7670
-
mazsi6000 #7670 Megvettem steamen valami 5 Euroért az összes DLC-vel együtt.
1 napig ment. Ma meg már elindul, és loading-olás után nem megy tovább. Windows 10 64-bit. Van erre valami megoldás? -
Rotcsa #7669 A csoportban bent vagyok, alig van valaki. Pedig jó ez a játék. Talán nem annyira feelinges, mint az elődje volt, de tetszenek az újítások:
ahogy a ragadozó ugrál, az alien átlát a falon, stb... tiszta para, hogy azt sem tudod,melyik fán van a ragadozó, csak az ugrás suhanását hallod. Amikor pedig az alien hirtelen ott terem előtted 2m-re a semmiből , mert látja, merre jársz, de a dögök direkt nem mozognak, hogy ne mutassa magát a radaron, az kész szívroham. vagy amikor elrejti a kaptár falainak jellege. na, halál... elsétálsz alatta és nem is tudod! :D -
#7668 ezen én is gondolkodtam... holnap felrakom -
Rotcsa #7667 én játszanék, csak nincs kivel D: -
#7666 VGA teszt miatt lassan felteszem újból -
pintyoo #7665 Senki nem játszik már ezzel a játékkal? -
#7664 Hát nekem eredetiben van meg a játék és nem volt gond a klubnál. -
#7663 valamint nincs autó célzás szerüség, ha kontrollerel játszok? elég nehéz úgy célozni : -
#7662 nekem a klubnál a liftnél kidob. azt olvastam a patchokat nem kell felrakni és jó lesz.
ujratelepítés nélkül nem megoldható valahogy? :O -
Rotcsa #7661 Játszik valaki a játékkal? -
Rotcsa #7660 Megtudja mondani valaki, h a pulse rifle-el miért csak kb egy egészen rövid, kb fél-másodpercnyi sorozat leadására vagyok képes? Aztán eltartja magától a fegyvert a katona, mintha közelharcolna.
Beállítottam a közelharcot egy egészen más gombra, de akkor is ezt csinálja....:S -
Rotcsa #7659 Rákattintok az ikonra(avp_dx11), bejön a steames ablak, avp_dx11 klikk, majd pörög a százalék és kiírja, h a steam szerverek túlterheltek.
amúgy win 8-am van -
#7658 nem kell net hozzá hogy elinduljon -
Rotcsa #7657 4 év után VÉGRE azt hittem, kipróbálhatom a játékot, mert az előző gépem túl gyenge volt hozzá és állt a tokban a lemez, erre most meg ez... :D ááááá -
Rotcsa #7656 Leszedtem a gamét, csak azt nem értem, miképp kerülhetném ki azt, h a steamre kelljen csatlakozni ahhoz, h elinduljon. példának okáért, ha mondjuk nem akarok multiznii...? -
Rotcsa #7655 Ja, megvan!
steam leöltés és "játszd most" :) -
Rotcsa #7654 Nézem, h miként tölthetném le, de nem találom steamen a eltöltést :D -
#7653 Ha steamre beregelted akkor semmi, steamen letöltöd és kész, ha csak megvetted de semmit nem kezdtél vele akkor valakit megkérhetsz, hogy mondja be a kódot te meg bepötyögöd steambe és kész. -
Rotcsa #7652 Mi van akkor, ha 4 éve megvettem a jűtékot, megvan az eredeti cucc tokkal vonóval, de külföldre költözésemkor otthon hagytam, de játszani szeretnék vele? -
Borg18754 #7651 ez aztán a hasznos hozzászólás -
Crsújreg #7650 uhh -
#7649 Nagyon leült a topic. Mindenki megunta már? :( -
Attila55555 #7648 kösz sikerült -
#7647 A leírás szerint:
1. Csomagold ki a fájlt ide:
"\Steam\steamapps\common\aliens vs predator\Misc"
2. Nyisd meg az common.lst -t Jegyzettömbbel ugyaninnen
3. Írd be ezt az aljára: misc\VisionPack2.en
4. Mentsd el, zárd be.
5. Játssz.
+1 Ha nincs ott a fájl, csináld meg te. Így kell kinéznie tartalomra:
misc\Common.en
misc\VisionPack2.en -
Attila55555 #7646 visionPack2.1 egy predator látásmód -
#7645 És ha még a mod nevét is megírnád, valaki segíteni is tudna -
Attila55555 #7644 Sziasztok...Én leszedtem egy módot a játékhoz de nem tudom hozzáadni!Nem tudja megnyitni az a common is file-t.Valaki leírná mit kell csinálnom hogy használjam a módot vagy ez lenne a legjobb ha videóban mutatná meg valaki de le is írhatja .Biztos én csinálok valamit rosszul de hát...Valaki segitsen...előre is köszi :) -
mester1987 #7643 Ha nem eredetivel akkor igen! -
#7642 Vki játék, MOST? :) -
#7641 Indítsd Rendszergazdai jogosultsággal a Steamet. Esetleg a játékot is.
Steam útvonalában ugye még csak véletlenül sincs ékezet? Ugyanis gyűlöli. -
Harbinger #7640 Töröld a játékot, majd amappáit a Steam mappában, újraindítás. És próbálad meg letölteni. Úgy elvel a legfrisebb verziót szedi le és nem fog még frissíteni. -
zsobika #7639 Még mindig nem indult el, csak úgy hogy ideiglenesen leszedtem egy no steam cracket hozzá, és ez elég nagy szégyen hogy eredeti játékomat crackelnek kellett, plusz így a multit nem tudom használni, valaki próbáljon segíteni pls! -
#7638 Valaki legyen olyan jó és írja már le nekem, hogyan is alakulnak most az erőviszonyok. A mostani játékaim folyam Alien-vel voltam és meglepően lassú, valamint elég sok farok csapást képes elviselni az ellenfelek... -
#7637 Most játszottam egyet, 2 alien Vs 2 human. No, azért még így is nagyon klafa volt... :D -
#7636 +1 -
#7635 Benne vagyok én is. -
Harbinger #7634 Én benne vagyok. Elvétve én is szoktam látni magyar játékost - legalábbis név alapján arra tippelek, hogy magyar. -
#7633 Ha esetleg össze tudnánk jönni páran, akkor ki lehetne próbálni nálam. Régen én is futtattam egy dedikált SG-s szerót a gépemen, anno elbírta a 12 játékost. (Most nem tudom, mi lenne a helyzet) -
#7632 Szoktam látni magyarokat, de csak össze-vissza, kimondottan magyar szeróról nem tudok. -
#7631 S valami frankó kis magyar tömörülés van, mint régen volt? :)