rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zolee145
Valami jön, mindjárt kiderül.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mcmoha

mcmoha

zolee145
Nem tudom, hogy akkor jó lesz-e, nem látok a jövõbe.

Lehet, hogy valamelyik pálya nem a sajátjába, hanem simán a locations-be rakott egy nagyfelbontású hátteret, és azóta az kavarja össze a többit is.

Ok de szinte minden páláyán?? És ha újratelepítem akkor sem lesz jó?
zolee145
Megvan valakinek rFactorhoz a My backyard nevû pálya? GTR2-re megtaláltam, de elvileg van rFactorra is, de az sehol sincs.

zolee145
Volt akinél elõjött ugyanez, bizonyos pályákon. Salzburgring pl. bka és bkb dds. Nagyon nagy felbontású a textúra, nem bírja valszeg a géped. Ki kell ezt a két textúrát csomagolni az adott pálya mas fájljából, és lecsökkenteni photoshopban a méretét. Utána visszarakod az adott pálya mappájába oda, ahol van a mas amibõl kiszedted, és elvileg mûködni fog.

BKB.DDS ez a neve ekkor elindult az rFactor de elmosódott az ég meg a háttér.Amúgy nem változtattam semmit csak egyszerûen megmakacsolta magát😊Tudom h hülyén hangzik de így volt😊
zolee145
Ez a sky fájl még így bármi lehet. Ennél kicsit pontosabban kellene fogalmazni.

gmt? dds? Mit töltöttél le? Hova másoltad be?

Eddig mûködött? Mi változott azóta, hogy utoljára rendesen mûködött? Új pálya, új mod?

Akkor rakjam újra az rFactort?Mert hiába váltok DX9-re ígyse jó....
Pepe7807
Szerintem teljesen új rfactorra tedd fel. Configba dx9.Nálam igy minden ok.

Hi,kellene egy kis segítség.
Tegnap nem akart valamiért elindulni az rfactor valami sky hibát írt ki már nem tudom pontosan.Rágugliztam és letöltöttem valami sky fájlt azután meg is javult, de a pályáknak a háttere össze van mosódva nagyon sz*rul néz ki,Ez szinte az összes pályán így van.Nagyon zavaró kérlek segítsetek!
Pepe7807
Most járunk a bajnokság vége felé, van még 3 futam.
az oldalon megtalálod a módot (a festések miadt), meg a pályákat is.
szerdánként vannak a futamok. 107 %-os idõ szabály van(tehát azt az idõt meg kellene futni a versenyrészvétel miadt) Ha érdekel gyere este 6-7 köül biztos fent leszek és segítek, ha kell (Team speak ajánlott) .

Pepe7807
Obhunracing.com

macleody
Köszi, ez most jó ok volt, hogy menjek egy kört Nordschleife-n. Ez a Ford Capri még mindig hihetetlen jó 😊
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani szervereket ahol VFTS-moddal mennek?
Roger6
Nem tudja valaki, hogy a hotlaps mitõl nem ismeri fel az autókat? MIndent Custom-nak ír. Jelenleg 3 mod fut a szerveren, tesztelés céljából, de elég idegesítõ, hogy nem látjuk mod-onként az idõket. <#rinya>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hi,
kellene 1 kis segítség, a probléma a következõ.:Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idõ mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható?
szabii98
ezer hálám!<#worship>

I met God. She's black

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

szabii98
valaki nemtudná a gp2 2008-2010 modot valami értelmes oldalra feldobni?? ami gphungaryn van, kivezet valamilyen hollywood bigyóra, és én abból köszönöm, nemkérek..vagy azon kell valahogy leszedni??

