1414
-
#213 Clips. De sajnos nem lesz mindből annyi, mint kellene. Én is folyton 5.56-ra várok... De így legalább egy-egy van minden fajtából. Nekem az volt a szerencsém, hogy egyből tudtam venni 1 100db-os HP 5.56-t, és 2 db 100 db-os AP 5.56-t, és ezzel a mennyiséggel végig lehet vinni a demót. Főleg, hogy a csapatban valakinél volt még 60, vagy 90 db.
Persze, ha egyáltalán azt a fegyvert használod, mint én. A nevére nem emlékszem, de damage 22, és a távja 100. Persze távcsővel, meg egyebekkel ez volt már 155 is. Ezzel már átlőttem a fél pályán, és még csak nem is sniper puska...
Nincs más ötletem, hogy miként lehet még több töltényt szerezni. -
#212 Rarity-t állítottam mindenen, fegyverek vannak is dögivel a boltban, de töltény hozzá nem. Mit állítsak még? -
#211 Kipróbáltam én is ezt a gamet ! Nagyon tetszetős , utoljára talán a Brigade E5-el szórakoztam ilyen jót ( természetese JA2 kivűl ).
Szóval nagyon várom a megjelenést. -
Thanatos #210 szerintem is elfér, ha meg annyira nagyon kinövi majd a két játék magát hogy külön topic kell nekik a keveredés miatt akkor majd ráérünk akkor topicot nyitni :) -
#209 Akkor, ha senkit sem zavar, maradjon a Hired Guns is ebben a topicban.
Végülis a két játék valóban szinte megegyező. -
#208 Köszi, otthon megnézem. -
#207 E:\Games\JA3\JAZZ_DEMO\basis\scripts\logic\
itt megtalálható minden xls kiterjesztéssel. Simán az excel-ben lehet midnent módosítani.
A file-ok többségéből három van: alap, alap_easy, alap_hard; annak megfelelően, hogy milyen nehézségben játszol.
Én szinte mindenhol csak két adatot változtattam meg: rarity 4-re, illetve cost 9-re (persze a 9 helyett lehetne más is, attól függően, hogy hány $-t akarsz érte adni.)
Szóval:
Armors - páncélok; sapka, mellény, gatya
Clips - tárak (töltények)
weapon_upgrades - fegyver fejlesztések (lézer, távcső, hangtompító)
Weapons - fegyverek
És itt a kezdőcsapat embereinek a statjait, illetve napi díjját változtattam meg:
Persons (Venom, Morah, Ghost, Dagger, Dragon). A hatodikat kirúgtam, nem tetszett a szövege, meg kellett a hely a saját emberemnek.
Pénzt nem tudok csinálni, de mivel mindennek le lehet vinni az árát, így nem is kell.
Lehet, hogy csak új játéknál működik. Illetve lehet, hogy mindhárom xls-t (normal, easy, hard) meg kell változtatni a siker érdekében.
És nem árt biztonsági mentést készíteni a file-okról.
Remélem segíthettem. -
#206 Agamemnon azt leírhatnád, hogy hol és melyik fájlokat érdemes megbuherálni, hogy több pénz fegyver meg lőszer legyen mert az érdekelne :) -
#205 Nyiss neki ha gondolod, de szerintem úgyis csak a hardcore JA fanok fognak itt vele játszani. Engem nem zavarna egy ilyen összevont topik sem, mert végülis a Hired Guns a JA2 modern változata ha nincs is köze a világnak hozzá, viszont a játékmenete és harcrendszere egy az egyben a JA2. -
#204 Nos, nagy nehezen rátaláltam némi hivatalos infóra is a Jazz-t illetően, és a játék, vagy a fejlesztői oldalon az áll, hogy megjelenés most szeptemberben. Ha ez igaz, nyitnunk kell neki egy saját fórumot, és átmenni oda, amíg nem jön hír a JA3-ról. Ott a honlap még mindig a JA2-t nyitja meg, és nincs semmi új hír.
GFI - Hired Guns -
#203 Bocsi, az első variációnál is jár a + 50 rugó. -
#202 Na most értem haza szedem le a demo-t:) -
#201 Nem merceneries, haenm marauder-ként találhatod meg őket, vagy a holtestüket, a vezetőjük Karl.
