Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.13

nagyon durván átszabták, pl:

sebzés model
a mester lövész puskák tényleg azok (átlövi a pályát)
logikus ruházat (katonai szerelés, cél zsebekkel)
szemét módon inteligens AI
sok, sok ellenfél (elvégre egy hadsereg ellen harcolsz)
az elsõ város (Dreinan, vagy mi) ostroma nagyon kemény, hát még amikor jön a counter attack (volt olyan, hogy 100 ellenfél volt a pályán)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

ez a patch,ez a 2höz van?és mien néven találhatom meg?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nem rossz, remélem benne lesz a nem hivatalos patch, amit a lengyelek csináltak, nagy móka faktor volt amikor 3 hullámban 100-150 katona rohanta le az embert :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fenrir
Még néhány JA2 Reloaded kép:

lájkolom

-tRs-Landor

Fenrir
Hoppá, hw-rõl lopva:

JA Online:

Lehet szavazni, Iván vagy Shadow kerüljön be a választható zsoldosok listájába. A játékot a Cliffhanger Productions fejleszti és a munkálatok megkezdését augusztusban tudatták a nagyérdemûvel. Megszokott JA játékmechanikával, körökre osztott és realtime (?) akcióban oldjuk meg a küldetéseket, melyek során hírnevet és pénzt gyûjtünk. A katonákat eddzük és jobb fegyvereket szerzünk nekik. Ismerõseinktõl kérhetünk kölcsön katonákat vagy szövetséget köthetünk velük.

Ami fontosabb:

JA2 Reloaded!!!

Jagged Alliance 2: Reloaded képek ugyanettõl a bitComposer Games / Gamigo szövetségtõl. 3D-be átdolgozva és teljesen új kezelõfelülettel érkezik.

Értelem szerûen bal oldalon a turbózott grafika, jobb oldalon az eredeti.

Lacee
szomorú...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Agamemnon69
Azzannnnnyaa, hát ezek nem normálisak! Ezt most komolyan gondolták?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Fenrir
hardwired-rõl, rofl:

Jagged Alliance MMO

A Currie család forog a sírjában, pedig még meg sem haltak. A Jagged Alliance-nek az elmúlt évtizedben számos gazdája volt és mindegyikük elbukott a franchise feltámasztására tett kísérletek során. A legújabb dili, hogy MMO-t, ráadásul böngészõben futtatható tömegjátékot csinálnak belõle. Az újabb próbálkozás Jagged Alliance Online néven fut. Megjelenés 2011-ben. A siker garantált.

nincsmit 😊 hev fán

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kedves Noodle és n003,
nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek a segítséget. Megnyitottam, mûkszik... 😊
Üdv,
edietheeagle
DAEMON Tools letölt, telepít, majd nyisd meg vele a file-t.

Hatalmas csalódás volt a JA2 kiegje részemrõl, nehogy neked is az legyen.

Uraim (hölgyeim),
nagyon köszönöm a segítséget, de mivel sajnos "laikus" 😊 vagyok, nem boldogulok a dologgal. Esetleg tudnátok segíteni?
Szóval: rámentem a linkre, letöltöttem elõször az uTorrent 2.0.2 software-t majd a JA Gold-ot. A software szerint a letöltés 100%-ban megtörtént. Amikor ráklikkelek a "Jagged Alliance 2 Gold"-ra a Torrrent-ben, akkor kiad egy könyvtárat, amiben van - többek között 2 fájl:
- flt-ja2a (BIN fájl)
- flt ja2b (BIN fájl)
Mindkettõ 600 mega felett van, szóval ezek azok, de megnyitni nem tudom õket. A windows-om azt mondja, hogy nem tudja õket megnyitni.
Ne nevessetek ki, sajnos ennyi a tudományom, ami ráadásul meg is állt... 😊
Valaki tudna esetleg segíteni?
Elõre is kösz.
Üdv,
edietheeagle
Nekem megvan, anno megvettem, de se netem, se tárhelyem nincs a feltöltéshez.
Amúgy tényleg nem találtál mûködõ torrentet?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Egyébként megpróbáltam - az install lemez másolható, és mûkszik is. Esetleg nem tudsz valakit akinek megvan?
Próbáltam, de nem találtam, csak demot. Az ugye nem ugyanaz.. 😊
Kösz, hogy te is megpróbálod.
A mai napra megtanult idegen szó: laikus
😛

Amúgy nem próbáltál keresni warez verziót?
Ha nagyon nem megy, akkor keresek neked.

Köszi a választ.
Egyébként a PLAY disc nem másolható eccerûen? Ha igen, esetleg valamelyikõtök nem tudna ebben segíteni?
Bocs, ha nagyon laikus a kérdésem. Hiszen laikus vagyok 😊
Üdv,
edietheeagle
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy minimum XP SP2-re visszavéve a futtatási kompatibilitást és engedélyezve a rendszergazdaként való futtatást, drasztikusan lehet növelni a futási hajlandóságát a JA2-nek. <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Azon a linken szereplõ JA2G-ra nekem pl. nem jól mászott fel a legutóbbi 1.13 - a mentést nem olvassa vissza, hibával elszáll - de amúgy mûködik.

Sajnos a JA2-bõl is ezerféle variáns és azokhoz legalább ennyiféle patch is van még ráadásul. Ezenkívül, mivel nem a mai hardver- és szoftverkörnyezetre íródott, ezért nagyon sok a mûködésbéli anomália is vele.
Amit tehetsz, az az, hogy megpróbálsz több verziót is beszerezni, majd ezeket patchelgetni (és unistalálni, ha azok nem mûködnek). Amelyik változatában mûködõképesen fut a gépeden, ahhoz meg görcsösen ragaszkodni - ha közben cseréled pl. a vidkarid, akkor nagy valószínûséggel kezdheted majd az egész "játékot" elõrõl...

Nekem az annak idején újsághoz kapott verziójáról (1.07) készített lemezkép mûködik még a legjobban, különbözõ gépeimen különbözõ patchekkel... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Bocs, csak késõn vettem észre a linket...
Sajna nem mûködik, lehet hogy régi a link...
Azért köszönöm az ötletet.
Üdv,
edietheeagle
Hááát...
A lelkem egy kicsit könnyebb lett, de a játék sajnos nem indult el tõle, hiába mormoltam neki az aranyköpést.. 😊
Esetleg nincs egy másolható PLAY lemezed?
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok!
Remélem néha még jár erre valaki... 😊
Szóval az a nagy helyzet, hogy eltört a JA 2 (Unfinished Business) PLAY disc-em.... 😞((((
Vészhelyzet!!!
Tudna valaki esetleg segíteni, hogyan szerezhetnék be egyet?
Bármilyen megoldás érdekel...
Ez egy segélykiáltás! 😊
Elõre is köszönöm.
Üdv,
edietheeagle
Vass Gábor
A címébõl ítélve amit megadtak.

ez mitõl lenne hivatalosabb mint bármelyik másik eddigi link? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Vass Gábor

Ez már hivatalos.ezt nézzétek meg.

Vass Gábor
Hát már 6 éve, még a felénél sincsen akkor, hát ez még nagyon messze van a duke nukem.-tõl.

Fenrir
Strategy First and Game Factory Interactive announced in June 2004 that Russian developer MiST Land South would develop the next two games in the Jagged Alliance series: Jagged Alliance 3D (JA3D) and Jagged Alliance 3 (JA3).

Vass Gábor
Most hol is tart?
Szerintem már közel van hozzá.

Fenrir
Kezd a JA3 Duken Nukem Forever-i magasságokba jutni 😊

Agamemnon
De szép is lenne...

Vass Gábor
Vass Gábor
Hát remélem is mert akkor az nem lesz jó.

Remélem nem lesz igazad <#ejnye1><#duhos2>

Bucser
Így igaz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vass Gábor
Akkor most mi lett a játékkal,már soha nem tudunk játszani vele?

Lacee
<#levele><#szomoru1>

Fenrir
Lehet, hogy jobban járunk vele, hogy az Akella-t leakasztották a projektrõl. Nem igazán tetszett ahogyan az egészhez hozzáálltak és a képek/videók sem gyõztek meg.

Talán majd másnak sikerül valamit összehozni belõle.

Agamemnon
fõleg, hogy nem is lesz, de köszönjük az építõ jellegû hozzászólásodat...

Vass Gábor
ez is egy nagy szar lesz.

Montanosz
hát kár...
amúgy a NAGY elõd a Laser Squad volt))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Agamemnon
Na szép, ezért vártunk ennyit...

Fenrir
Sajnos nagyon úgy néz ki :\

hardwired.hu

Vágóhídon a Jagged Alliance 3

Újabb szöget vert be a szuper dilettánsokat tömörítõ Strategy First az egykoron virágzó Jagged Alliance franchise koporsójába. A német Gamestar értesülései szerint az orosz Akella fejlesztõcég kihátrált a Jagged Alliance 3 fejlesztése mögül. Egyelõre nem ismeretes minek köszönhetõ az újabb, jövõ év elsõ negyedére kitûzött megjelenés elõtti váratlan kavarás. Mindenesetre abban már biztosak lehetünk, hogy semmi jó nem fog kisülni a feltámasztási kísérletbõl. Pedig a Jagged Alliance - és az XCOM széria - tekinthetõ a körökre osztott stratégiai játékok pátriárkájának.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Én is ezt kérdem.

Agamemnon69
Valami infó?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Fenrir
Náluk még mindig released a játék 😛

A(z) www.f3games.com címen mûködõ webhelyrõl bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngészõ a hozzáférést nem engedélyezi.

Looooooool...