Jagged Alliance 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak kíváncsiság ez egy az egyben az eredeti játék felújított grafikával?

Fenrir
Valaki megcsinálta már a Cambria melletti radarállomást? Eléggé lehetetlennek tûnik mert annyival jobban felszereltek az ellenfelek mint én. Csak 11-en vannak, de tele vannak golyóállóval és automata karabélyokkal.

Megnéztem a keleten lévõ várost, ott 45 ellenség van bent. Ezt komolyan gondolták, hogy 4 emberrel takarítsam ki?

A halál csupán a kezdet...

Azt meg tudja mondani nekem valaki, hogy miután kipucolok egy helyszínt akkor mit jelölnek a zöld zászlók a helyszín térképen?
Eredetileg arra gondolnék, hogy valami quest-el érintett dolgot jelölne, de akárhogy nézem nem jövök rá. Valahol talán egy teherautóra mutat....nem tudom.
elõre is köszi
Ami engem nagyon zavar a játékban az az, hogy gyakorlatilag semmi különbség nincs aközött, hogy kúszok, vagy rohanok, az ellenfél mindig arra fog figyelni, amerre vagyok, hiába van kettõnk között egy egész ház!
Néha az AI nagyon bután viselkedik, csoportosan képesek az ember után feljönni a létrákon, lexarják, hogy a tetején már vagy 5 társukat nyakaztam le egy baltával.

A fegyverkitárazás is egy nagy marhaság. Ki lenne olyan hülye, hogy egy ilyen helyzetben kitárazza a fegyvereit amikor elrakja?

A fegyver tartozékokat is miért csökkentették le 1 darabra? Persze azt is külön rakja el az inventoryba, ha éppen egy másik, nem kompatibilis fegyverre váltok.

Fenrir
Ja igen, ezt nem is soroltam már fel.

Másik fele, hogy ez a fejlõdési rendszer teljesen megerõszakolja azt a rendszert ami a JA-t naggyá tette. Faxa, hogy tapasztalati pontot kapok, szintet lépek majd skill pontot osztok vele, oda ahová csak akarom. Miért tudnám növelni a kézifegyver képességemet ha csak mondjuk bombák hatástalanításával vagy gyógyítással szereztem xp-t?

Egy további igen zavaró probléma: amikor elteszek egy fegyvert a táskába mindig kitárazza marhája. Így nem tudok készenlétben tartani még egy szaros oldalfegyvert sem.
Montanosz
Van azért hasonlo, pl a Alfa: Antiterror

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sajnos én is így látom, pont a lényeg vérzik el. Hangulatilag nem lenne rossz, de a részletekben elvérzik a progi.
Az elején gondoltam lopakodva megyek leszedek mindenkit késsel, de kiderült tök felesleges, mert ha lelõsz valakit akkor sincs semmi, a többi katona leszarja 20 méterre is.
A katonák fejlõdésének sem sok értelme van, lényegi különbséget nem ad.
Sõt semminek nincs értelme, Ja2-be örültem mikor meglett egy egy uj fegyver, de itt megvehetsz bármit 10 perc után.
😞(
Sokkal jobban jártunk volna ha Ja2-t teljesen lemásolják, csak a grafikát változtatják..
Ennek így tényleg semmi de semmi értelme. Inkább munka mint kihívás, pár óra után.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Fenrir
Nah, játszottam egy jópár órát most vele és egyre rosszabb a véleményem róla.

Az külön vicc, hogy azok az ellenfelek akiknél közelharci fegyver van (pl balta vagy machate) azok rendre egy folyosón hamarabb érnek a zsoldos mellé mint, hogy az lõjön. Baromira idegesítõ és unrealisztikus. Vicces lenne, ha 10 méterrõl valaki hamarabb érne hozzám mint, hogy én telepumpáljam egy sorozattal.

A gránát jópofa csak sokszor kiszúrja az ellenség és már spriccel is szét, annak ellenére, hogy lesbõl támadom.

Vannak olyan ellenfelek akik lehetetlen helyrõl vagy távról is képesek eltalálni a zsoldost, annak ellenére, hogy õket viszont meg nem lehet meglõni.

Bár lehet sorozatot lõni a fegyverekkel, számomra érthetetlen, hogy miért csak célzottat. JA2-ben király volt amikor full auto-val elkezdett a zsoldos szórni és volt, hogy 3-4 egymás melletti ellenség is sebzõdött vagy meghalt. Nah itt ezt el lehet felejteni.

