rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
no majd írok nekik, csak így most eszembe jutott , hogy lent pihen a pincében ...sokat nem költenék rá, nekem már nem kell .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ha az itthoni kepviselet intezi, akkor az oda-vissza ut, ha a kinti, akkor a postazas😉
lac coo
no de gondolom annak van azért ára 😊

Alexease
Alkatresszel nem foglalkoznak, cserelik az egeszet😉
lac coo
Nem. Alaktrész keresésre szántam vagy 3 percet, de nem írtam sehová ... 😊

Alexease
Logitech-et probaltad? Allitolag normalisak. Ha nem is akarnad mar hasznalni, a csere utan konnyebb lenne eladni.
lac coo
Off:

Eladó egy mûködésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelõ kis mûanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez a kis mûanyag vacak öregedett el benne.
Alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklõdni PM. fót, pest környékén átvehetõ .

Dietrich
már van rf2 demo változat de nem sokáig, mert jön a full verzió pár hónap múlva..én a helyedben inkább arra állnék rá.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
most hol?
mert a cdgalaxisnál volt ilyen pár hónapig aztán leálltak vele.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szycsu
Köszi a válaszokat! Akkor, Logitech-ékkel össze kell spannoljak. 😄

Les Dogues

vegyél hozzá dobozt, kiírod egy DVD-re és beleteszed, borító is van hozzá ISI oldalán 😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

acm689
köszi a válaszokat! az a gondom a netes vásárlással, hogy nincs hozzá doboz - ha jól tudom. F1RFT miatt hajlok még az rF 1-re.

Alexease
Ha vasarolni szeretnel, talan az rF2 jobb valasztas lenne (hoszutavon). Bar jelenleg beta es nincs hozza „semmi” (legalabbis az rF1-hez kepest😛), de megiscsak az a jovo, talan nehany honapon belul beindul a dolog.

De ha van penzed, akkor rF1 aztan rF2😉
Alexease
Autos jatekhoz, legalabbis az arkad jatekstilus felett, mindenfelekeppen kormany, rendes FFB-vel (NEM vibration es tarsai😛).

Elottem is irtak, Logitech a legjobb valasztas.

Persze vannak sokkal komolyabb kormanyok, extras pedallokkal, valtokkal, kulonfele kormanykerekekkel, liszenszekkel, de azok lassan mar egy valodi (hasznalt) auto araval vannak egyszinten😊))
Ulvar
sehol, Magyarországon nem árulták soha dobozban. Interneten keresztül banki átutalással lehet megvásárolni a játékot, és kapsz egy kódot emailben. Ennyi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Ez nagyon igaz. Vettem ffb nélküli 10K-s kormányt kezdésnek, bírta 3 hétig. Azt cseréltem Logitech Force EX-re, bírta 3 évig.
A kettõ közt volt 6 ezer forint különbség. Az EX belépõ kormány, annál alább nem szabad adni, mert csak a bosszúság van. Az elsõ kormány sem esett szét vagy ilyesmi, csak éppen már az elején is remegett a gáz meg a fék, pontatlan volt a kormány, és 3 hét után már a jobb váltókar volt a gáz, a bal a fék, mert annyira használhatatlan lett. Pedig nem ütöttem vágtam vagy hasonlók.
A mostani DFGT meg érezhetõen pontosabb az EX-nél is. Az EX 3 év után kezdett vacakolni, akkor lett pontatlan, amin wd40 segített, de a vége felé már csak kb 1 hétig volt teljesen jó, utána megint wd40.

Szóval nem olyan nagyok a különbségek árban, de ami bosszúságot megspórolsz magadnak egy belépõ szintû, de márkás kormánnyal az nem kevés.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

acm689
üdv! nem tudjátok véletlen, hol lehetne megvásárolni a játékot Magyarországon? a hivatalos értékesítõ honlapon kívül nem találtam semmit 😞
köszi elõre is, mindenkinek jó játékot!

Fokker
csak ne geniust, meg hasonszõrû 10K körüli kormányban gondolkodj. a kormány ott kezdõdik, hogy logitech driving force gt/pro. ez utóbbi csak használtan elérhetõ. még a logitech momo is nagy ívben kerülendõ. ha sok "ruhád" van, akkor g27.

SimaSuna
Menj boltba, és ruházzd be a kormányod 😊
Fokker
ez utóbbi lesz a nyerõ😉

Szycsu
Sziasztok. Új vagyok a játékban (tegnap kezdtem), de ismerem jól, csak eddig nem toltam. Kérdésem lenne: Kormány nélkül mennyire jó, mert tegnap, ahhogy próbálgattam, a kanyarodással akadtak problémáim 😄 Valami megoldás, vagy menyjek boltba és ruházzak be kormányra?

Les Dogues

SimaSuna
...MadMax...

Smicy2

Charade GTti

Dietrich
idézõjelbe raktam...

zolee145
jahogy ez nem mod.😄 Oké.

