rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eladó egy mûködésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelõ kis mûanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez a kis mûanyag vacak öregedett el benne.
Alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklõdni PM. fót, pest környékén átvehetõ .
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mert a cdgalaxisnál volt ilyen pár hónapig aztán leálltak vele.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De ha van penzed, akkor rF1 aztan rF2😉
Elottem is irtak, Logitech a legjobb valasztas.
Persze vannak sokkal komolyabb kormanyok, extras pedallokkal, valtokkal, kulonfele kormanykerekekkel, liszenszekkel, de azok lassan mar egy valodi (hasznalt) auto araval vannak egyszinten😊))
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A kettõ közt volt 6 ezer forint különbség. Az EX belépõ kormány, annál alább nem szabad adni, mert csak a bosszúság van. Az elsõ kormány sem esett szét vagy ilyesmi, csak éppen már az elején is remegett a gáz meg a fék, pontatlan volt a kormány, és 3 hét után már a jobb váltókar volt a gáz, a bal a fék, mert annyira használhatatlan lett. Pedig nem ütöttem vágtam vagy hasonlók.
A mostani DFGT meg érezhetõen pontosabb az EX-nél is. Az EX 3 év után kezdett vacakolni, akkor lett pontatlan, amin wd40 segített, de a vége felé már csak kb 1 hétig volt teljesen jó, utána megint wd40.
Szóval nem olyan nagyok a különbségek árban, de ami bosszúságot megspórolsz magadnak egy belépõ szintû, de márkás kormánnyal az nem kevés.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
köszi elõre is, mindenkinek jó játékot!
Les Dogues
Mit tehetek, ha rFactor indításakor ezt az üzenetet kapom: Colud not load "Blankboxprofile.bmp", aztán ha okézom, még vagy egymillió "could not load..." üzenetet dob fel és nem indul. RMT 2003-mas F1 modot raktam fel, és azóta csinálja ezt. Tudna valaki segíteni?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A nagysikerû Historic bajnoki sorozat után itt egy újabb 8 fordulós megmérettetés. Nissan 350z GT illetve 370z GT autókkal. A szerveren csak kuplung segítség elérhetõ. A pályák eddig sehol nem publikált pálya konvertek lesznek. Van még pár hely ha valaki kedvet érezne kipróbálni. A futamok élõben a Simsport TV mûsorán nyomon követhetõek. Jelentkezni itt lehetséges Versenykiírás Regisztráció
Létezik sima gyári E30 / E34, vagy hasonló korú bmw-s mód?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.altbierbude.de/content/view/272/857/lang,de/
Na ott a többség tényleg 900 fokon tolja a GTL-t meg h-váltóval úgy hogy remélem sikerül megjavítani a váltót,hogy csapathassuk!
OFF: Apropó, g25 váltójavítással kapcsolatban valaki nem tud valami okosságot? Privátban jelezze pls. Köszi
Thank God, I\'m a Lada owner!
Ezért is lepett meg a dolog.A ligát pedig azért említettem,mert akik nem tudnak felnõttként viselkedni és kilökdösik a másikat azok általában nem tartoznak egy ligához sem.
Gondolom nem kell bemutatni az Altbierbude-t... <#worship>#worship>
A legjobb versenyek mindig ott voltak Gee-Deeman (63 éves) jóvoltából és õ volt az egyetlen akit képtelenség volt megelõzni,mert annyira jól játszott.
Sõt így elnézve a régi vidiket simán visszamennék GTL-be csatázni,ha jönne még magyar.10 GB-nyi pályák/skinek/modok-at kell letölteni meg regisztrálni az altbierbude-re és természetesen eredeti GTL lemez.Na?
Igaz Fater? 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Épeszû embernek tûnõ egyénekbõl elõjön ez a "ha én sem akkor te sem baszdmeg" hajlam amit megértek ha az illetõ egy tini,de ezek mind idõsebbek...
Az autókkal még folynak a tesztelések is..pl. a lotus motorjait visszaküldték a feladónak :p