Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csinálom a negyediket. és a talált fegyvert már nem tudom cipelni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Persze, ha egyáltalán azt a fegyvert használod, mint én. A nevére nem emlékszem, de damage 22, és a távja 100. Persze távcsõvel, meg egyebekkel ez volt már 155 is. Ezzel már átlõttem a fél pályán, és még csak nem is sniper puska...
Nincs más ötletem, hogy miként lehet még több töltényt szerezni.
A halál csupán a kezdet...
Szóval nagyon várom a megjelenést.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végülis a két játék valóban szinte megegyezõ.
itt megtalálható minden xls kiterjesztéssel. Simán az excel-ben lehet midnent módosítani.
A file-ok többségébõl három van: alap, alap_easy, alap_hard; annak megfelelõen, hogy milyen nehézségben játszol.
Én szinte mindenhol csak két adatot változtattam meg: rarity 4-re, illetve cost 9-re (persze a 9 helyett lehetne más is, attól függõen, hogy hány $-t akarsz érte adni.)
Szóval:
Armors - páncélok; sapka, mellény, gatya
Clips - tárak (töltények)
weapon_upgrades - fegyver fejlesztések (lézer, távcsõ, hangtompító)
Weapons - fegyverek
És itt a kezdõcsapat embereinek a statjait, illetve napi díjját változtattam meg:
Persons (Venom, Morah, Ghost, Dagger, Dragon). A hatodikat kirúgtam, nem tetszett a szövege, meg kellett a hely a saját emberemnek.
Pénzt nem tudok csinálni, de mivel mindennek le lehet vinni az árát, így nem is kell.
Lehet, hogy csak új játéknál mûködik. Illetve lehet, hogy mindhárom xls-t (normal, easy, hard) meg kell változtatni a siker érdekében.
És nem árt biztonsági mentést készíteni a file-okról.
Remélem segíthettem.
GFI - Hired Guns
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Megcsináltam a szafaris részt. Nekem két végkifejletet sikerült csinálnom. Megmentesz mindenkit - failure.
Megmentesz mindenkit és beszélsz Msafari-val, majd megölöd a minisztert - failure, lecsesõ levél és +50.000 $. Nem tudom kitõl van a pénz.
A fegyverek hiánya miatt változtattam meg, hogy lehessen venni õket a boltban, és a töltényeket is...
Nálam volt idõnként, hogy talán csippant, vagy valamit csinált, ha felgyógyult valaki.
Én is csodálkoztam, hogy a javításhoz nem kell semmi. (De most legalább üres idõben is csinálnak valamit a katonák, nem csak vannak, mint a befõtt. Legalább javítgatják a cuccaikat.)
Nem minden ellenfél, de valóban egy-kettõ ku**a jól lõ (valószínüleg mind sniper, de ezt csak a katonáknál írja ki.), és egyébként a mi katonáink is tudna jól lõni.
Igen, tudnak üvölteni a katonák...
Lehet, hogy még direkt nincs benne minden zsoldos, elvégre ez egy demo... (Amúgy a file-okban bent van Lynx, Shadow, Dynamo...)
Így legalább meg lehet különböztetni az osztagokat, és nem arra kell gondolni, hogy akkor most ki az 1-es, 2-es...
-a játék az elején rohadt nehéz jó fegyverek hiányában, szinte alig lehet lelõni az ellenfeleket
-az ellenfelek nagyon jól céloznak, messzirõl is ki tudnak szedni fedezék mögül
-szerintem bug: a zsoldosok hangereje néha maximális hangerõvel megy, jópárszor konkrétan megijedtem amikor beüvöltött a fülembe, hogy oda nem tud lõni
-az online boltól bár lehet venni pár jó cuccot csak éppen lõszer nincsen hozzá
-további bug: ha van sérültem és a csapatelosztásnál beállítok doktort-páncienst akkor a teljes gyógyulást semmi sem jelzi (nem kapcsol ki és nem is szól, hogy vége a gyógyításnak)
-javításhoz nem kell semmilyen javítószerszám?
