61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
illetve eddig 15-en vagyunk. -
ma volt a 3. verseny, még az elején vagyunk. eddig 12 nevező van.
DRM bajnokság -
Beírnád mégegyszer, ha megkérlek?
"amugy megy még a racecast.rfactor.net"- beírod a böngésző felső sávjába, köszönöm az önállóságot!
-
zokkko #60319 sziasztok valaki tudna segíteni? az rfactor játékon belüli racecast reg azt irja nem lehet csatlakouni a regisztrációs szerverhez meg nem lehet meghatározni a internet kapcsolatod állapotát mi van vele amugy megy még a racecast.rfactor.net?? nekem azt irja dns hiba mit csináljak valaki -
zokkko #60318 sziasztok valaki tudna segíteni? az rfactor játékon belüli racecast reg azt irja nem lehet csatlakouni a regisztrációs szerverhez meg nem lehet meghatározni a internet kapcsolatod állapotát mi van vele amugy megy még a racecast.rfactor.net?? nekem azt irja dns hiba mit csináljak valaki segítsen köszike előre is -
Ha pedig laza Sprint Kupára vágysz egy "egyszerű" moddal, akkor: rFGT Alfa vs Seat 4 verseny, jövő héten kezdünk. Utána NAGT... Na az már komolyabb kihívás lesz.
-
Ha szereted a kihivasokat, akkor HRC V8. Ket "versenyhetvege" ment le a bajnoksagbol. -
Naka #60315 Hali!Valaki tudna ajánlani egy most induló ligát?F1 vagy bármi más is érdekelne!Köszi! -
Szep munka!
-
Debilon #60313
-
-
Skorzeny8814 #60311 Elhamarkodtam a kérdést. A megoldás az volt, hogy a numerikus billentyűzeten beállítottam magamra (ahányadik helyen éppen állok) utána már "rajtam" marad. -
Skorzeny8814 #60310 Egy ideje nem rfactoroztam, de most megint van egy kis időm. A letöltött HUD cuccot telepítettem (nem az rFdynHUD-t hanem a TV-styleokat, amiket írtam). A problémám az, hogy verseny közben a tv-s felület mindig az egyik McLaren pilótát mutatja (F1-es modokkal szoktam csak versenyezni) és nem engem. A helyezések, a köridők, a boxkiállások, minden ilyesmi. Ez nagyon bosszantó, mert így semmi értelme a dolognak. Tud erre valaki megoldást? -
Skorzeny8814 #60309 Nincs facebook profilom, nem is tervezem. De közben rájöttem, hogy kevés vagyok még az online versenyzéshez. Rám fér a gyakorlás, mert nemrég szereztem kormányt a billentyűzet helyett, szóval meg kell még szoknom. -
Timbu #60308 Köszönöm, inkább szerencsére, mint sajnos, nálam valószínűleg nem ez a helyzet. Eddig ugyanis nem csinálta, és van külön táp a kormányhoz. Majd tesztelem még más játékokkal is, hogy kiderüljön, rFactor specifikus-e a hiba. -
Nekem ilyet az első kormányom csinált. Nem volt ffb, így nem volt külön táp, csak ami áramot az usb-ből felvett. Ez kombinálva volt egy noname táppal.
Én akkor arra tippeltem, hogy ha kicsit komolyabban kellett a pálya bizonyos részein dolgoznia a gépnek akkor a nagyobb áramfelvétel miatt a kormánynak már nem jutott egy pillanatra.
Mondjuk nekem nem ugrott oda ahol lenni kellett volna, hanem ha mondjuk elfordítottam akkor amikor magához tért az lett a középállás ahol éppen állt akkor a kormány. -
Timbu #60306 Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy a kormány 1-2 másodpercre megfagy? (Itt igen, csak sajnos nem kapott választ.) Egyszerűen leragad egy helyzetben, az autó pedig megy tovább. Aztán egy két mp múlva (nem animálva) átugrik oda, ahol tényleg lenni kellene. Elég kellemetlen, amikor kanyarban, vagy az egyenes végén ragad be
Eddig nem csinálta, de mostanában történt egy 512 MB AMD - 1 GB nVidia váltás. Jelenleg úgy tűnik, hogy ha DX7-re váltom a beállításoknak, akkor nem csinálja. (Vagy csak eddig nem jelentkezett újra a hiba...) -
Laceee #60305 Köszi ez lesz az
-
atiwrc #60304 Hasonlísd össze Simedben ennek valamint egy jó ablaknak(amin szintén van átlátszó csík) a materiáljnak beállításait.
Talán a Glass kapcsolót kellene bekapcsolni. De nagyon sokszor művel érdekes dolgot ez a Gmotor2 átlátszóság terén... :S -
Laceee #60303 Nem, nem erről van szó..., letöltött mód, és ha van rá lehetőség akkor megpróbálnám kijavítani.
De itt egy másik rejtély, szélvédő objektel mi a baj ?
