Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
"Oroszok csinálják (csinálják egyáltalán?), tõlük sokat várni nem lehet"

Azért az oroszokat leszólni botorság... IL-2 sturmovikot is õk csinálták. Meg pl Stalkert is. Szóval engem nem érdekel mikor jön ki csak jöjjön😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Oroszok csinálják (csinálják egyáltalán?), tõlük sokat várni nem lehet, mondjuk sokat nem is adnak 😊

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon69
Se ez, se az 😞 még a végén az SC2 elõbb kijön, mint ezek.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Úgy legyen, de sajnos ennek egyelõre semmi jelét nem látom.
amire leforditanák kijön az angol szvsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Van a fórumon oroszul tudó tag, aki vállalná a fordítást? Vagy bárki? Vagy feleslegesen töröm magam?
Nem a demo volt. Erre utal egyrészt az, hogy a Gamespoton valaki írt róla egy szösszenetet, és abban is említette, hogy kár hogy csak oroszul jelent meg. Már ha jól értettem. Valamint a Google is kidobja. JAZZ HIRED GUNS , 4.33G, és télleg oroszul beszél, a demo meg angol volt nagyrészt. Intro is van, ami emlékeim szerint a demoban nem volt. Szerintem ez a teljes. Kár hogy egy mukkot nem értek belõle.
Fenrir
Szerintem az csak a demó volt. Pár napja néztem utána és sehol sem említették, hogy megjelent volna bármilyen verzióval is.

Agamemnon
lol engem is érdekelne. bár egy angol verzióval is beérném...

Ha jól tudom, ki is adták szeptemberben. Oroszul. Van valaki aki tudja magyarítani?
semmi

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Agamemnon69
Még mindig semmi?

pffff...

Fenrir
A GFI honlapján még mindig 2007 szeptember van 😊

hmm, warez még sehol, hivatalosan kijött végül ?

sziasztok 😊

tud valaki walami konkrétumot? mert se 576-n se cdgalaxison nincs a hired guns még elõrendelésben sem :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Marcinko
Van csak csendben örülünk<#nevetes1>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Meg semmi hir?

Agamemnon
Remélem kiadják!

Na akkor holnap a nagy nap? Rálesek én arra. <#violent><#gun>
Agamemnon
A Hired Guns csak a bemelegítés lesz a JA3-hoz 😊

Akkor február 22.-tõl szabira megyek. Kiccsaládnak már most szólók, hogy ne keressenek. 😊
Mondjuk én is kíváncsi leszek a megjelenésre, már mondtak annyi mindent. Na mindegy, reménykedjünk.
Fenrir
Elvileg a Hired Guns: The Jagged Edge február 21-én fog megjelenni teljes verzióban, erre mondjuk kíváncsi leszek.

Lacee
annak nem örülök hogy csak kommandózni kell, bár néha tény hogy idegesítõ volt a városok-bányák elleni támadása, de külön ízt adott a játéknak 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Pár JA3 infó egy nemrégiben kiadott interjúból:

-The player doesn't have to train troops or hold mines. What the player mostly does with the mercenaries is fight.

-The multiplayer technology has been already completed on the programming level. We are currently in touch with our Canadian partners concerning the details that will make this game mode most enjoyable.

-14. JA2 is still doing well because of its modifications. Are you going to release some programs for JA3?
Andrew Kazakov: Well, we hope so. We hope to make an expansion or a couple of add-ons.

-In a fantastic mode, there will be one more faction available with its unique fighters.

-We deliberately banished the site with budget mercs to keep only the best ones and add new people at the same time.

Fenrir
Mindkettõ az lesz.

Encore
Kicsit meg vagyok kavarodva hála a név váltásoknak, és több oldalon is egymással elentétes dolgokat olvastam. Most akkor melyik lesz a körökre osztott?
Fenrir
Jazz jól eltünt, még egy nyikkanás sincs róla.

Agamemnon69
Ahhoz képest, hogy tavajra voltak beharangozva, még mindig semmi hír róluk.

Charly
Hát jó lesz ha kiadják várom nagyon😊

Agamemnon
😞 de mi már nagyon várjuk, és játszani szeretnénk vele 😞

Fenrir
Egy interjúban azt mondták, hogy a játék mechanikája már nagyjából kész van, de a kiadó nyomására a grafikát még jobban felturbózzák.

De jók ezek a képek!!! Ehhez a játékhoz tényleg tökéletes a Silent Storm motorja. Remélem a jól kidolgozott fizikát meghagyják és remélem marad a körökre osztott játékmenet is.

Agamemnon69
Legalább valami infómorzsa...

Fenrir
Pár új kép:

Agamemnon69
Mindig, amikor látom, hogy van egy új hozzászólás abban reménykedem,hogy valamelyik játéknak a megjelenésérõl szól 😊

De sajnos nem 😞

Ezzel én is egyetértek; istenkirály progi. Sokszor végigtoltam + a kiegeket is. Már alig várom 😊
Agamemnon69
Valóban, el lehetett tölteni velük egy-két órát 😊

A JA2 minden idõk legjobb játéka, és semmi 3D-s csicsa, meg atomerõmû gép. Tuti nem múlja felül a 3. rész, de reménykedni még lehet 😊

BaLeeX
Hát a JA és JA2 szerintem minden idõk legjobb játékai közt vannak, legalábbis nekem.
Várom ezt a játékot nagyon.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Agamemnon69
Hát, én is örülnék, ha a JA3, vagy legalább a Hired Guns kijönne karácsonyra...

Hát remélem még az évben vagy jövõ év elején kijön a játék. Én nagyon várom, mert kedvenc kategóriám a körökre osztott stratégia. A hardwired.hu-n volt egy kis infó róla ma egy-két új képpel. Ha lesz olyan jó mint a Silent Storm sorozat akkor nálam már tuti siker lesz a játék!

Agamemnon
Ja, lassan keleten is eljöhetne már a szeptember...

Fenrir
Nagyon kussolnak az oroszok, Jazz sehol és a JA3-ról sincs semmi új infó :\

Fenrir
Mondjuk amilyen a demo volt szerintem egyáltalán nem volt reális a kitûzött kiadási idõ.

Agamemnon
Ez egyáltalán nem humoros!!!! 😊

jövõre lessz megint..., sõt 2009-ben is..., sõt...
😛PP

Agamemnon
Na, ez egy nagyon jó kérdés! 😮

Hali,

Mikor lesz végre szeptember? 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Fenrir
Nem, én Ragnaroson vagyok Dessloch néven.