7670
-
peti71 #1692 DX11-es kártyát venned, hiba volt. -
mikrofonhead #1691 KÉrhetnék egy kis segítséget. A demo-val próbálkoztam multiba, de lévén, hogy tutorialt nem adott be a játék így kb. nem nagyon tudom mi mire jó - főleg, hogy nem vagyok túl nagy avp fan.
Aki vágja a témát az leírná, hogy PC-n mit mivel, mi a cél és hogyan érdemes ? Hálás volnék! -
Zoliz #1690 meseszép :D csatornában főleg
amúgy ez kb. egy 15 éves játék technikailag sztem
ultragagyi, ezért kár volt DX11-es kártyát vennem
Csalódtam -
Gauge #1689 Demó alapján biztosan nem. Nem tetszik a motor. Egy szaros dobozt nem lehet szétlőni, vagy darabokra szedni....a környezet teljes mértékben statikus, egyszerűen szörnyű. A full játék ennél már csak jobb lehet. A régi AvP játékok simán tudtak már ennyit, de szerintem ott valahogy jobban ütött a hangulat még multiban is. -
Ragnar360 #1688 ok -
#1687 " másik, az irányíátas, elég jól megcsinálták, katona kb tökéletes, másik kettő nehezebb, de pc-n kb rakas szar lehet vagyis, ahogy elképzelem, meg "fogtam" már billt - ez a játék joyyal jobb azt mondom " -totális ökörséget mondasz az fps pc-és müfaj bill+egérel, multiba aláznám a te gamepadodat.
-
peti71 #1686 Nem csak lövésre lehet használni a kihajolást,hanem hogy ki lehet kukucskálni a saroknál,nem csak kilépek mint Jani,meg azért predátor ellen jó lenne. -
Ragnar360 #1685 -.- csak az elején nem talált, kb délután 1-2 óra körül, azóta minden tökéletes, meg akkor is ment, bár mi magyarok 8 an toltuk, meg elég sokan tolták még rajtunk kivül sokan mások is (magyarok) nked nem volt kivel ? -
simon7108 #1684 valszeg én is majd megszerzem ingyé xboxra:)és kiprobálom azon is mivel valszeg korábban fent lesz rá bizonyos helyeken:D
de sztem a singlevel nem lesz semmi gond!
a multit PS3-on sajnos nem tudtam kiprobálni mert az istenért nem talált szervert.... -
simon7108 #1683 én megrendelném de még nincs bankkártyám szoval nemtudom:( -
#1682 Egyetértek, de tudod az igazi pc-s semmivel sincs megelégedve. :) Nekem is van boxom, úgyhogy a single-t majd azon próbálom ki mielőtt beruháznék rá pc-n. -
Micsu #1681 atya úr isten, de jó neked -
#1680 Az alieneknél mire való a focus és a hiss? -
#1679 Van esetleg valaki aki most már úgy gondolja megrendeli a Zavviról??
(Mert akkor szeretnék beszállni én is) -
Ragnar360 #1678 aki a marinera meg azt mondja h gyenge az hülye vagy béna v mind2...
lazán szarrászedem az összeset, kb mindegyik klassz jópár jáccás után kb ugyanolyan erős
marinenal megyek, könnyen észreveszem őket, stb, ott a radar, egyszerü jó,
hátrafordulok stb
jah és, VÉDEKEZÉS, védekezés + ütés kombó stb- hátralépés lövés, vagy ütés és aztán lövés igy még élien gecit is meglehet lazán fogni mégha már közeljött akkor is
nameg elég jó ez a gépfegyver :) - jobb mint a nagypapa, az e, annyit bellekellett lönöm az élienbe, h 2 hányadékra ki is fogyott belöle a lőszer, pedig éreztem, h jól viszi és erős de mégis, és folyamatosan lokkolva volt ugyebár (bár ha nagyon gyorsan mozgott kikerülhette)
másik, az irányíátas, elég jól megcsinálták, katona kb tökéletes, másik kettő nehezebb, de pc-n kb rakas szar lehet vagyis, ahogy elképzelem, meg "fogtam" már billt - ez a játék joyyal jobb azt mondom
hdtv (82cm)+ x360 2-2,5 méteres távolság a tv -től = ÉLMÉNY
szerk: ja és WIDESCREEEEEEN!!!!! ami különösen jó ennél a játéknak, nagyon megdobja az egészet, poz. irányba
byez -
Ragnar360 #1677 jah h itt csak pcs kcsogok vannak akik nem tudják élvezni a multit rendesen :SSS meg sírnak h szar a játékmód pfff
hát pedig baromijól elvoltunk és azt beszéltük már, h milyen komoly lehet akkor a sima TDM, mer ez nem cod - hanem rendes faj szerinti tdm ugye stb stb stb -
#1676 Valami nálad nagyon nincs rendben akkor.Nekem csak 2 magosom van a te 4 magosodhoz képest minden maxon és stabil 60 fps szinte mindig! -
#1675 itt mindenki taktikai fps-t vár egy főleg közelharcra kihegyezett, kaszabolós vérengzős játéktól? -
Ragnar360 #1674 lol most látom h #1 a topik
bár azt se tudtam h van neki, bár sejthető volt...
a gém kurvajó, eléggé addiktiv, de nem fogom beválallni, a single miatt - pedig fasza nagyon, még ki is léptem gowból aztán jöttem megint tolni a demot, vagy 6 óra már lement simán, de félek (most "" jelbe), nem hianyzik ez nekem :) -
simon7108 #1673 és a másik dolog meg az,hogy ne 1 multiplayer demo után dontsétek el,hogy megveszitek e mivel ez NEM 1 multira kihegyezett játék!
nézzétek meg mind a 3 faj elso 10 percét és azszerint dontsetek szerintem!mivel az már a teljes játékbol van!
