Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
jaja

<#eljen><#eljen><#eljen>
bár fura hogy a névváltoztatás ellenére még jazz_demo néven fut 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon
DEMO - Hired Guns: The Jagged Edge - DEMO

Nemrég esett át névváltoztatáson a Hired Guns: The Jagged Edge, amely a jó öreg Jagged Alliance alapjaira épít, mindezt persze modern köntösbe öltöztetve. Bevetéseink helyszíne Afrika, pontosabban annak is olyan tájai, ahova nem sok ember jut el, igaz nem is nagyon akar. Hadurak, polgárháborúk, villongások, terroristák és egyéb lélekemelõ tényezõk bonyolítják a helyzetet, de azért minket sem kell félteni. Egyes szervezetekkel például akár rövid távú szövetségeket is köthetünk, de minden bevetésünk elõtt van lehetõségünk némi diplomáciai kavarásra, hogy kicsit felborítsuk a beállt erõviszonyokat. Utána pedig jöhet maga az akció, ahol kicsiny csapatunkat kell megfelelõ taktikai rendbe sorozni: fedezés, elõrenyomulás, lesbõl támadás, orvlövészet - ez csak néhány lehetõség a sok közül.

Forrás: PC Dome

Fenrir
😛

A halál csupán a kezdet...

Sondergardot sem fért meg a Foxal... a legviccesebb az LAPD-s szõke rendõrkommandós csaj volt, a férje ugyanis szintén felbérelhetõ zsoldos volt. Ha valamelyik meghalt, vicces kommentárokat fûztek hozzá.. ha a csaj halt meg, a pasija vmi olyamsmit nyögött ki hogy

"Szegény drágám... azért remélem az életbiztosításodat idõben utalják."

Jaó volt az nagyon...

Agamemnon
Bíztató, bíztató. Bár egy demó kel, hogy tényleg elhiggyem, hogy tényleg kiadják majd valamikor.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
Néhány JA3 kép:

Agamemnon
Forrás: PC Dome

Tovább él a legendás Jagged Alliance öröksége, igaz más néven, ám a stílus ugyanaz. Jó ideje készül ugyanis a Jazz: Hires Guns, amely azonban most névváltoztatáson esett át, és új címe Hired Guns: The Jagged Edge lett. A játékban négy frakció közül választhatjuk ki megbízónkat, amelyek mind-mind más politikai célokkal fegyverkeznek, és más bónuszokkal dobnak meg minket a siker reményében. A körökre osztott akció-stratégiában százötven fegyver vár ránk, amelyeket azonban még fejleszteni is lehet. A sajátos vonalvezetésû történetben döntéseink befolyással lesznek a politikai helyzetre, s ennek függvényében változhat az ellenség is.

Fenrir
Nah õ vajon ki lehet? Elsõ tippre Fox-ot mondanám, már ha régi zsoldos:

Agamemnon
Jónak tûnik, és tök jól lehet rombolni az épületeket. A JA2-ben a tetõ megmaradt, ha jól emlékszem, hiába robbantottad ki a falakat...

Fenrir
Úgy volt, hogy ez lesz a JA3D, de közben valami vita miatt elvették ettõl a csapattól a JA név és történet használatát ezért máshogyan kellett elnevezniük a már félkész játékukat. Ezért lett Jazz: Hired Guns.

A korai trailerekben viszont még a JA3D név szerepelt.

Bucser
Akkor mit keres a tetû nagy vérrel írt 3-as a cím végén? Ez szerintem JA3 video...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
2 Jazz videó:

Fenrir
Ez így nekem is jó, addig sem kell párhuzamosan játszanom a két játékkal 😊

miért? ugy csak az az egy ja folytatás lett volna igy meg kapunk kettõt egyböl gyk, vagy legalábbis a müfajt ketten viszik tovább, szvsz ez pozitivum 😊

Bucser
Akkor mikorra megunom az egyiket jön a másik😊 mégjobb😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Jazz elvileg már szeptemberben jön, JA3-ra pedig még másfél évet írtak.

Bucser
Nem tök mindegy? A lényeg hogy lesz 2 darab ugyanabban az idõben megjelenõ 3D-s taktikai játék (lehetõleg körökreosztott) Amelyik kb ugynonnan gyöeredzik😊

Szerintem ennél jobb nem kell😊

Fenrir
Nekem is egyre jobban tetszik, kezdem bánni, hogy nem ez lett a JA3D.

Agamemnon
Egész jó, egész jó!

Fenrir
Gyors javítás: a Jazz nem a JA3 hanem a JA3D lett volna.

Pár "új" Jazz kép addigis (kb 1 hónaposak):

Sajnos JA3-hoz nem adtak még ki új képeket, ha van valami akkor majd linkelem.

