Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, pontosítva ez a v107001Beta2

-tRs-Landor

Hi!
Valakit érdekel az 1.07.001 patch!😊
1.07.001patch
Charly
Nidd már egy ismerõs😄

<#nevetes1>

-tRs-Landor

BogiTa
Ne lámázz Charly... Lõdd homlokon.. <#mf1>

Charly
Sziasztok na szóval a pénzt az ürge lenyulta termelés továbra sincs a hydro plantnál<#wow1><#conf>

ez a hydro plant? mert az nekem nekem egybe van <#nemtudom> (easy)
39.nap, ma foglatam el, felupgradeltem, így a base incomeon(1500) kívül 4500at hoz.

-tRs-Landor

az erõmû azért nem termel, mert az elsõ csatában megsérültek vmi cuccok. a manager aszongya, hogy õ majd jól meghegeszti, de kéne neki kis kápé, úgy 20k körül. lehet jól megverni, de akkorsem adja alább az igényeit.
szal vissza kell menni hozzá, beszélni vele, odaadni a pénzmagot, és ismét termelni fogja a pénzt.

más.
szoktátok olvasgatni a spam-eket? jót röhögtem, az egyikben egy youtube videót reklámoztak... <#hehe>

-tRs-Landor

Charly
Elfogyott a kurbli?😄

Nektek nem tünt el a csapatotok eggyik pillrõl a másikra?Csak egy pötty van a helyükön a térképen😞

én a 100.000 méterrõl való heccsot osztás híve vagyok 😄

-tRs-Landor

Montanosz
hát én egyenlõre maradok a the fall-nál, ott jobban bejön az ellenség bekerítése (szembõl fedezékbõl zárótûz, két oldalról kézigránát,molotov koktél)
majd ha megunom, átnyergelek)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nekem bejön, de én nem night ops-os szoktam lenni. Amúgy azt írják, hogy van éjszaka, csak nincs sötét, hanem csak a látótávolság csökken. WTF? 😊
Marcinko
Nagyon imádtam anno JA 2t, az JA2 UF t, Wildfiret,
Mondom elsõ pálya bérel egy merc-et elveszem a fegyverét és elfoglalom egyedül az egészet. pfffff hát nem jött össze. Nem részletezem de a legnagyobb szívfájdalmam , hogy éjfélkor nappali világosság fogadott a pályán gyünyõrû árnyékokkal - mint napközben -. Azt hittem elsirom magam, és kiléptem pedig úgy vártam ezt a játékot. Mind1 várok még patchet azt meglátom hátha beszippant a játék.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Fenrir
Valaki adjon már légyszi pár módosított xml táblát 😊

A halál csupán a kezdet...

Besenyõ Pista bácsitól kaptam. A bánya annyira nem durva, azt érdemes legelõször elfoglalni.
áhá! szóval van kurblid! :ÐÐ
a bánya 20k?! uhhdedurva 😄 gondolom nemegyszerû dolog bevenni azt a térképet... :o

-tRs-Landor

A térképen a DAM nagyítójára kattintva 3500 az alap bevétel. Építettem még 3 generátort. 3x1500 bevételt ad. Ha visszamész a taktikai nézetre, akkor az épület mellett megjelenik egy manager. Ott lehet csökkenteni a bevételt, de én inkább azt mondtam neki, hogy ha valakinek nem tetszik, akkor majd leverem. Neked miért nem termel, esetleg felrobbant?
Amúgy a bánya a legjobb bevételi forrás, 20k alapból.
Charly
Hogy érted el hogy termeljen az erõmû??

