1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• Landor
    hát a kurblival xD
  • Charly
    és hogy lehet az ajtókat kinyitni?Berobbantsam?
  • Landor
    olyan pajszer-szerű vasdarab.. na avval kell betekerni a turbinákat
  • Charly
    hogy micsodát??
  • Landor
    a kurblit megvetted már hozzá?
  • Charly
    Van aki felrakta a patch et?
  • Charly
    :D
    Igen
    azt hiszem
  • Landor
    A turbinamestert is megvetted?
  • Charly
    Miért nem termel pénzt az erőmű amit elfoglaltam??Megvettem a turbinákat de nem jön a pénz.
  • Landor
    alfa :D
  • Fenrir
    Nah ezért hívják bétának :D
  • Charly
    Az első pályán még minden ok de utánna runtime error al kilép:(
  • Charly
    Iszonyuan fagy a patch től a játék :(
  • Agamemnon69
    Aki nem akarja, az nem írja át a dolgokat, viszont ha már egyszerűen ilyen formátumban tárolják, akkor hülye lennék nem megnézni, hogy mi is van benne - nekem egy játék nem csak az asztalra kitett ikonból áll...-

Hogy értelmetlen? Hm, nekem tetszik, hogy olyan fegyverrel, illetve olyan statokkal szállok szembe a gép ellen, mint ami neki is van... amúgy is 2-4x túlerőben vannak. Rarity-nél, ami alapból 0 - tehát sosem kerülne a boltba- azt nem feltétlenül kellene átállítani 9-re...

A béta verzióhoz: nekem a csapat ikonja tűnt el eddig 2x is, és semmit nem tudtam kezdeni a játékkal, nem lehetett mozgatni az "ország" térképen a csapatokat, mert nem volt jelük... sem belépni az adott területre.
  • Charly
    Müködik a patch és tetszik :D
  • Andrez
    Mondom, még nem próbáltam, de valszeg azért maradt a verzió a régi, mert csak data patch és az exe-t nem bántja.
  • Fenrir
    Azért béta peccs a neve mert még tesztelik, hogy minden olyan bugot kijavítottak-e amit szerettek volna.
  • chris0000
    Hi!Nekem 1.07.000n maradt a verzió!
    Neked is vagy csak azért mert béta?
  • Andrez
    Csak ma este tudom kipróbálni.
  • Landor
    és pont ott van valami mókolás, hogy az a civil nem fogadja el a papírt, mert pampog, hogy drága a jegyár.. szall.. #445 ??
  • Landor
    mi na várjál, a vonat menetrend nem egyenlő az engedélyel, amivel mászkálhatsz. a vonat menetrendet a vonatos pályán kell odaadni az egyik civilnek.
  • Charly
    És müködik a patch?
  • Andrez
    Hired Guns 1.07.001 Beta Patch
  • Bucser
    Pedig mindig van béta patch hogyha valami nagyon kritikus gamestopping bugot kell javítani. addig amíg egy teljes sok hibát orvosló patch ki nem jön.
  • GrimReaper78
    Igen, közben leesett, de azért köszönöm a választ. Amúgy tényleg kissé bétaszagú az egész játék, és béta patchről sem sűrűn hallottam még. :)))

Egyébként rájöttem a kameraforgatásra, aki szintén nem tudná: nyomvatartott jobb egérgomb mellett az egeret mozgatva dönthető/forgatható a kamera.
  • Thanatos
    csak a patch az :) bár sokak szeirnt maga a game állapota is olyan mintha béta lenne :P
  • Charly
    Lehet én vagyok hülye de nem termel pénzt a erőmü amit elfoglaltam :(
  • GrimReaper78
    Sziasztok!
    Jól veszem ki a szavaitokból, hogy a Procyon-féle verzió még csak publikus béta? :D Vagy csak a patch az? Bocsi, fáradt vagyok.

A kamerát lehet valahogy dönteni/forgatni?
  • chris0000
    Hi!Nálam a kézigránát csak 1-et sebez mindösszesen az ellenfelen!!!
  • n003
    kívácsi vótam rarity-t mindennél felraktam 9-re erre vásárlásnál a misc között találtam vonat menetrendet :DDDDDDDDDDDDD nem került semmibe nemtommirejó :DD mondjuk papirt is lehet venni de attól még az első pályán ugyanúgy 2,5k a zofficernél de akkor már lesz legalább kettő szal nincs értelme ennek a csalás dolognak
  • Landor
    shadownál az tetoválás volt.. ;>
  • Fenrir
    Igen, volt ilyen, de a kombinációra már nem emlékszem pedig van erre valahol egy guide ami leírja, hogy melyik speciális képességhez milyen válaszok kellenek a karakter kreálásánál.

Shadow pl állandóan álcafestékben volt, a többieknek pedig mindig lejött egy idő után.

• Landor
    majd beleteszik ;>
  • torma1
    De akkor minek van nigh ops? Ha nincs éjszaka? Hogy lehet egy ilyan játékból ki hagyni? A ja2-ben is az volt a legjobb az éjszakai kommandózás!Ezzel a graffal kellene újra kiadni a JA 2-töt!
  • ToMy_
    hát sajna éjszaka nincs. az szerintem is nagyon hiányzik...
  • Bucser
    Elég gáz, ha valaki egy ilyen játék összes konfigfájlát átírogatja.. értelme nincs akkor játszani.. Én max nehezítenék rajta meg az irreális értékeket állítanám át...
  • Landor
    basszátokmeg ezt a geci sok csalót itt!
    minden 3. hozzászólás a konfigfájlok módosítása! :/
    sztem tök eltöri a játékélményt az a sok csalás!
    én csak egyszerűen adtam magamnak egy millát de semmi más...
  • Agamemnon
    Lehet a vasútállomáson lévő fejlesztések árát módosítani, és azt is, hogy körönként mennyit hozzanak be.

mission_upgrades.xml file-ban a megfelelő COST-okat csökkenteni lehet, a BONUS-t pedig növelni (az a bevétel)
  • torma1
    Hello! Éjszaka miért nincs a játékban? Érdekes hogy éjfélkor is világos van! :) LOL
  • Landor
    "Mit lehet azellen csinálni hogy ne foglalják vissza a városod?"
    -> az adott szektorban nagyító és lehet venni oda zsoldosokat, meg miegymást

"milyen pénzforrások vannak?"
    -> a vasútállomáson pl szedhedsz jegyet :D én pl vettem még vonatot így több pénz jön be :D