Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg csesszék meg, hogy semmi infómorzsát sem képesek kiszivárogtatni...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
<#nezze>#nezze>
A halál csupán a kezdet...
"Lássuk tehát, hogy a kölni show mellett voksoló Akella mivel igyekszik elkápráztatni bennünket! Bizonyára feltûnik majd a Jagged Alliance 3 és a Postal 3 hiánya. Úgy tûnik, ezekre a címekre még nagyon sokat kell várnunk."
Az Akella fejleszti a JA3-at elvileg. Ma csekkoltam az oldalukat és eltünt az In Development szekcióból a játék és átkerült a Released-be. Errõl viszont semmit nem mond a játék adatlapja, sem azt, hogy megjelent-e már sem azt, hogy fejlesztés alatt van-e.
Több oldal is ezt írja:
Scheduled to release Q1 2010.
Ez elvileg azért van mert a kiadók még jobb grafikát szeretnének a motorra.
Egyébként én sem vagyok elragadtatva a játéktól, a játékélmény meg sem közelíti az elõdöket.
Peccs egyébként tényleg hasznos.
Shep
Safarinal elõször valóban elég szopacsnak tûnik a szitu.
Próbáld meg az embereidet a lehetõ legtávolabb lepakolni a busztól. Ha szerencséd van akkor lesz pár másodperced hogy körökre osztás nélkül mozgasd õket a pályán. Futtasd õket fedezékbe amint teheted. Akár az elsõ kör rovására is. Aztán "Hit the dirt!"
A túlerõ nagy de egykét jólirányzott gránát az elején gyorsan kedvét szegi az ellennek 😊
Lesz még ilyen szitu máshol is.
-tRs-Landor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kicsit visszább olvasol meg lehet találni valahol a topicban.
Azóüta nekem ilyen szupermanszerû katonákkal nemvolt bajom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Quick load F8
Segítene vki abbaon, hogy van-e a játékban quicksave?! Csak én nem találom, vagy nincs is benne?!
-tRs-Landor
Különben is nem maradtak volna ennyire csendben a fejlesztõk sem.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem zavar hogy õ a jagged alliance 3rol beszél, kiadva meg a hired guns: the jagged edge van? a két játék nem ugyan az 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A zseniális elsõ részt egy még inkább tökéletesre csiszolt második folytatta, de annak is már több, mint nyolc esztendeje. Ezután csak két kiegészítõlemez jött (alig egy évvel a megjelenés után az Unfinished Business, majd 2004-ben a Wildfire), a jogokon való marakodás pedig egyre inkább elfeledtette a sokak szerint szebb reményekkel induló trilógiává bõvítést. Hivatalosan a harmadik rész idén év végén érkezett volna -– ám a hallgatás a projekt körül már sejtette a bajt. És most tetõzött is a dolog, a Jagged Alliance 3-at ugyanis 2010 elejére (!) tolták, egyelõre magyarázat nélkül. Szomorú, hogy míg egyes sorozatok legendásan élednek újjá, addig mások lassan, de biztosan elkallódnak...
Ez a hired... hát 2008ban! lehetne kicsit jobb kinézetû,finoman szólva.Meg még bugos is!
Kíváncsiságból fel raktam a Silent Stormot Vistára!(gond nélkül megy)és még az is sokkal szebb
ahhoz képest,h 2003as!!!
-tRs-Landor
-tRs-Landor