rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Nalátod 😄 Tehát maximálisan igazam volt 😊 Ráadásul segítõ szándék vezérelt 😉
zolee145
Megint negatív vagy.😊 Végsõ soron a Simbin is csak beállította az AI-t. A gond ott van, hogy egyetlen moddernek sem ér meg annyi idõt belefektetni ami kellene ahhoz, hogy használható legyen. Egyszerû az ok, 10-20 emberbõl jó ha egy akarja néha offline használni.
Ettõl még persze igaz, hogy a Race sorozat jobb offlinera.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

bosco05
Én is kint voltam, attól még egy élet alatt sem fogsz olyan offline játékot hegeszteni rF-bõl wtcc-ben mint amit Race On tud 😊 Csak egy jó tanács volt, de ha te szereted az idõdet pazarolni hát hajrá 😄
Norbi1990
Szerintem aki kint volt mindenkire nagy hatással volt a gyõzelme 😊
Ez most valahogy megtetszett, hogy a mostani szezon összes pálya és autó, gondoltam ha gatyába lehetne rázni az AI-t mennék vele szórakozásképp!
OFF: tény hogy a hétvégi hungaroringi futam nagy hatással volt rám élõben látni Michelisz Norbi gyõzelmét!<#taps> 😮N Azért még tesztelem a progit!
bosco05
Nem értem miért nem Race Onozol. Erre találták ki 😊 Fõleg ha WTCC-vel nyomod... Nincs az az rF wtcc mod ami megközelíti a Race Onosat, offline meg áhh, hagyjuk is 😄
Alexease
Ahhoz hogy offline-ra jol be legyen a verseny, eleg sokmindent kell piszkalni. Nem csak az autokat, setup-okat, strategiat, pilota file-okat, hanem a palyaknak a AIW file-jait is.
Az rF-hez keszult modok 99% szinte csak online-ra hasznalhato, esetleg fun race offline, kisebb-nagyobb kompromisszummal😉

Lesz hivatalos, ingyenes WTCC 2012 a SinBin-tol (vWTCC nevek, RR2 alapjaira), ami elsosorban online hotlap lesz, de talan lesz benne offline-os, AI-s Quick Race is.
Oké! De ettõl függetlenül be lehet állítani az ellenfeleket csak foglalkozni kell vele,(csak tudnám melyik fájlt kell piszkálni) a végsebességen már hangoltam is 213kmh ment csak a Chevy (HDV fájlban) és most megy 240-et gépi irányítás alatt!
Amúgy ott a Game Stock Car és ott igen jó az AI! Megkérdezném Alexease-t szerintem neki csak van valami ötlete? Köszi!
Roger6
rF-et nem offline versenyzésre találták ki. Ez van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!
Most jelent meg a Rizike féle WTCCC 2012 MOD és gondom van vele (különben nekem tetszik) hogy szeretnék a gép ellen versenyezni és már Monzán gondok vannak, mert a BMW-n kívül a többi autó vagy 3-4 mp-el lassúbbak ua. fokozaton! A gyári Chevykkel együtt! Nincs talent könyvtár ahol a versenyzõket lehet állítani, ha igaz. Az lenne a kérdésem hogy aki ismeri ízig vérig a program állítási lehetõségét az tudna-e valami megoldást erre, hogy gyorsítsam a különbözõ AI-kat? Elõre is köszönöm!
szabii98
ez a tavalyi egyik WTCC mód készítõje, rizke.

I met God. She's black

Dietrich
valaki ismeri õket?
http://www.facebook.com/r.modding

ennyit jelent a magyar érdekeltség és a tévé..most mindenki WTCC modot gyárt 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
látom Fazernek is ez volt a problémája, akkor marad a ps

I met God. She's black

szabii98
helló!
Nemrég megjelent a WTCC Evolution mód, és úgy gondoltam készítek egy új festést Michelisz kocsijára.

Elõször az üvegen írtam át a nevet, de ahelyett hogy rf-ben az átírt dolgot rakta volna, valami teljesen más brazil nevet adott ki aminek full köze sincsen a túraautó vb-hez. DXTbmp-vel dolgozom, nem Photoshoppal, ez lehet probléma?

I met God. She's black

zolee145

Létezik FS One is.
Fokker
az én kedvenc F1-es modom az F1-1991 Historic Edition az F1SR csapattól. eléggé ott van a szeren.

SimaSuna
Várom 😊
Nagy vagy ZoCi, de picit változtak a dolgok, amit szövegileg kéne változtatni, ha még bele lehet nyúlni.

