Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charly
Nekem nagyon bejön csak nagyon kell hozzá az angol mert annélkül semmire se mész

Bucser
Olyan mint a 2. csak jobb a grafika.

Meg van egy ordenáré nagy bug a persons. xml-ben amit ki kéne javítani, csak nincs rá idõm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem ez a harmadik rész hiszen a harmadik részt is 3D-ben atták volna ki. A képek alapján egy kicsit bonyolult játék. Ha vki játszot volna vele akkor az írja már meg a tapasztalatait hogy milyen a game.
Fenrir
Ez nem az. Ez csak a második rész 3d-ben.

A halál csupán a kezdet...

Charly
Ez az 😊

Vass Gábor
A 3.-dik részével mi a helyzet?, mert sehol nem jön hír belõle.

Charly
Jó lett a progi nekem nagyon bejön.Sajnálom hogy nincs honositva.

azért lol a 100-es erõ! ekkora bakit.. szikkadt testû kis négerek, lófaszt nekik 100as 😄
szólj ha megvan a mûködöképes mod!

-tRs-Landor

Bucser
tévedés nem jó ez a file.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ha minden igaz javított persons.xml fileok (ahol nem minden NPC ereje 100)

persons xml

persons easy xml

Persons hard xml

Shep
Ha jól emlékszem nem is vittem végig, mert a végén beszivatott valahol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pontosabban Jagged Alliance 2. Wildfire. Na az tényleg kemény volt.
remélem itt is szét lehet majd tunningolni a karaktereket, mint a 2. részben:

Hellfire, vagy valami ilyesmi volt.

Akit szintén idegesít, hogy állandóan gránátokkal szivatják, ajánlom az alábbi megoldást (még nem próbáltam). A lényeg, hogy minden NPC ereje alapból 100 és ezt kell módosítani a Persons.xml fájlban, hogy reális legyen és ne hajigálják fényévekrõl.

http://forum.taktikzone.de/index.php?topic=1265.0
Shep
Hát elõbb megnézem ez milyen. Utoljára amúgy a JA2 módosított verzójával játszottam (valami orosz gyerek csinálta, a címére már nem emlékszem) De, sokkal nehezebb volt, mint az alap (nem mintha az könnyû lett volna, fõleg az elején)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fenrir
Éppen itt az ideje feltelepíteni újra az 1.13-as peccsel.

Shep
Aha, kösz, erre már nem emlékeztem. Jó régen volt már a JA2, hát még az 1. 😊

ugyanugy kell akrit kreálni mint ja2-ben, laptopra katt, internet, ott az ucso website fent (a psicho teszt, nem ugrik be a neve) mailben akpott jelszo megad és kitölti
ha ezen ulvagy és felfegyverkeztél a fényképnél ahol épp vagy alul lesz két icon, jobboldali infoa maprol, baloldali meg belépsz a szektorba

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

egen de ezt megoldhatták volna úgyis hogy kispisztolyos ellenek jönnek és akkor nem kell ilyen misztikus eltûnéseknek belekerülnie a játékmenetbe 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Valóban voltak ilyenek a JA2-ben!

Shep
Hát én már ott elakadtam ,hogy egyáltalán hol tudok karaktert generálni, aztán a laptopon keresztül vettem cuccokat, de a pályára akármit csinálok nem tudok belépni, ha jól emlékszem a JA2-ben 2 katt az adott szektorra és belépett, itt bejött a térkép, meg egy zászló, hogy hol vagyok, a nagyítóval kihoz némi infot a szektorrol, de ennyi. Mi a frászt kell nyomni?

"baromság mint ja2-ben hogy a fegyverek eltûnnek .. sniper-t kilövöm odafutok hogy majd jól rendet teszek a fegyverével erre van nála egy kispisztoly 😞"

ez nem baromság, ez feature! 😄
ahogy haladsz elõre, úgy lesznek elérhetõbbek majd a jobb fegyverek, illetve ezek is ottmaradnak a hulláknál majd

-tRs-Landor

pfff 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Montanosz
á úgyis a magyar lesz nem sokára a kötelezõ világnyelv,azt már kivárom)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

vagy tnaulni kõ nyelveket, hasznos tud ám lenni 😛

Charly
A elején a tesztet ki kell tölteni csak tudnám mi mit jelent😄

Hi multija van? 😛

Montanosz
látom meg kellvárni a magyarosítást))

kösz az infót
Bucser
Csak annak vannak problémái az elsõ pályával akik fegyverrel a kezükben megpróbálnak agyonlõni mindenkit.

Elõször is tegyétek el a fegyvereket. Aztán ballagjatok le a lerobbant jeephez és vegyetek iratokat. aztán a lenti házban az emberrel egyezkedjetek, hogy mit csináltok a marauderekkel. Van jó pár opció. a legolcsóbb ha kinyírjátok õket. vagy éppen megvárjátok a katonaságot, hogy kinyírják õket. ugyanis jönni fognak.

Ha az összes marauder kipurcant akkor irány a safari ahova ha van a csapatban legalább 70-es erõsségû ember meg tudjátok gyõzni a támadócsapat emberét, hogy csak a menekülõ pénzügyminiszter kell nektek. Aki cserébe ad nektek 25 ezer dollárt.