Nem értem, hogy miért reloaded vagyis most már back in action a neve ha szinte köze nincs a JA2-höz. Néhány npc neve és a városoké ugyanaz, de ebben ki is merül a hasonlóság. Skyrider-nek a küldetése az, hogy keressük meg a gyémántját a lezuhant helije mellett? Lol?

A páncélok és ruhák nem javíthatóak, ez a dizájn miatt ilyen. Pár lövöldözés után lehet új cuccokat rendelni. Hol lehet pl cipõt venni? Mert Bobby Ray-nél nincs.

Nagyon felemás számomra a játék, grafikailag rendben lenne, de a többi, ami igazán naggyá tette a JA sorozatot az nagyon nincs itt meg :\

Montanosz
cack

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://turbobit.net/fupjkg17e43u.html

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

hát ezek eddig nem túl meggyõzõek, na sebaj, remélem modolható és akkor pár hónap múlva valaki megcsinálja az "1.13-as" patchet és onnantól remek lesz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Amugy én vagyok hülye vagy fix a nehézség ??? Valaki talált valami módot rá hogy kicsit nehezíteni lehessen ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Én kezdésnek 1 zsoldost vettem fel, Sidney-t, de késõbb beszerzem a demoville brigádot. A demot min. 50x játszottam végig anno, így a szívemhez nõtt a társaság 😊

Isohunt.. 😉

Fenrir
Benne van az 1.03 update-ben, a Skidrow mappában.

Bizony ez is egy komoly hiányosság.. Szintén rendkívül zavaró. Nem lenne ezt sem nehéz megoldani pedig. Illetve ha a célt elveszti akkor sem valami jó ez a megoldás hogy 3 másodpercenként benyögi hogy nem tud lõni, és -1..

Ty.
A cracket nem hajlandó szedni, azt írja, hogy már elérte az IP-m a limitet, pedig nem szedtem onnan semmit.

Fenrir
Továbbá még azt hiányolom a tervezõképernyõn, hogy én nem tudtam megadni, hogy egy zsoldosom addig lõje az ellenfelet amíg az meg nem hal. Miért kell nekem megadnom, hogy hány lövést adjon le?

Thx teszek vele egy próbát akkor még 😊 mert tetszik a játék és a dologok felét javították ami zavart..

Fenrir
Nah faxa, azért ezt illett volna megmondani az elején 😊

Nincs elég skill pontja a tárgy használatához. Itt ugy van megoldva, hogy bizonyos tárgyakat csak egy szint felett tud használni a katona.
Valahol elvileg ki is írja mennyi kell hozzá.

Fenrir
Pedig igen, vagy nem jöttünk rá hogy máshogy is lehet 😊
Ilyen dolgok miatt akadtam ki, sokat ront az összképen.
Megnéztem steamen a patcht, sok területen javít.. várok még pár hetet meglátom foglalkoznak -e vele rendesen, ha igen érdemes lesz megvenni visszatérni rá..
Fõleg egy jó kis Ai kéne :S

Fenrir
Hogyan lehet amúgy tárgyakat javítani? A tutorial-t végigjátszottam és ott ment, de a játékban amikor a kezébe adtam pl Barry-nek a szerszámos táskát akkor az piros/narancssárga volt és nem volt hajlandó javítani semmit sem.

Ti hány zsoldossal kezdtétek a játékot? Név szerint kikkel?

Amint van valakinek linkje a patchez, ami fut a "biztonsági másolat" verzióval is, az ne tartsa vissza 😛

De ha mondjuk nem akarok semmit csinálni, csak meg akartam nézni a teljes térképet, és semmi mást, azt sem akarom, hogy pörögjön az idõ? Nem hiszem, hogy csak utazgatással lehet visszalépni a rendes játékba.

Ez is elég bénán van megoldva.. a Központra kell kattintani ahova menni akarsz és akkor betölti a térképet. Igy lehet mozogni is, pl egyik végébõl a másikba ugy lehet menni hogy, kilépsz fõ képernyõre ott átgyalogolsz a város másik végébe és ott katt a városközpontra.
Ugyan az a város de tölt persze ujra egy csomot, az emberek viszont máshol lesznek.
Patchre kíváncsi leszek..
Valakinek megvan eredetibe ? Tapasztalat ?

