1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• Skyline
    Nah most ez a Hired Guns A jAgged Alliance 3?
  • n003
    mondjuk a fegyvereket megnézném :) ..
  • Agamemnon69
    Basszus, reggel meg sem néztem, hogy lejött-e...

A demóban simán át lehetett állítani a bevételt, illetve, hogy melyik fegyverek vásárolhatóak :)

Amennyiben ez itt is így van, akkor megírom, és mindenki kedve szerint állítgatja a dolgokat :)

Illetve már a demóban is voltak hardcore-os páják, volt hogy 30+ ellenfél volt...
  • torma1
    Na az nem rossz! :) Majd meglátjuk! Adok neki egy esély! A JA 2-is nehezen indult! És utánna tök jó volt! Az éjszakai kommandózás itt is csak jó!! :)
  • n003
    oda érkezik a kezdő pontra .. később (ha egyáltalán töltök még időt ezzel a gémmel) mi lesz azt nemtom .. talán lehet választani hogy a saját területek közül hova szállítsanak .. és nincs szállítási idő
  • Noodlee
    A JA2-ben sem lehetett állítgatni a kamerát.
  • torma1
    És azok hova érkeznek? Nem kell reptér meg ilyenek?
  • n003
    rögtön a legelején tudsz már venni bármit
  • torma1
    Sziasztok! Tud valaki jó teszt kitöltést az elején ha automatic weapon-os szeretnék lenni? Mert igy elég nehéz ha nem igazán tudok angolul és mindig valami gagyi skill jön ki!! Miért nem lehet választani?? Nem értem!! Ja és a legelsö pályán tök fegyvertelen vagyok!! Ott ti hogy löttétek le a katonákat?
  • n003
    tessék lehet szörnyűlködni ..

nem lehet a kamerát a vízszinteshez közelebb állítani :( így nehéz megállapítani a magassági pontokat

meg amit Ceb írt .. az első pályán ami elvileg neutrális terület helyi lakó megkér zavarjam el a maraudereket .. jó megbeszélem 5k-rt eltakarodnak DE ott maradnak a katonák (ki tudja mennyien mert eddig nagynehezen lelőttem 7-8 de 4 még mindig de lehet több is van) itt is ugyanaz a baromság mint ja2-ben hogy a fegyverek eltűnnek .. sniper-t kilövöm odafutok hogy majd jól rendet teszek a fegyverével erre van nála egy kispisztoly :(
  • Shep
    Én is így emlékszem, de a gránátos dolog elég érdekes. A Silent Storm-ban viszont írta a %-ot ha emlékezetem nem csal.
  • Bucser
    tutommal JA2 sem írta, hogy mennyi esélye van a találatnak, hanem a kör színével jelezte azt és a körbe pedig a szükséges AP-t írta...
  • Shep
    Hát most elszomorítottatok, de azért majd megnézem saját szememmel is.
  • Ceb
    Hát őszintén szólva halottam én hogy gagyi ,de hogy ennyire.
    Elszórakoztam a karakter generálással aztán az első pályán azt mondtam, hogy na jó ebből elég volt.

Nem látni hova lőnek az embereim, nem tudni hogy mennyi esélye a találatnak. az ellenség olyan távolról dob le gránáttal ahová biztosan nem tudna egyik emberem se ellőni pontosan.

• n003
    mint a demo .. bár azzal kb félórát küzdöttem
    a karaktergenerálás tökugyanaz mint a ja2 .. viszont asszem elkúrvultam a sok fps-l mert nagyon nehéz már az első pálya is .. 2 emberrel vagyok még csak mp5-l a felfogadott 5m-re nem tud pontossan lőni térdelésből :( a karakteremen meg a négy fő skillt maxra raktam (85) a kezdésnél így hiányzik a medic mert azt meg 0-ra :((
  • Shep
    Akinek már leért és elkezdte, rakhatna be pár képet, hogy hogyan is fest.
  • Doma #357
    Hired Guns The Jagged Edge (c) Tri-Synergy
  • Montanosz
    ja mert én utálom és gyűlőlöm a fasizmust mint szátánikus és embergyilkos eszmerendszert
    de akkor jó van, legfeljebb nem köszönök az utcán
  • Fenrir
    Sajnos annyi is van :\
  • n003
    még 15 perc és lent van :) meglássuk jóje
  • Thanatos
    pirate bay-en is van már, igaz még 0 seedet ir az odlal
  • Fenrir
    Isohunton még nincs fent az angol változat, ha valaki találna publikus linket akkor örülnék ha megosztaná :)
  • Thanatos
    bithun, meg pre-n fentvan, bár lehet azóta már msáhol is, most megy isntall, eddig nem tünik fake-nek (védelem uygtünik nicns szal crakc se kell)
  • Fasiszta
    Hát nem ez a család nevem
  • Montanosz
    amúgy mintha azt olvastam volna hogy kettő jagged alliance 3 jelenik meg
    egy 3d-s meg egy hagyományos?
    a hired guns melyk? vagy ez a hivatalos folytatása?
  • Montanosz
    hajnali 1 és 3 között esetleg?
  • Bucser
    nfohumpon még semmi.

Bár nekem az elkövetkező év 25-ig semmi időm nem lesz játszani. (meló meg suli együtt húzós)
  • Agamemnon69
    Ha valaki ráakad valami linkre, ossza meg velünk :D
  • Montanosz
    u
    csak nem fasiszta a családi neved?
    mert volt egy bugyi nevű ismerősöm, sokat csúfolták miatta.
    hát nem irigylem a gyerekkorod, biztos utáltak sokan a neved miatt, hát bizony átkozott egy név ez(((
  • n003
    hát itthon a nagy büdös semmi :( bitun fenn van remélem nem fék mint a gta4
  • Fasiszta
    Jól van
  • Bucser
    Ez nem chat nem tudom mondták-e már.
  • Fasiszta
    Valaki válaszolna erre a kérdésre
  • Fasiszta
    Megcsinálták a JA3-mat?
  • Thanatos
    meg is jött végre :)
  • Agamemnon69
    nafene, még a végén lesz ezekből is valami
  • Fenrir
    Állítólag még idén kijön a Hired Guns: The Jagged Edge angol változata.
  • Agamemnon69
    Szerettem volna sok-sok újdonságot belinkelni, de semmi.

Fenrir infója óta semmi új. Majd 2010-ben megjelenik. - Ha megjelenik.

http://en.akella.com/Games.aspx?filter=dev
  • Agamemnon69
    Kipróbáltam, de valamiért a céges gép prociját jobban terheli, mint a wow :P amúgy lenne benne fantázia.
  • Renegade
    vagy játszatok ezzel:
    http://ja2v113.pbwiki.com/

szvsz a legjobb mod a ja2-höz. experten hülyére szivat az AI Drassenben.
    Több hullámban támadnak úgy 150-en, mi meg visszavonulunk miután kilötték a minket segítő 20-30 milicistát. :-)