1414

Minden idők egyik legjobb körökre osztott stratégiai játékának a folytatása.

Megjelenés talán soha...

• spae
    Hali, BUÉK minenkinek!
    Segítene vki abbaon, hogy van-e a játékban quicksave?! Csak én nem találom, vagy nincs is benne?!
  • Landor
    Még éveket késik a JA3
  • Vass Gábor
    Hát igen, előbb nézzetek szét, mielőtt leszóltok bárkit is, amúgy is ha kijött volna akkor már a boltokban lenne, és lehetne kapni.
    Különben is nem maradtak volna ennyire csendben a fejlesztők sem.
  • Fenrir
    A Hired Guns: The Jagged Edge lett volna a JA2 3d-s változata, de jogviták miatt elvették tőlük a JA nevet. Mivel a játék nagyjából már "kész" volt ezért nem dobták ki a kukába hanem nevet váltottak és kiadták. Gyakorlatilag játékmenetre ugyanaz mint a JA2, jogilag semmi köze egymáshoz :)
  • Charly
    Ok bocs igazatok van sorry
  • Charly
    Hm akkor meghülyültem bocsi érte én ugy tudtam hogy nevet váltottak és kiadót!
  • Thanatos
    Kedves Charly!

Nem zavar hogy ő a jagged alliance 3rol beszél, kiadva meg a hired guns: the jagged edge van? a két játék nem ugyan az :)
  • Shep
    Ok, köszi.
  • Charly
    Kedves Gábor!

Komolyan irod ezeket amit irsz?Nem zavar hogy kivanadva a program????????????????
  • Bucser
    Amit megveszel abba a szektorba megy ahova kéred. A térképen tudod felvenni őket ha ott van a csapatod. Amíg nincs reptered az asszem a bekötőút alapból.
  • Shep
    #521-re senki?
  • Vass Gábor
    Kevés olyan sorozat van, amelyet olyan kicsi, de fanatikus bázis szeret, mint amilyen a Jagged Alliance-szériáért rajong...
    A zseniális első részt egy még inkább tökéletesre csiszolt második folytatta, de annak is már több, mint nyolc esztendeje. Ezután csak két kiegészítőlemez jött (alig egy évvel a megjelenés után az Unfinished Business, majd 2004-ben a Wildfire), a jogokon való marakodás pedig egyre inkább elfeledtette a sokak szerint szebb reményekkel induló trilógiává bővítést. Hivatalosan a harmadik rész idén év végén érkezett volna -– ám a hallgatás a projekt körül már sejtette a bajt. És most tetőzött is a dolog, a Jagged Alliance 3-at ugyanis 2010 elejére (!) tolták, egyelőre magyarázat nélkül. Szomorú, hogy míg egyes sorozatok legendásan élednek újjá, addig mások lassan, de biztosan elkallódnak...
  • Shep
    A megvásárolt felszerelést hol találom, hogy tudom odaadni a zsoldosomnak?
  • Shep
    Azzal a játékkal egy gond van, hogy beletették azokat az idióta mech-eket, vagy mit tudom én mik azok a szuperpáncélos szarok, egészen addig tök jó a játék de onnantól áááááá.
  • chris0000
    Én nagyon sokat játszottam a Jagged 1-el és jól össze is volt rakva!
    Ez a hired... hát 2008ban! lehetne kicsit jobb kinézetű,finoman szólva.Meg még bugos is!
    Kíváncsiságból fel raktam a Silent Stormot Vistára!(gond nélkül megy)és még az is sokkal szebb
    ahhoz képest,h 2003as!!!
  • Charly
    Sehol senki semmi fejlődés?:)Ja van öninditó már nem kell a kurbli:D
  • Landor
  • Charly
    NA meghozták a kurblit:D
  • Landor
    jajh, engem kurvára idegesít a spam a játékban(ahogy élőben is). a youtube video mondjuk poen, az lett volna már csak az igazi, ha ingame lehetne youtube videokat nezni :DD
  • Landor
    oké, pontosítva ez a v107001Beta2
  • chris0000
    Hi!
    Valakit érdekel az 1.07.001 patch!:)
    1.07.001patch
  • Charly
    Nidd már egy ismerős:D
  • Landor
  • BogiTa
    Ne lámázz Charly... Lődd homlokon..
  • Charly
    Sziasztok na szóval a pénzt az ürge lenyulta termelés továbra sincs a hydro plantnál
  • Landor
    ez a hydro plant? mert az nekem nekem egybe van (easy)
    39.nap, ma foglatam el, felupgradeltem, így a base incomeon(1500) kívül 4500at hoz.
  • ToMy_
    az erőmű azért nem termel, mert az első csatában megsérültek vmi cuccok. a manager aszongya, hogy ő majd jól meghegeszti, de kéne neki kis kápé, úgy 20k körül. lehet jól megverni, de akkorsem adja alább az igényeit.
    szal vissza kell menni hozzá, beszélni vele, odaadni a pénzmagot, és ismét termelni fogja a pénzt.

