61525
  • zolee145
    A legtöbbet a vezetési stílus segít a gumin. Nem kell olyat várni az autótól amit ő nem akar. pl ha alulkormányzott akkor lassabban kell bemenni a kanyarba, mert az, hogy jobban ráhúzzuk a kormányt csak az első 5 körben fog működni.

A legfontosabb szerintem a segítségek kikapcsolása, mert az nagyon el tudja torzítani a dolgokat. Még látszólag jól mozog az autó, pedig ez már csak az elektronikán múlik, aztán ha végleg megmakkan a gumi akkor másodperceket lehet bukni.
    Segítség nélkül hozzá tudja szoktatni magát az ember, hogy annyit akarjon az autótól ami még nem káros rá.
    Utána már segítséggel is jobban megy az ember (olvastam lentebb, hogy engednek néhány segítséget), nemcsapja be az elektronika.
  • Istvan93
    oké köszi
  • mcmoha
    Sehol. Ha tulmelegszenek a gumijaid nagyobb nyomas kissebb kerekdoles segit.:)
  • Roger6
    Nem tudtam hogy van külön ilyen szerkezet az autón, ami a gumik hűtéséért felelős, úgyhogy fogalmam sincs.
  • Istvan93
    igen
  • Roger6
    Gumik hűtését?
  • Istvan93
    Hali
    A kérdésem hogy hol tudom a gumik hűtését beállítani egy módban?
  • fighter111
    Kösz, meglátom menni fog-e így, aztán talán még el is tudok majd indulni :)
  • Fokker
    Ügyelni kell az olajhőfokra, 110 fok az optimális, 120 fölé ne menjen. Felkapcsolásnál nem érdemes nagyon kihúzatni, amint felvillan a pilács, egyből váltani kell. Visszaváltásnál ne érjen bele a piros mezőbe, a shift-light is csak épphogy villanjon. Nagyjából ennyi.
  • fighter111
    Segítségeknek nem vagyok a híve, inkább legyen nehezebb. Nekem inkább az volt a bajom(azt hiszem ezzel a móddal), hogy nagyon hamar leégett a motor, akkor is ha semmi különöset nem csináltam, egyszerűen túlmelegedett.
  • Fokker
    igen, ahogy Debilon is írta, egyszer el kell kezdeni :) tény, hogy nem könnyű mod, de gyakorlással meg lehet tanulni vezetni ezeket a kocsikat. engedélyezve van a low abs és low tcs, pont azért, hogy a kevésbé profi embereknek is legyen sikerélményük. bár sztem legnagyobb élményt akkor ad, ha semmilyen segítséget nem vesz igénybe az ember. egyelőre 7-en neveztünk, nem lesz nagy tömeg a pályán(sajnos).
  • Debilon
    bocs, hogy válaszolok, de valahol/valamikor el kell kezdeni :)
  • fighter111
    Engem érdekelne, de annyit kérdeznék, hogy kezdőként van-e értelme indulni?
  • Fokker
    továbbra sem érdekel senkit a DRM bajnokság? vasárnaponként, 17:00-tól. részletek ITT.
  • Ulvar
    Facebookod ha van van egy rFactor csoport. Ott naponta linkelnek.
  • Debilon
    bármelyik szerveren ahova fel tudsz menni (megvan a mod és a pálya mindegyikből a szerver verziója)

fenn meg találsz linkeket ahol van rF1-el liga, és fun futamok
  • Skorzeny8814
    Tudnátok adni valami tippet, hogy hol versenyezhetnék online módban, ha még sosem csináltam ilyet? Van esetleg olyan liga (igazából azt sem tudom, ezek hogy működnek) ahol a magamfajta "online-kezdők" próbálgathatják a szárnyaikat?
  • MANos Viktor
    Rá is kerestem ezt is megtaláltam, csak azthittem ez valami külön játék. Köszönöm szépen!
  • SimaSuna #60264
    google -> Lada Samara rFactor -> Search

Lada Samara Super Turism

Done.
  • MANos Viktor
    Sziasztok!
    Ma tettem fel az rFactor-t és leszedtem hozzá a VFTS Lada mod-ot és most csak a lada van a játékban bár ez nem nagy gond, a kérdésem főként az lenne hogy van a játékhoz Lada Samara is amit belehet tenni mellé, ha igen kaphatnék egy linket?
    Előre is köszönöm!
  • Norbixx75
    Akkor a kép így:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_12_1igks9wx5m.jpg
  • Norbixx75
    Sziasztok !