én azszerint tuti megveszem! -
simon7108 #1672 de minek kellene 1 AvP játékban fedezék mogul loni?az Alien ugysem lő vissza rád és a fedezék sem véd meg tole....és ugyebár embereket meg nem fogsz benne olni!
szvsz teljesen felesleges a fedezékmodul lovés ebben a játékban! -
peti71 #1671 Valószínű így volt,de ezt kár volt kiadni, maguk alatt vágják a fát,inkább vagy nem lett volna demo,vagy csináltak volna egy friss egyjátékos demot,kíváncsi leszek majd a teljesre, lesz e három különálló kampány,fedezék mögül lövés DX11 stb stb. -
grimm13 #1670 Reméljük .... A leggyengébb játékmódot rakták a demóba kb... de a full teljesen más lesz -
#1669 gondolom fórumokon nagy volt a nyomás a demó követeléssel kapcsolatban ,a marketinges idióták beszartak és kinyomták ezt,ezzel viszont pár pre-orderest elriasztanak és bevallom én is elbizonytalanodtam pedig én aztán fan vagyok rendesen a bal vállamon is egy alien van már 13 éve :),és csak remélem hogy egy teljesen más játék kerül a boltokba olyan amit a mostani videókban láttunk... -
#1668 tudom (írtam is, úgy kezdtem..)
De:
1: Ezt nem mindenki tudja, nyilván.
2: Ezt miért kellett így kiadni? hogy leégessék magukat? Ez oylan mintha 1 adott áruházba lószar ízű Milka csoki kóstolót osztogatnának.. az is remek marketing lenne a terméknek nem? -
#1667 Na jócakát! -
#1666 a felháborodóknak mondom ott a válasz a #1648-as hozzáaszólásban,ez a demó már rég kész volt(10hónapja) csak hogy ne sírjon senki kivágták elénk mert ezek semmilyen mostani állapotú demót nem csináltak,ébresztő... -
#1665 Sorry minden fantól, meg akinek belegázolok most a lelkivilágába, de beta ide, beta oda, ez 1 hatalmas rakás szar (legalábbis ebben az állapotban)
A severkereső semmit nem ér (2 év míg játékba kerülsz), a server ledobálja az embert connection timed out-al, lagos az egész, a játékmenet valami förtelem, a hangok kb 11khz mono mp3 minőségűek, és végül de nem utolsó sorban a grafika ocsmány.
Ezt tényleg komolyan gondolták? (vagy ha 2k-s evm kategóriába tervezik akkor nem szóltam..)
Sajna nem csalódtam, kb pont ennyit vártam a rebelliontól (az előzetes gameplayek és az utóbbi játékuk után éreztem hogy itt valami nem lesz rendben) -
#1664 Sikeres:D -
#1663 Félek, legközelebb csak holnap tudok belépni:/
Már itt este naon nincsenek itt a játékosok:(
Úgyhogy +1 próba aztán nyomom az ágyam:/ -
#1662 Én igaz holnap tudom kipróbálni a gamet, de egyik haverom már túl van rajta, semmi gond nem volt neki se és csak jót mondott róla. Neki valahogy jobban hiszek.
A Steamet meg kár fikázni én mindig játszok rajta Counter-Strike: Source-al és rengeteg szerver van egyik sem baszott még ki és semmilyen hiba nem volt.
Tehát nem lesz itt gond ezzel a teljes megjelenésekor... Multi demonál ez teljesen várható volt, hogy bugzik meg serverek nem úgy indulnak el. Ezért lett volna értelmesebb a Single demo.
És igen lesz LAN a játékban. -
#1661 Ami fontos:
Este egyáltalán nem lehet felmenni a serverre... -
#1660 cod 2 szerver keresője ehhez képest isten -
#1659 Am a CoD MW2ben is ilyen szar a szerveresdi.Akkor köze van hozzá a steamnek -
Deathstorm676 #1658 Sztem itt nem fognak javítani semmit. Két hét múlva kint lesz a játék ezt csak kidobták nekünk hogy örüljünk valaminek. Bár jól elcseszték mert sok embernek nem tetszik a helyzet. -
peti71 #1657 Az lesz a király ha singlébe se lehet majd fedezék mögül lőni,és guggolni,ezért nem szeretem ha egy játék konzolra is kijön,mert lerontsa a pc színvonalát,nem mindig, de általában,pl aszem az új codba se lehet fedezék mögül lőni,hiányzott is. -
#1656 Ez a hülye host baszod:S -
peti71 #1655 Az igeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn. -
#1654 shit game -
#1653 Sokat? 10 perc után meguntam!