1414
-
Landor #453 csak te.. :D
írigy is vagyok :P -
n003 #452 :DD -
n003 #451 egen de a pszihó izében lehetett úgy válaszolni hogy beadta alapból az álcafestéket így nem kellett magadra kenegetni!! vagy ezzel csak én találkoztam?? :) -
#450 Mit lehet azellen csinálni hogy ne foglalják vissza a városod?Ill milyen pénzforrások vannak?VAlakivel ezeket a dolgokat jó lenne megdumcsuzni msn en -
Fasiszta #449 Tudjátok mitől volt pszhio -
#448 Álcafestéket kellett magadra kenned a JA2-ben. Volt még lopakodás is amit az ügyességed befolyásolt. -
Landor #447 -
n003 #446 bakker nemtudja valaki hogyan lehet előhozni az álcázós adotságot .. régen volt eza ja2 már nem emlékszem :) -
Landor #445 hol lehet a vasútállomáson a vonatjegyárat mérsékelni? -
#444 Lassan ugy is elérhető lesz -
#443 Kicsit megpiszkálva a file-okat simán lehet venni sniper puskákat - amiket később amúgy is lehetne- és egy-egy jobb pillanatukban a srácok 70-140 damage-t lőnek, így egy kicsit könnyebb a gamma függetlenül, hogy mennyire hardcore lenne amúgy.
Miniszter megmentve, útlezárás kipucolva, és már a vasút is az enyém. -bár épp kifagyott, szóval lehet hogy még küzdenem kell rajta... -
#442 Az 1.07.000 már benne van a Procyonos verzióban. azt nekem sem rakta fel.
Az 1.07.001-es datapacket kéne valahonnan beszerezni. -
#441 "You can download it through our Members Club (the Members link in the top navigation bar on the site). Make sure you register your copy of Hired Guns, then go to Private Downloads to get access to the public beta installer."
Nah erről ennyit.
-
Andrez #440 Nálam 1.07.000 a game és az 1.07.001 patch kellene, amit írtam. -
#439 Ohh, nájsz...Nem tudom felrakni az új peccset mert a peccs nem érzékeli, hogy a játék fel van telepítve...
Lol? -
#438 Amit most dobtak ki és a data bugok javítását tartalmazza (#426) -
#437 Vagy melyik kellene?
Új még nincs kint ez a Bétának a Patch-e igy lett 1.7 -
#436 http://downloads.gamezone.com/demos/d24947.htm
Itt a Patch -
Landor #435 nekem egyszer, de az ingame! elfelejtettem menteni olyan 1 órás kommandózás-mojolás után... -
#434 \Hired Guns\basis\scripts\logic\ ebben a könyvtárban találjátok meg az átírandó dolgokat :D -
#433 Félre értetted, azt a Brigade-ra írtam, nem erre. -
#432 köszi..lehet neki esek -
#431 Igazából nem tudom milyen ellenvetésed van a játékkal kapcsolatban...
Végre egy JÓ körökre osztott taktikai játék.
A data bug idegesítő, de meg is jelent hozzá a patch. -
#430 Hát, az irányítás agyon van bonyolítva, mert egy csomó olyan gomb van ami nincs is benne a controllsban (jó mi?):) a grafika olyan érdekes, mert a pálya olyan, hogy egy négyzetre rárakták a dolgokat, és a pálya széle után meg egy egyszínű háttér van :) A karakterek elmennek, taktikázni is lehet, ha rájössz melyik gomb, mire jó, és ha jól emlékszem vannak ilyen kombinációk is. Egy pár pályát csináltam meg benne régebben, nem volt olyan rossz, de nem egy JA2. -
#429 Már csak a patchet kéne megszerezni, mert az én werziómmal nem tudom letölteni (köv hóban tudom csak megvenni) -
#428 brigade milyen?
mert feltelepítettem de még nem volt merszem neki látni.
van ilyen jó? -
Andrez #427 Nekem nem fagy, csak a scrollozás döcög, de nagyon. Másnak is? -
Andrez #426 Én ezt a peccset várom: http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=1974866
12/9/2008 – 1.07.001 Public Beta
Features and Enhancements
• Changed camera settings – Tweaked camera for more zoom and angle freedom. Note that the additional "system-free.cfg" can be used to replace the default system.cfg if you want complete camera freedom. However, this can cause unusual camera behavior on some maps and in some situations.
