rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Lehet, hogy valamelyik pálya nem a sajátjába, hanem simán a locations-be rakott egy nagyfelbontású hátteret, és azóta az kavarja össze a többit is.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
gmt? dds? Mit töltöttél le? Hova másoltad be?
Eddig mûködött? Mi változott azóta, hogy utoljára rendesen mûködött? Új pálya, új mod?
Tegnap nem akart valamiért elindulni az rfactor valami sky hibát írt ki már nem tudom pontosan.Rágugliztam és letöltöttem valami sky fájlt azután meg is javult, de a pályáknak a háttere össze van mosódva nagyon sz*rul néz ki,Ez szinte az összes pályán így van.Nagyon zavaró kérlek segítsetek!
az oldalon megtalálod a módot (a festések miadt), meg a pályákat is.
szerdánként vannak a futamok. 107 %-os idõ szabály van(tehát azt az idõt meg kellene futni a versenyrészvétel miadt) Ha érdekel gyere este 6-7 köül biztos fent leszek és segítek, ha kell (Team speak ajánlott) .
Tudnátok nekem ajánlani szervereket ahol VFTS-moddal mennek?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kellene 1 kis segítség, a probléma a következõ.:Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idõ mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
I met God. She's black
letöltöttem beraktam a fájlokat az rFactor fõkönyvtárába de semmi.<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Tudtok nekem ajánlani az rFactorhoz egy olyan modot mint ami a GTR2- ben van az XD?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Steering Wheel Range="420" // Degrees of rotation of in-game steering wheel
A számot átírod annyira ahány fokra állítod a kormányt és úgy normálisan fog forogni a játékba is.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De amúgy egy ilyennek ha éppen nincs elég helye akkor csinál magának.😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Más: Van a játékhoz valamiféle esõ mod? RFE Weather plugin megjelent már? Alapból nincs benne esõ?
Ezzel egy liga? 😄 Elsõ futam Monaco.
DRS/Kers ? <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>