rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
1 dologba lehet reménykedni..rf2-re megcsinálják a modot az új 2012-es kasztnival és a 3 motorral (honda, lotus,chevy)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tisztelt szimulátor rajongók !

Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.

Lehetõségek ezen a napon:

-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.

Tisztelettel: Sándor Tibor

IRacers liga vezetõje

Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]

Üdv.

Halihó!Nem tudom mennyire emlékeztek rá...kb 2 hónapja ba..tattalak titeket azzal, hogy nem-e tudtok valamit a készülõ Orfûi szakaszról. Most láttam HLTC Team oldalán a kommentet, hogy: ,,Zsohoff: sziasztok! 1 éve hagytam abba az orfû teljes szakasz "megépítését" btb-vel, mivel a gépem nem bírta szusszal. ha esetleg érdekelne Titeket, a nem éppen késznek nevezhetõ pályát elküldeném Nektek, ha folytatni szeretnétek. gondolom sok rally fan örülne neki, ezért is kezdtem el. várom a visszajelzéseteket!" .Ha valaki ért hozzá segítsen neki!Ott van az elérhetõsége valamelyik commentben.Fain lenne ha elkészülne.Sajnos én nem értek hozzá, legyen szíves aki igen az segítsen neki!Köszi!!!
Még szép hogy jó. Nagyon sokat dolgozott vele a lengyel srác aki csinálta RBRhez. Ezek a rallyworldösök meg csak ellopkodnak mindent, pedig lehet még engedélyt is kapnának a konverzióra...

Smici1985
A francba! Köcsögök.😄 Na mindegy.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich
nem hiszem, hogy lesz..ugyanis aki az indycar modot készítette és hozzá a skineket, elcsábították az IR-hez és ott folytatta tovább az indycart.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
öööö itt ebben a csomagban van F Astra...
Nekem van valahol F Astram csak hegeszteni kell alá fizikát mert ami most alatta van az nem az igazi.Ja és hang is kell 😊 De a model az egész jó.

mackosajt
Rf2 alá elvileg 2099-re lehet elkészül egy gsi-vel egy srác. Elvileg dolgozik rajta, szal elõbb is kész lehet. 😊
Amúgy másról én nem tudok, ami jol is nézne ki.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Smici1985
Nem tudjátok véletlenül lehet letölteni 2011-es Indycar skineket valahonnan? A 2010-es mod meg van de hátha van frissebb skinpack.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

üdv
olvasgattam itt és ott, de nem sikerült erre a problémára rájönni :

Az upgrade menüben kiválasztva másik típusú felnit a kocsi leül a földre, mert nem teszi/cseréli ki a kerekeket másikra.
Ellenben, ha így folytatom tovább, azaz irány a pálya, akkor látszik megfelelõen.

... ötlet ? ...
thx

Jamirofan89
Kijött a DRM 2.0 nogripracing-en linkek.Még ropogós.

Clava
F astra-t le lehet tölteni valahol?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Dietrich
sokszor a hõ a gumikijelzésnél bugos..

Roger6
Valaki esetleg ismeri? DTM 1995 Csak nálam melegszik rohadtul a gumi? Meg nálam Mercinek nincs kasztnija, ez egyedi hiba?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sziaztok !!

Project cars-t probált már valaki közületek??
Dietrich
<#eljen>

vajon itt is panaszkodnak a zaj ártalom miatt mint a Hungaroringnél? <#ravasz1>

Roger6
Pont semmi nem hallatszik akkor, amikor elmegy a kamera elõtt. <#idiota> Amúgy nem off szerintem. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jamirofan89
Bocs,ha ez off de áááh eztmax hangerõn <#wow1>

Sziasztok!
Letöltöttem a miskolc rallyt az rfactor lite alapjátékhoz, és mikor betöltené a játék a pályát akkor ezt írja: error opening mas file: sky.mas
megvan ez a mappa...
mit tudnék csinálni? elõre is köszönöm!
peti193
Sziasztok!

Eladóvá vált a Logitech DFGT-m

Bõvebb informácó itt:LOGI DFGT

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Másik exe ,kb 4.8 mb méretû használatával fog mûködni.
Igen
JUVEfun
Urak !
Ha vki. segítene : ezt a belsõ (sisak) nézetet honnan lehet letölteni ? (...és utána hogy kell beállítani,hogy mûködjön )
Ja és ez rfactor F1 RFT 2011 -móddal is jó ?
/bocs a sok kérdésért ,de még kezdõ vagyok/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

SimaSuna
PSRL? 😊
Sziasztok!
Endurance bajnokságba keresek csapattársat ha valakit érdekel keressen!
Smici1985
<#help>

Olyan problémám van, hogy nem müködik a MoTecem. Pontosabban a program mûködik csak valami oknál fogva nem látja a fileokat a mappában. Pedig ott vannak csak amikor meg akarom nyitni nincsenek. Mi a megoldás?
Ezt raktam fel: Motec 1.0.18.17.

