1414
-
#614 JA2 v1.13 -
False #613 ez a patch,ez a 2höz van?és mien néven találhatom meg? -
Renegade #612 nem rossz, remélem benne lesz a nem hivatalos patch, amit a lengyelek csináltak, nagy móka faktor volt amikor 3 hullámban 100-150 katona rohanta le az embert :-) -
#611 Még néhány JA2 Reloaded kép:
-
Landor #610 lájkolom -
#609 Hoppá, hw-ről lopva:
JA Online:
Lehet szavazni, Iván vagy Shadow kerüljön be a választható zsoldosok listájába. A játékot a Cliffhanger Productions fejleszti és a munkálatok megkezdését augusztusban tudatták a nagyérdeművel. Megszokott JA játékmechanikával, körökre osztott és realtime (?) akcióban oldjuk meg a küldetéseket, melyek során hírnevet és pénzt gyűjtünk. A katonákat eddzük és jobb fegyvereket szerzünk nekik. Ismerőseinktől kérhetünk kölcsön katonákat vagy szövetséget köthetünk velük.
Ami fontosabb:
JA2 Reloaded!!!
Jagged Alliance 2: Reloaded képek ugyanettől a bitComposer Games / Gamigo szövetségtől. 3D-be átdolgozva és teljesen új kezelőfelülettel érkezik.
Értelem szerűen bal oldalon a turbózott grafika, jobb oldalon az eredeti.
-
#608 szomorú... -
#607 Azzannnnnyaa, hát ezek nem normálisak! Ezt most komolyan gondolták? -
#606 hardwired-ről, rofl:
Jagged Alliance MMO
A Currie család forog a sírjában, pedig még meg sem haltak. A Jagged Alliance-nek az elmúlt évtizedben számos gazdája volt és mindegyikük elbukott a franchise feltámasztására tett kísérletek során. A legújabb dili, hogy MMO-t, ráadásul böngészőben futtatható tömegjátékot csinálnak belőle. Az újabb próbálkozás Jagged Alliance Online néven fut. Megjelenés 2011-ben. A siker garantált. -
n003 #605 nincsmit :) hev fán -
edietheeagle #604 Kedves Noodle és n003,
nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. Megnyitottam, műkszik... :)
Üdv,
edietheeagle -
Noodlee #603 DAEMON Tools letölt, telepít, majd nyisd meg vele a file-t.
Hatalmas csalódás volt a JA2 kiegje részemről, nehogy neked is az legyen.
-
edietheeagle #602 Uraim (hölgyeim),
nagyon köszönöm a segítséget, de mivel sajnos "laikus" :) vagyok, nem boldogulok a dologgal. Esetleg tudnátok segíteni?
Szóval: rámentem a linkre, letöltöttem először az uTorrent 2.0.2 software-t majd a JA Gold-ot. A software szerint a letöltés 100%-ban megtörtént. Amikor ráklikkelek a "Jagged Alliance 2 Gold"-ra a Torrrent-ben, akkor kiad egy könyvtárat, amiben van - többek között 2 fájl:
- flt-ja2a (BIN fájl)
- flt ja2b (BIN fájl)
Mindkettő 600 mega felett van, szóval ezek azok, de megnyitni nem tudom őket. A windows-om azt mondja, hogy nem tudja őket megnyitni.
Ne nevessetek ki, sajnos ennyi a tudományom, ami ráadásul meg is állt... :)
Valaki tudna esetleg segíteni?
Előre is kösz.
Üdv,
edietheeagle -
Noodlee #601 Nekem megvan, anno megvettem, de se netem, se tárhelyem nincs a feltöltéshez.
Amúgy tényleg nem találtál működő torrentet? -
n003 #600 isohunt-on fennt van -
edietheeagle #599 Egyébként megpróbáltam - az install lemez másolható, és műkszik is. Esetleg nem tudsz valakit akinek megvan? -
edietheeagle #598 Próbáltam, de nem találtam, csak demot. Az ugye nem ugyanaz.. :)
Kösz, hogy te is megpróbálod. -
Noodlee #597 A mai napra megtanult idegen szó: laikus
:P
Amúgy nem próbáltál keresni warez verziót?