-gránát nagyon állat, baromi nagyot és szépet durran 😊
-új zsoldost nem tudok felvenni (a kreált mellé) mert ha kapcsolatba lépek a jelölttel akkor konkrétan nincs olyan gomb amivel felvehetném 😊
-az osztagok elnevezései eléggé durvák, ráadásul a térképen egy olyan állat feje is mászkál 😛
Elsõ pályán elvileg van egy küldetés, hogy valami banditákat kell megölni. Hol vannak ezek? 😊
Valakinek jött már ki más?
Amúgy a demóban a E:\Games\JA3\JAZZ_DEMO\basis\scripts\logic\ mappában tessék körülnézni. Szinte minden paraméter állítható. Én mondjuk a golyóálló cuccoknál, és a fegyvereknél állítottam a raryti-t (lehet, hogy másként van írva) 4-re, és így a shop-ban máris sokkal korábban, és gyakrabban kaphatóak a jobb fegyverek.
Nameg a persons-ba is érdemes belekukkantani. Ott érhetõ el az, amit képként belinkeltem. (Mondanom se kell, mindenki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a csapatban... és 250 a napi díjjuk. :-)

<#idiota>#idiota>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem itt is jól lehet majd tápolni.
Menjen csak Bioshockozni senkinek nem fog hiányozni...
A pasziánsztopikba már nem fértél be, de tény, hogy ez sem rossz.
Remélem fut szépen, akadásmentesen, aztán elleszel vele ítéletnapig.
Mentem BioShock-ozni, te <#lama>#lama>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ha van valami konkrét véleményed, ellenvetésed, akkor azzal gyere.
Bár az ócska szövegeddel itt könyebben elvegyülsz, de ettõl függetlenül gyalázat a színvonal. Ahogy a játéké is...
Töröld le és mehetsz is a topicból...
Szerintem eléggé gagyi bár vannak benne jó megoldások, nem csodálom hogy kigolyózták.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Na, majd este újrakezdem és megpróbálom megmenteni a minisztert...
A gondom, hogy nem tudok kilpéni a szafaris részbõl. Mindenki halott (mármint a busz utasai), nincs ellenfél a pályán, és ha el akarom hagyni a csata képernyõt, akkor kifagy. Pedig amikor belépek a pályára, akkor kiírja, hogy kaptam egy új emailt. Valalki mesélje már el, hogy mi a vége a demónak. Köszi.
Amúgy, belenéztem a játék könyvtáraiba, és 24 szektor lesz (minusz egy test nevû, így 23). Szóval azért ezzel is el lehet majd játszani egy darabig. (Azt még nem próbáltam ki, hogy mi van, ha felcserélem a szektorokhoz tartozó file-okat, majd este lehet, hogy kipróbálom...)
Van valakinek valamilyen stratégiája az úttorlaszos részhez? Mert akárhonnét is próbálom, mindig túl sokan érnek egyszerre az embereimhez, és nagyon komoly sérülésekkel tudnám csak megcsinálni.
A vasutas pályát megcsináltam, az ügyfelem zászlója van kitûzve, de mégis, újra meg tudnám támadni, ugyanis a diktátor katonái még mindig ott vannak. Pedig miután gyõztem simán tudtam építeni rá, meg minden. Másnál is ott maradtak az elenséges katonák?
mongyuk nekem még nem fagyott ki egyszersem 😊
Jó néhány órát el lehet vele szórakozni.
Az egyetlen gondom a demoval, hogy olyan gyakran kifagy, mintha béta lenne...
De elég a szövegelésbõl, megyek, én is kipróbálom.
de
full ja feeling
laptopon emailek
honlaprol bérelhetõ zsodlosok, fegyverek, lõszer
ugyanolyan psycho tesztes karakter kreálás, bár itt még nem sok léynege votl demoban mer tugyanugy eloszthattad a pontjaid utána 😊
de eddig nagyon feelignes, megyek is vissza 😄