Megcsináltam a szafaris részt. Nekem két végkifejletet sikerült csinálnom. Megmentesz mindenkit - failure.
Megmentesz mindenkit és beszélsz Msafari-val, majd megölöd a minisztert - failure, lecseső levél és +50.000 $. Nem tudom kitől van a pénz. -
#200 Ők laknak az északi faházban. De, ha csatába kezdesz a katonákkal, akkor ők is beszálnak, és esetleg meg is halnak. De ők azok merceneries néven.
A fegyverek hiánya miatt változtattam meg, hogy lehessen venni őket a boltban, és a töltényeket is...
Nálam volt időnként, hogy talán csippant, vagy valamit csinált, ha felgyógyult valaki.
Én is csodálkoztam, hogy a javításhoz nem kell semmi. (De most legalább üres időben is csinálnak valamit a katonák, nem csak vannak, mint a befőtt. Legalább javítgatják a cuccaikat.)
Nem minden ellenfél, de valóban egy-kettő ku**a jól lő (valószínüleg mind sniper, de ezt csak a katonáknál írja ki.), és egyébként a mi katonáink is tudna jól lőni.
Igen, tudnak üvölteni a katonák...
Lehet, hogy még direkt nincs benne minden zsoldos, elvégre ez egy demo... (Amúgy a file-okban bent van Lynx, Shadow, Dynamo...)
Így legalább meg lehet különböztetni az osztagokat, és nem arra kell gondolni, hogy akkor most ki az 1-es, 2-es... -
#199 Nos kicsit én is toltam a demóval, észrevételeim:
-a játék az elején rohadt nehéz jó fegyverek hiányában, szinte alig lehet lelőni az ellenfeleket
-az ellenfelek nagyon jól céloznak, messziről is ki tudnak szedni fedezék mögül
-szerintem bug: a zsoldosok hangereje néha maximális hangerővel megy, jópárszor konkrétan megijedtem amikor beüvöltött a fülembe, hogy oda nem tud lőni
-az online boltól bár lehet venni pár jó cuccot csak éppen lőszer nincsen hozzá
-további bug: ha van sérültem és a csapatelosztásnál beállítok doktort-páncienst akkor a teljes gyógyulást semmi sem jelzi (nem kapcsol ki és nem is szól, hogy vége a gyógyításnak)
-javításhoz nem kell semmilyen javítószerszám?
-gránát nagyon állat, baromi nagyot és szépet durran :)
-új zsoldost nem tudok felvenni (a kreált mellé) mert ha kapcsolatba lépek a jelölttel akkor konkrétan nincs olyan gomb amivel felvehetném :)
-az osztagok elnevezései eléggé durvák, ráadásul a térképen egy olyan állat feje is mászkál :P
Első pályán elvileg van egy küldetés, hogy valami banditákat kell megölni. Hol vannak ezek? :) -
#198 A safari-s részt hogy kell megcsinálni? Hiába mentem meg Ervint, akkor is az kerül be a logba, hogy failure. Pedig csak két civilt öltek meg...
Valakinek jött már ki más? -
#197 Én nem szeretek pisztolyokkal rohangálni, amikor lehet komolyabb stukkerral is... Nameg ki kell próbálni mindent a demóban. Ez a 4 pálya nem túl sok... (persze jóval több, mint ha csak 2 lenne) -
#196 nem szeretema buherálgatásokat:) Anno a JA2-ben pont azt imádtam, hogy az eleje kúrva nehéz volt:) -
#195 Igen, én is remélem. Emlékszem mennyit püföltem a teheneket, hogy kapjam a plusz pontokat. (Bár ennyit nem szedtem össze, mint te.)
Amúgy a demóban a E:\Games\JA3\JAZZ_DEMO\basis\scripts\logic\ mappában tessék körülnézni. Szinte minden paraméter állítható. Én mondjuk a golyóálló cuccoknál, és a fegyvereknél állítottam a raryti-t (lehet, hogy másként van írva) 4-re, és így a shop-ban máris sokkal korábban, és gyakrabban kaphatóak a jobb fegyverek.
Nameg a persons-ba is érdemes belekukkantani. Ott érhető el az, amit képként belinkeltem. (Mondanom se kell, mindenki hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a csapatban... és 250 a napi díjjuk. :-) -
Noodlee #194 FIGHT!
