Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél a 7,62 high calibre is fényévekkel jobb
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ezen látszik, hogy kis költségvetésû, elhamarkodott és nem átgondolt.
A halál csupán a kezdet...
amúgy már végig vittem holnap úgyis rendet rakok a gépen akkor le is törlöm .. sajna messze van a ja2-tõl 😞 sajnos ezer sebbõl vérzik ez a 'próbálkozás'
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Olyan mintha a BF3-ban például pirosan világítana az a fal amit lehet bontani, ami nem világit az örökké állni fog.
Nálad is gond volt a kerítéssel?
-tRs-Landor
WTF!?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
látom jártál már gas station-n neked nem volt bug-os a tankra való lövés? nálam ha simán csak a tankot céloztam a rakéta átment rajta 😞
Szerintem nem igazán lehet kihagyni semmit, mert útközben mindent meglát az ember, max. a jobb alsó sarokban a Sam, amit nem jelöl a játék, csak ha elindulsz felé, akkor látod meg.
Tegnap viszont Shadow zajszintje már teljesen a nullán volt, így bárkit simán le lehet verni vele, akár 1km távolságból is, csak odafutsz, és tarkón vered a puskával, nem hallja meg.
A problémám az, hogy nagyon nehézkes az ellenfél célzása ha egy távoli ház ablakában áll amire én tökéletesen rálátok, fekvõ pozícióban van a mesterlövészem és High Chance to Hit ha sikerült egyszer rávinni a célkeresztet.
Majd csinálok egy screenshotot, ha lesz ilyen alkalom megint, akkor biztos leesik, hogy mirõl beszélünk.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem ott nem jelöl semmit a térkép, de majd elnézek arra egy egységgel, biztos a nagy semmibe kell menni...
Altalaban en mar mikor nem latjak rendesen, akkor is kiadom a tuzparancsot valamelyik testreszre, akkor is csokken az ido a lovesre. Nem egyszer emiatt meg mesterlovesz puskaval is gyorsabb vagyok, mint az enemy es mint irtam egy fejloves megold mindent. 😄
Az is egy jo taktika, ha nem jon ki a hazbol az ellen es van tobb ablak, hogy bekuszol az ablakokhoz beallitod a szoget, hogy rendesen ratudj loni, ha felterdelsz. (Ha nyomva tartod az egergombot es huzod valamerre az egeret, akkor abba az iranyba all a karaktered)
Megvarod mig az ellen valamelyi karakterre fokuszal a ketto kozul aki az ablaknal all es olyankor a masik karival /felterdeles,fejloves/lehasalas/.
Igy nem tudnak raloni es egy ciklus alatt elvegzi a mozdulatsort a katonad. Az eredmeny meg veres huscafatok mindenfele. 😄
Sajnos esélytelen, hogy bármi is überelje a JA2 1.13-at.
Továbbá miért nem lehet rátenni hangtompítót M4-re és M14-re pl? Vagy mesterlövészpuskákra.
Már a fõvárost ostromlom, csak elég monoton a végére. Kicsit meguntam ezért kezdtem egy újat. Blood-al egyedül aprítom a népet közelharcban. Amilyen idegesítõ az elején a sok baltás ellenfél, annyira jó móka õket aprítani így 😊
Amúgy nálam olyan is volt, hogy bedobtam 3 ember közé a gránátot, õk észre sem vették, robbant és nem sebzett semmit sem. Az is eléggé wtf volt.
Továbbá vicces amikor az ellenfél bejön az ajtón és hamarabb lõ mint a zsoldosom aki az ajtó felé fordulva, felemelt fegyverrel várja. Mindez Plan&Go alatt.
Továbbá az is furcsa amikor olyan helyekrõl lõ rám és talál el az ellenfél amit nem tudok viszonozni mert nem látok rá.
Az is érdekes, hogy pl egy távoli épület ablakánál áll az ember és tudná lõni a mesterlövészem, mégsem tudom rendesen becélozni mert az épület teteje nem átlátszó és nem tudok annyira lemenni földközelbe, hogy úgy célozzam be. Cambria-ban több helyen is volt ilyen.
Asszem még van ilyen karakter rajtuk kívül is.
A másik, hogy az egyik sector utolsó ellenfele éppen gyógyította magát, és gyógyítás közben rálõtt az éppen felbukkanó emberemre, miközben a sebeit kötözte 😊
Megfigyeltem, hoy az bizonyos texturaknal volt. Na mar most ugyanazoknal a texturaknal van egy masik jo nagy bug.
Ilyen peldaul az elso banyanal a bejarat, ahol kocsinyomok vannak. Odadobod a granatot es beesik a granat a texturak koze es eltunik es ha felette vagy mellette van az ellenseg akkor se sebez rajtuk semmit es meg a robbanas hangja is egesz mas. Egy tompa puffanas az egesz, mintha valami elnyelne a hangot is. 😄DDDD Szoval egy csomo helyen a granat hasznalata is alkalmazhatatlan.
Konkrétan látszik a szektorban térképnézeten, hogy van 9 milicia ott, de amikor belépsz, hogy felszereld õket akkor sehol sincsenek. Sem a szélén, sem az úttorlasznál, fizikailag nem léteznek. Ergo a legelsõ támadásnál rögtön el is vesztik a területet.
Bizony, õk questhez tartozó karakterek 😊
Nem hiszem, hogy a rendes életben körülöttem rohangálnának, miközben folyik a tûzharc, inkább elbújnának minél messzebb.
Peldaul kozepesen tudtam csak felfegyverezni oket Almaban (kettonek csak pisztolyt tudtam adni es testpancelt egyaltalan nem). 5 Milicista volt 8 ellenre, igaz eltudtak foglalni a varost, de mindossze ket embere maradt az ellensegnek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Itt a bal oldali kék jelre lennék kíváncsi.
A trade opció rendben van. 😊
Ezt eljátszottam 3x, nagynehezen leírtom mindet, elmentem a térkép mind a 4 sarkába, átkapcsolok térkép nézetre, erre megint vinnyog és újra tölti a map-ot. Akárhova megyek, akármit csinálok, nem tudok kilépni belõle.
Fasza!!! Manuális mentésem meg kb 1 óráva ezelõtti. És nincs kedvem megint végigtolni feleslegesen ezt a helyet.
Édes jóó istenem!!! Kezd tele lenni a tököm ezzel a game-el!
Erre még 20%-ot se adtam volna.