1414
-
KingPunisher #734 Ott vannak az ablakok például, nekem nem sikerült belőni rajt, kifelé meg lőttek mint az álom. Meg ha benézel egy 5 szobás házba az egyik ablakon akkor látod a többi 4 szobát is :s.
Ha meg a faszi ott áll az ablakba, akkor miért nem tudok rá lőni ?
Direct fire persze működik és néha talál is.
DE az egészről ott kezdett nekem sütni az igénytelenség, amikor egy zsoldos kétféle képen nyugtázta a parancsot. Rendesen idegesített a 30x elmotyogott 2 szó. Nem lett volna akkora munka egy 20-30 mondatot csinálni minden karakternek.
Sajnos ez egy erősen B kategóriás játék lett, amit élveztem belőle az a felidézett emlékek a JA2-ből.. -
#733 Az a vicc, hogy egy csomó olyan fedezék van amit ha nem nézel meg közelről, a föld szintjéről akkor ki sem derül, hogy az egész kőrakás csak kb 50 centiméter magas és az ellenfél röhögve lövi a zsoldosaimat. Felső nézetből baromi nem tűnt ennyire alacsonynak, tegnap így jártam az egyik pályán. -
KingPunisher #732 De ha valaki emlékszik a commandosra, pedig az sem mai játék, no ott voltak ilyen "látóterek". De ott volt értelme, mert ha kinyírtál valakit és észrevették, akkor volt ám riadó, futkozás, pánik.
Itt ennek sincs semmi szerepe, az egész olyan kesze kusza egyveleg, kb fingom nincs mikor fog észrevenni egy katona,ha pl fekszek vagy állok.
Az előttem lévő "fedezék" mennyit is ér, lehet csak én nem tudok kilőni, az ellenfél simán agyonlő.
ÁÁ kár érte nagyon :( Ja2-től meg ekkora monitoron már a szemem folyik ki, de lehet mégis szokni kéne :) ebből mostanában nem lesz jó játék. -
Seven #731 Sejtettem, hogy nem én vagyok ennyire béna, hogy nem taláom :)
Hát, csak reménykedhetünk, hogy tanulnak a hibákból és talán lesz egy következő, kedvezőbb rész... -
KingPunisher #730 Sőt jóval az elé, ha a grafikát nem számítjuk.
De ilyen arcade lövöldözős cuccnak meg gyenge. No mind1 már töröltem, erre sem kell pénzt adni ^^ sajnos. -
#729 Egy próbát megér, de csak szigorúan virágbolti verzióval. Vannak benne jó próbálkozások, még látványos is lenne, de minden másban nagyon gyenge.
Állítólag az engine miatt nem lehet pl bárhol felmászni a tetőre, csak a kijelölt tűzlétrán, nem lehet bárhol berobbantani a falat csak ott ahol van egy kis zöld ikon és még sorolhatnám. Az külön érdekes amikor este 10 után még nappali világosság van, most ilyenkor van értelme a napszemüvegnek vagy nincs? -
Noodlee #728 De csak azért nem lehet, mert egészen az első részig nyúltak vissza a fejlesztők :P -
KingPunisher #727 Természetesen nem lehet :)..
-
Seven #726 Sziasztok!
Lehet saját karaktert készíteni, vagy az is kimaradt? -
Renegade #725 örülök az értekezéseidnek, így megkíméltem magam egy csalódástól :-)
akkor marad a türelmes várakozás az "1.13-ra" :-) -
#724 Jobban jártak volna a készítők ha maradnak a turn based harcrendszernél és mindent ugyanúgy hagynak, max a grafikát turbózzák fel a mai szintre. Akkor lett volna egy tökéletes JA játékunk.
