rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklõdõt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetõséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklõdik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklõdõnek.
Lehetõségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklõdõt Teamspeakre egészen a késõ esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes 3 hónapos iRacing elõfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program elõfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelõ bekalibrálásában.
-Déltõl folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetõséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévõ autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülõ kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetõje
Elérhetõségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
Üdv.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy másról én nem tudok, ami jol is nézne ki.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
olvasgattam itt és ott, de nem sikerült erre a problémára rájönni :
Az upgrade menüben kiválasztva másik típusú felnit a kocsi leül a földre, mert nem teszi/cseréli ki a kerekeket másikra.
Ellenben, ha így folytatom tovább, azaz irány a pálya, akkor látszik megfelelõen.
... ötlet ? ...
thx
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Project cars-t probált már valaki közületek??
vajon itt is panaszkodnak a zaj ártalom miatt mint a Hungaroringnél? <#ravasz1>#ravasz1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Letöltöttem a miskolc rallyt az rfactor lite alapjátékhoz, és mikor betöltené a játék a pályát akkor ezt írja: error opening mas file: sky.mas
megvan ez a mappa...
mit tudnék csinálni? elõre is köszönöm!
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Ha vki. segítene : ezt a belsõ (sisak) nézetet honnan lehet letölteni ? (...és utána hogy kell beállítani,hogy mûködjön )
Ja és ez rfactor F1 RFT 2011 -móddal is jó ?
/bocs a sok kérdésért ,de még kezdõ vagyok/
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Endurance bajnokságba keresek csapattársat ha valakit érdekel keressen!
Olyan problémám van, hogy nem müködik a MoTecem. Pontosabban a program mûködik csak valami oknál fogva nem látja a fileokat a mappában. Pedig ott vannak csak amikor meg akarom nyitni nincsenek. Mi a megoldás?
Ezt raktam fel: Motec 1.0.18.17.
VFTS modban szeretném egy picit fokozni a hangulatot és szeretném tudni,hogy pontosan hogy is van a váltó kiosztás?
2 4 1
3 5 R
Ez így ok?
900 fokon használom a kormányt,VFTS-ben is annyi?
Ja és jó látni,hogy egyre sûrûbben jelennek meg magyar szakaszok.<#taps>#taps>
ilyenek vannak:
===============
DXT1 RGB 4 bpp | no alpha
DXT1 ARGB 4 bpp | 1 bit alpha
DXT3 ARGB 8 bpp | explicit alpha
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha
DXT5_NM XY 8 bpp | using DXT5
3Dc XY 8 bpp | Normal Map
palette RGB 4 bpp | 16 colors
palette RGB 8 bpp | 256 colors
palette ARGB 4 bpp | 16 colors + alpha
palette ARGB 8 bpp | 256 colors + alpha
.
.
.
stb.
A baj az, hogy akármilyet választottam eddig; vagy fekete lett a sisak, vagy be sem tudta tölteni a játék.
Tudna valaki segíteni?
GTL/GTR2-nél hibátlanul ment arra emlékszem.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Charade GTti
Ha a belsõ hangot sokkal halkabbra veszem mint a külsõt akkor szépen mûködik a dolog, mindaddig, míg egyedül vagyok a pályán. Viszont ha van másik autó is akkor már csak a másikat hallom, a saját kocsimat nem.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
További infók:RallyWorld
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Korábban csináltam Bobs Track Builderben egy pályát, de a project fájlai elvesztek. Az rFactor-kész pályát be tudom úgy importálni a BTB-be, hogy újra tudjam szerkeszteni?
elérése: RallyWorld