1414
-
#774 Lynx, Ivan, Ice, Fidel, Sidney, Danny. Ők CQB kit-es G36C-t kaptak mindannyian éjjellátóval, egy rakat stun gránáttal és elég jó éjszakai öltözékkel. Őket majd városi vagy épületpályákon fogom használni.
Robbanóanyagot alig használok és leszedni sem kell sehonnan sem ezért nem látom értelmét robbantási szakértőnek, Fidel csak a régi ismeretség miatt van bent :) -
Marinecorps #773 Én is akartam írni hogy a sok negatívum ellenére elég jól el lehet szöszölni vele. Hiánypótló. A női kvótába Buns vagy Fox helyére beférne Meltdown tűzszerésznek. Igaz a robbantás szerepe eléggé vissza lett véve( az aknákat mindenki észreveszi és mi a bánatért nem lehet beállítani az időzítőt a bombán!). A Tesztoszteron csapatban kik vannak? -
#772 Csoportkép a két osztagomról:
Bal oldalon azok akik az éjszakai beszivárgásért felelnek, jobb oldalon pedig amolyan Delta Force módjára mindenféle fegyverrel felszerelve :)
Ahhoz képest, hogy negyedannyi tárgy nincs a játékban mint 1.13-ban eléggé jól el lehet szöszmötölni a felszereléssel.
-
Noodlee #771 Neki kizárólag military documents kell, az office documents nem jó (elvileg) semmire. -
#770 Az egyik fajta egy küldetéshez tartozik amit Conrad-tól kapsz aki Alma barakkjában van. -
#769 Én annyival jártam jobban ,hogy nekem a demo is elég volt ahhoz ,hogy rájöjjek ez nekem nem kell mert köze nincs a régihez. -
KingPunisher #768 Hát ja ez szopás, főleg hogy az elmúlt 14 éveben én sem csináltam mást mint a napokat számoltam. Hát ezt megszoptuk. -
KingPunisher #767 No gyerekek : Értékelés 66% a játékosok még keményebbek.. 60%..
-
#766 mindjárt sírva fakadok, tova röppent a fiatalságom míg az új részre vártam és kiderült milyen sz@r lett.... -
KingPunisher #765 Én is így éreztem az elején, de majd mikor a játékidő 70%-t értelmetlen tárgyak rakosgatásával töltöd, valamint semmi kihívást nem nyújt a maradék 30%-ban a harc, akkor máshogy fogod látni :(
Levelekkel azt lehet kezdeni, hogy rakosgatod egyik helyről a másikra :)) -
KingPunisher #764 Legalább sok játékidő van bent :)
Rakás szar lett ez sajnos, lehet itt 50 patch akkor sem lesz értelmes játék.
Az alapvető elgondolásban vannak problémák. Az első 4-5 óra után iszonyat repetitív, a nagy elődnek a közelébe sem kerülhet. A név hasonlóság is szentségtörés :)
-
#763 Talalt dokumentumokkal, levelekkel lehet valamit kezdeni ? -
#762 És a barlangot vagy mit, hogy és hol találom meg? És mit kell ott csinálni?
Mert én sehogy és sehol sem találom. :(
Ha elfoglalok valamit, mindíg egyre nagyobb sereg foglalja vissza?
Mert lassan kezd unalmas lenni, hogy elfoglalom, felfegyverzem atomfegyverekkel a milicistákat, erre jön megint egy csapat és visszafoglalja. Megint elfoglalom, felfegyverzem őket jobbnál jobb fegyverekkel, megint visszafoglalják, erre megyek oda, hogy elfoglalom, és mindíg 2x annyi az ellen. :S Egyre több.
Ezt tolhatom naphosszat, és csak egyre erősödik az ellen, ahogy én előrébb lépek egyet, a gép kettőt. :S Ez nagyon unalmas játékmenet.
Semmi újítás nincs benne. A gép mindíg előtted jár egy lépéssel. Mindíg erősebb. Ugyanazok a helyszínek ismétlődnek, duplaannyi ellennel :S
Majdnem olyan, mint a ~"80 -as években az UFO volt 386-oson. Végtelenségig játszható, végeláthatatlan monoton ismétlődő game.
Két órás game kb ~50 load-al. Szürreális sniper fegyverrel, egyszer meghall az ellen 100m-ről, meg meglát a háta mögött. Meg akkor indul el (pont feléd) amikor nem kéne, meg akkor változtat helyet.
Iszonyatosan kezd idegesítő lenni.
Bocse -
#761 Szerintem nem lesz ez rossz. Kicsit helyreteszik es jokat lehet majd jatszogatni vele. Az 1.05-el nezegettem, az elso palyan. -
Noodlee #760 "Nemtom észrevettétek e de ugy tünik a készítők nem szerződtek a fegyvergyártó cégekkel, mert mindennek más a neve. (pl glock = klock stb) vicces."
Érdekes, de nem minden fegyvernek más a neve, és nem is attól függ, hogy milyen nemzet gyártmánya. Én sem értem, hogy miért van ez. -
human36 #759 Üdv!
Ahogy olvasom, úgy tűnik szerencsés vagyok, hogy nem toltam az előző részt, mert igy nem csalódtam.
Erősen leköt a játék, bár ahogy írtátok, sokszor monitorszétverős idegállapotba kerül az ember ha a 6 os szintű zsoldosa tüzelés helyett a seggét mutogatja az ellennek.
