rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Valószínûleg az adott fájlban csak konkrétan a karosszéria elemek vannak. Mondjuk egy másikban az üveg, egy harmadikban a lámpák, stb. Meg kell nézni melyik fájlban van a lámpa textúra. Ha egyáltalán van. Lehet, hogy egy egységes fájl az, és akkor nem tudod autónént festeni, vagy épp nincs is textúra, csak egy 2x2 pixeles színminta valamilyen alfával.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Tudna valaki segíteni abban, hogy skin készítésnél miért nem lehet befesteni néhány alkatrészt? Több módnál is elõfordult, például a lámpát, vagy a visszapillantó tükröt.

Ajánlom mindenkinek kipróbálásra, nagyon pöpec mod:

GP 1937 mod

Kisebb hibái vannak: pl. XP-n az Alfa Romeot választva kidob asztalra, és néhány autónak kicsit fura az FFB-je, de ennek ellenére egy remekmûvel van dolgunk! HistorX fanoknak kötelezõ. És ha valaki azt mondja hogy az nehéz mod, akkor csapasson egy kicsit a 16 hengeres Auto Unionnal. 😊 A hangok pedig olyanok, akár ezen a videón:

Auto Union trió

bocsánat, július 8-án.

Üdv Urak!

Akit érdekel szívesen várjuk jún. 8-án.

iRacers nyílt nap.

Most már csak annyi a problémám, hogy ugyan sikerült megcsinálni az autót, a fekete helyett szürkés-zöldes színû a festés. Van valami ötlet, hogy miért lehet?

Köszönöm szépen!

The first step....- tól

http://yoss.free.fr/rfactornfr/Modding_Tutorial_Website/skinning.shtml

Valaki tudna segíteni abban, hogyan lehet betenni egy általam festett autót egy módba?

zolee145
Most gyorsan szétnéztem, a plr-ben nem találtam ilyeneket, a controllerben meg az van amit a menüben beállítottam. Ettõl még persze lehet igaz.

SirAlo
Pár nap és startol a 2012-es versenyévad!

Már tényleg csak pár nap áll rendelkezésre a versenyzõknek, hisz szombaton 20 órakor a Francia, Magny-Coursi teszt sorozat véget ér. A tesztsorozat lezárását követõen az eredmények összesítésre kerülnek, majd 20 órától csapatválasztásra kerül sor a Team Speak szerveren, ahol minden párosnak kötelezõ a megjelenés.

Minden versenyzõnek eredményes felkészülést, és sikeres tesztet kíván a Tyre Burnout Leauge!

A teszt eredményeitõl függõen az 1-24 versenyzõ automatikusan az A ligában indul, míg a 25 helytõl lefelé automatikusan a B ligába soroljuk a versenyzõket. 2012.06.16-án este 20:00-tól HIVATALOS GYÛLÉS A TEAM SPEAK SZERVEREN ahová minden pilótának KÖTELEZÕ A MEGJELENÉS! Az a versenyzõ aki nem jelenik meg, automatikusan az utolsó helyre sorolódik és nem választhat magának autót. További részletek az osztályozó és a csapatválasztással kapcsolatosan a részletek menüpontban.
Jelentkezni a http://www.f1tbl.hu weboldalon lehet, reszleteket itt talaltok : http://www.f1tbl.hu/tajekoztatok.html

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Vádá
Mert valaki régebben lefirkálta hogy ha a menüben kapcsolod ki simán az csak fél gyõzelem , ettõl még számolja a progi az értékeket , és ha a plr-bõl kiiktatod csak akkor lesz az igazi 😊

Voodoo

A Templates mappa hol van?
zolee145
Pedig a megfejtés ott van ám a listában: Speed sensitivity 0

Miért akartok mindent az ini-ben átírni? Miért nem jó a menü?

Tud valaki 2012-es IndyCar módról?

azt olvastam, hogy valamelyik ini fileban ahova ezeket menti ott az egyik értéket át kell írni nullára. ebben kellene segítség hogy ezt hol találom
zolee145
Nálam így van a kormány:

Windows/

Degrees: amennyit akarsz, nálam 725 fok
Enable FFB (pipa)
Overall Effects: 105%
Összes többi: 0%
Centering spring: pipa ki

rFactor/
Rates/

Digital steering rate 50
Digital throttle rate 50
Digital brake rate 50
Digital clutch rate 50
Speed sensitivity 0
Looak ahead 0
Head movement 100
Exeggerate yaw 25

Force Feedback/

Force feedback type: wheel
Force feedback effects: low
Force feedback strength -35%

Controller1/

x 50
rx 50
y 50
ry 50
z 50
rz 50
s0 50
s1 50

Vádá
Talán a kormány beállításoknál ? Egész nagybetûvel oda van írva 😊

Voodoo

A kormány sebesség érzékenységét hol lehet kikapcsolni?
Nagyon szépen köszönöm!

\GameData\Sounds\Ambient\fans_normal_1.wav

Üdv!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet a közönség hangját lecserélni?

12346
Ó, köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam😊 Érdekesnek hat a Lada, 300SL, egyebek. Kicsit sok nekem az openwheel, meg túra retek, de ez sajna a játékstílus velejárója😊

zolee145
Néha úgy érzem itt az sg-n, hogy elfelejtettem magyarul.<#hehe>

zolee145
"Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on..."

