rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Brunonak sem lett semmi baja..pedig a gerincében csavarok vannak.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem tudtuk valami Kamionos modot? <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Virtual SimRacing
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"I\' love this game\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de nem is vagy F1 tervezõ, hogy tudnod kéne .)
De attól még a felsõ lengõkar bekötési pontja nagyon magasan van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem az elvet hanem a formát figyeld...és akkor rájössz hogy hopp ez nem ugyanaz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Oldalütközések ellen hozták, mert a cockpit legalacsonyabb pontja 55 cm lehet, és így nem mehet fölé az orrkúp.
A 62,5 cm meg nem elõírás, csak lehetõség, amit ki is használnak. A levegõ egyébként nem ugrik ekkorát, a "púpok" közepe V-alakban ki van vájva, mint egy csatorna.
WG
Persze nem biztos, hogy akár 300-nál is lehet ennek ilyen szerepe, de az orr többi része mintha nem is lenne, szinte csak egy konzol az elsõ szárnynak.
Másik verzió, hogy meg kellett emelni, mert nagyon magasan van a felsõ lengõkarok bekötési pontja.
Harmadik verzió: mittudomén, de tényleg ronda.😄
neked nincs. szóval készülõdj. <#ravasz1>#ravasz1>
csak írónia volt mikor jönnek az ilyen beírások :p
Magyraul a rallyworld 4 azon autói, amik itthon mennek avgy mentek. Magyar skinek, egy kis fizika és hang javítással.😊
De mondjuk innentõl kezdve már csak textúra csere, meg egy sort át kell írni a tdf-ben és kész. De a 2010-es bénázást nem biztos, hogy reprodukálni kellene rF-ben.😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Illetve az Obhunracing szervezésében futó Historic GT & TC bajnokság elsõ állomásáról készült felvétel:
Illetve ennek a sorozatnak a promo videoja:
Fogyasszátok egészséggel! A szerver még terhelhetõ játékosokkal 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
bár maga a linkelt pedál igen drága, de olcsóbb verziója a H-váltóval együtt 40-50 ezer közt jönne ki. ez ugyan még mindig igen sok nekem, de már elgondolkodtató (igaz, 50 körül meg már lehet érdemesebb lenne használt G25-öt nézegetni).
szóval köszönöm a segítségedet, mostmár legalább azzal tisztában vagyok, hogy ezeket a kiegészítõket elérhetem külön-külön is!
esetleg ha másnak van még ötlete, azt is szívesen fogadom.
Hajrá Magyarország!
Elsõsorban read only üzemmódban szoktam ezt a topikot fogyasztani, most mégis írok.
Elõször is Zolee145-höz szeretnék szólni: úgy tudom, Neked köszönhetõk az rF magyar rally pályái! Ezt ezúton is nagyon szeretném megköszönni, nagyon élvezetesek, kiváltképpen VFTS-sel! Nagyon szép munka! A kedvencem a Királd-Sáta, mivel környékbeli pálya.
Aztán jönne a kérdésem, amely kicsit offtopik, de ha valahol, akkor itt azért elõfordulnak szimulátorosok:
Milyen kormányt tudnátok mondani a Logitech G25-ön és G27-en kívül, amely jóval ezek árkategóriája alatt van, de rendelkezik hármas pedálsorral, váltóval (gondolom H-váltós nincs nagyon másik), esetleg kézifékkel is?
Szóval nem lenne fontos, hogy prémium legyen, fémbõl-bõrbõl, stb. Csak az élmény miatt.
Én a Thrustmaster RGT FFB-t láttam csak ilyen paraméterekkel, annak kuplungja és szekvenciális váltója van, kéziféke ugyan nincs.
Ezen kívül van még alternatíva?
Illetve láttam, hogy a Thrustmasternek van külön H-váltója is (elég drágán). Más gyártó nem kínál hasonlót? Az se lenne rossz, ha pedálsor+váltó+(kézifék) kombót külön lehetne beszerezni.
Jelenleg egy Logitech Wingman FormulaForce GP-m van, ami már vagy 6 éves, nagyon szeretem is, meg jól is mûködik, csak ezeket az "extrákat" hiányolom belõle.
Persze, Gugli a barátom, keresek is folyamatosan, de hátha nektek van ilyesmi tapasztalatotok. Elõre is köszönöm a segítségeteket! 😊
Hajrá Magyarország!
Hangokat innen tudsz letölteni: http://www.youtube.com/
Ha lehet akkor egy LINKET küldjetek hogy hangokat honnan tudok letölteni!
KÖSZÖNÖM!! 😄