Persze taktikusnak is lehet lenni és elõtte a maruderek házát ki lehet takarítani az elsõ pályán van lõszer puska pénz szarásig. Aztán irány a safari és össze lehet szedni a táskákból is a pénzt puskát miegyebet. utána szépen el lehet kezdeni építgetni a birodalmat...

nem árt ám néha azokat a kúrva leveleket elolvasni mert nem véletlenül küldözgetik...

Sziasztok!

Tudja vki, hogy mit kell csinálni az elsõ pályán, már megöltem mindenkit de nem történik semmi

jah és hogy tudok lóvét szerezni, hogy tudom eladni a megszerzett felszereléseket???

elõre is kösznömöm a segítséget

üdv

Tokken
Én azt hittem hogy ezt befejezték
én ugy vettem ki automatichoz elég a rambo is, leanringhez meg az elvágod az ujjadat hogy érezd miylen érzés kell, ha jól rémlik, csomo vna ami ugy tünt nekem hogy a pszicho részét befolyásolja csak (pl a szöke csaj megy át a zebrán kezdetü)

automatic weaponhoz a válaszok: batman, elmész bankot rabolni, beat rambó, vad nyulak ellen vannak a jeepedben a fegyerek (szerintem 😊

továbbá a kezdéshez (ami benne van a faq-ban) tedd easyre, mert kurvanehéz 😄, fegyvertelenül menj oda a jeepnél álló emberekez beszélgetni. meg lehet próbálni az északi ponton lévõk fõnökével beszélni de oda nagy strengh vagy widsom kell

ja és +fav

-tRs-Landor

Montanosz
különben van egy teljesen hasonó játék
Brigade: new jagged union
teljesen ja2.csak valóban 3d-ben
akinek ez nem jön be játszon azzal))

Charly
Ez az!

És akkor mikor lesz végre Jagged Alliance 3???😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szia! Hol lehet beállítani hogy melyik fegyverek legyenek vásárolhatók? Mert ezt nem találtam! Amúgy ebben a játékban nincs éjszaka? Akár mikor csatázok mindig nappal van!
Agamemnon69
Nah, még nem csomagoltam ki, de majd ha otthon leszek megnézem, addig is idézem magam 😄

Szóval a demóban így volt, nem tudom, hogy a full-ban is így megtalálhatóak-e a cuccok:

"E:\Games\JA3\JAZZ_DEMO\basis\scripts\logic\

itt megtalálható minden xls kiterjesztéssel. Simán az excel-ben lehet midnent módosítani.

A file-ok többségébõl három van: alap, alap_easy, alap_hard; annak megfelelõen, hogy milyen nehézségben játszol.

Én szinte mindenhol csak két adatot változtattam meg: rarity 4-re, illetve cost 9-re (persze a 9 helyett lehetne más is, attól függõen, hogy hány $-t akarsz érte adni.)

Szóval:
Armors - páncélok; sapka, mellény, gatya
Clips - tárak (töltények)
weapon_upgrades - fegyver fejlesztések (lézer, távcsõ, hangtompító)
Weapons - fegyverek

És itt a kezdõcsapat embereinek a statjait, illetve napi díjját változtattam meg:
Persons (Venom, Morah, Ghost, Dagger, Dragon). A hatodikat kirúgtam, nem tetszett a szövege, meg kellett a hely a saját emberemnek.

Pénzt nem tudok csinálni, de mivel mindennek le lehet vinni az árát, így nem is kell.

Lehet, hogy csak új játéknál mûködik. Illetve lehet, hogy mindhárom xls-t (normal, easy, hard) meg kell változtatni a siker érdekében.

És nem árt biztonsági mentést készíteni a file-okról.

Remélem segíthettem. "

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Fenrir
Nem, ez a JA2 3d-ben. Lesz külön JA3.

Btw töltsétek le a peccset hozzá mert elég sok hibát orvosol.

Nah most ez a Hired Guns A jAgged Alliance 3?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mondjuk a fegyvereket megnézném 😊 ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Agamemnon69
Basszus, reggel meg sem néztem, hogy lejött-e...

A demóban simán át lehetett állítani a bevételt, illetve, hogy melyik fegyverek vásárolhatóak 😊

Amennyiben ez itt is így van, akkor megírom, és mindenki kedve szerint állítgatja a dolgokat 😊

Illetve már a demóban is voltak hardcore-os páják, volt hogy 30+ ellenfél volt...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Na az nem rossz! 😊 Majd meglátjuk! Adok neki egy esély! A JA 2-is nehezen indult! És utánna tök jó volt! Az éjszakai kommandózás itt is csak jó!! 😊
oda érkezik a kezdõ pontra .. késõbb (ha egyáltalán töltök még idõt ezzel a gémmel) mi lesz azt nemtom .. talán lehet választani hogy a saját területek közül hova szállítsanak .. és nincs szállítási idõ

A JA2-ben sem lehetett állítgatni a kamerát.

És azok hova érkeznek? Nem kell reptér meg ilyenek?
rögtön a legelején tudsz már venni bármit

Sziasztok! Tud valaki jó teszt kitöltést az elején ha automatic weapon-os szeretnék lenni? Mert igy elég nehéz ha nem igazán tudok angolul és mindig valami gagyi skill jön ki!! Miért nem lehet választani?? Nem értem!! Ja és a legelsö pályán tök fegyvertelen vagyok!! Ott ti hogy löttétek le a katonákat?