1414
-
Landor #493 hát a kurblival xD -
#492 és hogy lehet az ajtókat kinyitni?Berobbantsam? -
Landor #491 olyan pajszer-szerű vasdarab.. na avval kell betekerni a turbinákat -
#490 hogy micsodát?? -
Landor #489 a kurblit megvetted már hozzá? -
#488 Van aki felrakta a patch et? -
#487 :D
Igen
azt hiszem
-
Landor #486 A turbinamestert is megvetted? -
#485 Miért nem termel pénzt az erőmű amit elfoglaltam??Megvettem a turbinákat de nem jön a pénz. -
Landor #484 alfa :D -
#483 Nah ezért hívják bétának :D -
#482 Az első pályán még minden ok de utánna runtime error al kilép:( -
#481 Iszonyuan fagy a patch től a játék :( -
#480 Aki nem akarja, az nem írja át a dolgokat, viszont ha már egyszerűen ilyen formátumban tárolják, akkor hülye lennék nem megnézni, hogy mi is van benne - nekem egy játék nem csak az asztalra kitett ikonból áll...-
Hogy értelmetlen? Hm, nekem tetszik, hogy olyan fegyverrel, illetve olyan statokkal szállok szembe a gép ellen, mint ami neki is van... amúgy is 2-4x túlerőben vannak. Rarity-nél, ami alapból 0 - tehát sosem kerülne a boltba- azt nem feltétlenül kellene átállítani 9-re...
A béta verzióhoz: nekem a csapat ikonja tűnt el eddig 2x is, és semmit nem tudtam kezdeni a játékkal, nem lehetett mozgatni az "ország" térképen a csapatokat, mert nem volt jelük... sem belépni az adott területre. -
#479 Müködik a patch és tetszik :D -
Andrez #478 Mondom, még nem próbáltam, de valszeg azért maradt a verzió a régi, mert csak data patch és az exe-t nem bántja. -
#477 Azért béta peccs a neve mert még tesztelik, hogy minden olyan bugot kijavítottak-e amit szerettek volna. -
chris0000 #476 Hi!Nekem 1.07.000n maradt a verzió!
Neked is vagy csak azért mert béta? -
Andrez #475 Csak ma este tudom kipróbálni. -
Landor #474 és pont ott van valami mókolás, hogy az a civil nem fogadja el a papírt, mert pampog, hogy drága a jegyár.. szall.. #445 ?? -
Landor #473 mi na várjál, a vonat menetrend nem egyenlő az engedélyel, amivel mászkálhatsz. a vonat menetrendet a vonatos pályán kell odaadni az egyik civilnek. -
#472 És müködik a patch?
-
Andrez #471 Hired Guns 1.07.001 Beta Patch -
#470 Pedig mindig van béta patch hogyha valami nagyon kritikus gamestopping bugot kell javítani. addig amíg egy teljes sok hibát orvosló patch ki nem jön. -
GrimReaper78 #469 Igen, közben leesett, de azért köszönöm a választ. Amúgy tényleg kissé bétaszagú az egész játék, és béta patchről sem sűrűn hallottam még. :)))
Egyébként rájöttem a kameraforgatásra, aki szintén nem tudná: nyomvatartott jobb egérgomb mellett az egeret mozgatva dönthető/forgatható a kamera. -
Thanatos #468 csak a patch az :) bár sokak szeirnt maga a game állapota is olyan mintha béta lenne :P -
#467 Lehet én vagyok hülye de nem termel pénzt a erőmü amit elfoglaltam :( -
GrimReaper78 #466 Sziasztok!
Jól veszem ki a szavaitokból, hogy a Procyon-féle verzió még csak publikus béta? :D Vagy csak a patch az? Bocsi, fáradt vagyok.
A kamerát lehet valahogy dönteni/forgatni? -
chris0000 #465 Hi!Nálam a kézigránát csak 1-et sebez mindösszesen az ellenfelen!!!
-
n003 #464 kívácsi vótam rarity-t mindennél felraktam 9-re erre vásárlásnál a misc között találtam vonat menetrendet :DDDDDDDDDDDDD nem került semmibe nemtommirejó :DD mondjuk papirt is lehet venni de attól még az első pályán ugyanúgy 2,5k a zofficernél de akkor már lesz legalább kettő szal nincs értelme ennek a csalás dolognak
-
Landor #463 shadownál az tetoválás volt.. ;> -
#462 Igen, volt ilyen, de a kombinációra már nem emlékszem pedig van erre valahol egy guide ami leírja, hogy melyik speciális képességhez milyen válaszok kellenek a karakter kreálásánál.
Shadow pl állandóan álcafestékben volt, a többieknek pedig mindig lejött egy idő után.
-
Landor #461 majd beleteszik ;> -
torma1 #460 De akkor minek van nigh ops? Ha nincs éjszaka? Hogy lehet egy ilyan játékból ki hagyni? A ja2-ben is az volt a legjobb az éjszakai kommandózás!Ezzel a graffal kellene újra kiadni a JA 2-töt! -
ToMy_ #459 hát sajna éjszaka nincs. az szerintem is nagyon hiányzik... -
#458 Elég gáz, ha valaki egy ilyen játék összes konfigfájlát átírogatja.. értelme nincs akkor játszani.. Én max nehezítenék rajta meg az irreális értékeket állítanám át... -
Landor #457 basszátokmeg ezt a geci sok csalót itt!
minden 3. hozzászólás a konfigfájlok módosítása! :/
sztem tök eltöri a játékélményt az a sok csalás!
én csak egyszerűen adtam magamnak egy millát de semmi más... -
#456 Lehet a vasútállomáson lévő fejlesztések árát módosítani, és azt is, hogy körönként mennyit hozzanak be.
mission_upgrades.xml file-ban a megfelelő COST-okat csökkenteni lehet, a BONUS-t pedig növelni (az a bevétel) -
torma1 #455 Hello! Éjszaka miért nincs a játékban? Érdekes hogy éjfélkor is világos van! :) LOL -
Landor #454 "Mit lehet azellen csinálni hogy ne foglalják vissza a városod?"
-> az adott szektorban nagyító és lehet venni oda zsoldosokat, meg miegymást
"milyen pénzforrások vannak?"
-> a vasútállomáson pl szedhedsz jegyet :D én pl vettem még vonatot így több pénz jön be :D