61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Itt egy a modhoz:
http://www.rallymedia.tk/downloads/RW4_HRC_EDITION.rar
és egy patch a menühöz ha kidobálna a showroomból:
http://rallymedia.tk/downloads/RW4_HRC_EDITION_Patch.rar
-
Valaki tudna adni egy linket a Rally World 4 HRC Edition-höz? -
fighter111 #60079 Áhá! Ahogy elnézem, ott hibáztam, hogy csak átállítottam a módot, de nem indítottam újra a játékot. Most már részletesebb, bár én úgy emlékszem, hogy ezek a beállítások az egész oldalt betöltik, de lehet, hogy csak én emlékszem rosszul. -
Pályát már én is tüntettem el a menüből, de magát a menüt még nem sikerült.:D
Még csak másodika van, de szerintem ez a hónap mutatványa.:) Amúgy jó helyen keresed? Másik mod, másik menürendszer esetleg? Azért menüt eltüntetni nem egyszerű. -
fighter111 #60077 Viszont nekem is jól jönne egy kis segítség.
Az a helyzet, hogy a futambeállítások eltűntek. Szóval csak annyit tudok állítani, hogy napos, vagy felsős legyen az idő, az olyat, hogy repülő/állórajt, körök száma, verseny időpontja ilyeneket nem. Van valami ötlet? -
fighter111 #60076 Akkor sajna nem tudok segíteni :(
A versenyhez meg sok sikert! -
Nincs bent FFB opciót, néztem. Hátsó szárnyat, felnit tudok választani, de FFB-t nem sajnos. Hát mindegy, akkor így nyomom le este a versenyt (meg hát mindenki ugyebár). Olyan, mintha nem lenne amúgy FFB, csak ha lassan mész és kanyarodsz, akkor érezni valamit. Elég fura. -
fighter111 #60074 Upgradesben nem tudod állítani? -
Egy mod-ban le lehet cserélni az FFB-t? BMW M3 E92 GTR-ben elég fos az FFB, ezt szeretném leváltani akármi másra. -
Megvan, köszi.:) -
-
Valami jön, mindjárt kiderül.:D -
Vagy itt turkalj.:) -
Ez talan? -
Nem tudom, hogy akkor jó lesz-e, nem látok a jövőbe.
Lehet, hogy valamelyik pálya nem a sajátjába, hanem simán a locations-be rakott egy nagyfelbontású hátteret, és azóta az kavarja össze a többit is. -
komorszabi #60066 Ok de szinte minden páláyán?? És ha újratelepítem akkor sem lesz jó? -
Megvan valakinek rFactorhoz a My backyard nevű pálya? GTR2-re megtaláltam, de elvileg van rFactorra is, de az sehol sincs. -
Volt akinél előjött ugyanez, bizonyos pályákon. Salzburgring pl. bka és bkb dds. Nagyon nagy felbontású a textúra, nem bírja valszeg a géped. Ki kell ezt a két textúrát csomagolni az adott pálya mas fájljából, és lecsökkenteni photoshopban a méretét. Utána visszarakod az adott pálya mappájába oda, ahol van a mas amiből kiszedted, és elvileg működni fog. -
komorszabi #60063 BKB.DDS ez a neve ekkor elindult az rFactor de elmosódott az ég meg a háttér.Amúgy nem változtattam semmit csak egyszerűen megmakacsolta magát:)Tudom h hülyén hangzik de így volt:) -
Ez a sky fájl még így bármi lehet. Ennél kicsit pontosabban kellene fogalmazni.
gmt? dds? Mit töltöttél le? Hova másoltad be?
Eddig működött? Mi változott azóta, hogy utoljára rendesen működött? Új pálya, új mod? -
komorszabi #60061 Akkor rakjam újra az rFactort?Mert hiába váltok DX9-re ígyse jó.... -
Szerintem teljesen új rfactorra tedd fel. Configba dx9.Nálam igy minden ok. -
komorszabi #60059 Hi,kellene egy kis segítség.
Tegnap nem akart valamiért elindulni az rfactor valami sky hibát írt ki már nem tudom pontosan.Rágugliztam és letöltöttem valami sky fájlt azután meg is javult, de a pályáknak a háttere össze van mosódva nagyon sz*rul néz ki,Ez szinte az összes pályán így van.Nagyon zavaró kérlek segítsetek! -
Most járunk a bajnokság vége felé, van még 3 futam.
az oldalon megtalálod a módot (a festések miadt), meg a pályákat is.
szerdánként vannak a futamok. 107 %-os idő szabály van(tehát azt az időt meg kellene futni a versenyrészvétel miadt) Ha érdekel gyere este 6-7 köül biztos fent leszek és segítek, ha kell (Team speak ajánlott) . -
Obhunracing.com -
Köszi, ez most jó ok volt, hogy menjek egy kört Nordschleife-n. Ez a Ford Capri még mindig hihetetlen jó :) -
komorszabi #60054 Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani szervereket ahol VFTS-moddal mennek? -
Nem tudja valaki, hogy a hotlaps mitől nem ismeri fel az autókat? MIndent Custom-nak ír. Jelenleg 3 mod fut a szerveren, tesztelés céljából, de elég idegesítő, hogy nem látjuk mod-onként az időket.
-
komorszabi #60052 Hi,
kellene 1 kis segítség, a probléma a következő.:Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idő mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható? -
ezer hálám!
-
azt hiszem ide raktam -
valaki nemtudná a gp2 2008-2010 modot valami értelmes oldalra feldobni?? ami gphungaryn van, kivezet valamilyen hollywood bigyóra, és én abból köszönöm, nemkérek..vagy azon kell valahogy leszedni?? -
komorszabi #60048 Megoldottam:) 
-
komorszabi #60047 most olvasom h:Download and extract the content to your GTR²/GTL/RACE07 installation folder. Ezekszerint ez nem kompatibilis az rF-el -
readme? -
komorszabi #60045 Ok,
letöltöttem beraktam a fájlokat az rFactor főkönyvtárába de semmi.
-
naná, az XD :D Megy rF alatt is :) -
ugyan úgy megy rF alatt... -
komorszabi #60042 Dede -
XD? az nem a"motec" ?