Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kezd elkapni a régi hangulat,, ááá igen szép dolgokat lehet csinálni. 😊
A kulcs hogy igen igen messze kell menni, olyan 3-4 képernyõ távolságba, van ugye Lynx neki a Druganom (nyam) és onnan kell szorni a headshotokat 😊
A miliciánka nincs hasonló fegyvere így nem tud visszalõni ránk kell futniuk. Ekkor ott van Magic aki szépen pontos sorozatokkal szedegeti azokat akik a lõtávba érnek... de nem érnek sokan 1-2 fejlövés egy ember Lynx és nem igen hibáz.. 😉
Magicet lehet tenni guard módba, én beállítottam hogy álljon meg a játék ha meglát valakit az ellenség és akkor kényelmesen mindenki azt lövi, így nem sok szóhoz jut 😊
Kint így könnyû dolgunk lesz, a házban viszont trükközni kell, szembõl sose szabad kilépni senki elé.. de hát van 4 emberünk..
Lényeg nekem tetszik lynx még szintet is lépett 😊 van valami képessége "macho" amitõl nõ a csajok morálja a csapatba..
Jó lesz ez nyammmi 😊 várom a teljest..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Sajnos közel sem olyan átlátható mint az elõd, de hát 3d-be ezt nem is könnyû megoldani. Idõt kell neki adni lehetõség ugye ott van bent, az elõd a JA2 az egyik legjobb játék.
Ami nekem igen zavaró az a fedezékek,teljesen bezavar.
A demoban lévõ pálya szerintem valami késõbbi misszio, kétlem hogy így kezdenénk. Talán lesz némi, felvezetés ahol bele lehet tanulni rendesen.
Volt aki megcsinálta a demoban a pályát ? Érdekelne a tapasztalat, és az hogy hogy sikerült.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Pár kép:

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tölthetõ a DEMO!!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Forrás
http://www.destructoid.com/preview-jagged-alliance-online-209761.phtml
De már csak 2012 I. negyedévre...
legalábbis errõl nekem rögtön a második rész palotája jutott eszembe.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A halál csupán a kezdet...
Még az elsõ részben csináltam olyanokat, hogy mindenkit "meztelenre" levetkõztettem, kaptak egy kést, aztán irány a mocsár, kígyókat irtani. 😊 Egy nap alatt jópár pontnyi erõ és állóképesség gyûlt nekik.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az év végén tér vissza a felújított Jagged Alliance, melynek Back in Action címû epizódját sok régi JA fanatikus várja már. Igaz, a taktikai lövölde megjelenése már egy ideje húzódik, ám az új trailer tanúsága szerint hamarosan tényleg összeismerkedhetünk a bitComposer játékával.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Az a baj, hogy bárki aki meg akarja csinálni a 2 utódját az mindig bele akar tenni valami egyedit és ettõl veszik el a JA érzés a játékból. Ugyanezt láttuk a Jagged Edge-ben, valószínûleg ez lesz a BIA-ban is és az Online-ban is.
Nem értik meg a fejlesztõk, hogy nem kell mást csinálniuk csupán egy 3D motort húzni az 1.13 alá és akkor elkészítenék a tökéletes játékot.

JA1-ben Bud volt még a nagy kedvencem, kár hogy állást váltott a 2-re.
A full játékban is a Demo karaktereit felvettem, mert a szívemhez nõttek.
Vagy 20x vittem végig a Demot anno 😊
Kár, hogy a Demohoz képest Ivan izomzata összeesett, pedig állatul nézett ki kigyúrva 😛
Meg amúgy is nagyon szerettem a 2-öt. Lynx, Shadow hmm...
NA: 2011.10.18
UK: 2011.10.21
A történet ugyanaz, csak a grafika lesz tuningolva. Kíváncsi leszek, hogy JA2 v1.13-mal kompatibilis lesz-e vagy nem.
Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action
A 90-es évek játékosainak nem feltétlenül kell bemutatni a Jagged Alliance szériát, hiszen az egykor kult játéknak számító JA hosszabb-rövidebb ideig szinte mindenki gépén megpihent már. Aki viszont kimaradt a jóból, annak elég azt tudnia, hogy a Jagged Alliance egy izometrikus nézetbõl irányítható taktikai játék volt, amely leginkább a Commandosra hasonlított, azzal a különbséggel, hogy itt a valós idõ mellett a harcokat leginkább körökre osztott módon vívhattuk meg. Sõt, a küldetések elõtt mi dönthettünk arról, hogy kit és milyen fegyverzettel bérelünk fel, mely missziót vállaljuk el - utóbbi közben pedig gyakran beszélgethettünk is a NPC-k hadával.
A Kalypso pedig már 2010-ben bejelentette, hogy megpróbálja feltámasztani a szériát a Jagged Alliance: Back in Action címû fejlesztésével. A BiA az ígéretek szerint nem sokat változik a klasszikushoz képest, marad a valós és körökre osztott játékmenet, az izometrikus nézet, ám grafikailag - az E3-as képek alapján - igen sokat fejlõdött az új rész, amely októberben érkezik meg a boltokba.
A hired guns the jagged edge-rõl nem tudtok külön fórumot? Kerestem de nem találtam sehol. Most kaptam meg a játékot, de a Jagged 2ben is egy haverom segített egy jó lövészt csinálni. Hogy lekoppintották a zsoldos csinálót megint mint a Ja2ben, nem tudok csinálni egy jó lövészt.
Valaki tud receptet küldeni? 😊
Csáó!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Talán az Incubation volt még jó.
Soldiers at war
Squad leader

Ha Grumm marad utoljára, akkor azért nagyon hasznos tud lenni a milícia, mert nem sznájperkedik/rohanják le az embereinket oly könnyedén a bánya szûk pályáján -> figyelemelterelésre, -megosztásra kiválóan alkalmas áldozatok. 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Immortal Badass v2.10(v2.13) Mod-dal már egész jó gém kerekedett belõle és lett olyan stabil, mint az 1.13-s JA2. 😛 😄
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez ellen már el is indult egy petíció, hogy a Reloaded-ben szereték az eredeti harcrendszert látni, nem ezt az újat.
Petíció itt. Írjuk alá mindenképpen, hátha lesz valami haszna.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A többi ott van a features list-ben.