Emailben elküldöm 😉

Elõre is köszi a segítséged!

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

laller82
Meg a kamionosknak is...<#nevetes1>

www.skincentral.hu

b-type
OFF:
minden társaság egy kicsit vaskalapos, és vannak poénok amin a belépõk értetlenül állnak.
Kicsit hasonló a helyzet mint amikor becsöppensz valahova ahol egybõl lekrvaanyáznak (bocs), és mindenki szakad a röhögéstõl, te meg nem tudod hogy szétosszál pár pofont, vagy kisggeljél.
Ez van, az F1 moddoknak történelmül van ebben a topikban.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jamirofan89
MMG 2007

Amúgy attól még, hogy "mindenki az rft-t nyomja" nem biztos, hogy az a jó. Hogy egy hétköznapi példával szolgáljak: nézzed csak meg az rtl klubbot. Mindenki azt nézi, mégis egy hulladék fos..
Abból jutottam erre a következtetésre, hogy egyetlen ember válaszolt, az is hülyeséget. És a többinek ez még tetszik is, és ilyen enyhén szólva offtopic hozzászólásokkal még adják is alá a lovat. 😄 Értem én, hogy van itt egy közösség. Biztos nem nézik jó szemmel azt, aki csak hébe hóba ide látogat.

Azt mondjuk sajnálom, hogy csak sértegetéssel sikerült elõcsalogatni normális válaszokat. Arról, hogy ki mennyit gondolkodik inkább nem nyitnék vitát...

Nem azért vagy bunkó, mert nem magyarázod el, hogy miért ezzel nyomják, hanem azért, mert olyan választ adtál amiben semmi építõ jellegû megnyilvánulás nem volt. Viszont azt látom, hogy az idióta smilekat imádod. Ez nem gond, csak akkor ne zavarjon, ha hasonló választ kapsz te is.

Egyébként nem tudom, hogy fel tûnt-e valakinek, de a hozzászólásom végén leírtam, hogy amúgy nekem sem a forma 1 a kedvencem, de néha kell a változatosság.

Ui: Azt hiszem van kamionos mod rFactorhoz, és igen, van benne "rönó" kamion.
Roger6
Figyi, a kérdésedben ott a válasz: "Mindenki az RFT-t nyomja." Most nehogy már én legyek a bunkó, ha nem magyarázom el, hogy a ligák nagy része miért ezzel a mod-al nyomja. Talán ha gondolkodnál egy-két másodpercet...

Ja, és szerintem F1RFT-ben (tavalyival mentem) nekem megfelelt az FFB (bár van valami plug-in-em hozzá).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Mi van akkor, ha tényleg segítõkész emberek látogatják a fórumot, csak éppen:

1) nagy részük az F1RFT-vel játszik, ha neked az nem jó nem tudnak jobbat ajánlani.
2) a maradék olyan mint én, hogy az utolsó F1 mod amit próbáltam az ISI-féle Sauber BMW volt.

Nem hiszem, hogy kint lennél a vízbõl ha beírná 20-30 ember, hogy háddepedig az F1RFT a király, vagy másik 20-30 beírná, hogy hagyd az F1-et, keress normális modokat.😊

Amúgy meg tényleg lényeges az FFB, mert sokat elmond magának a modnak a kidolgozottságáról, hiszen hiába minden ffb plugin, ha idióta futómû geometriát használ egy mod. De ez egy másik történet.😊

Jó, mondjuk aki billentyûzettel játszik, annak tényleg nem számít...

Látom egyébként, hogy ritka segítõkész emberek látogatják ezt a fórumot. Nem is értem mit vártam.
SimaSuna
De 😊
dmx
Helló! Nem tudja valaki véletlenül hogy a Drift Group in Hungary szervert ki futtatja???

Burn tire, not your soul!

SimaSuna
sárga 😊
Dietrich
milyen színû legyen? <#mf2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
Van benne Rönó kamion?<#wilting>
Roger6
Van F1 mod rF-re? <#wow1> Valami jó kamionos nincs véletlenül? <#nezze><#hehe>

Amúgy ha szerinted attól jó egy mod, mert jó az FFB-je, szerintem neked mindegy melyikkel mész. <#beka2>

Hello!
Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek melyik F1 mod a legfaszább? Kipróbáltam az F1RFT 2011-et, de nem igazán gyõzött meg. A forcefeedback ebben szerintem egy vicc.
F1 TOTAL sokkal jobban tetszik. Ott valahogy olyan valósabbnak tûnik a kormány mozgása. (Nem mintha valaha is vezettem volna forma 1-es autót)

Ezt a kettõt próbáltam eddig, és az F1 TOTAL az tetszett is, cask abból nincsenek sajnos szerverek. :/
Mindenki az RFT-t nyomja. Ennek vajon mi az oka?

