rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Nekem van egy olyan érzésem, hogy az ISI is pont erre gondolt. Nem a Shiftre, hanem úgy egyáltalán modokra, pályákra. Mire kiadják a véglegest addigra már szinte rF1-et megközelítõ ingyenes tartalom lenne modokból.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Szia! Én vagyok az elkövetõ 😊 Hogy mióta csinálom? Kb 1 éve. De igazából, tavaly tavasszal (amikor elkezdtem) foglakoztam vele 3 napot valamint most december végén vettem ujra elõ egy délután.

Gyakorlatilag van egy módszer amivel az út és a domborzat kész van kb 2-3 óra alatt. Persze ezeket még fel kell textúrázni, és elhelyezni rajta az objektumokat. Szóval 1-2 nap meglehet csinálni egy pályát, ha nincs más dolga a készítõnek...
A szalagkorlát gondot mostmár megtudom oldani. 1-2 fát kell még arréb rakni, mert nagyon belóg. kamerák, aiw, idõmérés, 1 helyre kerités, meg néhány táblát kell lerakni. Gondolkozom hogy kell e szalagozás, de csak látványosabbá tenne 1-2 kanyart, ahogy idõm engedi foglakozom ezzel is.

Laller te csak ne elõzgess! 😄 😄

laller82
Jó lesz ha belehúz, mert a végén még beelõzöm <#nevetes1>

www.skincentral.hu

Dietrich
erõsödik a Ft..lehet várok még pár napot vele 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Remeteréten kint is voltam tavaly, hát ott sokat mentek keresztbe, úgyhogy jó szakasz😊Kb mióta csinálja tesód?Mennyi idõ amíg egy ilyen pályát elkészítetek?Sok sikert!Szorítok, hogy jó legyen!😊
Alexease
Lesz demo, de meg nincs kesz a program😉
Nem ertem miert kell aggodni, ez csak egy plusz lehetoseg a keszitoktol, hogy mar most meg lehet venni. Nem kotelezo. Aki akarja megvarja amig kesz lesz, kiprobalja a demot, es utana megveszi ha tetszik neki.
nekem még a launcher se megy még megvenni se tudom 😛

Toby0501
Inkább valami demot dobtak volna ki, hogy ne vegyek meg egy olyas valamit, ami aztán majd nem fut a gépemen. 😊

Nem kötelezõ megvenni...
Firerock
De ez egy BETA!!!!!!
14ezer forint egy Beta játékért!? Normálisak ezek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

peti193

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

macleody
Alexease
Nem torli, ott van az, csak nem engedi beepiteni😉
Na B**d meg nincs freeweb.hu már megvagyok lõve egy képfeltöltésnél 😄
Ezzel az imghackel is mi van mostansag, hogy törli a képet...
Ide meg képfeltöltésrõl nem lehet linkelni
http://kephost.hu/share-C76F_4F0C8B37.html

Na a többi szöveg lemaradt. Nem lehet még használni, mint írtam gondok vannak a szalagkorláttal, kamerák sincsenek, oldalt is 1-2 helyen át kell dolgozni a domborzatot. A mecseki hegyiverseny pályáról van szó, ha jól tudom mecsekszentkút-remeterét a szakasz neve.

A tesom csinálja a pályát BTB-vel.

Már nincs meg a szombathelyi prológ, de elég fos volt. Szóval lehet, hogy valami hülyegyerek csinálta és rakta fel(nem tudom már honnan volt meg), olyan hibái voltak, hogy az elképesztõ, lényegében csak az útvonal volt ,,azonos"(szokásos szerencsétlen, hozzánemértõ próbálkozás volt-akár az enyémekXD). Atiwrc amit írtál, hogy van egy részben kész mecseki pályád az pontosan melyik szakasz? És hogy állsz vele?Esetleg lehetne használni is már vagy messze van még attól? Meg ha esetleg-bár nem hiszem, hogy sokat tudnék,de ha tudnék-segíteni bármiben-fõleg arra gondolok, hogy itt lakok, ki szoktam járkálni mecsekbe, ismerõs a táj-akkor írj! Inkább ilyenben tudnék hasznodra válni, mert pályaépítés nem nagyon megy😊(gondolom neked igen😊)
Dietrich
nagyon ne mert ezt a konvertet a simbin annak idején töröltette mindenhonnan, mert nem kérte a mod telepítésnél az eredeti GTR2 lemezt, mint pl. a historix mod a GTL lemezt. nagyon felkell túrni a netet és guglit hogy megtaláld.
FIA GT Championship for rFactor - a GTR2 Convert

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fokker
köszi!

gviski

Virtual SimRacing

Dietrich
GTR2 konvert 😊

Fokker
szerintetek melyik a legjobb FIA GT mod?

