rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
De csak pár embernél jött elõ.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(quickfix)
Valaki tudna nekem linkelnii egy mûködõ képes Ferrari 458 italia-t.Nagyon megköszönném.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Valakinek nincs kedve jönni ma este egyet gurulni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
start: 2012.07.23
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Tudnátok ajánlani vmilyen ligát vagy bajnokságot ami wtcc modot használ? Elõre is köszi.
Valakinek nincs kedve jönni rallyzni?
Ne feledjétek, ma Weekend Driver Cup.
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Vki próbálta már a Targa Florio nevû pályát?? Hilyába csomagolom ki úgy ahogyan azt kell megáll félúton a betöltõdés a játékban.<#conf>#conf><#conf>#conf>
(Én is most kezdtem az rfactort 3 napja)
Van Lada VFTS- ed? Pályának jó lesz a Miskolc Rally Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló, vagy Lyukóbánya - Parasznya???? Nekem mind a kettõ ok.(Nekem csak estes 23:00 után jó)
Ha küldesz linket, én mennék, bár nem vagyok túl jó, de ha ez nem akadály...
Este tolhatnánk együtt vmilyen rally pályán VFTS -el én biztos ott lennék csak Hamachival kellene csinálni mert nem eredeti a játék😊
http://kephost.hu/share-3C3E_4FF3727B.html
Talán így.
Hoppá, a képe lemaradt.
Ez egy BMW elsõ fényszórója, nem? Lehet én vagyok hülye, más nem jutott az eszembe. De ha ezt feketére befestem, attól még marad átlátszó.