Egyébként én rajta lennék egy targa florion historic gta & touring cars moddal. Nekem személy szerint az a kedvencem az összes rfactor mod közül. Ha tudtok valami jó ligát ezzel a moddal, azt megoszthatnátok velem.
Köszi 😊
Sziasztok!

Olvasom, hogy van köztetek olyan, aki készít pályákat, autókat, stb.
Aki tudna nekem segíteni egy 5 perces dologban modellezés ügyben, megtenné hogy ír nekem privátot?

Nagyon köszönöm!

Hello!

Nem rFactorral kapcsolatban írok, hanem Grand Prix 4-el kapcsolatban.
Szeretném tolni kicsit a gamet, de valamiért nem akar elindulni, feltelepítettem, patcheltem, crackeltem, de azt írj, hogy directx8.1 nélkül nem indul, sokkal újabb verzió van gépen, ezért nem értem, próbáltam cd-rõl telepíteni, megcsinálja, és ugyanúgy nem indul, tudtok erre valami megoldást? Ja és Win7 32bit Professional.

zolee145
engine.ini

Pl. kiveszem egy másik mod autójából? Melyik az a fájl pontosan?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zolee145
Akkor a legjobb ha nem valamibõl csinálsz valamit, hanem keresel egy 1,6-os nyomatékgörbét és egy az egyben azt beírod az ini-be.

Köszi a választ.
Egyszerûen csak egy utcai autót szeretnék csinálni. Például egy 3.0-s turbo-ból egy 1.6-os-t.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

zolee145
Ezer módja van. Na jó, nem ezer, de néhány. Kérdés, hogy miért akarod gyengíteni?

Ha egy valódi motorról van szó akkor a valódi nyomatékgörbével, megfelelõ inerciával és kompresszióval elvileg egy valósághoz közeli motort kapsz. (ez a motorerõre vonatkozik, a melegedés, meg az élettartam, fogyasztás és egyebek az egy másik téma) Ez olyan erõs amilyennek kell lennie, olyan gyorsan pörög fel amennyire gyorsan kell, stb. Ha ez rendben van, de az autó mégis jobban megy mint kéne akkor az autó többi részével van a gond.
Ezt csak azért írtam, mert egyáltalán nem biztos, hogy a motort kell gyengíteni, feltéve, hogy nincsenek elrontva a fentebb írt részek. Érdemes lenne tudni, hogy mi a gond az adott autóval, mielõtt ráfogjuk valamire.

Ha egy fiktív motorról van szó akkor átírod a nyomatékgörbét (engine.ini-ben a fordulatszámoknál az utolsó oszlop Nm-ben), vagy csak egyszerûen a boost résznél negatív értékeket írsz és akkor százalékosan gyengíted az egészet, akár menet közben is.

Dietrich
jaja hétvégén lesz a Riói street verseny és ezt a pályát Tommy készítette nekünk az IC bajnokihoz 😊

egy biztos addig nem volt ilyen rf pálya nem tudom, hogy azóta készült másik esetleg.

Hogyan lehet gyengíteni az autók motorját? Vagy ez bonyolult?

zolee145
Nem lehet, hogy rF, és Tommy78 pályáján? Várjuk a további megfejtéseket, de szerintem az.

b-type
figyelmeztess az epilepszia veszélyre 😊

Rubinho szimezik:
hogy mivel azt már nem tudom megmondani..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jelentkezés megnyílt az Obhunracing oldalán
SimaSuna
egyszer megjavulok 😊

ui: elcsesztem a webcímet...

www.foolracing.hu 😊
javítottam 😊

Dietrich
már megint? hát sosem lehet errõl lenevelni téged? 😉

SimaSuna
FoolRacingCrew

Dietrich...villog! úgyhogy csak óvatosan! 😊
Alexease
Nekem is van egy DFGT-m (nem pro), meg akkor vettem, amikor a Thrustmaster valtoja el kezdett szarakodni. De talan 2 hettel utana, ami kor megjelent a G25 es megvettem, felretettem, es azota nekem is a kis padlasomon pihizget😉