Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
persze kell iylen is olyan is aztény 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
...no mindegy, mint mondtam (#86)...de engem eddig a doom3 grafikája, pályái emlékeztettek legjobban az alien filmekre...
...de el tudnék képzelni egy-két nyilt teres pályát is, ahol százával jönnek a dögök, én meg a társaimmal hentelem õket 😄DD, és no para...
a pályatervezés meg már ugyis egyedi kérdés amit maguknak kel megoldani..., tök mind1 milyen a motor ha elbaszák pályákat, szal ez megint nem a motoron mulik csak rajtuk 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
...a Stalker meg amire kijön már grafikailag nem lesz akkora durranás...
Sztem a DOOM3 "árnyék-technológiájában" semmi extra nincs, egy zseblámpával, és nuku világítással, megoldották a parázást. Mondjuk engem inkább idegesített, minthogy emgijesztett volna.
melelsleg nézd meg thief 3 at..., árnyákok terén doom 3 alig ér nyomába szvsz és ut engine..., szóval ez spec nem igazán engine függõ...
és szvsz ha leszükitik kis terekre anyi is a gamenak..., predator is ugyan oylan fontos mint alien szvsz és alienek is kibirják nagy terket szvsz..., szal fölösleges iylen marhaság miatt lekorlátozni lehetõségeket...
ha engem kérdeznének én leginkább felturbozott ut enginere szavaznék (persze legujabb aktuális ut engine 😛)
nagy tereket is kezeli, jármûvek lehetõsége is emgvan,m jól skálázható gépigény etc, szvsz kitünõ választás még mindig hiába jött ki doom3
persze ha stalker, hl2 és társaik kijönnek lehet megváltozik a felállás 😊
Tokeletes lenne hozza a D3 motor, ezt meg kell hagyni. Nezzetek meg 1 Alien filmet, konyorgom! MIND a 4 resz ilyen zart tereken jatszodott!
Tudom, hogy a Predator filmek mar mas teszta, de a jatekban inkabb ezek a "sci-fi" helyszinek jonnek at, nem pedig a dzsungel es a nagyvaros.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
...a doom3 fizika viszont tényleg nem alkalmas, ezzel egyetértek...havoc kellene...
Semmi köze a motornak a feelinghez... A pályákat félelmetesen (sötéten, stb ) csinálták meg.
De nem nagy tereknek való a motor, és az AvP-ben van jópár olyan pálya ahol nagy terek vannak...
No meg az a fizika... Jajj.
Én HL2-re szavaznék. Ott is lehet sötét, félelmetes pályákat csinálni, és sztem a fizika is jobb.
...persze a legjobb ötvözés a FarCry és Doom3 ötvözete lenne (a grafikus motort tekintve)...de erre valymi kevés esély van...
...és az AvP elsõ része királyabb volt mint a kettes sztem..."írtsd a dögöket ezerrel"

...és milyen jókat nyomtam a haverral Coop modban az elsõ részt...az egyikünk predátor volt a másik meg marine...és azok a dögök csak jöttek-jöttek az istenverte falakból

amugy valszinû ezért teccet nekem jobban a kettõ mint az egy 😊
amugy nem az a god hogy vanak zárt terek is de hülyeség iylen miat lekorlátozni hogy ne lehessen nagyobb is, kell ez is azis és akor mindenki elégedett... 😊

...de jó is lenne...
Olyan, mint amit el lehetett várni egy Alien filmtõl.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A játékra pedig már nagyon kíváncsi vagyok!
Emléxem, anno az 1-el játszottunk lanon nagyon sokat. Hú, mekkora hangulata volt. A 2-t csak neten volt alkalmam kipróbálni, de azis elég jó volt.
Egy HL2 motort is el tudnék képzelni az új résznek.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Next PC upgrade: 2022