<#eljen> csak minnél több ilyen tipusu gamet a piacra 😊

Agamemnon
Egész szép a grafikája, majd kipróbáljuk ezt is.

Fenrir
A Jazz: Hired Guns (eredetileg tudomásom szerint ez lett volna a JA3) is épül-szépül:

Fenrir
Valószínüleg az lehet a gond. Frissítsd a divx-et meg az xvid-et.

Lacee
az tuti! kb õk adták a feelinget az egésznek.

amúgy az miért lehet, hogy a video nekem egy fehér képernyõ, és csak hang megy? codec-probléma?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Nagyon sok zsoldos hangja ugyanaz lesz mint ami a második részben volt, ami nem is baj mert szerintem elég jól sikerültek.

Lacee
remélem legalább a szinkronszínészeket rá tudják venni a dologra, ha már a képek nem mennek 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Jah így visszakanyarodva erre a kérdésre. Nem Lynx-re gondoltam hanem Bud-ra. Nah õ tényleg nem volt már a második részben.

Fenrir
Ugyebár a JA3 a Silent Storm motorjára épül, a fejlesztõk azt nyilatkozták, hogy a grafika és animáció még fog kapni bõven ráncfelvarrást és a motor is fel lesz még turbózva. Reméljük, reméljük...

Agamemnon
Szerintem is okés.

És ezek a képek már valóban jobban néznek ki. Elnézést mindenkitõl.

És akkor már a címet is változtasd meg, ne legyen ott az a "D" betû...

Bucser
Okés.

A többire meg "ugye hogy megmondtam?"😊

video alapján szvsz a graf a célnak megfelel, legalábbis számomra 😊

nekem nem gond de ezt a modokal beszéld meg 😊
a képekre meg csak annyit: na ugye hogy ugye... 😛

Fenrir
Ha nem gond akkor átvenném itt a házigazda jogokat és kitennék rögtön bannert is.

Fenrir
Hmm...

E3 Trailer

Sajnos a videót most nem tudom megnézni mert melózom, de ezek a képek már egyáltalán nem rosszak. Ha visszatesznek 2d-s arcokat alulra akkor már most is bevállalnám a játékot 😊

ahonnan lopkodtam: hardwired.hu

Lacee
😄DD

Fenrir
Navazz, a JA2 még mindig hihetetlenük addiktív. Mondom leülök és játszok egy fél órát, úgyis gyorsan megunom. 5 óra lett belõle és a végén is csak azért kellett abbahagynom mert wow-ban raid volt és mennem kellett. A grafika nagyon kész van, de minden más még mindig fantasztikus benne. Találtam egy nagyon jó guide-ot is, most az alapján fogok megcsinálni minden mellékküldetést is.

Bárcsak ilyen lenne a 3 is.

Agamemnon
Legyen. <#vigyor4>

figy, van x idõ a játékra, az msot tök midn1 hogy x év alatt 1 nap vagy 1 év
ha x idõbõl y-t a grafra szánnak akkor csak z marad minden másra, ergo x= y+z , magyarul minnél kevesebb idõt forditanak a többi dologra annál több jut a grafra és forditva... 😊 magyarul ha csak a grafon dolgoznak az nem tesz jót a játéknak, és én uyg vagyok vele inkább legyen rosszabb a graf és midnen más kiemelkedõ mitn forditva 😊

Agamemnon
Én kétlem, hogy bármibe is ölték volna az idejüket... már ami a JA-t illeti. Ennyi idõ alatt simán össze tudták volna rakni a JA3-at, és a JA4-et is.
Van már honlapja a játéknak?

szvsz ha a grafba ölnék minden idejüket akkor járatnák le a ja nevet 😊

Fenrir
Igazad van.

<#worship>

Bucser
Csak azért tudom, mert nálam mindig benne volt a csapatban vagy õ vagy Scope.

Fenrir
Ne szopass...

Nah most azért is felrakom a játékot 😊

Lehet, hogy Beth-szel keverem...

Bucser
Lynx hogy ne lett volna a második részben... Scope-al nem is lehetett egy csoportba tartani, mert valamelyikük lelépett.

Fenrir
Nekem Lynx volt a kedvencem, kár hogy a második részben már nem játszott. Másik meg Ivan volt, talán a harmadikban is feltünik.

Lacee
jó sztori, sok AIM és MERC (magic és shadow rulez), másra nem vágyom 😊

Fenrir
Ok, mindegy, ne ezen vitatkozzunk 😊

Btw nekem szebb volt, ezen látszott hogy nem volt minden grafikai beállítás maxon 😛