• Change grenade range – Decreased strength of enemies on medium and easy
• Decreased the number of grenades most enemies carry to 1 on medium and easy
• Decreased stamina cost of shooting, increased strength of all mercs on medium and easy
• Increased marksmanship for all mercs on medium and easy
• Mercs are now less expensive at the medium level, which should make the play balance on this level more reasonable.
• Slightly increased the armor piercing chance for shotgun ammo and some small caliber and hollow point ammo types.
• Increased shotgun accuracy.
• All mercs will now come with at least some ammo for their starting weapon and starting ammo has generally been increased.
• Increased the availability of ammo and some weapons at Dickie Jay's, including making some weapons and ammo appear earlier in the game.
• Armor now appears more frequently at Dickie Jay's. -
#425 Jaj ne már, én is végigvittem az 1-et 2-t, játszottam a Brigade-al is, szóval nem kell a duma. Amúgy az meg tök idegesítő, hogy nem lehet eléggé eltávolítani a kamerát a talajtól. -
#424 Tök mindegy fejből írtam :D -
#423 még jó, hogy nem xls hanem xml. -
#422 Jó hír, függetlenül, hogy tényleg szadó-mazó a játék.
A pontos elérési utat fejből nem tudom, majd otthonról leírom, DE mint a demóban, itt is MINDEN adat átírható.
Az egyik könyvtárban xls kiterjesztéssel megtalálható minden fontosabb tulajdonság/fegyver.
A lent említett persons file is ott található. Azt szépen megnyitjátok excell-el, és át lehet írni a felbérelendő katonák árát, képességeit.
Ugyanezt meg lehet csinálni a fegyverekkel, páncélokkal, töltényekkel stb... stb...
Amiket én átírogattam az a "rarity" ezt nyugodtan át lehet írni 10-re. Ez határozza meg, hogy milyen gyakorissággal lesz mondjuk a piacon egy adott fegyver. A "phase" -azthiszem így fejezi ott ki- ezt 0-ra kell állítani. Ez határozza meg, hogy egy-egy fegyvertípus a játék mely szakaszában válik elérhetővé. Illetve a "price" -bár lehet ez is másként van írva- ezt tetszőleges értékűre lehet változtatni. Nálam mondjuk 9 dollár minden :D
A feltuningolt emberek, ha sikerül egy jó fegyót beszerezni és még töltényt is, akkor simán levadásszák akár az első pályán lévőket -katonákba kötöttem bele kezdésnek :D-, illetve a minisztert is meg lehet menteni veszteségek nélkül -bár majdnem lelőttem egy civilt, mert a saját karakterem még kicsit bengán céloz...
Biztonsági mentést csinájatok, de nyugodtan lehet irkálni az xls file-okat, nem akad ki rá, max megjelenít olyan dolgokat, amiket amúgy nem látnál XD szerintem még a karakterek neveit is teljesen át lehet írni, bár azzal nem szórakoztam.
Lehet, hogy csak új játék kezdésénél lépnek életbe a módosítások. -
#421 nekem eddig 2-szer fagyott csak. -
#420 elég sokszor fagy :( -
Malac Úr #419 A hatodik post-ban bugfix többekközt az NPC über strenght-re (még nem próbáltam, de a fórumban nem írnak problémáról).
http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=1973049
-
#418 Most ezt komolyan irod? -
#417 A megjelenését sem tették még közzé. -
cain #416 alt+f4et. ha így állsz hozzá, nem neked való ez a játék. -
#415 Valaki tudna adni nekem módosított excel táblákat a fegyverekről meg a többi felszerelésről? Én nem tudom átírni a sajátomat mert nem akarja elmenteni a régi excelem valamiért. -
#414 Nekem nagyon bejön csak nagyon kell hozzá az angol mert annélkül semmire se mész