Dietrich

Dietrich
semmi..múltkor kerestek 2011-es IC festést..hát ez már 2012-es csak nem rfactorhoz készült hanem a tévének 😊

zolee145
Na, és mi a baj ezzel? Teljesen jó. Mármint külsõre.

Sziasztok!

Mit tehetek, ha rFactor indításakor ezt az üzenetet kapom: Colud not load "Blankboxprofile.bmp", aztán ha okézom, még vagy egymillió "could not load..." üzenetet dob fel és nem indul. RMT 2003-mas F1 modot raktam fel, és azóta csinálja ezt. Tudna valaki segíteni?
Dietrich
tessék itt van az új indycar "mod" 😄

Nightt
A bannerben megtalalod.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Sziasztok.Tudtok olyan ligát ami ingyenes és mûködik is és van szabad hely benne? 😊

Hello hello!
A nagysikerû Historic bajnoki sorozat után itt egy újabb 8 fordulós megmérettetés. Nissan 350z GT illetve 370z GT autókkal. A szerveren csak kuplung segítség elérhetõ. A pályák eddig sehol nem publikált pálya konvertek lesznek. Van még pár hely ha valaki kedvet érezne kipróbálni. A futamok élõben a Simsport TV mûsorán nyomon követhetõek. Jelentkezni itt lehetséges Versenykiírás Regisztráció

zolee145
Shift Street modban van E30 Sport Evo. Gyári 238 lovas.

Sziasztok
Létezik sima gyári E30 / E34, vagy hasonló korú bmw-s mód?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Fokker
az 1.1 volt a kedvenc modom. nagyon kíváncsi vagyok a 2.0-ra!

Jamirofan89
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naponta.Általában rövid sprint,fun versenyek szoktak lenni 5-15 percesek és mindig meghírdetik a komolyabbakat pl.: !!! 335 km !!! Monzán.
http://www.altbierbude.de/content/view/272/857/lang,de/
Na ott a többség tényleg 900 fokon tolja a GTL-t meg h-váltóval úgy hogy remélem sikerül megjavítani a váltót,hogy csapathassuk!

Penge88
Természetesen, kedvem lenne, csak nagyon keveset vagyok itthon, kormányközelben. Mikor vannak versenyek? A szívás csupán még az perpill, hogy haldoklik a g25 váltója, és GTL-t elvbõl H-váltóval tolom. Már 5 éves lesz a drága...

OFF: Apropó, g25 váltójavítással kapcsolatban valaki nem tud valami okosságot? Privátban jelezze pls. Köszi

Thank God, I\'m a Lada owner!

Jamirofan89
Nem az a problémám,hogy öreg lenne,hiszen nem az.Egy korombelinek nincs ahhoz türelme,hogy lenyomjunk egy Targa Florio-t régebbi autókkal,de még egy Le Mans-hoz sincs ha csak nem F1-es modról van szó! Csak az effffffffff egggggyy meg a kersz kell nekik <#merges3>.
Ezért is lepett meg a dolog.A ligát pedig azért említettem,mert akik nem tudnak felnõttként viselkedni és kilökdösik a másikat azok általában nem tartoznak egy ligához sem.
Gondolom nem kell bemutatni az Altbierbude-t... <#worship>
A legjobb versenyek mindig ott voltak Gee-Deeman (63 éves) jóvoltából és õ volt az egyetlen akit képtelenség volt megelõzni,mert annyira jól játszott.
Sõt így elnézve a régi vidiket simán visszamennék GTL-be csatázni,ha jönne még magyar.10 GB-nyi pályák/skinek/modok-at kell letölteni meg regisztrálni az altbierbude-re és természetesen eredeti GTL lemez.Na?

Dietrich
ne faterozz kölök 😉

SimaSuna
mibajod van az 56al? Fater sem fiatal, mégis iszonyat nagyokat csatázunk, ha veszít elfogadja, ha vesztek elfogadom..

Igaz Fater? 😊
Roger6
"56 éves és ligában tolja..." - mióta van korlimit úgy mégis? Inkább, mint kisfröccsözzön a kocsmában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jamirofan89
A finn játékosok miért nem tudnak emelt fõvel veszíteni? Ha fölraknám a replay-t amin egy 56 éves apuka tegnap is meg ma is rám húzta a kormányt,mert meg mertem dönteni az idejét,beszarnátok.56 éves és ligában tolja...
Épeszû embernek tûnõ egyénekbõl elõjön ez a "ha én sem akkor te sem baszdmeg" hajlam amit megértek ha az illetõ egy tini,de ezek mind idõsebbek...

Tomo15
Kell!
Norbi1990
Dietrich
link errõl?

Dietrich
csakhogy ez már több mint 1 éves videó.

Az autókkal még folynak a tesztelések is..pl. a lotus motorjait visszaküldték a feladónak :p

Norbi1990
Simraceway már csinálja az új dallarát.
zolee145
"Pagoda Mod Group is announcing our 2011 IndyCar mod for rFactor 2. More details to come at a later date. No rFactor 2 game play included in this video."

zolee145
Bejelentés már van, de írja is a videó alatt, hogy gameplay még nincs, az majd késõbb.