rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Valakit érdekelne a dolog? 3 hónapos Logitech G27 eladó! Garanciális! http://hardverapro.hu/apro/logitech_g27_elado_fix_ar_50_000_ft/friss.htm

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

szabii98
köfi!

I met God. She's black

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

szabii98
Helló!
Van valakinek MMG 2007hez trackpackja? Csak halott linkek vannak:/

I met God. She's black

A Hopto ligában F1 1994 bajnokság.
link

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Várom!!!

SimaSuna
ollé Cigány BMWje 😄
Toby0501
Nightt
Nemsoka jon az 1.8, most teszteljuk<#whatever>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Srácok, nagyon komoly a WTCC1.7 - THX érte. Le a kalappal. 😉

SimaSuna
ejj fater 😊
Dietrich
kinek mi a szórakozás egy adott idõpontban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
nekem nem.
viszont 21:30ra jövök dolgozni, úgyhogy legkésõbb 20:30-kor connection lost 😊 jó lesz reggel 6kor végezni 😄
Dietrich
Ez nekem kimarad..18:00-tól Indy500 lesz!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Várunk mindenkit, aki a teszten is ott volt, illetve az új nevezõket is!

www.foolracing.hu

Sziasztok! Nem rég ért véget a bajnokságunk, amelyet kisebb-nagyobb baráti körben szerveztünk, átlagban 10 fõs, mindig szoros futamokkal. Ennek az összefoglaló videóját linkelném nektek:

Ulvar
FVR elég tré modokat gyárt. Csináltak V8at is, és õk maguk vallották be hogy hasra ütés szerûen csinálják a dolgokat, szóval egy ORSM munka mellett valóban elbújhat.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Smici1985
Akit érdekel azoknak itt van a 2012-es V8 Supertourers NZ:
V8st

A jelszó: FVR

Nem ORSM minõség, de nem rossz.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Nightt
Csatlakozom<#worship>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Gratulálok a készítõknek a WTCC evo-hoz nagyon élethûnek tünik!
Köszönjük!
zolee145
A helyi zavargásokat nem szimuláljuk, csak a homokot.<#hehe>

Az mókás lenne, ha csinálnánk egy 300km-es afrikai szakaszt, majd nem adnánk ki, mert a politikai helyzet nem megfelelõ a versenyzésre, és bejelentenénk, hogy nekiláttunk egy Argentin szakasz lemodellezésének.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Azok mar nem landzsaval rohangalnak, hanem AK-val😉
😄

zolee145
Na akkor lehet modellezni egy jó kis Dakar szakaszt. Végülis ki kell jelölni GE-ben egy 2-300 km-es utat, kell egy darab sivatag textúra, és a homokot rendesen belõni a tdf-ben.
Meg kell vagy 10-15 db 3D nigga gyerek lándzsával a kezében.😄

Kijött egy új kamionos mod, bár Renault nincs benne <#nevetes1>, de azért szerintem érdemes kipróbálni (pl egy Lienz Rally-n)

Letöltés

Tomo15
Ha nem ismernétek ezt, akkor mindenképp próbáljátok ki!
Jóféle cucc! 😊)
Amilyen hülye vagyok azt észre sem veszem hogy a Kisterenyei körgyorsot meg kihagytuk. Éppen tegnap jött ki egy frissebb 1.1es változat. Letöltés

Ez eredetileg RBRre készült pálya, amit RFre is átkonvertáltunk. Az eredeti készítõnek Gabi81nek volt még egy korábbi próbálkozása, a Zagyvaróna-Cered, de az közel sem volt ennyire jó minõségû, de azt is átkonvertálták rfactorra, de pl navigátor sincsen hozzá.

Emerico csinált néhány évvel ezelõtt egy kezdetleges kakucsringet. Meg volt egy Kiskunlacházi reptere is aminek a nyomvonala a 2009-2010?-es agyob "hegyiverseny" nyomvonala volt. Ez utóbbi nekem nem volt meg, de a kakucsring az megvan, de talátamneked letöltési linket is hozzá.
Kakucs-Ring

thx 😄 <#email>
Érdekelne a rába-ring és ha van akkor a kakucs-ring is 😊
Köszi azokis megvannak csak kifelejtettem õket 😄

Egyébként Zoleenak aki a Királd és Lyukóbánya szakaszt csinálta, van még 3 pályája. Bükkszentlászló-bükkszentkereszt. Valamint a SZilveszter rally-n használt, hungaroring külsõ és belsõ szakasz. Továbbá van a parádsasvári hegyipálya, valamint a mátraháza-mátrafüred szakasz.

Ulvar
Rally szakaszokra/pályákra gondolsz csak mert azokat soroltál fel.

vagy Ilyen hogy Hungaroring, Euroring, Pannónia Ring, Rába ring-re gondolsz?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Helló 😊 Valaki nemtud nekem mondani magyar pályákat rFactorhoz? Királd-Sáta , Lyukóbánya-Parasznya , Esztergom , Tatabánya , Pécs Kivételével?
KÖszi elõre is 😊
szabii98
most az a problémám, hogy ha ki mentem a pitbe (ovál pálya) mert letörték az elsõ szárnyat( alap BMW Sauber 2007 ) akkor nem enged ki miután 'végzett' .. megtankolt aztán annyi...lol

I met God. She's black

szabii98
Megoldottam.
Nem fagyott, csupán rányomtam hogy Race és kidobott asztalra, nem volt hibaüzenet sem, és az rF is kikapcsolt. Csináltam új acc-t rF-en belül, azzal mûködik már

I met God. She's black

zolee145
Az mit jelent, hogy nem mûködik? Fagy az rF, vagy nem látja a pályát? Esetleg van valami hibaüzenet?

szabii98
hali
leszedtem a Nordschleife Ring 2007-t, és nem mûködik WTCC Evolution 1.65 alatt. Ötletek?<#kerdes>

I met God. She's black

SimaSuna
valami jóféle Rönót 😊
Smici1985
<#mf1><#mf2><#idiota>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich
már csak egy szerelõ kamion hiányzik belõle <#banplz>

Smici1985
Nagyon jó lett. Élvezetes kis mod. Gyerünk így tovább.<#worship><#taps><#eljen>

zolee145
WTCC Evolution 1.7

Az utolsó pillanatban a Grantához meglett az engedély a készítõtõl, de még WTCC kinézete nincs, az mûtét alatt van. Így Thompson festése sincs meg, majd az is akkor ha van mire rátenni. A pályák folyamatosan kerülnek majd fel, de azokat nem mi csináljuk (kivéve a konverteket meg az update-eket), tehát nem lett a modba csomagolva.

bosco05
De az Offline játékból érdemben nem vesz el...
bosco05
Na ja az sem tökéletes, vannak bajok ott is bõven 😊
zolee145
"Míg onnan ide bejöttem kérem háromszor volt igazam. Amit utána mondtam az négy, ez meg arra igaz az öt... nem? de! hat!"<#hehe>

De ja, az rF nem offlinera való. Az elsõkerekes kocsit eleve nem nagyon tudja vezetni, az 1.6 turbó megint nem fekszik neki (nem látja át a helyzetet, hogy miért nem a tiltás elõtt kicsivel kell váltania, miért sokkal elõtte), szóval vannak bajok.
Mondjuk egy 1.6T-t szerintem a Race sem tudna vezetni rendesen. A szívóval nincs baj.