Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?
jó lecccc
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
na mindegy meglátjuk mi lesz :|
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
miszerint a játék az elsõ mozifilm utáni 30. évben fog játszódni.
Miért nem az AvP 2-t folytatják? Semmi értelme visszamenni az idõben, a folytatásnak pont az lenne a lényege, hogy ahol az elõzõ rész abbamaradt. Nem értem akkor sem, és akármilyen jó is lesz a játék akkor is nyugtalanítani fog ez.
Ja és remélem nem csak PS3-ra fog megjelenni! Továbbá legyen olyan jó mint a 2 volt, sõt annál jobb is.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
スラッグ
Aliens versus Predator 3 lol verzsön
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Alien Queen: Bud Spancer :o
Ráadásul tegnap olvastam a nemrégiben indult http://www.avp2.w3h.hu -n róla.
Nagyon bírnám, ha lenne!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
birnám,ha ez lenne az AvP 3 😄DD
végülis miért ne?
a Mortal Kombat sorozatban se számok,hanem már ilyen kifejezések jelentik a következõ játékot 😄 (akárcsak a GTA-nál)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...