rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Én Force EX-et cseréltem... vagyis küldtek egy DFGT-t, az EX meg azóta a polcon volt, míg a közelmúltban kuplung nem lett belõle.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
De mi van ha garancia után romlik el, javítással nem foglalkoznak, kuka?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
ez a garipapír és kormány kérés azóta van, mióta DFP-t sokan lecseréltek DFGT-re <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Szeretném kicsi promotálni a ligánkat, amely 3. éve van jelen a szimulátoros világban, és felhívni kezdõk, haladók figyelmét a hamarosan induló szezonunkra. Persze csak spoilerben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok!

Immáron a 2009-es év eleje óta halad kis ligánk a szimulátoros világ göröngyös útvesztõjén. Ez idõ alatt sok moddal, sok pályával találkozhattak a liga tagok. A most kezdõdõ szezonban kicsit nosztalgiázva, és (talán) a kezdõknek is kedvezõ mod választással állunk elétek - Peugeot 207 S2000 (4WD).

A versenynaptár palettájára pillantva azonnal láthatjátok, hogy nem a versenyzés világából megszokott pályákon fogjuk terelni a kis erõgépünket, hanem kicsit egyedi, és néhány méltatlanul hanyagolt aszfaltcsíkon.

A legfontosabb szabály nálunk, amely be nem tartása kemény büntetést von maga után: ha kilökted az elõtted haladót, köteles vagy a lehetõ legrövidebb és legbiztonságosabb úton visszaengedni magad elé, és a következõ 3 kanyarig nem elõzheted meg. Tehát Fair Play mindenek elõtt.

Simco-s, HOPTO-s, OBHUN-os és VSR-es versenyzõk is rajthoz állnak sokszor nálunk, és az FRC-sekkel is jóban vagyunk, ez talán mutatja, hogy nem elszipkázzuk az embereket a “nagyoktól”, hanem egy plussz versenyt ajánlunk a saját ligájuk mellett, ahol nem feltétlenül a gyõzelem a cél, illetve nem kell izgulnod, ha nem tettél meg 120 kört verseny elõtt gyakorlásként.

Ha kedvet kaptál egy kis küzdelemhez, regisztrálj hozzánk, és indulj velünk csütörtökönként a versenyeken!

Info és regisztráció: r-fgt.atw.hu

Üdvözlettel:
rFGT Admin Team

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Töröld ki a SKYBOX és a .MAS fájlokat. Nekem segített
Köszi de sajnos nagyon más a nyomvonal 😞 Mindeggy jövõre hátha kiadnak egy normálisat😊
"Error loading mesh file SKYBOXI.GMT to memory."
Tud valaki erre megoldást?

zolee145
Cáfolnám.😊

Fokker
ezt ajánlanám: Le Mans 1991-1996

a minõség a megszokott Virtua LM minõség, azaz a legprofibb. hogy a nyomvonal mennyivel másabb mint a 2011-es, azt nem tudom.

Fokker
g27 50-ért használtan??? nagyon túl van árazva, 55-ért újat lehet kapni.

Vádá
OMG este van és pár pohár már lecsúszott javítanék : *Higgy

Voodoo

Vádá
Semmiféleképp nem vennék G25-öt ha tudsz garis 27-et , mindenképp a garisat vedd. Ha van garid 25-re akkor meg azt mert ha meghal kicserélik 27-re de kell hozzá a gari papír ! Hiedelmeknek meg ne hiddj , sokan mondják ez helyett kapnak azt de az ilyen nagy érték esetén kérik a garit és a régi kormányt is.

Voodoo

Sziasztok! Újra kellett raknom a gépemet az rfactor az megmaradt mivel nem arra a vinyóra raktam amin van a rendszer. Most hogy elindítom a pp joy mouse-t belépek az rfactorba ott meg is van az egeres irányítás de hiába mozgatom az egeret a csúszka nem mozdul ezért nem is tudom irányítani. Valaki valami ötletet PLS 😞
Köszi, de ez nekem is megvan
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hello mindenki!
Valaki nem tud egy normális le mans-i pályáról? Ami a 2011 es nyomvonalat használja.?
bosco05
én 25-öt vennék
lac coo
G27-ben jobb a H-váltó, azért is hagyták el a szekvenciálisat ...( Ami nagy hiányosság mert manapság már egy taligában is az van ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

V43 1105
G25

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Relax99
Üdv kérdésem a következõ: g25 30k-ért vagy g27 50k, szerintetek?
Mindkettõ használt és eléggé megkímélt, a szekvenciális váltó igazándiból abszolút hidegen hagy, részben eleve a h váltó miatt szeretnék logit, a 27 garis általában fülessel játszok szóval a zaj meg nem zavarna, jelenleg egy formula force ex-em van, annál nem hinném, hogy zajosabb a g25

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Nagyon köszi mindjárt le is töltöm
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Egyben
Ulvar
Egybe vagy külön vagy hogy gondolod?

