7670
-
#1612 ezt ki kell próbálnom!
sorry a 3 HSZ-ért! -
#1611 lehet
-
wlahogy így. -
#1609 Lehet hogy csak véletlen, de most azonnal talált szervert. Talán kijavították? -
#1608 frissítés?:O -
#1607 Automatikusan telepíti, amint elindítod a játékot. -
#1606 inditsd ujra a steamet aztá várj egy kicsit :D igy biztos frissit -
#1605 hogylehet frissíteni? -
#1604 Remélem a matchmakinget javítja. :P -
#1603 Már telepít egy frissítést. -
#1602 Ja és ha laptopotok van:
Ne úgy szörfözzetek searchnál hogy Ctrl+Alt és Ins melletti Del, mert úgy kikapcsolja a searchot!Hanem a másik, numerikus(jobb oldali) számoknál lévő Dellel lépjetek ki.Mindjárt csinálok képet! -
#1601 Group-ba hogyan lehet belépni? -
#1600 Szerintem ha belejösz egy kicsit akkor egyáltalán nem gyenge a marine, előbb is azzal lettem első. Csak állandóan forogni kell vele hogy ne kapjanak hátba. :) -
#1599 Szerintem a demóval magával semmi gond nincs. Csak egyszerűen nemhajlandó csatlakozni. Nekem csatlakozott egyszer. Tökéletesen futott maxon nem laggolt semmi és azt a bizonyos egér késéses dolgotsem tapasztaltam. Bár nálam nemleet maxra tenni a grafikát és a vsync-et se lehet kikapcsolni. -
#1598 Nója, de az már TDM!
Nem hiszem hogy lehetne:D
Na mind1, kemény waok még 1 1. hely...
ez már uncsi -
#1597 "hidjétek már el"
ÜLJ LE 1-ES ! -
#1596 Valóban gyenge az ember, önmagában.
De ha ismered a többi Marine-t, megbeszélhetitek hogy egymást ne öljétek meg (teamDM), és úgy azért mindjárt sokkal erősebbek. 2 tengerészgyalogost iszonyat nehéz elkapni, még ha csak egyet is tudsz megsebezni a 2 közül... :D -
#1595 Szerintem azért elég jó a marine is,simán szétdarál!És azért ha ügyes nem is nagyon kerülsz mögé! -
#1594 Na akkor faj értékelés part2
Predátor:
Tökéletes faj a lopakodásra.Ha valaki lopakodni akar akkor ezt kell választania.(9 játékból 8at nyertem vele.)
Alien:
Tökéletes faj a mászásra, ugrásra.(5 játékból 5öt nyertem vele.)
Marine:
Nem a legjobb.(3 játékból 1 játékot nyertem)
Hát egyenlőre ennyi meek vissza Alienezni.Bye! -
#1593 És lan lesz benne?Remélem igen nagyon jó kis lan partykat lehetne tolni! -
#1592 Ez is bemesélés csak -
Dzsimbao #1591 http://steamcommunity.com/groups/avphun
Lépjetek be ebbe a groupba. Játék közben nyomjatok shift+tabot és jobb alul katt a friendsre (ha nem lenne megnyitva). Nyissátok le a groupot és akinél látjátok hogy ezzel játszik, arra jobb klikk majd Join game. Megint shift+tab és várni hogy belép e a lobbyba, vagy kiírja hogy game in progress. Ha utóbbit írja akkor valaki mással próbálkozzatok.
Úgy tudom hogy akinek nincs semmilyen vásárolt/beregelt játéka a steamen, az nem tud felvenni barátokat. -
#1590 Sok sírás ész nélkül. Gondolkodni meg nem megy. Tudtam, hogy úgyis megjönnek a nagy megmondó emberek akik fikáznak. Oké kell negatív kritika, na de a tények ismeretében nem kell így temetni a játékot. Majd fogtok ti még nyálatcsorgatni -
#1589 Hát tényleg nem értesz hozzá :)
Nekem van pár eredeti játékom Steam-en és semmi baj sincs velük multiban sem!
Ez egy fosos demó amiben el lett cseszve a multi azt kész... majd a teljes verzióban jó lesz!Ennyi! -
#1588 Akkor miért szarozod??? :D
Lépj be egy magyar groupba, és írkálj hogy gamelnél. Ha megvagytok 8an, nemkell várni semmit :P -
#1587 A steam egy szar.A steam intéz mindenféle matchmakinget! -
#1586 Igazad van én nemértek hozzá. :D Most kereken 2órája használom. :D -
#1585 A steammel semmi baj nincs, a játék szar. -
Dzsimbao #1584 Szerintem meg te vagy érte a hibás. Ez kb ugyanaz a kategória. :D
A Rebellion honlapján már ígérik a patchet hozzá. -
#1583 a játék amúgy egész hangulatos és nem értem azokat aki szarozzák grafika szép igaz ez még a dx9 es fajta majd a 10 es és 11 es szebb lesz irányítás szokható -
#1582 A játékon belüli matchmaking sístemnek köze nincs a steamhez.
Szarozni tudod, de látszik mennyit értesz hoozzá. -
#1581 Mer steames...a steam szar. -
#1580 Miért nem talál ez a tetves szar szervert? Ilyen egy szar rendszert... -
#1579 Játszanák én csak nemeged fel már 2órája. -
csili123 #1578 ha valaki tud felvenni embert akkor vegyen fel engem is es akkor este tolhatjuk
nevem: jigsaw201056 -
simon7108 #1577 az még meg is volna de nem engedi....
ott van,hogy Add Friend de nem tudok semmit csinálni.... -
#1576 Biztos megfogják, muszály, mert elég sokaknak van ez a probléma. -
Bucsek #1575 remélem lesz valami patch a egér laggra, mert ez igy nagyon nemjó :( nemfogok 800x600ban játszani HD helyett... pedig a gép simán birja maxon.. ha ezt megoldják akkor megveszem. -
#1574 Az ismerősöknél van alul. -
simon7108 #1573 felvennélek de nemtudom hogy kell:Dnem találom sehol,hogy add friend....