Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nem mondhatod, hogy nem szóltam.

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon69
Na, a személyeskedésnek nem ebben a topicban van a helye.

Amúgy meg csesszék meg, hogy semmi infómorzsát sem képesek kiszivárogtatni...

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Ne húzd fel magad a figurán, biztos szellemi fogyatékos, vagy ilyesmi.

Fenrir
Nah jó, innentõl a többi baromságot törlöm.

Vass Gábor
Ja ja, csak aztán tényleg legyen ott, ne úgy mint a duke barátunk.

Fenrir
"Bizonyára feltûnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya."

<#nezze>

Vass Gábor
Ja ja pont erre gondoltam.

Fenrir
Ha erre gondoltál akkor ez pont az ellenkezõje:

"Lássuk tehát, hogy a kölni show mellett voksoló Akella mivel igyekszik elkápráztatni bennünket! Bizonyára feltûnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya. Úgy tûnik, ezekre a címekre még nagyon sokat kell várnunk."

Vass Gábor
A gamestaron van a hír.

Én azt olvastam hogy nem lesz kint. 😄

Fenrir
Melyiken lesz? Forrás róla?

Vass Gábor
Na végre már, hogy mutatnak is belõle valamit, kint lesz a kiállításon, csak még rengeteget kell várni rá.

Vass Gábor
Ebbõl is jöhetne már valami, mert már nem sokára van 2010 eleje.

Vass Gábor
Akkor már elég régóta.<#vigyor>

Fenrir
2004.

Vass Gábor
Az tök jó, és mióta csinálják már?<#kacsint>

Fenrir
Nah ez érdekes:

Az Akella fejleszti a JA3-at elvileg. Ma csekkoltam az oldalukat és eltünt az In Development szekcióból a játék és átkerült a Released-be. Errõl viszont semmit nem mond a játék adatlapja, sem azt, hogy megjelent-e már sem azt, hogy fejlesztés alatt van-e.

Több oldal is ezt írja:

Scheduled to release Q1 2010.

Ez elvileg azért van mert a kiadók még jobb grafikát szeretnének a motorra.

Annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy ez a rész nem csak az ölésrõl szól. Például a busznál nem is kell megölni az emberkéket, csak a minisztert kell kiszabadítani. Ez egyébként az egyik feladat. Odamész beszélgetsz, elengedik a miniszert, te elhagyod a terepet. Késõbb visszamész és a táskákból összeszeded a motyót. Több ilyen helyzet is lesz. Tõled függ hogyan oldod meg. Például bennszülött szövetség stb.
Egyébként én sem vagyok elragadtatva a játéktól, a játékélmény meg sem közelíti az elõdöket.
Persze hogy nem volt velük bajod, biztos nem játszottál 😄

Peccs egyébként tényleg hasznos.

Shep
Safarinal elõször valóban elég szopacsnak tûnik a szitu.
Próbáld meg az embereidet a lehetõ legtávolabb lepakolni a busztól. Ha szerencséd van akkor lesz pár másodperced hogy körökre osztás nélkül mozgasd õket a pályán. Futtasd õket fedezékbe amint teheted. Akár az elsõ kör rovására is. Aztán "Hit the dirt!"
A túlerõ nagy de egykét jólirányzott gránát az elején gyorsan kedvét szegi az ellennek 😊
Lesz még ilyen szitu máshol is.

saját magad válaszoltad meg <#smile>

-tRs-Landor

Shep
Nekem fent van, és mégis ez van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
tedd fel a beta patchet (lehet azóta kijött egy újabb) Ugyanis el voltak cseszve az emberek statjai az XML_ben.

Kicsit visszább olvasol meg lehet találni valahol a topicban.

Azóüta nekem ilyen szupermanszerû katonákkal nemvolt bajom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
Miért? Az igencsak jó jó játék, mondjuk a grafika már akkor elavult volt mikor kijött, de hát az mondjuk sose volt a sorozat erõssége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

baszki a -1 azért elég erõs 😄

-tRs-Landor

Shep
Hát igen, sajnos én is egyre inkább így gondolom. A grafikán kívül minden elég gyenge (mondjuk ez se nagy szám, de elmegy)

Fenrir
A játék sajnos elég gagyi, akárhogyan is erõlködtek, hogy JA 2.5 legyen ez még a -1-et sem üti meg <#levele>