Kép -
fighter111 #60302 Én nem vagyok valami nagy szakértő, de mindenesetre egy újratelepítéssel megpróbálkoznék. Mondjuk nem csodálkoznék ha ezt már megtetted volna, de gondoltam, ha már senki nem válaszol, akkor megpróbálom. -
Laceee #60301 Üdv a játékban (GTR2, csak itt többen vannak ;) ) a kezeket, hogy tudnám összébb rakni? (nem a kormányt fogja az ember, hanem mellette, szélesebben) -
Sziasztok !!
DTM 2011-2012 van valami hir? Mikor jelenik meg ? -
A Suzuki kupához templatet honnan lehet leszedni? Minden link halott. Ha valaki lenne olyan rendes, hogy linket adna vagy feltöltené valahova, annak megköszönném. -
HRC fórum
HRC facebook -
igazad van elírtam ;) -
fighter111 #60296 Köszönöm szépen!
Amúgy szerintem 94-re gondoltál, vagy, ha nem akkor légyszi világosíts fel! -
és még van 2 futam az indy95 bajnokságból. -
Maszimnál készül a saját indycar mod, amit jövőre fognak bevetni a rendes bajnoksággal párhuzamosan. -
ha jóltudom Maszim.hu -
fighter111 #60292 Tud valaki rFactor-os Indycar bajnokságról? -
Az addig szép és jó, a baj az, hogy a betonon kb nulla hupli van modellezve, azok mindenhogyan kamu effektek az ffb-ben ....Én mikor használtam, bár mindenben jobb érzés volt, talán kerékvető volt az ami tényleg sokat javult, mivel az modellezve is van és így nem kellett a kamu effektet használnia ... -
bocs, hülyén rövidítettem. szóval a RealFeelre írtam hogy RF. :D -
Nem az rF-re értettem a shift del-t.:) -
Nem olyan rossz ám a RF ;) ezt az egy dolgot hiányolom csak belőle, egyébként nagyon gyors és a legkisebb huplikat is érzékelteti. Leót még nem próbáltam, az a gond, hogy egyik mod sem támogatja amikkel játszom(HistoricGT, DRM, F1-1991-SR, 1937GP). -
A RealFeel is onnan veszi, elvileg/talan/valszeg azt epitettek bele az rF2-be;) -
Van rá egy billentyű kombináció: Shift + del. :)
Nade komolyra fordítva: nem használtam soha real feel-t, még az is lehet, hogy jó, de érdemes kipróbálni a LeoFFB-t. Ha jól tudom a Leo a futóműből veszi az adatokat. -
Tényleg, azt nem tudjátok, hogy lehet úgy beállítani a RealFeelt, hogy a csúszással arányosan legyen egyre könnyebb a kormány? A gyári FFB tudja, de a RF-ből nem sikerült még előhozni. -
Én azt vallom, hogy ennek van egyfajta tanulási szamárlétrája. Ahhoz, hogy valaki hátsó kerekes autókat hatékonyan tudjon vezetni segítség nélkül (szimulátorban), bizony kell tapasztalat. Mivel sok dolog nem jön át ami a való életben, ezért meg kell tanulni figyelni a hangokra, és az FFB legkisebb visszajelzésére, a vizuális hatásokat kicsit háttérbe szorítani. Hangból, és FFB-ből már a csúszás kezdetén észreveszi az ember a hibát, és tud korrigálni, míg ha a látványra alapozunk, és észrevesszük azt a pár fok eltérés - néha már késő a javításra.
A másik dolog, hogy egy "kezdőt" nagy valószínűséggel elbátortalanít, elkedvtelenít, ha nem tudja kezelni az autót megfelelő minőségben, és nincsenek sikerei egy hátsókerekes ligában. A túlhajszolt gyakorlás, hogy rendesen kezelje a járművet pedig inkább kín lehet, mint szórakozás és kikapcsolódás. Persze gyakorolni kell vele, de kezdésnek talán első-, vagy négykerés-meghajtásos autót javasolnék.
Nálunk többen is voltak az évek alatt, akik a kis ligánk mellett másban is indultak, mert nem ment nekik fényesen a hátsókerekes, és kellett a siker nekik az önbizalomhoz. Erre szüksége van minden pilótának. Persze kinek mi az elvárás.
Ez saját vélemény, a mod-ot amúgy nem ismerem amit linkeltél, de a saját elmondásod szerint nem a könnyebbek közé tartozik.
Természetesen sok sikert a ligához!
-
én is azt vallom, hogy még a legnehezebb modokoat is érdemes mindenféle segítség nélkül kezdeni. úgy lehet igazán érezni az autót. pl. amikor először kipróbáltam az 1937GP modot, elég elkeserítő volt a helyzet. viszont 1 hét gyakorlás után már kezdtem ráérezni, azóta szinte csak azzal játszom. és még mindig bőven van mit finomítani. versenyeken is úgy érdemes számolni, hogy az első pár körben gumigyilkolás lesz, majd az első kerékcsere után már érdemes kíméletesebben vezetni. mint ahogy kedvenc filmemben, a Mint a villámban is elhangzik: "A gumi nyeri meg a versenyt."