1414
-
#574 főleg, hogy nem is lesz, de köszönjük az építő jellegű hozzászólásodat... -
#573 ez is egy nagy szar lesz. -
#572 hát kár...
amúgy a NAGY előd a Laser Squad volt)))) -
#571 Na szép, ezért vártunk ennyit... -
#570 Sajnos nagyon úgy néz ki :\
hardwired.hu
Vágóhídon a Jagged Alliance 3
Újabb szöget vert be a szuper dilettánsokat tömörítő Strategy First az egykoron virágzó Jagged Alliance franchise koporsójába. A német Gamestar értesülései szerint az orosz Akella fejlesztőcég kihátrált a Jagged Alliance 3 fejlesztése mögül. Egyelőre nem ismeretes minek köszönhető az újabb, jövő év első negyedére kitűzött megjelenés előtti váratlan kavarás. Mindenesetre abban már biztosak lehetünk, hogy semmi jó nem fog kisülni a feltámasztási kísérletből. Pedig a Jagged Alliance - és az XCOM széria - tekinthető a körökre osztott stratégiai játékok pátriárkájának. -
#569 Canceled? -
#568 Én is ezt kérdem. -
#567 Valami infó? -
#566 Náluk még mindig released a játék :P
A(z) www.f3games.com címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.
Looooooool... -
#565 Nem mondhatod, hogy nem szóltam. -
#564 Na, a személyeskedésnek nem ebben a topicban van a helye.
Amúgy meg csesszék meg, hogy semmi infómorzsát sem képesek kiszivárogtatni... -
Noodlee #562 Ne húzd fel magad a figurán, biztos szellemi fogyatékos, vagy ilyesmi. -
#561 Nah jó, innentől a többi baromságot törlöm. -
#560 Ja ja, csak aztán tényleg legyen ott, ne úgy mint a duke barátunk. -
#559 "Bizonyára feltűnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya."
-
#558 Ja ja pont erre gondoltam. -
#557 Ha erre gondoltál akkor ez pont az ellenkezője:
"Lássuk tehát, hogy a kölni show mellett voksoló Akella mivel igyekszik elkápráztatni bennünket! Bizonyára feltűnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya. Úgy tűnik, ezekre a címekre még nagyon sokat kell várnunk." -
#556 A gamestaron van a hír. -
r4pt0r #555 Én azt olvastam hogy nem lesz kint. :D -
#554 Melyiken lesz? Forrás róla? -
#553 Na végre már, hogy mutatnak is belőle valamit, kint lesz a kiállításon, csak még rengeteget kell várni rá. -
#552 Ebből is jöhetne már valami, mert már nem sokára van 2010 eleje. -
#551 Akkor már elég régóta. -
#550 2004. -
#549 Az tök jó, és mióta csinálják már? -
#548 Nah ez érdekes:
Az Akella fejleszti a JA3-at elvileg. Ma csekkoltam az oldalukat és eltünt az In Development szekcióból a játék és átkerült a Released-be. Erről viszont semmit nem mond a játék adatlapja, sem azt, hogy megjelent-e már sem azt, hogy fejlesztés alatt van-e.
Több oldal is ezt írja:
Scheduled to release Q1 2010.
Ez elvileg azért van mert a kiadók még jobb grafikát szeretnének a motorra. -
killers #547 Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez a rész nem csak az ölésről szól. Például a busznál nem is kell megölni az emberkéket, csak a minisztert kell kiszabadítani. Ez egyébként az egyik feladat. Odamész beszélgetsz, elengedik a miniszert, te elhagyod a terepet. Később visszamész és a táskákból összeszeded a motyót. Több ilyen helyzet is lesz. Tőled függ hogyan oldod meg. Például bennszülött szövetség stb.
Egyébként én sem vagyok elragadtatva a játéktól, a játékélmény meg sem közelíti az elődöket.
-
Doma #546 Persze hogy nem volt velük bajod, biztos nem játszottál :D
Peccs egyébként tényleg hasznos.
Shep
Safarinal először valóban elég szopacsnak tűnik a szitu.
Próbáld meg az embereidet a lehető legtávolabb lepakolni a busztól. Ha szerencséd van akkor lesz pár másodperced hogy körökre osztás nélkül mozgasd őket a pályán. Futtasd őket fedezékbe amint teheted. Akár az első kör rovására is. Aztán "Hit the dirt!"
A túlerő nagy de egykét jólirányzott gránát az elején gyorsan kedvét szegi az ellennek :)
Lesz még ilyen szitu máshol is. -
Landor #545 saját magad válaszoltad meg
-
#544 Nekem fent van, és mégis ez van. -
#543 tedd fel a beta patchet (lehet azóta kijött egy újabb) Ugyanis el voltak cseszve az emberek statjai az XML_ben.
Kicsit visszább olvasol meg lehet találni valahol a topicban.
Azóüta nekem ilyen szupermanszerű katonákkal nemvolt bajom. -
#542 Miért? Az igencsak jó jó játék, mondjuk a grafika már akkor elavult volt mikor kijött, de hát az mondjuk sose volt a sorozat erőssége. -
Landor #541 baszki a -1 azért elég erős :D -
#540 Hát igen, sajnos én is egyre inkább így gondolom. A grafikán kívül minden elég gyenge (mondjuk ez se nagy szám, de elmegy) -
#539 A játék sajnos elég gagyi, akárhogyan is erőlködtek, hogy JA 2.5 legyen ez még a -1-et sem üti meg -
#538 Az. (és az a baj, hogy gyakorlatilag esélyem sem volt, egyszerűen sokkal jobban lő még a legutolsó csöves is a legrozsdásabb vascsővel is, mint az én embereim. Szép egy zsoldos csapat :)) -
Landor #537 > Easy? -
#536 Hát vesszek el ha értem ezt a játékot. Első pályán megvettem a dzsipnél a papírokat. Átmegyek a következőre (safari) egy busznál kapásból ott van egy köteg maruder úgy szét kaptak mint a szart, na mondom jó menjünk másfele. Valami útblokádnál volt pár katona kérték a papírt mutatom nekik, erre á ez hamis na ezek képernyőnyi távolságból 2 lövéssel elintéztek, hát ez így nagyon frankó. -
spae #535 Köszi! -
killers #534 Quick save F12
Quick load F8