rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Van valakinek MMG 2007hez trackpackja? Csak halott linkek vannak:/
I met God. She's black
link
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
viszont 21:30ra jövök dolgozni, úgyhogy legkésõbb 20:30-kor connection lost 😊 jó lesz reggel 6kor végezni 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
V8st
A jelszó: FVR
Nem ORSM minõség, de nem rossz.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Köszönjük!
Az mókás lenne, ha csinálnánk egy 300km-es afrikai szakaszt, majd nem adnánk ki, mert a politikai helyzet nem megfelelõ a versenyzésre, és bejelentenénk, hogy nekiláttunk egy Argentin szakasz lemodellezésének.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Meg kell vagy 10-15 db 3D nigga gyerek lándzsával a kezében.😄
Letöltés
Jóféle cucc! 😊)
Ez eredetileg RBRre készült pálya, amit RFre is átkonvertáltunk. Az eredeti készítõnek Gabi81nek volt még egy korábbi próbálkozása, a Zagyvaróna-Cered, de az közel sem volt ennyire jó minõségû, de azt is átkonvertálták rfactorra, de pl navigátor sincsen hozzá.
Kakucs-Ring
Egyébként Zoleenak aki a Királd és Lyukóbánya szakaszt csinálta, van még 3 pályája. Bükkszentlászló-bükkszentkereszt. Valamint a SZilveszter rally-n használt, hungaroring külsõ és belsõ szakasz. Továbbá van a parádsasvári hegyipálya, valamint a mátraháza-mátrafüred szakasz.
vagy Ilyen hogy Hungaroring, Euroring, Pannónia Ring, Rába ring-re gondolsz?
KÖszi elõre is 😊
I met God. She's black
Nem fagyott, csupán rányomtam hogy Race és kidobott asztalra, nem volt hibaüzenet sem, és az rF is kikapcsolt. Csináltam új acc-t rF-en belül, azzal mûködik már
I met God. She's black
leszedtem a Nordschleife Ring 2007-t, és nem mûködik WTCC Evolution 1.65 alatt. Ötletek?<#kerdes>#kerdes>
I met God. She's black
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Az utolsó pillanatban a Grantához meglett az engedély a készítõtõl, de még WTCC kinézete nincs, az mûtét alatt van. Így Thompson festése sincs meg, majd az is akkor ha van mire rátenni. A pályák folyamatosan kerülnek majd fel, de azokat nem mi csináljuk (kivéve a konverteket meg az update-eket), tehát nem lett a modba csomagolva.
De ja, az rF nem offlinera való. Az elsõkerekes kocsit eleve nem nagyon tudja vezetni, az 1.6 turbó megint nem fekszik neki (nem látja át a helyzetet, hogy miért nem a tiltás elõtt kicsivel kell váltania, miért sokkal elõtte), szóval vannak bajok.
Mondjuk egy 1.6T-t szerintem a Race sem tudna vezetni rendesen. A szívóval nincs baj.