1414
-
#413 Olyan mint a 2. csak jobb a grafika.
Meg van egy ordenáré nagy bug a persons. xml-ben amit ki kéne javítani, csak nincs rá időm. -
shadar619 #412 Szerintem ez a harmadik rész hiszen a harmadik részt is 3D-ben atták volna ki. A képek alapján egy kicsit bonyolult játék. Ha vki játszot volna vele akkor az írja már meg a tapasztalatait hogy milyen a game. -
#411 Ez nem az. Ez csak a második rész 3d-ben. -
#410 Ez az :) -
#409 A 3.-dik részével mi a helyzet?, mert sehol nem jön hír belőle. -
#408 Jó lett a progi nekem nagyon bejön.Sajnálom hogy nincs honositva. -
Landor #407 azért lol a 100-es erő! ekkora bakit.. szikkadt testű kis négerek, lófaszt nekik 100as :D
szólj ha megvan a működöképes mod! -
#406 tévedés nem jó ez a file. -
#405 Ha minden igaz javított persons.xml fileok (ahol nem minden NPC ereje 100)
persons xml
persons easy xml
Persons hard xml -
#404 Ha jól emlékszem nem is vittem végig, mert a végén beszivatott valahol.
-
killers #403 Pontosabban Jagged Alliance 2. Wildfire. Na az tényleg kemény volt. -
Noodlee #402 remélem itt is szét lehet majd tunningolni a karaktereket, mint a 2. részben:
-
Noodlee #401 Hellfire, vagy valami ilyesmi volt. -
Andrez #400 Akit szintén idegesít, hogy állandóan gránátokkal szivatják, ajánlom az alábbi megoldást (még nem próbáltam). A lényeg, hogy minden NPC ereje alapból 100 és ezt kell módosítani a Persons.xml fájlban, hogy reális legyen és ne hajigálják fényévekről.
http://forum.taktikzone.de/index.php?topic=1265.0 -
#399 Hát előbb megnézem ez milyen. Utoljára amúgy a JA2 módosított verzójával játszottam (valami orosz gyerek csinálta, a címére már nem emlékszem) De, sokkal nehezebb volt, mint az alap (nem mintha az könnyű lett volna, főleg az elején) -
#398 Éppen itt az ideje feltelepíteni újra az 1.13-as peccsel. -
#397 Aha, kösz, erre már nem emlékeztem. Jó régen volt már a JA2, hát még az 1. :) -
Thanatos #396 ugyanugy kell akrit kreálni mint ja2-ben, laptopra katt, internet, ott az ucso website fent (a psicho teszt, nem ugrik be a neve) mailben akpott jelszo megad és kitölti
ha ezen ulvagy és felfegyverkeztél a fényképnél ahol épp vagy alul lesz két icon, jobboldali infoa maprol, baloldali meg belépsz a szektorba -
n003 #395 egen de ezt megoldhatták volna úgyis hogy kispisztolyos ellenek jönnek és akkor nem kell ilyen misztikus eltűnéseknek belekerülnie a játékmenetbe :D -
Noodlee #394 Valóban voltak ilyenek a JA2-ben! -
#393 Hát én már ott elakadtam ,hogy egyáltalán hol tudok karaktert generálni, aztán a laptopon keresztül vettem cuccokat, de a pályára akármit csinálok nem tudok belépni, ha jól emlékszem a JA2-ben 2 katt az adott szektorra és belépett, itt bejött a térkép, meg egy zászló, hogy hol vagyok, a nagyítóval kihoz némi infot a szektorrol, de ennyi. Mi a frászt kell nyomni? -
Landor #392 "baromság mint ja2-ben hogy a fegyverek eltűnnek .. sniper-t kilövöm odafutok hogy majd jól rendet teszek a fegyverével erre van nála egy kispisztoly :("
ez nem baromság, ez feature! :D
ahogy haladsz előre, úgy lesznek elérhetőbbek majd a jobb fegyverek, illetve ezek is ottmaradnak a hulláknál majd -
Thanatos #391 pfff :DDD -
#390 á úgyis a magyar lesz nem sokára a kötelező világnyelv,azt már kivárom))) -
Thanatos #389 vagy tnaulni kő nyelveket, hasznos tud ám lenni :P -
#388 A elején a tesztet ki kell tölteni csak tudnám mi mit jelent:D
-
Doma #387 Hi multija van? :P -
#386 látom meg kellvárni a magyarosítást)) -
TOKKEN #385 kösz az infót -
#384 Csak annak vannak problémái az első pályával akik fegyverrel a kezükben megpróbálnak agyonlőni mindenkit.
