61525
  • PacsutaTibi
    Kamionos mod érdekel még itt valakit?

http://super-special.ru/2012/10/07/beta-pgt-truck-racing-challenge-mod/

• macleody
    Nincs alapból az rFactorban tvstyle, neked kell betenni.
  • Skorzeny8814
    TVSTYLECONFIG-ról hallottatok már? Letöltöttem egy tv-style megapack nevű cuccot és az insatlláláshoz azt írja, hogy csak csomagoljam ki az rFactor\plugins\TVSTYLE mappába és ott a TVSTYLECONFIG-gal babrálhatom őket. A problémám az, hogy átnéztem keresővel is az egész rFactor könyvtáramat, de még csak emlékezetből sem rémlik TVSTYLECONFIG nevű dolog, pedig ott kellene lennie a TVSTYLE mappában a leírás szerint. Próbáltam google-ben rákeresni, de sehol nem találok rá letöltési lehetőséget. Eddig rFdynHUD-t használtam az ilyesmire, de ahhoz alig vannak stílusok, viszont ebben a megapack-ben van egy csomó, ráadásul egyes modokhoz külön-külön be lehet vele állítani. Ezért gondoltam, hogy átváltok erre.

Tudnátok adni valami ötletet, hogy hol találhatom meg ezt a TVSTYLECONFIG-ot?
  • Skorzeny8814
    Köszönöm, sikerült megoldani. Bár nem a mod készítője, hanem egy másik fórumozó segített, de sikerült. Csak kellett egy sötétebb RACEGROOVE.dds kép, amit beillesztünk a GameData\Locations mappába, így az "felülírja" az összes modban használt RACEGROOVE.dds fájlt, tehát ezt fogja használni minden mod a sajátja helyett.
  • gögistar
    o bazzeg nem szoltam kicsit szokatlan a kezelőfelület.....
  • gögistar
    Mármint hogyan lehetne egy bill kioszto ablakot elővarázsolni?
  • gögistar
    franko....
    de ezt is köszi.
    Megnéztem, igen minden benne van ami a 1.255-ben ugyhogy franko.
    Viszont hogy a rákba vezessem az autot?
    Bocsi, de nagyon kezdő vok ebben a játékban.
  • Ulvar
    Mert szar, most újítják.
  • gögistar
    Rendbenköszi.
    Viszont az oldallal még mindig nem tudok csinálni, fel sem tudok regisztrálni.....
  • Dietrich
    én nem tudom honnan és mit szedtél le..de itt vana teljes verzió.
  • Ulvar
    Innen letudod szedni nem kell patchelgetni.
  • gögistar
    Na jo akkor kezdem előrröl.
    Leszedtem egy alapbol állítolag 1.255-ös verzioju telepítőt, de amikor bementem a telepítés után a főkönyvtárba, a config irat-ban az áll ,hogy version: 1.000
    Szoval emiatt kéne felpecselni a game-t , hogy menjen.
    Ehhez viszont az kéne, hogy be tudjak lépni az rfactorcentral.net-re.
    De mikor megnyomom , hogy register nem csinál semmit ,váltanék mondjuk mods-ra ,és 501-es bad gateway hibát jelez.
    Lehet ez vírusírto probéma?
    Vagy mi lehet a gond egyébként alá még az van írva hogy:
    The server returned an invalid or incomplete response.
  • Ulvar
    1.150? 1.255F van vagy...5 éve és ahhoz elég letölteni e verziójú rFactorLite-ot.
  • gögistar
    Sziasztok!
    Szeretném letölteni az 1.150-es patchet a rfactorcentral.com-rol és miután benyomom , hogy register, akkor utána próbálnék mást is csinálni az oldalon, de mindig bad gateway-t ír ki!!!!
    Segítsetek légyszi!
  • Skorzeny8814
    Regisztáltam, de azt írja, hogy nem küldhetek pm-et, mert nem még nem értem el a szükséges hozzászólás limitet. Az email-je meg nem látható. Szóval csak írtam a témába, hátha reagál rá az illető. Köszönöm a segítségedet! :)
  • mcmoha
    Nyomoztam egy kicsit.:) A mod keszitoje reggelve van ezen a forumon. A nickje: peppe92. Probalj meg PM-et irni neki. A mod topikja ugyanott.
  • Skorzeny8814
    Átböngészem. Amúgy létezik még egy a modder csapat? Csak mert ők biztosan tudják, mi a hiba, de sehol nem találom az elérhetőségüket, csak egy email címet, az meg halott.
  • mcmoha
    Nehez kerdes mert ahogy emlitettem nincs telepitve az rF, igy aztan csak talalgatok. Ha az rfm-ben lenne akkor valahol a masodik feleben lehetne, de elkepzelheto, hogy ott nem is lehet felulirni?
  • Skorzeny8814
    És ott melyik rész vonatkozik erre? Nem kell teljesen a számba rágni az egészet, gyakran "szerkesztem" a modokat ilyen formán, csak adj valami támpontot.
  • mcmoha
    Mi van ha a mod rfm-ben van felulirva az eredeti beallitas?
  • Skorzeny8814
    Erre már én s gondoltam, de nem nyert.
  • Skorzeny8814
    Alapból DX9-en van, szóval az nem lehet gond. És a pálya részletessége sem zavaarhatja, mert ez kizárólag ennél a modnál jelentekzik. Tehát belépek mondjuk egy másik moddal, átváltok erre és hopp, már nincs is racegroove. De ugyanez van, ha újraindítom a játékot a biztonság kedvéért a mod-váltás után. De kipróbáltam a pálya részletességének állítását is, nem járt eredménnyel.
  • mcmoha
    Nincs telepitve az rF, ezert lehet hulyeseget irok de a plr-ben is van egy sor ahol lehet allitani: racing groove on vagy off.
  • Penge88
    Nekem az egyik Hungaroring-i pályánál volt hasonló tapasztalatom. A bibi a configban beállított grafikai beállítás volt. Ha DX7-re vettem, akkor nem voltak guminyomok, ha DX9-re, akkor meg volt. Ha jól emlékszem, ez volt a baja. Esetleg még a pálya részletességet állítsd legmagasabbra a játékon belül. Egyéb nem jut az eszembe perpill. Remélem tudtam azért segíteni.
  • Skorzeny8814
    Tényleg senki nem tud erre megoldást? Akkor legalább tudna valaki valamilyen email címet, amin kapcsolatba léphetek a mod készítőivel? Amit én találtam, az szerintem már nem él.
  • oder hano
    hali! Valaki tud pályát át konvertálni F1Challenge-ből?
  • fighter111
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol található az a hangfájl, ami a verseny kezdetén hallható?
  • Skorzeny8814
    Visszavonom a kérdést, a linkelt képen látható beállítások megoldják a dolgot.
  • Skorzeny8814
    Sikerült megoldanod? Mert kormányzás segítség nélkül nekem sem hajlandó kanyarodni ha 150-200 fölé megyek.
  • Skorzeny8814
    Semmi ötlet? Próbáltam kapcsolatba lépni a mod készítőivel, de csak egy email címet találtam és onnan semmi válasz napok óta. Nagyon szeretnék ezzel az évaddal versenyezni, mert jó emlékeim fűződnek hozzá, de így nem tudok :(
  • zolee145
    A rates és a controller1 résznél is a kormány tengelye legyen 50-re állítva, akkor lineáris, vagyis annyit fordul a kerék amennyit te fordítasz a kormányon. Aztán a kormány szöged osztva a játékban a steering lock értékkel 20-24 közé essen. Mondjuk 360 fokhoz 16-os steering lock.
    De amúgy is érdemes mindent (majdnem mindent) 50-re állítani a controllerben, mert akkor lesz mindne lineáris. Gáz fék stb.
  • Roger6
    Szia!

