1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• killers
    Akkor február 22.-től szabira megyek. Kiccsaládnak már most szólók, hogy ne keressenek. :)
    Mondjuk én is kíváncsi leszek a megjelenésre, már mondtak annyi mindent. Na mindegy, reménykedjünk.
  • Fenrir
    Elvileg a Hired Guns: The Jagged Edge február 21-én fog megjelenni teljes verzióban, erre mondjuk kíváncsi leszek.
  • Lacee
    annak nem örülök hogy csak kommandózni kell, bár néha tény hogy idegesítő volt a városok-bányák elleni támadása, de külön ízt adott a játéknak :)
  • Fenrir
    Pár JA3 infó egy nemrégiben kiadott interjúból:

-The player doesn't have to train troops or hold mines. What the player mostly does with the mercenaries is fight.

-The multiplayer technology has been already completed on the programming level. We are currently in touch with our Canadian partners concerning the details that will make this game mode most enjoyable.

-14. JA2 is still doing well because of its modifications. Are you going to release some programs for JA3?
    Andrew Kazakov: Well, we hope so. We hope to make an expansion or a couple of add-ons.

-In a fantastic mode, there will be one more faction available with its unique fighters.

-We deliberately banished the site with budget mercs to keep only the best ones and add new people at the same time.
  • Fenrir
    Mindkettő az lesz.
  • Encore
    Kicsit meg vagyok kavarodva hála a név váltásoknak, és több oldalon is egymással elentétes dolgokat olvastam. Most akkor melyik lesz a körökre osztott?
  • Fenrir
    Jazz jól eltünt, még egy nyikkanás sincs róla.
  • Agamemnon69
    Ahhoz képest, hogy tavajra voltak beharangozva, még mindig semmi hír róluk.
  • Charly
    Hát jó lesz ha kiadják várom nagyon:)
  • Agamemnon
    :( de mi már nagyon várjuk, és játszani szeretnénk vele :(
  • Fenrir
    Egy interjúban azt mondták, hogy a játék mechanikája már nagyjából kész van, de a kiadó nyomására a grafikát még jobban felturbózzák.
  • Ariakus
    De jók ezek a képek!!! Ehhez a játékhoz tényleg tökéletes a Silent Storm motorja. Remélem a jól kidolgozott fizikát meghagyják és remélem marad a körökre osztott játékmenet is.
  • Agamemnon69
    Legalább valami infómorzsa...
  • Fenrir
    Pár új kép:

• Agamemnon69
    Mindig, amikor látom, hogy van egy új hozzászólás abban reménykedem,hogy valamelyik játéknak a megjelenéséről szól :)

De sajnos nem :(
  • killers
    Ezzel én is egyetértek; istenkirály progi. Sokszor végigtoltam + a kiegeket is. Már alig várom :)
  • Agamemnon69
    Valóban, el lehetett tölteni velük egy-két órát :)
  • Noodlee
    A JA2 minden idők legjobb játéka, és semmi 3D-s csicsa, meg atomerőmű gép. Tuti nem múlja felül a 3. rész, de reménykedni még lehet :)
  • BaLeeX
    Hát a JA és JA2 szerintem minden idők legjobb játékai közt vannak, legalábbis nekem.
    Várom ezt a játékot nagyon.
  • Agamemnon69
    Hát, én is örülnék, ha a JA3, vagy legalább a Hired Guns kijönne karácsonyra...
  • Ariakus
    Hát remélem még az évben vagy jövő év elején kijön a játék. Én nagyon várom, mert kedvenc kategóriám a körökre osztott stratégia. A hardwired.hu-n volt egy kis infó róla ma egy-két új képpel. Ha lesz olyan jó mint a Silent Storm sorozat akkor nálam már tuti siker lesz a játék!
  • Agamemnon
    Ja, lassan keleten is eljöhetne már a szeptember...
  • Fenrir
    Nagyon kussolnak az oroszok, Jazz sehol és a JA3-ról sincs semmi új infó :\
  • Fenrir
    Mondjuk amilyen a demo volt szerintem egyáltalán nem volt reális a kitűzött kiadási idő.
  • Agamemnon
    Ez egyáltalán nem humoros!!!! :)
  • Thanatos
    jövőre lessz megint..., sőt 2009-ben is..., sőt...
    :PPP
  • Agamemnon
    Na, ez egy nagyon jó kérdés! :O
  • Kurfürst
    Hali,

Mikor lesz végre szeptember? :D
  • Fenrir
    Nem, én Ragnaroson vagyok Dessloch néven.
  • Agamemnon
    igen, ahogy mondod

off: Te vagy a revolution wow szerverén Fenrir névvel?
  • Fenrir
    Done when It's done...
  • Agamemnon
    Azért ez nem semmi, október 1 van, erre a Hired Guns kiadójánál még mindig 2007 szeptemberi a megjelenési dátum...

GFI
  • Agamemnon
    Ja, sajnos nem közöltek túl sok újdonságot. Gondolom ők is csak ugyanazt a külföldi anyagot olvasták, mint amiről már beszéltünk korábban.
  • Agamemnon
    Csak én nem találom, vagy más sem találta meg a hivatalos honlapját a Hirde Guns-nak. A fejlesztőit találtam csak meg. Az meg nem közöl túl sok infót.
  • Fenrir
    Megjelent egy cikk a hardwired.hu-n a JA3-ról, de teljesen semmitmondó :)
  • Thanatos
    dehogyis, a kté szem árva zsoldos után (mert töbre már nem lenne pénz :P) menne az a 245 teherauto akik a fegyvereket szállitanák el ingajáratban..., tiszt aszokványos módszer afrika közepén :DDD
  • Thanatos
    akár :DDD
  • Agamemnon
    Kidobná a kukába, ha már eladni nem lehet...
  • Fenrir
    Mit csinálnál te annyi fegyverrel? :)

Asszem talán a Commandos 2-ben lehetett minden lelőtt némettől elvenni a fegyvert, de nem biztos...
  • Agamemnon
    Nincs. Ne kérdezd, hogy akkor mivel lőnek, mi sem tudjuk. Valószínüleg túl egyszerű lenne úgy a game. De ha jól emlékszem, akkor a JA-ban sem volt.

A demó nem a rendes JA sorozat része, de erről lejjebb olvashatsz.

Jó lövöldözést!