más.
    szoktátok olvasgatni a spam-eket? jót röhögtem, az egyikben egy youtube videót reklámoztak...
  • Landor
  • Charly
    Elfogyott a kurbli?:D

Nektek nem tünt el a csapatotok eggyik pillről a másikra?Csak egy pötty van a helyükön a térképen:(
  • Landor
    én a 100.000 méterről való heccsot osztás híve vagyok :D
  • Montanosz
    hát én egyenlőre maradok a the fall-nál, ott jobban bejön az ellenség bekerítése (szemből fedezékből zárótűz, két oldalról kézigránát,molotov koktél)
    majd ha megunom, átnyergelek)))
  • Andrez
    Nekem bejön, de én nem night ops-os szoktam lenni. Amúgy azt írják, hogy van éjszaka, csak nincs sötét, hanem csak a látótávolság csökken. WTF? :)
  • Marcinko
    Nagyon imádtam anno JA 2t, az JA2 UF t, Wildfiret,
    Mondom első pálya bérel egy merc-et elveszem a fegyverét és elfoglalom egyedül az egészet. pfffff hát nem jött össze. Nem részletezem de a legnagyobb szívfájdalmam , hogy éjfélkor nappali világosság fogadott a pályán gyünyőrű árnyékokkal - mint napközben -. Azt hittem elsirom magam, és kiléptem pedig úgy vártam ezt a játékot. Mind1 várok még patchet azt meglátom hátha beszippant a játék.
  • Fenrir
    Valaki adjon már légyszi pár módosított xml táblát :)
  • Andrez
    Besenyő Pista bácsitól kaptam. A bánya annyira nem durva, azt érdemes legelőször elfoglalni.
  • Landor
    áhá! szóval van kurblid! :ÐÐ
    a bánya 20k?! uhhdedurva :D gondolom nemegyszerű dolog bevenni azt a térképet... :o
  • Andrez
    A térképen a DAM nagyítójára kattintva 3500 az alap bevétel. Építettem még 3 generátort. 3x1500 bevételt ad. Ha visszamész a taktikai nézetre, akkor az épület mellett megjelenik egy manager. Ott lehet csökkenteni a bevételt, de én inkább azt mondtam neki, hogy ha valakinek nem tetszik, akkor majd leverem. Neked miért nem termel, esetleg felrobbant?
    Amúgy a bánya a legjobb bevételi forrás, 20k alapból.
  • Charly
    Hogy érted el hogy termeljen az erőmű??
  • Andrez
    Patchel nyomom. Most fagyott 2x, de amugy jobb. Van interupt, jobb a bolt, kevesebb gránátot hajitanak, olcsobbak a merkek. Már 6-7 szektor az enyém. A road to airport még túl kemény, inkább megyek visszafoglalni a detour roadot. Erőmű amugy nálam termel 3500+4500 bonus. Mediumon nyomom.
  • Charly
    Nagy a csend a topikban:)