De nekem csak ezek a P1-P2-GT1-GT2 modok kellenek de még nem sikerült találnom
Roger6
Elõször is, regisztrálj ide. Utána keresõben tudsz már mod-okat keresni. A regisztráció ingyenes.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De a modokat honnan tudnám letölteni (kocsikat)? Mert gondolom h ehhez külön modok kellenek
Roger6
Ja igen, akkor annyi. <#eljen>

Ulvar
24 órás nincs. Leginkább 6-8 órás van, de szeptember 8.án lesz 12 órás (Le Mans).

Roger6
Endurace Series néven lehet, PSRL-ben tartanak mindig 6, 12 és valós, 24 órás versenyeket is velük, rengeteg résztvevõvel.

Sziasztok!
Nem tudtok vmi olyan modot amiben 2012 v 2011 le mans-i kocsik vannak (LMP1-LMP2-GT1-GT2)
SimaSuna
nogripracing.com
Sziasztok
Tudnátok ajánlani a Shift Street modhoz pályákat?
Mondjuk nagyon komoly fába vágtam a fejszét az F1RFT-vel. Lassú kanyarokban kábé kezelhetetlen az autó, beállítástól függetlenül. 😞

arty
(elnézést, csak a gyûlölet beszélt belõlem: volt momo-m ...)

Forza.

arty
momo.

Forza.

Sikerült megoldani, most viszont másik problémám van. A kormányom Momo, és azt vettem észre, mikor megyek, hogy néha megáll a sebesség. Egyszer egy egyenesben 308-al megyek, ugyanazon a helyen máskor 260-al, és hiába nyomom tövig a pedált, nem megy gyorsabban. Tudom hogy elvileg a MOMO-nál van ilyen probléma a pedállal, de ez nálam azért nem lehetséges, mert néztem menüben is és más játékok alatt is ilyen problémám nincs, másrészt magának lekapcsolja a drs-t is közben (holott ugye az egy másik gombhoz van rendelve, és elvileg csak fékezéskor kellene életbe lépnie a szárnycsukásnak). Most akkor ez mi? 😄

Most ismerkedek újra az rfactorral, felraktam az F1RFT 2011 modot, de a TV style kijelzõ nem mûködik tökéletesen. Az a baj, hogy beállítottam a DRS+KERS kombót, és külsõ kamerából látszik is, hogy nyitogatom a szárnyat, csak ez a kijelzõn egyáltalán nem látszik. A KERS meg abszolút nem látszik, valamint az se, amikor fékezek. A plugint szerintem helyesen tettem fel, legalábbis a leírást követtem. Tud erre valaki valamilyen megoldást? Jó lenne a DRS-t és a KERS-et látni is kijelzõn, mert így nem az igazi a dolog. Egyébként jó a 2011-es mod, csak egyelõre úgy nézem, néha mintha fürdõkádat vezetnék.

bosco05
Esetleg tudnál ajánlani hozzá jó szakaszokat is?
bosco05
Köszi!
laller82
Itt egy a modhoz:
http://www.rallymedia.tk/downloads/RW4_HRC_EDITION.rar
és egy patch a menühöz ha kidobálna a showroomból:
http://rallymedia.tk/downloads/RW4_HRC_EDITION_Patch.rar

www.skincentral.hu

bosco05
Valaki tudna adni egy linket a Rally World 4 HRC Edition-höz?
Áhá! Ahogy elnézem, ott hibáztam, hogy csak átállítottam a módot, de nem indítottam újra a játékot. Most már részletesebb, bár én úgy emlékszem, hogy ezek a beállítások az egész oldalt betöltik, de lehet, hogy csak én emlékszem rosszul.

zolee145
Pályát már én is tüntettem el a menübõl, de magát a menüt még nem sikerült.😄

Még csak másodika van, de szerintem ez a hónap mutatványa.😊 Amúgy jó helyen keresed? Másik mod, másik menürendszer esetleg? Azért menüt eltüntetni nem egyszerû.

Viszont nekem is jól jönne egy kis segítség.
Az a helyzet, hogy a futambeállítások eltûntek. Szóval csak annyit tudok állítani, hogy napos, vagy felsõs legyen az idõ, az olyat, hogy repülõ/állórajt, körök száma, verseny idõpontja ilyeneket nem. Van valami ötlet?

Akkor sajna nem tudok segíteni 😞
A versenyhez meg sok sikert!

Roger6
Nincs bent FFB opciót, néztem. Hátsó szárnyat, felnit tudok választani, de FFB-t nem sajnos. Hát mindegy, akkor így nyomom le este a versenyt (meg hát mindenki ugyebár). Olyan, mintha nem lenne amúgy FFB, csak ha lassan mész és kanyarodsz, akkor érezni valamit. Elég fura.

Upgradesben nem tudod állítani?

Roger6
Egy mod-ban le lehet cserélni az FFB-t? BMW M3 E92 GTR-ben elég fos az FFB, ezt szeretném leváltani akármi másra.

zolee145
Megvan, köszi.😊