Patchel nyomom. Most fagyott 2x, de amugy jobb. Van interupt, jobb a bolt, kevesebb gránátot hajitanak, olcsobbak a merkek. Már 6-7 szektor az enyém. A road to airport még túl kemény, inkább megyek visszafoglalni a detour roadot. Erõmû amugy nálam termel 3500+4500 bonus. Mediumon nyomom.
Charly
Nagy a csend a topikban😊

hát a kurblival xD

-tRs-Landor

Charly
és hogy lehet az ajtókat kinyitni?Berobbantsam?

olyan pajszer-szerû vasdarab.. na avval kell betekerni a turbinákat <#hehe>

-tRs-Landor

Charly
hogy micsodát??

a kurblit megvetted már hozzá?

-tRs-Landor

Charly
Van aki felrakta a patch et?

Charly
😄
Igen
azt hiszem

A turbinamestert is megvetted?

-tRs-Landor

Charly
Miért nem termel pénzt az erõmû amit elfoglaltam??Megvettem a turbinákat de nem jön a pénz.

alfa 😄

-tRs-Landor

Fenrir
Nah ezért hívják bétának 😄

Charly
Az elsõ pályán még minden ok de utánna runtime error al kilép😞

Charly
Iszonyuan fagy a patch tõl a játék 😞

Agamemnon69
Aki nem akarja, az nem írja át a dolgokat, viszont ha már egyszerûen ilyen formátumban tárolják, akkor hülye lennék nem megnézni, hogy mi is van benne - nekem egy játék nem csak az asztalra kitett ikonból áll...-

Hogy értelmetlen? Hm, nekem tetszik, hogy olyan fegyverrel, illetve olyan statokkal szállok szembe a gép ellen, mint ami neki is van... amúgy is 2-4x túlerõben vannak. Rarity-nél, ami alapból 0 - tehát sosem kerülne a boltba- azt nem feltétlenül kellene átállítani 9-re...

A béta verzióhoz: nekem a csapat ikonja tûnt el eddig 2x is, és semmit nem tudtam kezdeni a játékkal, nem lehetett mozgatni az "ország" térképen a csapatokat, mert nem volt jelük... sem belépni az adott területre.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Charly
Müködik a patch és tetszik 😄

Mondom, még nem próbáltam, de valszeg azért maradt a verzió a régi, mert csak data patch és az exe-t nem bántja.
Fenrir
Azért béta peccs a neve mert még tesztelik, hogy minden olyan bugot kijavítottak-e amit szerettek volna.

Hi!Nekem 1.07.000n maradt a verzió!
Neked is vagy csak azért mert béta?
Csak ma este tudom kipróbálni.
és pont ott van valami mókolás, hogy az a civil nem fogadja el a papírt, mert pampog, hogy drága a jegyár.. szall.. #445 ?? <#help>

-tRs-Landor

mi na várjál, a vonat menetrend nem egyenlõ az engedélyel, amivel mászkálhatsz. a vonat menetrendet a vonatos pályán kell odaadni az egyik civilnek.

-tRs-Landor

Charly
És müködik a patch?

Bucser
Pedig mindig van béta patch hogyha valami nagyon kritikus gamestopping bugot kell javítani. addig amíg egy teljes sok hibát orvosló patch ki nem jön.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen, közben leesett, de azért köszönöm a választ. Amúgy tényleg kissé bétaszagú az egész játék, és béta patchrõl sem sûrûn hallottam még. 😊))

Egyébként rájöttem a kameraforgatásra, aki szintén nem tudná: nyomvatartott jobb egérgomb mellett az egeret mozgatva dönthetõ/forgatható a kamera.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

csak a patch az 😊 bár sokak szeirnt maga a game állapota is olyan mintha béta lenne 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Charly
Lehet én vagyok hülye de nem termel pénzt a erõmü amit elfoglaltam 😞

Sziasztok!
Jól veszem ki a szavaitokból, hogy a Procyon-féle verzió még csak publikus béta? 😄 Vagy csak a patch az? Bocsi, fáradt vagyok.

A kamerát lehet valahogy dönteni/forgatni?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hi!Nálam a kézigránát csak 1-et sebez mindösszesen az ellenfelen!!!