Ez sajnos az 1.13 után a nagy semmivel egyenlő. Bosszantó hibák, megoldások, idióta mechanizmusok, átgondolatlan dolgok amik jellemzik ezt. Nemhogy 30 eurót, de még 1-et sem adnék érte. -
#723 Ez eleg jogosnak tuno megallapitas. -
Noodlee #722 De az is csak időpörgetéssel érhető el, még szektoron belül is. -
#721 satellite mapon 1másra írányítod őket... -
#720 Olvass vissza pár hozzászólást és képet kapsz róla. -
Noodlee #719 2 csapatot hogy a fenébe lehet egyesíteni? Szétszedni 1 klikk, de egyesíteni sehogy nem tudom. Egyre jobban kiborít ez a játék. -
Although #718 Ez egy szép és teljes körű ismertető volt :) Ebből sejtem ez a mai igények szerint készült :) Gondolom. :) -
Noodlee #717 Ez a full map még mindig teljesen homály számomra. Az utazáson kívül semmit nem tudok rajta csinálni, ha pl elindulok egy csapattal valahová, akkor addig nem lehet a másik csapattal semmit kezdeni, (max. velük is utazni) amíg a másik csapat meg nem érkezik a helyszínre? Még most sem tudom, hogy hogyan lehet visszalépni a szektorba a full mapról. Sajnálom, hogy ez a játék millió sebből vérzik :( -
#716 Sajnos nem, nyomokban JA2-t tartalmazhat... -
Although #715 Csak kíváncsiság ez egy az egyben az eredeti játék felújított grafikával? -
#714 Valaki megcsinálta már a Cambria melletti radarállomást? Eléggé lehetetlennek tűnik mert annyival jobban felszereltek az ellenfelek mint én. Csak 11-en vannak, de tele vannak golyóállóval és automata karabélyokkal.
Megnéztem a keleten lévő várost, ott 45 ellenség van bent. Ezt komolyan gondolták, hogy 4 emberrel takarítsam ki? -
Elgrecco #713 Azt meg tudja mondani nekem valaki, hogy miután kipucolok egy helyszínt akkor mit jelölnek a zöld zászlók a helyszín térképen?
Eredetileg arra gondolnék, hogy valami quest-el érintett dolgot jelölne, de akárhogy nézem nem jövök rá. Valahol talán egy teherautóra mutat....nem tudom.
előre is köszi -
Noodlee #712 Ami engem nagyon zavar a játékban az az, hogy gyakorlatilag semmi különbség nincs aközött, hogy kúszok, vagy rohanok, az ellenfél mindig arra fog figyelni, amerre vagyok, hiába van kettőnk között egy egész ház!
Néha az AI nagyon bután viselkedik, csoportosan képesek az ember után feljönni a létrákon, lexarják, hogy a tetején már vagy 5 társukat nyakaztam le egy baltával.
A fegyverkitárazás is egy nagy marhaság. Ki lenne olyan hülye, hogy egy ilyen helyzetben kitárazza a fegyvereit amikor elrakja?
A fegyver tartozékokat is miért csökkentették le 1 darabra? Persze azt is külön rakja el az inventoryba, ha éppen egy másik, nem kompatibilis fegyverre váltok.
-
#711 Ja igen, ezt nem is soroltam már fel.
Másik fele, hogy ez a fejlődési rendszer teljesen megerőszakolja azt a rendszert ami a JA-t naggyá tette. Faxa, hogy tapasztalati pontot kapok, szintet lépek majd skill pontot osztok vele, oda ahová csak akarom. Miért tudnám növelni a kézifegyver képességemet ha csak mondjuk bombák hatástalanításával vagy gyógyítással szereztem xp-t? -
Marinecorps #710 Egy további igen zavaró probléma: amikor elteszek egy fegyvert a táskába mindig kitárazza marhája. Így nem tudok készenlétben tartani még egy szaros oldalfegyvert sem. -
#709 Van azért hasonlo, pl a Alfa: Antiterror
-
KingPunisher #708 Sajnos én is így látom, pont a lényeg vérzik el. Hangulatilag nem lenne rossz, de a részletekben elvérzik a progi.
Az elején gondoltam lopakodva megyek leszedek mindenkit késsel, de kiderült tök felesleges, mert ha lelősz valakit akkor sincs semmi, a többi katona leszarja 20 méterre is.
A katonák fejlődésének sem sok értelme van, lényegi különbséget nem ad.
Sőt semminek nincs értelme, Ja2-be örültem mikor meglett egy egy uj fegyver, de itt megvehetsz bármit 10 perc után.