Még mindig nem tudom hogy kell visszamenni a nagy térképrõl az adott szektorba. Már az egész billentyûzetet végignyomogattam vagy 3x, de semmi.

"Hiányzik az az opció, hogy a zsoldosaimat egy bizonyos irányba fordítsam, hogy felemelt fegyverrel várják az ellenséget"

Hál' Istennek ezt bele rakták: Jobb gomb lenyomva tart, majd elhúzza az egeret arra, amerre szeretné, hogy nézzen az embere.

"Hogyan szerzek pénzt? Elfoglaltam Drassen-t, 1 útkeresztezõdést és egy vízszivattyút, de bevételem továbbra is csak a zsákmányolt cuccok eladásából van"

Gondolom itt is a bányák lesznek a fõ pénzforrás, bár még ott nem tartok.

Amit én hiányolok, hogy egy térkép kipucolása után nem lehet összeszedni egyszerû módon a lootot, hanem végig kell gyalogolni az egész pályát oda-vissza 5x. A 2. részben ezt is meglehetett csinálni kb. egy klikkel, és láttad az adott szektor összes cuccát egy kupacban.

bon
Elérhetõ az 1.03-as patch a játékhoz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Háát én meguntam 😞 Semmi kihívást nem találok bent, toltam 4-5 órát és teljesen sablonosan mindig ugyan azt csinálva iszonyú könnyedén lehet elõre menni. Semmiféle logikát nem igényel és mivel megállítható az idõ ügyességet sem. Hangulatilag ott lenne nekem a dolog, bár hogy egy katona összesen kb 5 mondatot illetve szót tud mondani.. Hááát
Pl Igor beszólása mikor megöl valakit iszonyat jó de miután 20x ugyan azt hallom a tököm tele van vele.
A tárgyak gyûjtögetése is.. 1-2 óráig lelkes vagy aztán iszonyat teher keresgetni a valójában lényegtelen cuccokat, mert bármit megtudsz venni.
Az Ai nevetséges, megölsz valakit a katona meglátja, morog valami kb 3 másodperc és nyugtázza hogy minden oké.
Bíztam benne hogy több órát fogok vele játszani de számomra olyan 3-4 órát hozott és töröltem.
Káár nem sokon múlt volna. Bár a warezos verzió 0.91 lehet a rendesben történtek módosítások, igazából pár dolog kijavításával lehet ez még jó játék.

Fenrir
Érdekes a játék, vannak benne jó dolgok, de vannak amik rettentõen idegesítõk. Már a JA2-ben sem értettem, hogy miért nem lehetett az összeszedett cuccokat egy közös raktárba tenni ahonnan majd fel lehet szerelni a zsoldosokat? Miért kell nekem minden egyes tárgyat összeszednem, elvinnem valami dobozba és beraknom oda, hogy az egy helyen legyen?

Milicia képzés az teljesen automatikus? Magától rakja be az embereket? Képezni nem lehet õket magasabb szintre csak úgy ha minden egyes emberen egyesével végigmegyek és adok nekik fegyvert?

Hiányzik az az opció, hogy a zsoldosaimat egy bizonyos irányba fordítsam, hogy felemelt fegyverrel várják az ellenséget. JA2-ben ez egy nagyon jó dolog volt. A fegyver modolása már csak annyi, hogy 1 kiegészítõt ráteszek? Mert nálam a hangtompítót berakta a pisztoly fölé és több slot-ot nem mutatott.

Zsoldosokat nem lehet már képezni semmire sem?
Hogyan szerzek pénzt? Elfoglaltam Drassen-t, 1 útkeresztezõdést és egy vízszivattyút, de bevételem továbbra is csak a zsákmányolt cuccok eladásából van.

Hirtelen ennyi kérdésem van, a grafika rendben van, az animációk jók, de a zsoldosok nyávogásai eléggé illúziórombolók a nyomi 3D portréjukkal :\

MEgállsz és pörgeted az idõt, akkor töltõdik az energia..
Igen könnyû a játék :S az eleje legalábbis, remélem azért némi kihívás lesz bent.

Valaki tudja, hogy lehet aludni a játékban?

