1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• Agamemnon
    főleg, hogy nem is lesz, de köszönjük az építő jellegű hozzászólásodat...
  • Vass Gábor
    ez is egy nagy szar lesz.
  • Montanosz
    hát kár...
    amúgy a NAGY előd a Laser Squad volt))))
  • Agamemnon
    Na szép, ezért vártunk ennyit...
  • Fenrir
    Sajnos nagyon úgy néz ki :\

hardwired.hu

Vágóhídon a Jagged Alliance 3

Újabb szöget vert be a szuper dilettánsokat tömörítő Strategy First az egykoron virágzó Jagged Alliance franchise koporsójába. A német Gamestar értesülései szerint az orosz Akella fejlesztőcég kihátrált a Jagged Alliance 3 fejlesztése mögül. Egyelőre nem ismeretes minek köszönhető az újabb, jövő év első negyedére kitűzött megjelenés előtti váratlan kavarás. Mindenesetre abban már biztosak lehetünk, hogy semmi jó nem fog kisülni a feltámasztási kísérletből. Pedig a Jagged Alliance - és az XCOM széria - tekinthető a körökre osztott stratégiai játékok pátriárkájának.
  • grebber
    Canceled?
  • Vass Gábor
    Én is ezt kérdem.
  • Agamemnon69
    Valami infó?
  • Fenrir
    Náluk még mindig released a játék :P

A(z) www.f3games.com címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.

Looooooool...
  • Fenrir
    Nem mondhatod, hogy nem szóltam.
  • Agamemnon69
    Na, a személyeskedésnek nem ebben a topicban van a helye.

Amúgy meg csesszék meg, hogy semmi infómorzsát sem képesek kiszivárogtatni...
  • Noodlee
    Ne húzd fel magad a figurán, biztos szellemi fogyatékos, vagy ilyesmi.
  • Fenrir
    Nah jó, innentől a többi baromságot törlöm.
  • Vass Gábor
    Ja ja, csak aztán tényleg legyen ott, ne úgy mint a duke barátunk.
  • Fenrir
    "Bizonyára feltűnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya."

• Vass Gábor
    Ja ja pont erre gondoltam.
  • Fenrir
    Ha erre gondoltál akkor ez pont az ellenkezője:

"Lássuk tehát, hogy a kölni show mellett voksoló Akella mivel igyekszik elkápráztatni bennünket! Bizonyára feltűnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya. Úgy tűnik, ezekre a címekre még nagyon sokat kell várnunk."
  • Vass Gábor
    A gamestaron van a hír.
  • r4pt0r
    Én azt olvastam hogy nem lesz kint. :D
  • Fenrir
    Melyiken lesz? Forrás róla?
  • Vass Gábor
    Na végre már, hogy mutatnak is belőle valamit, kint lesz a kiállításon, csak még rengeteget kell várni rá.
  • Vass Gábor
    Ebből is jöhetne már valami, mert már nem sokára van 2010 eleje.
  • Vass Gábor
    Akkor már elég régóta.
  • Fenrir
    2004.
  • Vass Gábor
    Az tök jó, és mióta csinálják már?
  • Fenrir
    Nah ez érdekes:

Az Akella fejleszti a JA3-at elvileg. Ma csekkoltam az oldalukat és eltünt az In Development szekcióból a játék és átkerült a Released-be. Erről viszont semmit nem mond a játék adatlapja, sem azt, hogy megjelent-e már sem azt, hogy fejlesztés alatt van-e.

Több oldal is ezt írja:

Scheduled to release Q1 2010.

Ez elvileg azért van mert a kiadók még jobb grafikát szeretnének a motorra.
  • killers
    Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez a rész nem csak az ölésről szól. Például a busznál nem is kell megölni az emberkéket, csak a minisztert kell kiszabadítani. Ez egyébként az egyik feladat. Odamész beszélgetsz, elengedik a miniszert, te elhagyod a terepet. Később visszamész és a táskákból összeszeded a motyót. Több ilyen helyzet is lesz. Tőled függ hogyan oldod meg. Például bennszülött szövetség stb.
    Egyébként én sem vagyok elragadtatva a játéktól, a játékélmény meg sem közelíti az elődöket.
  • Doma #546
    Persze hogy nem volt velük bajod, biztos nem játszottál :D

Peccs egyébként tényleg hasznos.

Shep
    Safarinal először valóban elég szopacsnak tűnik a szitu.
    Próbáld meg az embereidet a lehető legtávolabb lepakolni a busztól. Ha szerencséd van akkor lesz pár másodperced hogy körökre osztás nélkül mozgasd őket a pályán. Futtasd őket fedezékbe amint teheted. Akár az első kör rovására is. Aztán "Hit the dirt!"
    A túlerő nagy de egykét jólirányzott gránát az elején gyorsan kedvét szegi az ellennek :)
    Lesz még ilyen szitu máshol is.
  • Landor
    saját magad válaszoltad meg
  • Shep
    Nekem fent van, és mégis ez van.
  • Bucser
    tedd fel a beta patchet (lehet azóta kijött egy újabb) Ugyanis el voltak cseszve az emberek statjai az XML_ben.

Kicsit visszább olvasol meg lehet találni valahol a topicban.

Azóüta nekem ilyen szupermanszerű katonákkal nemvolt bajom.
  • Shep
    Miért? Az igencsak jó jó játék, mondjuk a grafika már akkor elavult volt mikor kijött, de hát az mondjuk sose volt a sorozat erőssége.
  • Landor
    baszki a -1 azért elég erős :D
  • Shep
    Hát igen, sajnos én is egyre inkább így gondolom. A grafikán kívül minden elég gyenge (mondjuk ez se nagy szám, de elmegy)
  • Fenrir
    A játék sajnos elég gagyi, akárhogyan is erőlködtek, hogy JA 2.5 legyen ez még a -1-et sem üti meg
  • Shep
    Az. (és az a baj, hogy gyakorlatilag esélyem sem volt, egyszerűen sokkal jobban lő még a legutolsó csöves is a legrozsdásabb vascsővel is, mint az én embereim. Szép egy zsoldos csapat :))
  • Landor
    > Easy?
  • Shep
    Hát vesszek el ha értem ezt a játékot. Első pályán megvettem a dzsipnél a papírokat. Átmegyek a következőre (safari) egy busznál kapásból ott van egy köteg maruder úgy szét kaptak mint a szart, na mondom jó menjünk másfele. Valami útblokádnál volt pár katona kérték a papírt mutatom nekik, erre á ez hamis na ezek képernyőnyi távolságból 2 lövéssel elintéztek, hát ez így nagyon frankó.
  • spae
    Köszi!
  • killers
    Quick save F12
    Quick load F8