeljuk, nem csak valami gagyi, amit gyorsan osszeutnek, igy a mozifilm utan konzolra, es atportoljak pc-re is.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
September 08, 2004 - Though no official statement has been released through the wire, we have confirmed through Vivendi Universal's representatives today that the upcoming actioner, Predator: Concrete Jungle has been delayed until the first quarter of 2005. The game had originally been announced for a fall 2004 release.
For the unfamiliar, Predator: Concrete Jungle is developer Eurocom's homage to the taller half of this summer's monster crossover movie, Aliens vs. Predator. Putting players in the role of the title character during two different time periods (the 1930s Great Depression era and a hundred years later in 2030), the game equips users with all sorts of fantastical alien weaponry and various vision modes.
We'll have more on Predator: Concrete Jungle as it becomes available.
info:IGN
Na akkor már a game neve is megvan nevezze át valaki a topikot.
Next PC upgrade: 2022
A Predator filmek napjainkban jatszodnak. Az Alien filmek pedig a jovoben (urbazisok, bolygo-koloniak, urhajok, fenyevekre utazasok, stb.)
Namarmost, nem az Alienek talaltak meg a foldet, hanem az emberekek talaltak oket mas bolygokon. A jovoben. Es minden Alien film zart helyeken (urhajo, epuletek belsejeben) jatszodik. Ekkor eresztettek ossze oket a Predatorokkal is. Az ember csak akkor lepett be a kepbe, amikor kilepett az urbe.
Osszegezve tehat: hiaba nez meg CSOCSO vagy barki mas Predator (jelenlegi, 1-2) Predator filmeket, annak nem lesz koze az AVP-hez, akarmekkora nyilt terekkel is operal.
Ez nem zarja ki persze, hogy legyenek nyilt terek, csak rosszul peldaztal.
De mindenesetre a zart belso terek - szvsz - illenek igazan ennek a dolognak a vilagahoz, hangulatahoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

. Nem kell ilyen gagyi Doom3 meg UT vagy HL2 motorokkal kínlódni. Ráadásul szerintem már az AvP2 grafikája is elég jó volt.Hide and fear, Cobra Commander is here !
V9ykn8_TZL0
de hagyd má offot pls..., én mindenesetre el, byez...
de akor majd nézd meg hl2-t, nem arol van szo hogy d3 nem jó meg szép meg minden de NEM nagy terekre tervezték, ez tény nem tudsz rajta mit szépiteni..., de modnom hogy ez itt offtopic hagyad má abba, meny doom3 topicba vitázni ha anyira odavagy érte... 😊
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
de ez itt nagyon offtopic már akit enyire izgat doom 3 menyen doom 3 topicba... 😛

V9ykn8_TZL0
de tudom msot azal az egy darab nagy térel akarsz példálózni ahol nem történik semi és mindenki arról csinál shotot... 😛
de akárhogyis van nagy terekben ut engine nyomba se ér...
Óóóóhogy a hülye csíterek. Szegény játék nagyon hekkelhetõ volt 😞
Annó ott az alieneknek több esélye volt nagy téren, mert ki tudtak oldalazni a lövések elõl. A hülye hosszú sikátorok nem aliennek való
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty