1414
-
#694 A lap alján, a legutolsó hsz-ben ott a crack is. -
KingPunisher #693 Pedig igen, vagy nem jöttünk rá hogy máshogy is lehet :)
Ilyen dolgok miatt akadtam ki, sokat ront az összképen.
Megnéztem steamen a patcht, sok területen javít.. várok még pár hetet meglátom foglalkoznak -e vele rendesen, ha igen érdemes lesz megvenni visszatérni rá..
Főleg egy jó kis Ai kéne :S -
#692 Hogyan lehet amúgy tárgyakat javítani? A tutorial-t végigjátszottam és ott ment, de a játékban amikor a kezébe adtam pl Barry-nek a szerszámos táskát akkor az piros/narancssárga volt és nem volt hajlandó javítani semmit sem.
Ti hány zsoldossal kezdtétek a játékot? Név szerint kikkel? -
Noodlee #691 Amint van valakinek linkje a patchez, ami fut a "biztonsági másolat" verzióval is, az ne tartsa vissza :P -
Noodlee #690 De ha mondjuk nem akarok semmit csinálni, csak meg akartam nézni a teljes térképet, és semmi mást, azt sem akarom, hogy pörögjön az idő? Nem hiszem, hogy csak utazgatással lehet visszalépni a rendes játékba. -
KingPunisher #689 Ez is elég bénán van megoldva.. a Központra kell kattintani ahova menni akarsz és akkor betölti a térképet. Igy lehet mozogni is, pl egyik végéből a másikba ugy lehet menni hogy, kilépsz fő képernyőre ott átgyalogolsz a város másik végébe és ott katt a városközpontra.
Ugyan az a város de tölt persze ujra egy csomot, az emberek viszont máshol lesznek.
Patchre kíváncsi leszek..
Valakinek megvan eredetibe ? Tapasztalat ?
-
Noodlee #688 Még mindig nem tudom hogy kell visszamenni a nagy térképről az adott szektorba. Már az egész billentyűzetet végignyomogattam vagy 3x, de semmi. -
Noodlee #687 "Hiányzik az az opció, hogy a zsoldosaimat egy bizonyos irányba fordítsam, hogy felemelt fegyverrel várják az ellenséget"
Hál' Istennek ezt bele rakták: Jobb gomb lenyomva tart, majd elhúzza az egeret arra, amerre szeretné, hogy nézzen az embere.
"Hogyan szerzek pénzt? Elfoglaltam Drassen-t, 1 útkereszteződést és egy vízszivattyút, de bevételem továbbra is csak a zsákmányolt cuccok eladásából van"
Gondolom itt is a bányák lesznek a fő pénzforrás, bár még ott nem tartok.
Amit én hiányolok, hogy egy térkép kipucolása után nem lehet összeszedni egyszerű módon a lootot, hanem végig kell gyalogolni az egész pályát oda-vissza 5x. A 2. részben ezt is meglehetett csinálni kb. egy klikkel, és láttad az adott szektor összes cuccát egy kupacban. -
#686 Elérhető az 1.03-as patch a játékhoz. -
KingPunisher #685 Háát én meguntam :( Semmi kihívást nem találok bent, toltam 4-5 órát és teljesen sablonosan mindig ugyan azt csinálva iszonyú könnyedén lehet előre menni. Semmiféle logikát nem igényel és mivel megállítható az idő ügyességet sem. Hangulatilag ott lenne nekem a dolog, bár hogy egy katona összesen kb 5 mondatot illetve szót tud mondani.. Hááát
Pl Igor beszólása mikor megöl valakit iszonyat jó de miután 20x ugyan azt hallom a tököm tele van vele.
A tárgyak gyűjtögetése is.. 1-2 óráig lelkes vagy aztán iszonyat teher keresgetni a valójában lényegtelen cuccokat, mert bármit megtudsz venni.
Az Ai nevetséges, megölsz valakit a katona meglátja, morog valami kb 3 másodperc és nyugtázza hogy minden oké.
Bíztam benne hogy több órát fogok vele játszani de számomra olyan 3-4 órát hozott és töröltem.
Káár nem sokon múlt volna. Bár a warezos verzió 0.91 lehet a rendesben történtek módosítások, igazából pár dolog kijavításával lehet ez még jó játék.
-
#684 Érdekes a játék, vannak benne jó dolgok, de vannak amik rettentően idegesítők. Már a JA2-ben sem értettem, hogy miért nem lehetett az összeszedett cuccokat egy közös raktárba tenni ahonnan majd fel lehet szerelni a zsoldosokat? Miért kell nekem minden egyes tárgyat összeszednem, elvinnem valami dobozba és beraknom oda, hogy az egy helyen legyen?
Milicia képzés az teljesen automatikus? Magától rakja be az embereket? Képezni nem lehet őket magasabb szintre csak úgy ha minden egyes emberen egyesével végigmegyek és adok nekik fegyvert?
Hiányzik az az opció, hogy a zsoldosaimat egy bizonyos irányba fordítsam, hogy felemelt fegyverrel várják az ellenséget. JA2-ben ez egy nagyon jó dolog volt. A fegyver modolása már csak annyi, hogy 1 kiegészítőt ráteszek? Mert nálam a hangtompítót berakta a pisztoly fölé és több slot-ot nem mutatott.
Zsoldosokat nem lehet már képezni semmire sem?
Hogyan szerzek pénzt? Elfoglaltam Drassen-t, 1 útkereszteződést és egy vízszivattyút, de bevételem továbbra is csak a zsákmányolt cuccok eladásából van.
Hirtelen ennyi kérdésem van, a grafika rendben van, az animációk jók, de a zsoldosok nyávogásai eléggé illúziórombolók a nyomi 3D portréjukkal :\ -
KingPunisher #683 MEgállsz és pörgeted az időt, akkor töltődik az energia..
Igen könnyű a játék :S az eleje legalábbis, remélem azért némi kihívás lesz bent. -
Noodlee #682 Valaki tudja, hogy lehet aludni a játékban? -
KingPunisher #681 Bizony nem fake. Első pályát kipörgettem Wolffal és Steroiddal. Elég érdekes kis pálya volt :) Az ellen igen kis buta bár ugye machetával futkoznak mit lehet várni tőlük :) azért az Ai :S háát..
No tolom tovább.. -
Renegade #680 Na jó :-) -
Csokis #679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem fake, magon már fent van! -
Noodlee #678 Steamen lesz kint először, ott is csak ma este.
Szerintem fake :P -
KingPunisher #677 Nem biztos az ;) tegyél vele egy próbát szerintem. Nekem is nagy kedvenc a Ja2 lehet kissé "árkádabb" de már a régi arcok hangulat miatt is megér egy próbát. A demot 5x toltam ki XD
Nha jön le a teljes ha az is tetszik meg rendelem is meg :) -
Renegade #676 megnéztem a lenti videót, hát ez nekem még túl árkád :-(
valószínüleg mert a JA2-t az 1.13-as patchel játszottam, az meg ugye verhetetlen azóta is. :-)
-
#675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jagged Alliance Back in Action-SKIDROW -
Noodlee #674 Kíváncsi leszek, hogy a csótány, a pók, vagy a WC papír mire lesz jó, de igazán a Jim nevű döglött patkány izgat :) -
KingPunisher #673 Igen ha az ember kiismeri a játékot bizony elég könnyű megcsinálni a demot, pedig azt írták a készítők hogy igazi kihívás..
Olvastam hogy AI-n gőzerővel dolgoznak jelenleg is, ez ami kritikus pont még. Fedezékből fedezékbe futkozva kellene menni az ellenségnek ha többen vannak szétszóródva megpróbálni bekeríteni stb..
