Jagged Alliance 3
← ElőzőOldal 29 / 29
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem megvan az Unfinished Business, ha szereztek egy tárhelyet esetleg meggondolom, hogy feltöltöm 😊
A halál csupán a kezdet...
Mostmár legalább tudom hogy JA3azni fogok és nem African Alliance-zni!
Az a valósidõ nagyon nem jönne be. De hogy ez mekkora hülyeség: "az elavult körökre osztottságot felváltja a valós idejûség" méghogy elvault.....próbáltak már vealós idõben heroes-ozni? 😄
Az a valósidõ nagyon nem jönne be. De hogy ez mekkora hülyeség: "az elavult körökre osztottságot felváltja a valós idejûség" méghogy elvault.....próbáltak már vealós idõben heroes-ozni? 😄
Jagged Alliance 3D névváltás
<2005-05-12 @ 22:34 - Berkenye>2005-05-12 @ 22:34 - Berkenye>
Felejtsd el a Jagged Alliance 3D játékcímet, mint olyant. A Game Factory Interactive úgy gondolta, az African Alliance cím sokkal menõbb és trendibb, úgyhogy az E3-on már így keressük ezt a stratégiai játékot. Erre állításuk szerint azért volt szükség, mert nem csupán 3D-s lesz a soron következõ rész, hanem az elavult körökre osztottságot felváltja a valós idejûség, s ezt megkönnyítendõ inkább új címet is adtak neki. Ugyanakkor könnyebb megkülönböztetni a Jagged Allince 3-tól, ami szintén készülõben van és folytatja a sorozat hagyományait, továbbra is körökre osztott stratégiai játék formájában.
info: Gamestar
<2005-05-12 @ 22:34 - Berkenye>2005-05-12 @ 22:34 - Berkenye>
Felejtsd el a Jagged Alliance 3D játékcímet, mint olyant. A Game Factory Interactive úgy gondolta, az African Alliance cím sokkal menõbb és trendibb, úgyhogy az E3-on már így keressük ezt a stratégiai játékot. Erre állításuk szerint azért volt szükség, mert nem csupán 3D-s lesz a soron következõ rész, hanem az elavult körökre osztottságot felváltja a valós idejûség, s ezt megkönnyítendõ inkább új címet is adtak neki. Ugyanakkor könnyebb megkülönböztetni a Jagged Allince 3-tól, ami szintén készülõben van és folytatja a sorozat hagyományait, továbbra is körökre osztott stratégiai játék formájában.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
MOst ezt miért mondod? Én is tudom. Az elõrõ hozzászólásomban látsz olyat hogy JA3???? én ezt írtam: "Szerintem nagyon elcseszik a 3D-t ha valóban valós idejû lesz" Én ebben azt látom hogy 3D szal nem értem mire mondod ezt...... 😊
ez a Jagged alliance 3d és nem a 3.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ém is az unfinished businessre vadászok. DCn szedem, össz vissz 1 embernek van meg 😞 szal beletelik egy kis idõbe mire lejön.....
Szerintem nagyon elcseszik a 3D-t ha valóban valós idejû lesz, a 2ben pont az volt a jó hogy körökre volt osztva
Szerintem nagyon elcseszik a 3D-t ha valóban valós idejû lesz, a 2ben pont az volt a jó hogy körökre volt osztva
tyûdezsir
valaki nemtudja honnan lehet leszedni a "THE UNFINISHED BUSINESS" kiegészitot a höz?
a wildfire megvan!
geciyo jatek, ha strategia, akko csak ez jöhet szoba
😊
van még vki aki jacik e
valaki nemtudja honnan lehet leszedni a "THE UNFINISHED BUSINESS" kiegészitot a höz?
a wildfire megvan!
geciyo jatek, ha strategia, akko csak ez jöhet szoba
😊
van még vki aki jacik e
hüje vagy hamán szép nem!4
azért az se rossz ha kiadják 3D-ben.
egyik kedvenc játékom volt a 2, márpedig ezt nem sok játékra mondom..
de ha már dolgoznak rajta, akkor miért nem csinálják meg a köv. részt??
egyik kedvenc játékom volt a 2, márpedig ezt nem sok játékra mondom..
de ha már dolgoznak rajta, akkor miért nem csinálják meg a köv. részt??
*hihi ** *
na hát ezt is folytatják.
majd meglátjuk milyen lesz 😊
majd meglátjuk milyen lesz 😊
← ElőzőOldal 29 / 29