:((
Sokkal jobban jártunk volna ha Ja2-t teljesen lemásolják, csak a grafikát változtatják..
Ennek így tényleg semmi de semmi értelme. Inkább munka mint kihívás, pár óra után. -
#707 Nah, játszottam egy jópár órát most vele és egyre rosszabb a véleményem róla.
Az külön vicc, hogy azok az ellenfelek akiknél közelharci fegyver van (pl balta vagy machate) azok rendre egy folyosón hamarabb érnek a zsoldos mellé mint, hogy az lőjön. Baromira idegesítő és unrealisztikus. Vicces lenne, ha 10 méterről valaki hamarabb érne hozzám mint, hogy én telepumpáljam egy sorozattal.
A gránát jópofa csak sokszor kiszúrja az ellenség és már spriccel is szét, annak ellenére, hogy lesből támadom.
Vannak olyan ellenfelek akik lehetetlen helyről vagy távról is képesek eltalálni a zsoldost, annak ellenére, hogy őket viszont meg nem lehet meglőni.
Bár lehet sorozatot lőni a fegyverekkel, számomra érthetetlen, hogy miért csak célzottat. JA2-ben király volt amikor full auto-val elkezdett a zsoldos szórni és volt, hogy 3-4 egymás melletti ellenség is sebződött vagy meghalt. Nah itt ezt el lehet felejteni.
Nem értem, hogy miért reloaded vagyis most már back in action a neve ha szinte köze nincs a JA2-höz. Néhány npc neve és a városoké ugyanaz, de ebben ki is merül a hasonlóság. Skyrider-nek a küldetése az, hogy keressük meg a gyémántját a lezuhant helije mellett? Lol?
A páncélok és ruhák nem javíthatóak, ez a dizájn miatt ilyen. Pár lövöldözés után lehet új cuccokat rendelni. Hol lehet pl cipőt venni? Mert Bobby Ray-nél nincs.
Nagyon felemás számomra a játék, grafikailag rendben lenne, de a többi, ami igazán naggyá tette a JA sorozatot az nagyon nincs itt meg :\ -
#706 cack
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://turbobit.net/fupjkg17e43u.html -
Renegade #705 hát ezek eddig nem túl meggyőzőek, na sebaj, remélem modolható és akkor pár hónap múlva valaki megcsinálja az "1.13-as" patchet és onnantól remek lesz :-) -
KingPunisher #704 Amugy én vagyok hülye vagy fix a nehézség ??? Valaki talált valami módot rá hogy kicsit nehezíteni lehessen ? -
Noodlee #703 Én kezdésnek 1 zsoldost vettem fel, Sidney-t, de később beszerzem a demoville brigádot. A demot min. 50x játszottam végig anno, így a szívemhez nőtt a társaság :) -
KingPunisher #702 Isohunt.. ;) -
#701 Benne van az 1.03 update-ben, a Skidrow mappában. -
KingPunisher #700 Bizony ez is egy komoly hiányosság.. Szintén rendkívül zavaró. Nem lenne ezt sem nehéz megoldani pedig. Illetve ha a célt elveszti akkor sem valami jó ez a megoldás hogy 3 másodpercenként benyögi hogy nem tud lőni, és -1.. -
Noodlee #699 Ty.
A cracket nem hajlandó szedni, azt írja, hogy már elérte az IP-m a limitet, pedig nem szedtem onnan semmit. -
#698 Továbbá még azt hiányolom a tervezőképernyőn, hogy én nem tudtam megadni, hogy egy zsoldosom addig lője az ellenfelet amíg az meg nem hal. Miért kell nekem megadnom, hogy hány lövést adjon le? -
KingPunisher #697 Thx teszek vele egy próbát akkor még :) mert tetszik a játék és a dologok felét javították ami zavart.. -
#696 Nah faxa, azért ezt illett volna megmondani az elején :) -
KingPunisher #695 Nincs elég skill pontja a tárgy használatához. Itt ugy van megoldva, hogy bizonyos tárgyakat csak egy szint felett tud használni a katona.
Valahol elvileg ki is írja mennyi kell hozzá.