I met God. She's black

Megoldottam😊 <#mf1><#email>
most olvasom h😄ownload and extract the content to your GTR²/GTL/RACE07 installation folder. Ezekszerint ez nem kompatibilis az rF-el
bosco05
readme?
Ok,
letöltöttem beraktam a fájlokat az rFactor fõkönyvtárába de semmi.<#conf><#fejvakaras>
bosco05
naná, az XD 😄 Megy rF alatt is 😊
SimaSuna
ugyan úgy megy rF alatt...
Dede
SimaSuna
XD? az nem a"motec" ?
Hi,
Tudtok nekem ajánlani az rFactorhoz egy olyan modot mint ami a GTR2- ben van az XD?
SirAlo
a kerdesembe irtam hogy beallitottam a controller.ini-be 366-ra de rossz igy is, amugy mindig is jo volt csak most valamitol meghulyult , es minden rfactoromba ilyen problema van, mar probaltam ujratelepiteni de ugy se jobb....

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Norbi1990
rFactor/Userdata/teneved mappájába a controller.ini fájlt megnyitod jegyzettömbbel és ott van egy olyan sor, hogy

Steering Wheel Range="420" // Degrees of rotation of in-game steering wheel

A számot átírod annyira ahány fokra állítod a kormányt és úgy normálisan fog forogni a játékba is.
SirAlo
Hello, eleg nagy problemam jelentkezett: az rfactorba kevesebbet fordul a kormany (lasabban) mint ahogy a valosagba eltekerem, a jatekba max 200 fokot fordul kb es en eltekerem 366-al, de nem ugy akad le a kormany hogy amikor en a valodi kormanynal 201 foknal vagyok akkor a jatekba is 200-on van hanem akkor eri el a 200-at az rfactorba amikor en a 366-ot a valosagba... szoval ez felfoghatatlan szamomra amikor elotte nem allitottam semmit es a controller.ini-be is 366 van beallitva, ha beallitom a duplajat 732-ot akkor elfordul a jatekba is 366-400 fokot de ugy se jo mert erdekes az egesz, van hogy kihagy , nem is nagyon tudom leirni, de a netkar jatekba pl. tokeletes a kormany, jo lenne ha valaki tudna segiteni, remelem sikerult leirjam ugy hogy megertsetek a problemamat <#conf><#wow3>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Mennék én de pont most döglött be a kormányom 😞
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Én még nem
zolee145
Olyannal találkozott már valaki, hogy merev hátsó tengelyes autónál replayben a negatív kerékdõlés pozitívnak látszik? Vagyis a kerék nem befele, hanem kifele dõl. De csak visszajátszásoknál. Ha "élõben" nézem az autót külsõ nézetbõl, vagy éppen tv kamerából akkor semmi gond.

zolee145
Van annak oka, hogy a kör azon részeit nem láttuk.😄

De amúgy egy ilyennek ha éppen nincs elég helye akkor csinál magának.😊

Ingy
Kérdés az hogy a hídaknál miképpen fért el? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
rFben nincs. rF2ben van alapból.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fehercsoki
Köszi, ezek is jók, de egyelõre maradok az F1 RFT 2011-nél.

Más: Van a játékhoz valamiféle esõ mod? RFE Weather plugin megjelent már? Alapból nincs benne esõ?

arty
😄DDDD

Forza.

Adam Jonas
GP '79 v esetleg F1 Classic-féle '67?

zolee145
<#taps>

Ezzel egy liga? 😄 Elsõ futam Monaco.

DRS/Kers ? <#idiota><#hehe><#banplz>
mcmoha

Fehercsoki
Ja és szintén F1 RFT 2011-ben hogy lehet kikapcsolni a sofõr kezeit? Kanyarodásnál az egész képernyõt eltakarják mivel kicsit bugos.

Fehercsoki
rFactorhoz melyik jelenleg a legjobb Forma 1 mod?(jelenleg F1 RFT 2011-et használom, és ez tetszik is, csak hátha van még ennél is jobb) F1 RFT 2011-et felraktam, és most az egész rFactor Forma 1-es lett, és eltûntek az alap és más modokból származó autók és pályák, hogy lehet ezeket visszahozni?

zolee145
Sehol nem látom a neten.