Először is tegyétek el a fegyvereket. Aztán ballagjatok le a lerobbant jeephez és vegyetek iratokat. aztán a lenti házban az emberrel egyezkedjetek, hogy mit csináltok a marauderekkel. Van jó pár opció. a legolcsóbb ha kinyírjátok őket. vagy éppen megvárjátok a katonaságot, hogy kinyírják őket. ugyanis jönni fognak.
Ha az összes marauder kipurcant akkor irány a safari ahova ha van a csapatban legalább 70-es erősségű ember meg tudjátok győzni a támadócsapat emberét, hogy csak a menekülő pénzügyminiszter kell nektek. Aki cserébe ad nektek 25 ezer dollárt.
Persze taktikusnak is lehet lenni és előtte a maruderek házát ki lehet takarítani az első pályán van lőszer puska pénz szarásig. Aztán irány a safari és össze lehet szedni a táskákból is a pénzt puskát miegyebet. utána szépen el lehet kezdeni építgetni a birodalmat...
nem árt ám néha azokat a kúrva leveleket elolvasni mert nem véletlenül küldözgetik... -
TOKKEN #383 Sziasztok!
Tudja vki, hogy mit kell csinálni az első pályán, már megöltem mindenkit de nem történik semmi
jah és hogy tudok lóvét szerezni, hogy tudom eladni a megszerzett felszereléseket???
előre is kösznömöm a segítséget
üdv
Tokken -
Fasiszta #382 Én azt hittem hogy ezt befejezték -
Thanatos #381 én ugy vettem ki automatichoz elég a rambo is, leanringhez meg az elvágod az ujjadat hogy érezd miylen érzés kell, ha jól rémlik, csomo vna ami ugy tünt nekem hogy a pszicho részét befolyásolja csak (pl a szöke csaj megy át a zebrán kezdetü)
-
Landor #380 automatic weaponhoz a válaszok: batman, elmész bankot rabolni, beat rambó, vad nyulak ellen vannak a jeepedben a fegyerek (szerintem :)
továbbá a kezdéshez (ami benne van a faq-ban) tedd easyre, mert kurvanehéz :D, fegyvertelenül menj oda a jeepnél álló emberekez beszélgetni. meg lehet próbálni az északi ponton lévők főnökével beszélni de oda nagy strengh vagy widsom kell
ja és +fav -
#379 különben van egy teljesen hasonó játék
Brigade: new jagged union
teljesen ja2.csak valóban 3d-ben
akinek ez nem jön be játszon azzal))
-
#378 Ez az! -
Skyline #377 És akkor mikor lesz végre Jagged Alliance 3???:)
-
torma1 #376 Szia! Hol lehet beállítani hogy melyik fegyverek legyenek vásárolhatók? Mert ezt nem találtam! Amúgy ebben a játékban nincs éjszaka? Akár mikor csatázok mindig nappal van! -
#375 Nah, még nem csomagoltam ki, de majd ha otthon leszek megnézem, addig is idézem magam :D
Szóval a demóban így volt, nem tudom, hogy a full-ban is így megtalálhatóak-e a cuccok:
"E:\Games\JA3\JAZZ_DEMO\basis\scripts\logic\
itt megtalálható minden xls kiterjesztéssel. Simán az excel-ben lehet midnent módosítani.
A file-ok többségéből három van: alap, alap_easy, alap_hard; annak megfelelően, hogy milyen nehézségben játszol.
Én szinte mindenhol csak két adatot változtattam meg: rarity 4-re, illetve cost 9-re (persze a 9 helyett lehetne más is, attól függően, hogy hány $-t akarsz érte adni.)
Szóval:
Armors - páncélok; sapka, mellény, gatya
Clips - tárak (töltények)
weapon_upgrades - fegyver fejlesztések (lézer, távcső, hangtompító)
Weapons - fegyverek
És itt a kezdőcsapat embereinek a statjait, illetve napi díjját változtattam meg:
Persons (Venom, Morah, Ghost, Dagger, Dragon). A hatodikat kirúgtam, nem tetszett a szövege, meg kellett a hely a saját emberemnek.
Pénzt nem tudok csinálni, de mivel mindennek le lehet vinni az árát, így nem is kell.
Lehet, hogy csak új játéknál működik. Illetve lehet, hogy mindhárom xls-t (normal, easy, hard) meg kell változtatni a siker érdekében.
És nem árt biztonsági mentést készíteni a file-okról.
Remélem segíthettem. " -
#374 Nem, ez a JA2 3d-ben. Lesz külön JA3.
Btw töltsétek le a peccset hozzá mert elég sok hibát orvosol.