A problémám a következő lenne:
    GTR2-ből konvertáltam át a mellékelt kormányt, de a fokozatkijelzőt nem jeleníti meg ...
    Egy képen összegeztem mit-hogy készítetem ...
    - próbáltam 3dsimed-ben új "primitives->new rectangle" létrehozását és megadva material nevet koordinátákkal,
    valamint "PIVOT point" koordinátaként is oda illeszteni ...
    - az eredeti kormányról materialt copy és beillesztve a már konvertált rFactor kormányba ...
    - eredeti neveket és fájlokat a GTR2-ből másolva-konvertálva ...
    - más méretű bmp , tga fájlok cseréje-használata ...
    , de valamit még is csak elrontottam ....
    Mi lehet a probléma ?

Előre is köszönet a segítségért !

• Skorzeny8814
    Sikerült. Letöltöttem, telepítettem :) Most már csak rá kell jönnöm, hogy állíthatom be a különböző dolgokat, mert elég össze-vissza vannak.
  • Skorzeny8814
    Bocs, ha így jött le. Egyáltalán nem akartam lehurrogni senkit. A linkelt cuccot már én is meglestem, de azt hittem, ez is csak egy tv-style. Amúgy mi van akkor, ha bejelentkeztem rFactorcentral-ra és mégis azt kéri, hogy jelentkezzek be, mert addig nem tölthetek le semmit. Már vagy ezerszer töltöttem le onnan, és találkoztam már ezzel a problémával, de nem emlékszem, hogy oldottam meg. Kipróbáltam másik böngészővel is, de ugyanez jön elő. Mi lehet a baj?
  • zolee145
    Segíteni akar neked, erre lehurrogod...

Az rfdynhud vagy mi az egy dolog, a tvsyle meg egy másik. Az, hgy leszedtél egy csomó tvstyle-t (gondolom különböző tvstyle-hoz való kiegészítőket szedtél le) az nem azt jelenti, hogy megvan az alap programod. Az alap tvstyle tartalmazza azt is amit keresel, meg még sok mást ami kell a működéshez.
  • Ulvar
    Talán erre gondolsz? ez a TV style display, de ez teljesen más mint az rfdyn hud. Ez egy sima TV stílus beállító cucc rFre, amit te magad szerkeszthetsz.
  • Skorzeny8814
    A kérdésem arra vonatkozik, hogy honnan tölthetem le ezt a TVSTYLECONFIG-ot? Sehol nem találom, hiába guglizok, már vagy az ötmillióféleképpen rákerestem, de mindenütt csak azt találom, hogy ezzel kell beállítani a tvstyle-okat. Arról viszont sehol semmi hír, hogy honnan szedhetem le.
  • Skorzeny8814
    Igen, ezt tudom. Mint említettem, használok is egy ilyet, az rFdynHUD-t, de találtam egy csomó tvstyle-t... nem írom le még egyszer. Szóval honnan akasszak le egy ilyen TVSTYLECONFIG-ot?
  • Fokker
    RealFeellel kapcsolatban kérdeznék: be lehet-e úgy állítani, hogy ha csúszáshatárhoz ér az autó, egyre könnyebb legyen a kormány? Ezt az rFactor gyári FFB-je tudja, de valahogy a RealFeelből mintha kimaradt volna. A legújabb RealFeelt használom.
  • Tomo15
    Kijött a 2012-es Corvette mod bétája. Mindenképp próbáljátok ki, nagyon üt!
  • Dietrich
    oké
    egyébként a 17 kell nekünk :)
  • SimaSuna #60251
    Allow Hotlap Completion="16" // Allow hotlap completion before switching sessions (1=practice1 ... 16=qual, 32=warmup, 63=all)
  • Dietrich
    Szerveren melyik fájl melyik sorában kell átirni, hogy a kvali alatt meglehessen kezdeni 1mp-el a vége előtt a mért kört és azt be is lehessen fejezni? tehát ne a lejárt idő miatt váltson a szerver.
    Elfelejtettem hol írtam át ezt, olyan régen volt :(
  • Adam Jonas
    Hali!

Nem tudjátok véletlenül, hogy mely programom segítségével tudnék autót kivenni a Simraceway-ből, és átkonvertálni olyan fájljá, amelyet a 3D-s tervező szoftverek is tudnak kezelni (ProE, Inventor, Creo 2, stb.)? Vagy valakit, aki meg tudná ezt nekem csinálni?

Előre is köszi!
  • fighter111
    Kösz!
  • Szabi #60247
    Fixed Upgrades-t hogy kell beállítani szerveren ? :D

(van több váltóáttételes upgrade és a szerverre csak az egyikkel kéne felengedjen)
  • mcmoha
    Örülök, hogy megoldódott a dolog.:)
  • PacsutaTibi
    GamaData/Sounds/Secondary/racestart.wav
  • fighter111
    Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet lecserélni a verseny előtti kommentátor hangját?
    Valamiért olaszul hablatyol valamit, és nagyon idegesítő, szóval szeretnék megszabadulni tőle.
  • Ulvar
    Kit nem? :OOO