-
Thanatos #193 ott a pont :) -
Noodlee #192 JA 2-ben sokat tököltem a karakterem tunningolásával:
Remélem itt is jól lehet majd tápolni. -
#191 Ráadásul azt hiszik magukról, hogy ők tudnak is és mindenről meg tudják állapítani, hogy mi az igazi fun...
Menjen csak Bioshockozni senkinek nem fog hiányozni... -
Thanatos #190 látom megint berobbantak ide az iqfighterek akik azt se tudják mi fán terem a jagged alliance :) -
#189 Menjél bioshockozni az való neked... -
#188 Efelől semmi kétség, a játékot megnézve pedig egyértelmű is.
A pasziánsztopikba már nem fértél be, de tény, hogy ez sem rossz.
Remélem fut szépen, akadásmentesen, aztán elleszel vele ítéletnapig.
Mentem BioShock-ozni, te -
#187 Jólvan nem is muszáj itt maradnod. gyalázat a színvonalad neked is. A topicozt meg kicsit régebb óta látogatom mint te. -
#186 Te nem vagy normális, ezért posztoltál be ide?
Ha van valami konkrét véleményed, ellenvetésed, akkor azzal gyere.
Bár az ócska szövegeddel itt könyebben elvegyülsz, de ettől függetlenül gyalázat a színvonal. Ahogy a játéké is... -
#185 Jajj ne... Megjött ide is az übertáp filmtopicos megmondóember...
Töröld le és mehetsz is a topicból... -
#184 Rohadt nagy kacat, 1 órát babráltam vele, hátha csak a grafikája undorító, de ennél még az überbug-os, mítoszgyilkos Fallout Tactics is ezerszer többet tudott és hangulatosabb volt. -
Grifidos #183 Nem vagyok elájúlva ettől a demótól.
Szerintem eléggé gagyi bár vannak benne jó megoldások, nem csodálom hogy kigolyózták. -
#182 :) -
#181 sajnos a saját figurámmal ezt nem tudom megtenni:
-
#180 Hopsz, ezt bentfelejtették a fiúk...
-
#179 Most látom, hogy későn értem oda, mert a beszélgetések szövegei megtalálhatóak xls-ként a játék mappái között. Így még a magyarosítóknak is egyszerű dolguk lesz. Legalábbis technikailag nem lesz bonyolult ezeket a részeket megvalósítani.
Na, majd este újrakezdem és megpróbálom megmenteni a minisztert... -
#178 Végül csak sikerült egyetlen komolyabb sérüléssel összehozni azt a részt is.
A gondom, hogy nem tudok kilpéni a szafaris részből. Mindenki halott (mármint a busz utasai), nincs ellenfél a pályán, és ha el akarom hagyni a csata képernyőt, akkor kifagy. Pedig amikor belépek a pályára, akkor kiírja, hogy kaptam egy új emailt. Valalki mesélje már el, hogy mi a vége a demónak. Köszi.
Amúgy, belenéztem a játék könyvtáraiba, és 24 szektor lesz (minusz egy test nevű, így 23). Szóval azért ezzel is el lehet majd játszani egy darabig. (Azt még nem próbáltam ki, hogy mi van, ha felcserélem a szektorokhoz tartozó file-okat, majd este lehet, hogy kipróbálom...) -
#177 Jó neked!
Van valakinek valamilyen stratégiája az úttorlaszos részhez? Mert akárhonnét is próbálom, mindig túl sokan érnek egyszerre az embereimhez, és nagyon komoly sérülésekkel tudnám csak megcsinálni.
A vasutas pályát megcsináltam, az ügyfelem zászlója van kitűzve, de mégis, újra meg tudnám támadni, ugyanis a diktátor katonái még mindig ott vannak. Pedig miután győztem simán tudtam építeni rá, meg minden. Másnál is ott maradtak az elenséges katonák? -
Thanatos #176 tényleg picit beta feeling, még a verzio szám is csak valami 0.9 akármennyi
mongyuk nekem még nem fagyott ki egyszersem :) -
#175 Wow, igen nagy a demo. Ha egy fa, vagy ház sarok mögül lősz, akkor elhajol, és úgy lő az embered...
Jó néhány órát el lehet vele szórakozni.
Az egyetlen gondom a demoval, hogy olyan gyakran kifagy, mintha béta lenne... -
#174 Semmi gond vele, teljesen korrekt :)