Shep
Az. (és az a baj, hogy gyakorlatilag esélyem sem volt, egyszerûen sokkal jobban lõ még a legutolsó csöves is a legrozsdásabb vascsõvel is, mint az én embereim. Szép egy zsoldos csapat 😊)

> Easy? <#szomoru1>

-tRs-Landor

Shep
Hát vesszek el ha értem ezt a játékot. Elsõ pályán megvettem a dzsipnél a papírokat. Átmegyek a következõre (safari) egy busznál kapásból ott van egy köteg maruder úgy szét kaptak mint a szart, na mondom jó menjünk másfele. Valami útblokádnál volt pár katona kérték a papírt mutatom nekik, erre á ez hamis na ezek képernyõnyi távolságból 2 lövéssel elintéztek, hát ez így nagyon frankó.

Köszi!
Quick save F12
Quick load F8
Hali, BUÉK minenkinek!
Segítene vki abbaon, hogy van-e a játékban quicksave?! Csak én nem találom, vagy nincs is benne?!

-tRs-Landor

Vass Gábor
Hát igen, elõbb nézzetek szét, mielõtt leszóltok bárkit is, amúgy is ha kijött volna akkor már a boltokban lenne, és lehetne kapni.
Különben is nem maradtak volna ennyire csendben a fejlesztõk sem.<#nevetes1>

Fenrir
A Hired Guns: The Jagged Edge lett volna a JA2 3d-s változata, de jogviták miatt elvették tõlük a JA nevet. Mivel a játék nagyjából már "kész" volt ezért nem dobták ki a kukába hanem nevet váltottak és kiadták. Gyakorlatilag játékmenetre ugyanaz mint a JA2, jogilag semmi köze egymáshoz 😊

Charly
Ok bocs igazatok van sorry<#lama>

Charly
Hm akkor meghülyültem bocsi érte én ugy tudtam hogy nevet váltottak és kiadót!

Kedves Charly!

Nem zavar hogy õ a jagged alliance 3rol beszél, kiadva meg a hired guns: the jagged edge van? a két játék nem ugyan az 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Ok, köszi.

Charly
Kedves Gábor!

Komolyan irod ezeket amit irsz?Nem zavar hogy kivanadva a program????????????????

Bucser
Amit megveszel abba a szektorba megy ahova kéred. A térképen tudod felvenni õket ha ott van a csapatod. Amíg nincs reptered az asszem a bekötõút alapból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
#521-re senki?

Vass Gábor
Kevés olyan sorozat van, amelyet olyan kicsi, de fanatikus bázis szeret, mint amilyen a Jagged Alliance-szériáért rajong...
A zseniális elsõ részt egy még inkább tökéletesre csiszolt második folytatta, de annak is már több, mint nyolc esztendeje. Ezután csak két kiegészítõlemez jött (alig egy évvel a megjelenés után az Unfinished Business, majd 2004-ben a Wildfire), a jogokon való marakodás pedig egyre inkább elfeledtette a sokak szerint szebb reményekkel induló trilógiává bõvítést. Hivatalosan a harmadik rész idén év végén érkezett volna -– ám a hallgatás a projekt körül már sejtette a bajt. És most tetõzött is a dolog, a Jagged Alliance 3-at ugyanis 2010 elejére (!) tolták, egyelõre magyarázat nélkül. Szomorú, hogy míg egyes sorozatok legendásan élednek újjá, addig mások lassan, de biztosan elkallódnak...

Shep
A megvásárolt felszerelést hol találom, hogy tudom odaadni a zsoldosomnak?

Shep
Azzal a játékkal egy gond van, hogy beletették azokat az idióta mech-eket, vagy mit tudom én mik azok a szuperpáncélos szarok, egészen addig tök jó a játék de onnantól áááááá.

Én nagyon sokat játszottam a Jagged 1-el és jól össze is volt rakva!
Ez a hired... hát 2008ban! lehetne kicsit jobb kinézetû,finoman szólva.Meg még bugos is!
Kíváncsiságból fel raktam a Silent Stormot Vistára!(gond nélkül megy)és még az is sokkal szebb
ahhoz képest,h 2003as!!!
Charly
Sehol senki semmi fejlõdés?😊Ja van öninditó már nem kell a kurbli😄

<#vigyor4><#eljen>

-tRs-Landor

Charly
NA meghozták a kurblit😄

jajh, engem kurvára idegesít a spam a játékban(ahogy élõben is). a youtube video mondjuk poen, az lett volna már csak az igazi, ha ingame lehetne youtube videokat nezni 😄D

-tRs-Landor