A tárgyak átadását nem tudom miért nem lehet invertoryba megoldani, áthuzni egyik embertől a másikra ha megfelelően közel van.
Bár ezeket szerintem hamar orvosolni fogják tényleg nem nagy munka.
-
Noodlee #672 Az eddigiek számomra is az értékelhetetlen kategória volt, talán a milliónyi bug miatt, de ez nagyon tetszik :) Jobban várom már ezt, mint a xaros Dio 3-at :P
Persze még mindig a 2. részt tartom az eddig megjelent legjobb játéknak. -
#671 Én ezekkel a 3D-s portrékkal nem vagyok kibékülve, miért nem lehetett olyan mint amilyen a JA2-ben volt vajon? -
Noodlee #670 Én is lezavartam a demo pályát. Szerintem nagyon jól sikerült a játék, az eddigi klónok egyszerűen nullák voltak, de ezt nagyon eltalálták. Remélem lesz majd nehézségi fokozat, mert a demo nagyon könnyű lett.
Pár funkciót hiányoltam, pl. a fák/bokrok eltüntetése, mivel néha nem igazán lehet belátni amit be kéne. A kamera mozgatása is elég gyengére sikerült. A tárgyak átadása másik karakternek is egyszerűbben ment a 2. részben, itt tettek bele egy csavart, feleslegesen. Remélem majd itt is lesz lehetőség felmászni a házak tetejére, mivel szinte minden alkalommal onnan osztottam a fejeseket az elődben :) -
#669 Semmi, olvasd a vonatkozó topikot :) -
Landor #668 mivanvele -
KingPunisher #667 Kezdetben én is így gondoltam, mi az hogy Magic nem nyír ki mindekit.. de ő nem Rambo. Ha belegondoltok tök logikus ha 2-3x túlerő fut ránk és egyből tüzel, mert ugye közelről látják ki és honnan lő, akkor még jó hogy leszedik embereink. Ráadásul nem is rossz fegyvereik vannak..
Viszont ha egy durranást hallanak és egy loccsanó fejet látnak csak, akkor lesz öröm meg szaladgálás :) -
KingPunisher #666 Kezdem azt mondani nem kell ide a körökre osztott mód, jobb ez.
Ilyeneket lehet csinálni: két nyitott ajtó van szembe 1 katona aki az egyikre fókuszál de a másik is látóterében van. Egyik emberünk kilép az ajtó mögül amelyikre nem közvetlen van ráfordulva és tüzet nyit rá. Erre az enemy persze oda fordul, ekkor időzítve kilép az emberünk a közelebbi ajtón és jól telibeszórja.. :) Öröm volt nézni.
Az észrevettétek hogy ha valakit shotgunnal lőnek, nem tud visszalőni..?? :P bár ha jól emlékszem ez Ja2-be is így volt, ette az AP-t rendesen.. ez is igen jó taktikus dolog. Kis sebzés de "bénítás".. -
KingPunisher #665 Nha urak kezdek rákapni és belejönni :) kinyírtam mindenkit azt kell mondanom könnyű volt :P leszámítva azt hogy kb 20-30x elbuktam mint a szart,mert bután álltam neki :) Jó kis game lesz ez szerintem, rá kell érezni erre az új rendszerre.
De kezd elkapni a régi hangulat,, ááá igen szép dolgokat lehet csinálni. :)
A kulcs hogy igen igen messze kell menni, olyan 3-4 képernyő távolságba, van ugye Lynx neki a Druganom (nyam) és onnan kell szorni a headshotokat :)
A miliciánka nincs hasonló fegyvere így nem tud visszalőni ránk kell futniuk. Ekkor ott van Magic aki szépen pontos sorozatokkal szedegeti azokat akik a lőtávba érnek... de nem érnek sokan 1-2 fejlövés egy ember Lynx és nem igen hibáz.. ;)
Magicet lehet tenni guard módba, én beállítottam hogy álljon meg a játék ha meglát valakit az ellenség és akkor kényelmesen mindenki azt lövi, így nem sok szóhoz jut :)
Kint így könnyű dolgunk lesz, a házban viszont trükközni kell, szemből sose szabad kilépni senki elé.. de hát van 4 emberünk..
