rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
azt hittem kapcsolatban vagy vele 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Ez engem is nagyon érdekelne, csomó megoldatlan probléma van.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
És mikor lehet vele újra találkozni a neten?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ingy
Hálám életed végéig gyötörni fog <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Hát gratulálok a munkátokhoz gyönyörûûûûû 😊
zolee145
Valami shaderes dolog volt, Toby tudja.
De csak pár embernél jött elõ.

És mik azok a hibák?? Mert én még nem találtam😊
zolee145
Gyorsan ki lett javítva amit elõtte lassan elrontottunk.😄

Roger6
Van hozzá Read Me.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

és az mire jó?
(quickfix)
zolee145
Nem, ez csak update. Meg van egy 0.61b quickfix is.

na megvan elindult a letöltés. A régebbit pedig le kell törölni?
Van újabb is amúgy a 0.6b-t töltöttem le. A legújabbat honnan tudnám letölteni?
zolee145
A legújabbat szedted le? 0.61

Hi már letöltöttem de nincs benne,de egyébként egy nagyon jól összerakott mod
SimaSuna
NFS Shift Street mod. 😊
Hi (megint én,biztos untok már de mindegy XD)
Valaki tudna nekem linkelnii egy mûködõ képes Ferrari 458 italia-t.Nagyon megköszönném.
simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Köszi
Nightt
Itt keves esellyel talalsz partner esti gurulashoz, jobban jarsz, ha csatlakozol egy ligahoz, ott estenkent altalaban vannak fent a szerveren.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Hát köszi az ötleteket😊
Valakinek nincs kedve jönni ma este egyet gurulni?
Roger6
Nyjaaaaa! Mert nem láttam az aktív bajnokságok között. Na, ez jó hír. <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt
A Zoli es Toby fele modot hasznalja (kicsit atalalkitva), mint a Vsr is.
start: 2012.07.23

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Simco-nak van WTCC-je? Mióta?<#conf>

Nightt
Frontline, VSR, Simco

Roger6
Azt tudom, hogy a HOPTO-nak van, de oda kezdõk nem mehetnek, hanem valami liszensz-t kell szerezne elõször alacsonyabb rangú versenyeken (itt nem az a lényeg, hogy minél jobb helyezést érj el, hanem az, hogy fair-play legyél, és akkor X verseny után kapsz jogosultságot továbblépni). De még körülnézek, biztosan van több helyen is.

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmilyen ligát vagy bajnokságot ami wtcc modot használ? Elõre is köszi.
Hi!
Valakinek nincs kedve jönni rallyzni?
cselt
Csak a 32bites java 6-al hajlandó mûködni, az újabbakkal nem. Nekem is ez volt a gondom.

Ne feledjétek, ma Weekend Driver Cup.

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

Hi ha van kedve valakinek ma jönni egy kis körözgetésre 23:00 után. Itt az IP-m:5.86.218.200 .Jelszó:-
SirAlo
Hi, szerintetek mier nem megy nalam az rfdynhud? eddig tokeletesen ment sokaig es ma amikor jatszani akartam egyszeruen nem megy, mar a java-t is ujraraktam es az rfdynhudot is es semmi... az editor se jon be es egy rfactorral se mukodik

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

+ ha nem a Ladával szeretnék menni rajta akkor meg valami: Error creating projector al vák ki.
Nem kell kötözködni nekem még nagyon reggel van
Alexease
"Hilyába" <#zavart2><#falbav><#idiota><#banplz>
Hi!
Vki próbálta már a Targa Florio nevû pályát?? Hilyába csomagolom ki úgy ahogyan azt kell megáll félúton a betöltõdés a játékban.<#conf><#conf>
Ok amúgy köszi a segítséget hátha még vki majd jönne😊
Roger6
Azért említettem, mert nyilván a 30 ember között meg fogod találni a neked való ellenfeleket. Vannak gyengétõl elkezdve egészen tehetségesig. De persze csak egy ötlet volt részemrõl. <#eljen> Én este 11-kor pénteken nem hinném, hogy gépközelben leszek.

Azért még ennyire nem szeretném beleásni magam a témába csak 1 kis esti gurulást szerettem volna😊
Roger6
A warez téma kerülendõ, de jelenleg pl. az OBHUNRacing-nek van Lada Summer Fest-je, oda nevezhetsz. Szerdánként 7 órakor van a verseny, kb. 25-30-as indulótáborral. Bõvebb info.

Akkor ha mindenkinek ok akkor este 23:00 kor.(Csak az a bajom h nekem elégé kicsi az internetem feltöltési sebessége mivel falun lakom ezért itt ennyi a max, és vki másnak kéne csinálni hamachival)
Roger6
Van.

Hi!
(Én is most kezdtem az rfactort 3 napja)
Van Lada VFTS- ed? Pályának jó lesz a Miskolc Rally Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló, vagy Lyukóbánya - Parasznya???? Nekem mind a kettõ ok.(Nekem csak estes 23:00 után jó)
Heló!
Ha küldesz linket, én mennék, bár nem vagyok túl jó, de ha ez nem akadály...

Hi mindenki!
Este tolhatnánk együtt vmilyen rally pályán VFTS -el én biztos ott lennék csak Hamachival kellene csinálni mert nem eredeti a játék😊
Bocs, hogy ennyit írtam, bárki bármelyik képhez tartozó javaslatának nagyon örülnék.

Ja, és ha már itt tartunk, ez az amirõl érdeklõdtem korábban, hogy miért nem fekete a fekete:
http://kephost.hu/share-3C3E_4FF3727B.html

http://kephost.hu/share-EB60_4FF36FA5.html
Talán így.

Hoppá, a képe lemaradt.

Ez egy BMW elsõ fényszórója, nem? Lehet én vagyok hülye, más nem jutott az eszembe. De ha ezt feketére befestem, attól még marad átlátszó.