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

2012.01.22-én útjára indul a Porsche Supercup Bajnokságunk.
Nevezni ligatagságtól függetlenül lehet, mindenkit szeretettel várunk!
01.08-án rendezünk egy tesztfutamot.

Tesztfutam idõterve:
18:00 – 18:40 ig Szabadedzés
18:40 – 18:50 ig Idõmérés
18:50 – 19:00 ig Bemelegítés
19:00 – 19:30 ig 1. Futam / 70km vs 30perc /15 kör
19:30 – 19:45 ig Bemelegítés (szerver állítás)
19:45 – 20:15 ig 2. Futam / 70km vs 30perc /15 kör

További infót(mód, patch, pálya) a weboldalunkról kaphatok!!!

www.foolracing.hu

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

Firerock
THX😊

Roger6
<#nezze><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tomo15
Ez elég jó? 😊
Firerock
Van valami jó Le Mans 24 órás mod?

Penge88
Jah, nincs is annál élvezetesebb, amikor a billentyûzeten szakaszosan nyomkodja az ember a balrát, hogy egy derékszögû kanyart bevegyen. De a kedvencem, akkor is az, amikor alátekerem fullra és radírozza az elsõ gumikat, mit nem adnék azért az érzésért... Haza megyek, ki is dobom a g25-öt 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Roger6
Persze, nem rögtön, hanem mindjárt. Nem tudod tartani pl. a 80%-ot, vagy ha kanyarban csak 70 kell, azt sem sokáig... De mindegy, billentyûzet a király! <#nezze><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Alapból úgy van beállítva asszem, hogy nem rögtön 100-ra ugrik.
Sok mindent lehet ott kalibrálni a menüben, hogy ne egybõl 100%-ra ugorjan fel a a fék vagy a gáz ha lenyomok egy gombot.😉

zolee145
Na ez mostmár látszik, köszi.😊
Ezek szerint eddig túl nagy volt a FogOut érték.

Alexease
Nem kell hozza, allitgasd😊 PL.:

FogMode=LINEAR FogIn=(0.00) FogOut=(500.00) FogDensity=(1.00) FogColor=(190, 198, 205)

zolee145
Hol van ilyenkor Tommy78?😄

Toby0501
Nem tudom. Diepholzon van köd. 😛 😄

zolee145
Kell ehhez még valami textúra külön? Nem nagyon akar köd lenni.

SimaSuna
Dielphoz-on van esõben köd -.- 😄
Toby0501
Füstöltesd a gumit!<#idiota>
scn fájlban:
FogMode=Exponential FogIn=(0.00) FogOut=(10000.00) FogDensity=(0.1)

zolee145
Mégegy kérdés: hogyan lehet ködöt csinálni a pályán?

Fokker
nem tudom jó-e, lehet hogy ismered: Truck Series Racing 2.00 nem próbáltam, de 7végén lehet hogy felrakom.

zolee145
Hát konkrétan leszarja az rF. 26 fokos levegõvel indult a teszt, és kint voltam úgy 30 mp-et a pályán, box, és 27 fok lett.😊

SimaSuna
Anyway, I tried testing the Ambient and Track Temperature through the following parameters in the .gdb file:

Weather
{
TestDay
{
Conditions = Best
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 10
TrackTemp = 10
}
Practice1
{
Conditions = Best
TrackWetness = Dry
AmbientTemp = 10
TrackTemp = 10
}
}

I don't know if ISI went that far with air density to simulate its influence on engine's work.

ezt találtam..
SimaSuna
há hogyne, hogy kockára fagyjon a benzin :d
zolee145
rF pályára be lehet valahogy állítani hõmérsékletet? Pl havas pályán a +26 fok elég hülyén néz ki.😊

cselt
Még jó, hogy nem jársz ide, mi lenne ha még ide is járnál <#nevetes1>
SimaSuna
én nekem nincs...
de nem tudtok jó kamionos modot? 😄

csapatnám Zolderben a kamiont 😊
bosco05
Hát nem tudom, nem tegnap kezdtem a topic látogatását, de sok új arcot nem vélek felfedezni. Inkább most már mindenki nyíltan kimondja a töke tele van veled meg azzal, hogy mindenbe belekötsz 😊
lac coo
Igen sok itt a hülye gyerek, nem is igen járok ide jó pár éve ! 😉
Régen jó volt itt bandázni, most már valóban nincs mit keresnem itt !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!