Lényeg nekem tetszik lynx még szintet is lépett :) van valami képessége "macho" amitől nő a csajok morálja a csapatba..
Jó lesz ez nyammmi :) várom a teljest..
-
#664 az alsó részen megöltem a három katonát.felmentem az oldalsó bázison megöltem a Dragunovval pár katönát és itt el is bukom,sajna túl gyorsan odaérnek és halomra lőnek. -
KingPunisher #663 Nézegetem én is serényen. A grafika szerintem rendben hangulatos elégséges.
Sajnos közel sem olyan átlátható mint az előd, de hát 3d-be ezt nem is könnyű megoldani. Időt kell neki adni lehetőség ugye ott van bent, az előd a JA2 az egyik legjobb játék.
Ami nekem igen zavaró az a fedezékek,teljesen bezavar.
A demoban lévő pálya szerintem valami későbbi misszio, kétlem hogy így kezdenénk. Talán lesz némi, felvezetés ahol bele lehet tanulni rendesen.
Volt aki megcsinálta a demoban a pályát ? Érdekelne a tapasztalat, és az hogy hogy sikerült.
-
#662 Esetleg a későbbiekben lehet majd szerintetek csinálni valamilyen körökre osztott mód féleséget?
Pár kép:
-
#661 Nekem nagyon nem jött be, teljesen követhetetlen az egész. Jól elszarták , hogy nem körökre osztott. Benyomtam, hogy emberem fedezékből!!! lője az ellenséget célzott lövéssel, még véletlenül sem találta el. Az ellen aki persze állva csípőből tüzelt 2-3 golyóval leszedte az emberemet, ráadásul mire észbe kaphattam volna addigra szarrá lőtték az emberem. El lett ez szúrva de nagyon. Kár pedig vártam ,hogy na végre megint jó kis stratégia, erre egy ilyen hülyeség lett belőle. Persze biztos lesznek sokan akiknek ez bejön. Nekik jó játékot! -
#660 marha jó a demó.Igaz hogy nem körökre osztott mint az előd,de nekem így is bejön.Várom a full version-t! -
#659 Megcsináltam a tutorialt, hát a kamerakezelés szerintem borzalmas lett, ahogy az egérrel való kaparászás és pixelezés is. Pár mozgás viszont komolyabb taktikázási lehetőséget is előrevetít, úgyhogy van remény. Az éles küldetést majd este nézem meg. -
#658 Jagged Alliance: Back in Action.
Tölthető a DEMO!! -
#657 Tirexi bakker... -
#656 Man of Prey már kint van!
Addig jo lesz időtöltésnek!
-
#655 A Kalypso Media és a bitComposer Games közösen jelentette be, hogy a Jagged Alliance sorozat új része, a Jagged Alliance: Back in Action 2012 februárjában kerül a boltok polcaira. A játék kizárólag PC-re jelenik meg, és zsoldosokból álló csapatunkkal egy fiktív szigeten, Arulcon kell legyőznünk a zsarnokoskodó diktátort. Ennek végrehajtásában segítségünkre lesznek a helyi ellenállók, ugyanakkor nekünk nem csupán a hadműveleteket kell menedzselnünk, lesznek diplomáciai, valamint logisztikai feladataink is. A játékba épített "plan&go" rendszer a valós idejű stratégiák és a körökre osztott stratégiák egyfajta keveréke lesz, mely által a taktikai tervezés látványos jelenetekkel párosul majd. Zsoldosaink a harcok során folyamatosan új tapasztalatokra tesznek szert, így az ő fejlődésüket is nekünk kell majd menedzselnünk.
Forrás