De de én tudom 😄

bardocz
Valahogy így van a váltókiosztás, de már csináltak hozzá rendest is.
Jamirofan89
Srácok! Lenne néhány kérdésem:
VFTS modban szeretném egy picit fokozni a hangulatot és szeretném tudni,hogy pontosan hogy is van a váltó kiosztás?
2 4 1
3 5 R
Ez így ok?
900 fokon használom a kormányt,VFTS-ben is annyi?

Ja és jó látni,hogy egyre sûrûbben jelennek meg magyar szakaszok.<#taps>

Rájöttem: "4.4.4.4 RGB 16 bpp | unsigned" a helyes megoldás 😊
Fsone F1 2009-ben ha módosítok egy sisak festést Photoshoppal, akkor milyen beállítást használjak az Nvidia pluginnél?

ilyenek vannak:
===============
DXT1 RGB 4 bpp | no alpha
DXT1 ARGB 4 bpp | 1 bit alpha
DXT3 ARGB 8 bpp | explicit alpha
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha
DXT5_NM XY 8 bpp | using DXT5
3Dc XY 8 bpp | Normal Map
palette RGB 4 bpp | 16 colors
palette RGB 8 bpp | 256 colors
palette ARGB 4 bpp | 16 colors + alpha
palette ARGB 8 bpp | 256 colors + alpha
.
.
.
stb.

A baj az, hogy akármilyet választottam eddig; vagy fekete lett a sisak, vagy be sem tudta tölteni a játék.

Tudna valaki segíteni?
Dietrich
szerintem a probléma forrása az, hogy alapból simbines játékhoz készítették és valamelyik verziónál írták az rfactort.
GTL/GTR2-nél hibátlanul ment arra emlékszem.

Nightt
Nekem mukodik Win7 x64-en...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Win 7 lehet a hiba? Race07-el mûködik, már oda is letöltöttem a legújabb dx 9-et, szóval szerintem nem az lehet a probléma forrása. Persze nem nagy gond, csak már hozzászoktam a Race sorozatokba. <#zavart1>

Nightt
Nekem mukodik az XD, a leguljabb dx 9 kell hozza. Ennek ellenere van akinel nem mukodik, barmit csinal... eleg random.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Nem tudja valaki, hogy az XD nevû program miért nem mûködik rF alatt? Pedig régebben jó volt. MoteC is csak valami motecfix programmal mûködik. Érdekes, pedig nyilván nem az rF-et peccselték. <#vigyor5>

Itt meg hozzá egy nonstop szeró 😊 obhunracing.dyndns.org:34298 a passt: RallyWorld itt vagy itt OBHUN egy kis kutakodás után megtalálja.

Smicy2

Charade GTti

zolee145
Egy kérdés: tudom-e úgy állítani a hangokat, hogy külsõ nézetben, mondjuk tv, minden autónak rendes hangja legyen, de belsõben halk legyen? Magyarul akarnék csinálni egy jó hangszigetelésû kocsit.

Ha a belsõ hangot sokkal halkabbra veszem mint a külsõt akkor szépen mûködik a dolog, mindaddig, míg egyedül vagyok a pályán. Viszont ha van másik autó is akkor már csak a másikat hallom, a saját kocsimat nem.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

További infók:RallyWorld

Kár... pedig már kész verzió, csak elég tükörsima az aszfalt és azon akartam változtatni. Köszi a segítséget.
zolee145
Nem. Jártam így én is, összezavarodott az agya a BTB-nek, megfagyott vagy hasonló (mind a négy nézetben csak egy nagy X volt). Na mondom akkor kilépés. Akarja-e menteni a változásokat? Igen. Na ez volt a hiba. Mikor visszaléptem csak a háttérkép volt meg.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Üdv!
Korábban csináltam Bobs Track Builderben egy pályát, de a project fájlai elvesztek. Az rFactor-kész pályát be tudom úgy importálni a BTB-be, hogy újra tudjam szerkeszteni?
Na neki ehhez szerencsére semmi köze <#zavart1>

SimaSuna
Szûcs Alex.
öööööööö kire is gondolsz pontosan? 😄

Toby0501
Ez a modell volt csak meg használható formában.

SimaSuna
akkor Alex ezt szerkeszti oly titkosan? 😄
Hello! Kérdésedre a válasz. Az obhunracing egy csapat nem ligaként mûködünk. Játszani a szervereinken bárkinek lehet. Ts en illetve a weboldalon minden infót megtalálsz szerver pass. Ts pass. stb.... Csapatba bekerülni több hónap együtt játszás illetve ajánló tagok szükségesek. Viszont a Rallys oldalunk az már inkább mondható ligának ahová szabad regisztráció van. Ott hamarosan indul az RW4_Hrc edition OB.
elérése: RallyWorld