Ha nagyon nem megy, akkor keresek neked. -
edietheeagle #596 Köszi a választ.
Egyébként a PLAY disc nem másolható eccerűen? Ha igen, esetleg valamelyikőtök nem tudna ebben segíteni?
Bocs, ha nagyon laikus a kérdésem. Hiszen laikus vagyok :)
Üdv,
edietheeagle -
Kotomicuki #595 Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy minimum XP SP2-re visszavéve a futtatási kompatibilitást és engedélyezve a rendszergazdaként való futtatást, drasztikusan lehet növelni a futási hajlandóságát a JA2-nek. -
Kotomicuki #594 Azon a linken szereplő JA2G-ra nekem pl. nem jól mászott fel a legutóbbi 1.13 - a mentést nem olvassa vissza, hibával elszáll - de amúgy működik.
Sajnos a JA2-ből is ezerféle variáns és azokhoz legalább ennyiféle patch is van még ráadásul. Ezenkívül, mivel nem a mai hardver- és szoftverkörnyezetre íródott, ezért nagyon sok a működésbéli anomália is vele.
Amit tehetsz, az az, hogy megpróbálsz több verziót is beszerezni, majd ezeket patchelgetni (és unistalálni, ha azok nem működnek). Amelyik változatában működőképesen fut a gépeden, ahhoz meg görcsösen ragaszkodni - ha közben cseréled pl. a vidkarid, akkor nagy valószínűséggel kezdheted majd az egész "játékot" előről...
Nekem az annak idején újsághoz kapott verziójáról (1.07) készített lemezkép működik még a legjobban, különböző gépeimen különböző patchekkel... -
edietheeagle #593 Bocs, csak későn vettem észre a linket...
Sajna nem működik, lehet hogy régi a link...
Azért köszönöm az ötletet.
Üdv,
edietheeagle -
edietheeagle #592 Hááát...
A lelkem egy kicsit könnyebb lett, de a játék sajnos nem indult el tőle, hiába mormoltam neki az aranyköpést.. :)
Esetleg nincs egy másolható PLAY lemezed? -
#591 ez segíthet -
edietheeagle #590 Sziasztok!
Remélem néha még jár erre valaki... :)
Szóval az a nagy helyzet, hogy eltört a JA 2 (Unfinished Business) PLAY disc-em.... :(((((
Vészhelyzet!!!
Tudna valaki esetleg segíteni, hogyan szerezhetnék be egyet?
Bármilyen megoldás érdekel...
Ez egy segélykiáltás! :)
Előre is köszönöm.
Üdv,
edietheeagle -
#589 A címéből ítélve amit megadtak. -
Thanatos #588 ez mitől lenne hivatalosabb mint bármelyik másik eddigi link? :) -
Ez már hivatalos.ezt nézzétek meg. -
#586 Hát már 6 éve, még a felénél sincsen akkor, hát ez még nagyon messze van a duke nukem.-től. -
#585 Strategy First and Game Factory Interactive announced in June 2004 that Russian developer MiST Land South would develop the next two games in the Jagged Alliance series: Jagged Alliance 3D (JA3D) and Jagged Alliance 3 (JA3). -
#584 Most hol is tart?
Szerintem már közel van hozzá. -
#583 Kezd a JA3 Duken Nukem Forever-i magasságokba jutni :) -
#582 De szép is lenne... -
#581 Itt van a reménysugár. -
#580 Hát remélem is mert akkor az nem lesz jó. -
Doma #579 Remélem nem lesz igazad -
#578 Így igaz. -
#577 Akkor most mi lett a játékkal,már soha nem tudunk játszani vele? -
#576 -
#575 Lehet, hogy jobban járunk vele, hogy az Akella-t leakasztották a projektről. Nem igazán tetszett ahogyan az egészhez hozzáálltak és a képek/videók sem győztek meg.
Talán majd másnak sikerül valamit összehozni belőle.