Ulvar
Viszonylag stabilan lehet menni rFel is. Most 8 órát simán megcsináltunk jó páran a PSRL által megrendezett Barcelonai endurance-on. A végén asszem 2 tized volt az 1. és 2. között P2 kategóriában köztünk meg egy Cseh csapat között. Szóval ilyenek most is vannak, és mondom mi stabilan végigjöttünk többed magunkkal 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
meg GTR1-el is.
Esport Racing csinált is 12órás Sebring futamot azthiszem. 😊
Alexease
Csak manapsag bizonytalan a net, regebben, 6-8 eve rendszeresen voltak nemzetkozi 12-24 oras versenyek az NR2003-mal😉
zolee145
Szervezni kellene egyszer egy 24 órás futamot, de úgy rendesen 24 órásat. Mondjuk nem neten, mert az nagyon bizonytalan, hanem lan-on, ahogy mondjuk az ilyen fps öldöklõs versenyeket szervezik. Minden géphez 3 ember, vagy 4, aztán adjad neki.😊

Pici kihagyás után ismét visszatér a Maszim Szenior Bajnoki a Tommy által készített GT Mod-al. Fontos, hogy a Mod-hoz készült egy újabb patch, melyet az elsõ hsz-bõl lehet letölteni. A 2 órás Le Mans futam teljesen nyílt, így várunk minden érdeklõdõt!

> Infó + válaszok a kérdésekre itt <

> futam kiírás + jelenkezés itt <

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

12346
Mondjuk ja. Nem sok engedély lehet egyikre se😄 Mind1, nem is lényeg.
Amúgy ilyen, kevésbé publikált cuccokat lehet még valahol találni, mint ez, vagy nem jellemzõ? Itt-ott fórumokon eldugva, vagy mit tom én. Gondolok itt pl olyasmire, hogy oroszoknál pislogok néha, miket találni különbözõ játékokhoz, amiket máshol nem😊

zolee145
Illegális dolgokat olyan oldalra nem raknak fel, mi meg azért mégiscsak ellopkodtuk az EA modelljeit.😄 Persze egy Gran Turismo konvert mod azért fent van, de ez egy másik történet. Biztos, hogy nemcsak 100% legalis cuccok vannak az rFC-n.

12346
Az remek. Pedig annyi szemét van ott. Ez meg azért érdekesnek is hat:/ Tegnap eljutottam odáig, hogy lerántsam, ápdétestül, fixestül. Haladok^^

Roger6
Azt megkérdezhetném, hogy a mod telepítése alatt hallható zene az mi? Elõadó, vagy ilyesmi. Köszönet!<#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mcmoha
rF Lite nem warez, ugyanugy aktivalni kell mint a teljeset. Az ISI nem tamogatja ezert is nincs fenn a hivatalos oldalon.

Tényleg nincs a hivatalos lapon fent. De akkor itt hülyeségeket írnak? http://www.rfactorcentral.com/rfactor_lite.cfm

zolee145
Nem szeretik ott a Shift konvertet.😄

12346
Az jóság. Nah.. Tényleg idõt fogok rá szánni😄 rFcentralon szoktam mûvelõdni csak, így max annyi infóm van addonokról. Ez nem szeretne oda felkerülni? Vagy csak nem láttam.

zolee145
Az ilyen-olyan változatokat és a versenygépeket nem számolva van benne vagy 70 autó.

12346
Legfõképp a "majd, ha több kedvem lesz kockulni" mondat. Linket köszönöm, már elpakoltam, erõsen tervbe van véve^^
Gallardo nem is lényeg. Amekkora hiány van rF-ban, nekem szinte mind1, csak utcai legyen😊

zolee145
Mi akadálya, hogy megnézd?😊

http://shiftstreet.wordpress.com/

Downloads menüpont.

Mondjuk a Gallardo-t még pont nem tudod megnézni, de a többit igen.

12346
Ezekhez õszintén grat. Néha látom, hogy kidobálsz pár képet utcai autókról, lassan meg kéne nézni használat közben is ezeket😊

Dietrich
a lite verzió egy kiherélt, crackelt warez cucc..hivatalos oldalon nincs is a letöltések közt.
rfactor.net a hivatalos oldal ha esetleg a torrentbe nem mellékelték a címet.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
A Lite csak azt jelenti hogy ki van belezve, azért ugyanúgy fizetni "kéne"...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Humesz
Köszi, megoldottuk. Látom, hogy tiltott a warez de gondoltam a Lite verzió nem annak számít, mint pl Daemon Tools stb...
mcmoha
Vagy megveszed, vagy keresel olyan forumot ahol foglalkoznak warezzal is. Ebben a topikban nem.😊

Humesz
Hali,

Leszedtem az rFactor Lite verzióját és multizni szeretnék egy barátommal.
Megcsinálom a szerót, de Õ nem látja, valamint ha beírja az IP-met, akkor sem tud csatlakozni "joined time out" miatt. Van erre megoldás vagy meg kell venni a játékot? Köszi
kf1rl
Újra indul a Hungarian Sim Racing League…
Jelentkezz Te is…

rFactor:
- Peugeot 207 S2000
- BMW Z4 GT

Race07:
- WTCC 2006

Jelentkezés az rFactor bajnokságra : 500,-Ft
Jelentkezés a Race07 bajnokságra : 1000,-Ft

Minden széria 1-2-3 helyezettje Üveg plakettet nyer és a BMW Z4 GT és Peugeot 207 Bajnokság legjobb pilótája egy eredeti Race07 és GTR Evolution játékot kap…

Kövess figyelemmel minket honlapunkon és az
Honlapunk : http://hsrl.weboldala.net

Toby0501
Még mindig Shift Street, Ingynek szeretettel.<#idiota>