Játékon belül van egy Controllers menü, és ott RATES(kép) fülön találod a Digital Steering csúszkát, szerintem ez lesz a megoldás a problémádra. Fordítsd el a kormányt, majd húzz a csúszkán, látni fogod milyen hatással van rá.
  • Naka
    Hali! Valaki segítsen pls!
    Problémám a játékkal kapcsolatban a következők:
    - Kikapcsoltam minden kormányzásra vonatkozó segítséget, de nagy sebességnél egyszerűen nem hajlandó normálisan kanyarodni!
    -A kormányom nem tud csak 360 fokban fordulni viszont a játékba a jármű kormánya ennél sokkal többet fordul, ezt lehet valahogy szinkronba hozni?
    Esetleg ha még tudtok valami fontos beállítanivalót játékon belül, kívül írjátok,linkeljétek meg!Köszi!
  • Skorzeny8814
    Ha van racegroove, akkor nincs problémám ezekkel. Sem az eltakarással, sem az érzéssel, de nélküle egyszerűen nem megy. Szóval muszály lenne valami megoldást találnom, nem beszélva arról, hogy guminyomok nélkül az élményből is veszítek, mert nem túl valósághű.
  • Roger6
    Igen, tudok megoldást. A referencia pontot ne a pályáról vedd (versenyen az előtted haladó amúgy is el fogja takarni a nyomokat a pályán). Ideális ívet meg érezni kell véleményem szerint.
  • Skorzeny8814
    Sziasztok!

GPTeam 1998-as F1 modban csak nekem nincs "race groove" (nem tudom hogy kell szépen mondani magyarul, szóval a fekete féknyom a féktávokon)? Csak mert bármit próbáltam szerkeszteni, akár magát a racegroove fájlt is, semmi eredménye nem volt. Egyszerűen nem látom az ideális ívet és a féktávokat sem és így csak szerencsétlenkedek a pályákon. Tud erre valaki megoldást?
  • atiwrc
    Ez a 2008as kasztni nem ugyanaz mint ami a francia modba van?(2007es az ha jol emlékszem)
  • simcompany
  • fighter111
    Húha, egy ilyen kell :)
  • simcompany