Pár kérdésem lenne.
Az számít valamit, hogy a miliciát milyen fegyverrel szerelem fel? Úgy értem védelem szempontjából tökmindegy, hogy egy lepukkant baltát, vagy egy fullos assault riflet adok a kezébe?
Nemtom észrevettétek e de ugy tünik a készítők nem szerződtek a fegyvergyártó cégekkel, mert mindennek más a neve. (pl glock = klock stb) vicces. -
#758 Látom van már 1.06-os patch is. Van már olyan, mint a 2? :) -
xem #757 Drassentől nyugatra az útzár és a viztározo mellett van 1 bánya, többit merre találok? -
Noodlee #756 Bobby Ray's shop a laptopon érhető el. A nála rendelt cuccokat a repülőtérre szállítják, a repülővel szembeni épület egyik ládájába. -
#755 És hol az a Bobby Ray's shop?
Ahová az új item-eket adja? Meg amit onilne rendelek azt hova hozzák? -
xem #754 Bocsi meg van:( 1 mappával arrébb volt :(
-
xem #753 Win7 igen, de ott nincs semmi. De lehet ujra kell telepíteni, mert az alap játékot egyből a 1.05-ös patchel szortam meg :( -
#752 Nálam ilyen gond nincs.
Amúgy user\public\documents-be menti, már ha Win7-ed van. -
xem #751 Hali, mi a különbség az 1,03 és az 1.05 patch között?
A játék mentést hova dugja el? feltettem a pacht, s állandójan ki dob :( Ha mentésre megyek, ha újat kezdek. Valaki? -
#750 Sehol, ezt valahogyan memory dump-al nyerték ki. A mod lényege, hogy ilyen txt fájlokat tudsz szerkeszteni, ebből áll az egész.
Szerintem a hivatalos fórum nem megy, azért halottak a linkek is. -
Noodlee #749 Nálam nem mennek a linkek.
Amúgy hol találom ezt a weapons.txt file-t? -
Marinecorps #748 A laptopon lehet rendelni cuccokat Bobby Ray-től. Legalább egy nap mire kiszállítják a reptérre, de lehet sürgetni kis felárért. A sok kacat meg csak hangulati elem. Vannak olyan területek ahova csak néhány milícia jön, vagy egyáltalán nem. -
#747 Nyomj a gyógyítandó félen egy térdelés felállás mozgást, és egyből gyógyítja a medic.
Amúgy mire jók pl a:fokhagyma,újságok,pók,térkép,egyéb papírok,id kártya,plüssmackó, stb... ???
Ezekkel mit lehet csinálni?
Mindíg kapok mail-t, hogy új cuccok vannak a "stock" -ban? Vagy hol :S. Azt hol találom? Az elején volt a reptéren a kis raktár szerűben 3 fegyó meg 3 garnitúra ruha, azóta semmi. A Road Block-okat hogy tudom megtartani?
Csak fizetett zsoldossal? Oda nem jönnek emberek, akiknek lehet fegyvert adni?
De jó lenne egy magyarítás. Vagy perfect angol tudás. -
#746 Már van róla youtube videó is.
Mondjuk azt is javíthatnák, hogy az Alma melletti roadblock-on ne legyen láthatatlanok a miliciáim mert így már felszerelni sem lehet őket. -
Marinecorps #745 Nem tudom hogy ez az új patch számlájára írható-e (előtte nem tapasztaltam ilyet), de a fegyver javítással és a gyógyítással szenvednek szegény zsoldosok. Konkréten mindenfelé kell forgolódnom velük hogy megtalálják azt az irányt ahonnan hajlandóak elvégezni az adott feladatot. -
Noodlee #744 Elértem egy emberemmel a lvl 10-et, és utána annyi a fejlődésnek.
XP-t ugyan kapok, de nem számolja hozzá az eddigiekhez, így nem lehet szép kimaxolt karaktereket csinálni, mint az elődben. :( -
#743 Érdemes olvasgatni a hivatalos fórum topic-jait mert már rájöttek páran, hogy hogyan lehet modolni pár dolgot:
Ő pl a fegyverek statjait optimalizálta, úgy mint sebzés, effektív lőtáv.
Amúgy a weapons.txt-t ha szerkesztjük akkor minden egyes fegyvernek át lehet írni az árát is, így nem lesz anyagi gondunk sem ha már a nyomi páncélok javíthatatlanok.
Még egy modder. -
Renegade #742 aszfalton, pl -
Renegade #741 V 1.05
- Fixed some doors still not being open after loading a saved game that was created in command mode
- Updated Spanish world event messages
- Fixed crashes on worldmap in french, italian and spanish language
- Loading a savegame that was suffering from the invisible location bug (V 1.00 and prior) fixes display of location icon
- LOD for ground texture baking, reduced required video memory for texture baking
- Killcam option is saved globally, not in savegame
- Material of metal fences does not block cursor anymore -
kopaszeger #740 Mit javít? -
#739 Link? :) -
#738 Jagged Alliance Back in Action v1.05 Update-SKIDROW -
#737 http://forums.steampowered.com/forums/archive/index.php/t-2471405.html
Hmm -
#736 Letölthető kézikönyv az oldal közepe táján:
JA BiA Manual -
#735 Én kikapcsoltam a Voice-ot meg a Music-ot kapásból, mind a kettő csak a halálba idegesített. Így már csak az igénytelen 3d portré volt ami zavart.