1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• Montanosz
    x-com (UFO Alien Invasion 2008) Quake 2 motor
    sg.hu-n van 390 mega

• n003
    aszta de gyors vótá :DD köszi ;))
  • Fenrir
    Tessék.
  • n003
    honnan töltötted le?? :O
  • Fenrir
    Én most a telefonomra feltettem a pocketpc verziós Ufo 1-et, azt tolom melóhelyen, überbrutál :)
  • Montanosz
    jut eszembe:
    volt egy hasonló rendszerű játék csak WWII korszekban játszódott.
    a Soldiers Of War és az utódja a Squad Leader.
    néha még előveszem őket.
    Aki még nem próbálta ki, ha nincs idege kivárni a játék megjelenését szedje elő őket)))

• Thanatos
    annak ráaádsul már rég kikellet volna jönnie elvileg de sekép se hang, heh :S
  • Fenrir
    Lövésem sincs.
  • Thanatos
    és a hired guns-rol tudni valamit mikor jön vagy azis majd 20év mulva? :S
  • Thanatos
    lol...
  • Fenrir
    Megjelenés:

Q1 2010!!!
  • Fenrir
    Én nem tudom, hogy mi van, de nagyon kussolnak az oroszok :\
  • Agamemnon69
    Hihetetlen mennyiségű információ: -
  • Fenrir
    A legtöbb német magazin kb 65-70%-ra értékelte a játékot mert annyira tele van bugokkal és rossz megoldásokkal, nem véletlenül jött ki azóta már az 1.5-ös oroszverziós peccs, hogy ezeket javítsa.

Itt a lista amiből lehet szemezgetni, hogy mi az ami nem jó a JA2-höz képest:

- it´s basically a JA2 clone with modern (and quite decent looking) 3D graphics. but game mechanics are flawed and less sophisticated than JA2.

- the UI and handling is very complicated and impractical.

- the difficulty is frustratingly high. enemys can shoot your mercs down easily whilst your mercs seem to hit squat. enemys have massive to-hit advantages at almost any range to an often unfair degree.

- the AI throws grenades over enormous distances too precise and always hits the target spot on. meaning: if the enemy readys a grenade --> quickload. your mercs on the other hand can never throw as far as even the weakest enemy and often fail to throw as intended.

- there seems to be not much difference to the demo in the final release version.

- the game crashes frequently and has numerous serious bugs

- the engine wasn´t developed to be any moddable. so modders will eventually have a hard time. which is good for 1.13 project.

- inventory management has been improved quite a lot. you have universal sector inventory now.

- the AI seems to be even worse and less clever than in original JA2 (if that is even possible)

- AI soldiers tend to retreat into the "black zone" of the map edges, where you cannot see or aim at them, but they can see and aim at you. quite a severe bug.

- the bad game balance and high difficulty means a lot of quicksave/quickloading and lots of frustrating moments.

- mercs no longer need sleep and can arrive in any designatd sector instantly. same goes for online ordered supplies.

- no more tactical retreats possible when enemys are in sector. it´s stand or die now.

- there is no more day/night cycle

- no more ambidextrous shooting

- neither enemys or mercs can climb over fences but you can climb through windows.

- no more special skills for the mercs. base values is all that defines them now.

- no more militia training. instead, you can hire other mercenarys to defend your conquered sectors.

- long loading times

seems to be a classical "wait till it gets patched and/or modded to become playable" title.

update: yup, the user reviews so far paint the picture of a grossly unstable and bugged piece of software with some srious design flaws. an unstable beta version at best. needs serious patching and attention from modders to make it playable and enjoyable.
    maybe afp could make a "badass mod" for it?

some reviewers even compare it to Brigade E5 in terms of bad gameplay and bugs. oh my....

update: it seems, as if there´s already a patch 1.5 out for the russian version which fixes a lot of bugs.
  • Agamemnon69
    Hát igen, ez alapján kijött, és terjesztik is. Kár hogy még mindig nem angolul.

Ships from Thursday, 3 April.
  • Vityek
    Az orosz verziónál egy fokkal jobb hír, hogy úgy tűnik németül is kijött.
    http://www.amazon.de/Hired-Guns-Jagged-Edge-DVD-ROM/dp/B00101XFT6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=gateway&qid=1202554839&sr=8-1
  • killers
    Igen, kicsit ráültek a dologra. Kezdem azt hinni, hogy megvárják a karácsonyi dömpinget. Eléggé bosszant a dolog. Nincs mit tenni várunk...
  • Agamemnon69
    Lassan kezdek felhagyni minden reménnyel...
  • Vityek
    No igen. A Stalkert sikerült hangulatosra megcsinálni, de ez leginkább a látványnak volt köszönhető, nem az egyedi játékmenetnek. A látványhoz a technikai háttér viszont adott volt, tekintve a licenszelt motort. Óriási előnye a Stalkernek (és az Oblivionnak), hogy agyon lehet őket modolni szinte nulla tudással is, amit az oroszok a JAZZben letiltottak. A pak fájlok jelszóvédettek.
  • Bucser
    "Oroszok csinálják (csinálják egyáltalán?), tőlük sokat várni nem lehet"

Azért az oroszokat leszólni botorság... IL-2 sturmovikot is ők csinálták. Meg pl Stalkert is. Szóval engem nem érdekel mikor jön ki csak jöjjön:)
  • Fenrir
    Oroszok csinálják (csinálják egyáltalán?), tőlük sokat várni nem lehet, mondjuk sokat nem is adnak :)
  • Agamemnon69
    Se ez, se az :( még a végén az SC2 előbb kijön, mint ezek.
  • Vityek
    Úgy legyen, de sajnos ennek egyelőre semmi jelét nem látom.
  • Thanatos
    amire leforditanák kijön az angol szvsz :)
  • Vityek
    Van a fórumon oroszul tudó tag, aki vállalná a fordítást? Vagy bárki? Vagy feleslegesen töröm magam?
  • Vityek
    Nem a demo volt. Erre utal egyrészt az, hogy a Gamespoton valaki írt róla egy szösszenetet, és abban is említette, hogy kár hogy csak oroszul jelent meg. Már ha jól értettem. Valamint a Google is kidobja. JAZZ HIRED GUNS [DVD][RUS], 4.33G, és télleg oroszul beszél, a demo meg angol volt nagyrészt. Intro is van, ami emlékeim szerint a demoban nem volt. Szerintem ez a teljes. Kár hogy egy mukkot nem értek belőle.
  • Fenrir
    Szerintem az csak a demó volt. Pár napja néztem utána és sehol sem említették, hogy megjelent volna bármilyen verzióval is.
  • Agamemnon
    lol engem is érdekelne. bár egy angol verzióval is beérném...
  • Vityek
    Ha jól tudom, ki is adták szeptemberben. Oroszul. Van valaki aki tudja magyarítani?
  • Thanatos
    semmi
  • Agamemnon69
    Még mindig semmi?
  • Thanatos
    pffff...
  • Fenrir
    A GFI honlapján még mindig 2007 szeptember van :)
  • Thanatos
    hmm, warez még sehol, hivatalosan kijött végül ?
  • n003
    sziasztok :)

tud valaki walami konkrétumot? mert se 576-n se cdgalaxison nincs a hired guns még előrendelésben sem :|
  • Marcinko
    Van csak csendben örülünk
  • Smokk
    Meg semmi hir?
  • Agamemnon
    Remélem kiadják!
  • killers
    Na akkor holnap a nagy nap? Rálesek én arra.
  • Agamemnon
    A Hired Guns csak a bemelegítés lesz a JA3-hoz :)