Bizony nem fake. Elsõ pályát kipörgettem Wolffal és Steroiddal. Elég érdekes kis pálya volt 😊 Az ellen igen kis buta bár ugye machetával futkoznak mit lehet várni tõlük 😊 azért az Ai :S háát..
No tolom tovább..

Na jó :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem fake, magon már fent van! <#smile>

Steamen lesz kint elõször, ott is csak ma este.
Szerintem fake 😛

Nem biztos az 😉 tegyél vele egy próbát szerintem. Nekem is nagy kedvenc a Ja2 lehet kissé "árkádabb" de már a régi arcok hangulat miatt is megér egy próbát. A demot 5x toltam ki XD
Nha jön le a teljes ha az is tetszik meg rendelem is meg 😊

megnéztem a lenti videót, hát ez nekem még túl árkád :-(
valószínüleg mert a JA2-t az 1.13-as patchel játszottam, az meg ugye verhetetlen azóta is. :-)

Rayden02
Jagged Alliance Back in Action-SKIDROW<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Kíváncsi leszek, hogy a csótány, a pók, vagy a WC papír mire lesz jó, de igazán a Jim nevû döglött patkány izgat 😊

Igen ha az ember kiismeri a játékot bizony elég könnyû megcsinálni a demot, pedig azt írták a készítõk hogy igazi kihívás..
Olvastam hogy AI-n gõzerõvel dolgoznak jelenleg is, ez ami kritikus pont még. Fedezékbõl fedezékbe futkozva kellene menni az ellenségnek ha többen vannak szétszóródva megpróbálni bekeríteni stb..
A tárgyak átadását nem tudom miért nem lehet invertoryba megoldani, áthuzni egyik embertõl a másikra ha megfelelõen közel van.
Bár ezeket szerintem hamar orvosolni fogják tényleg nem nagy munka.

Az eddigiek számomra is az értékelhetetlen kategória volt, talán a milliónyi bug miatt, de ez nagyon tetszik 😊 Jobban várom már ezt, mint a xaros Dio 3-at 😛
Persze még mindig a 2. részt tartom az eddig megjelent legjobb játéknak.

Fenrir
Én ezekkel a 3D-s portrékkal nem vagyok kibékülve, miért nem lehetett olyan mint amilyen a JA2-ben volt vajon?

Én is lezavartam a demo pályát. Szerintem nagyon jól sikerült a játék, az eddigi klónok egyszerûen nullák voltak, de ezt nagyon eltalálták. Remélem lesz majd nehézségi fokozat, mert a demo nagyon könnyû lett.
Pár funkciót hiányoltam, pl. a fák/bokrok eltüntetése, mivel néha nem igazán lehet belátni amit be kéne. A kamera mozgatása is elég gyengére sikerült. A tárgyak átadása másik karakternek is egyszerûbben ment a 2. részben, itt tettek bele egy csavart, feleslegesen. Remélem majd itt is lesz lehetõség felmászni a házak tetejére, mivel szinte minden alkalommal onnan osztottam a fejeseket az elõdben 😊

Fenrir
Semmi, olvasd a vonatkozó topikot 😊

mivanvele

-tRs-Landor

Kezdetben én is így gondoltam, mi az hogy Magic nem nyír ki mindekit.. de õ nem Rambo. Ha belegondoltok tök logikus ha 2-3x túlerõ fut ránk és egybõl tüzel, mert ugye közelrõl látják ki és honnan lõ, akkor még jó hogy leszedik embereink. Ráadásul nem is rossz fegyvereik vannak..
Viszont ha egy durranást hallanak és egy loccsanó fejet látnak csak, akkor lesz öröm meg szaladgálás 😊

Kezdem azt mondani nem kell ide a körökre osztott mód, jobb ez.
Ilyeneket lehet csinálni: két nyitott ajtó van szembe 1 katona aki az egyikre fókuszál de a másik is látóterében van. Egyik emberünk kilép az ajtó mögül amelyikre nem közvetlen van ráfordulva és tüzet nyit rá. Erre az enemy persze oda fordul, ekkor idõzítve kilép az emberünk a közelebbi ajtón és jól telibeszórja.. 😊 Öröm volt nézni.
Az észrevettétek hogy ha valakit shotgunnal lõnek, nem tud visszalõni..?? 😛 bár ha jól emlékszem ez Ja2-be is így volt, ette az AP-t rendesen.. ez is igen jó taktikus dolog. Kis sebzés de "bénítás"..