Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nekem a Shotgun baromira bevált, kb. egész játék alatt csak sniper, és shotgun killek voltak.
Ajtóban, vagy valami fedezék sarkánál barmi jó a shotgun, max 3 lövés még a legizmosabb ellenfél is, és nem is kell hozzá komolyabb MRK.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elõször úgy kezdtem a játékot, hogy 2 zsoldost fogadtam fel a kezdõtõkébõl, ami jó, mert 2-en vannak, de nem voltak valami hatékonyak (MD, akirõl késõbb kiderült, hogy kiváló orvos és Meltdown, aki viszont ugyan hivatása szerint robbantási szakértõ, de nálam mégis sniper szerepet tölt be, egyébként tök random választottam õket... Egyik 1 JA résszel se játszottam korábban).
Viszont elgondolkodtam, hogy ha rászánom azt a 40 000 dolcsit és az elején felfogadok 1 db zsoldost, aki ennyiért ugye magasabb szintû, akkor nem döntöttem volna-e jobban.
Más: Mi az optimális csapatlétszám szerintetek (jelenleg nálam 1 csapat van, de abban 6, szétszedni az alap 4-est nem akarom (MD, Meltdown, Grunty, Igor), de 2 ember önmagában édeskevés lenne bármire is (Lynx a friss szerzemény és Ira, akit lehet hiba volt felvenni.
További kérdéseim: Van-e értelme shotgun-t vinni (úgy is általában messzirõl lövöldöz az ember... legalábbis én), illetve hasonlóan nem látom pisztolyoknak sem értelmét. Érdemes-e ezeket hurcolászni, vagy sem?
Az elején mire érdemes költeni? Jobb fegyverek, vagy inkább védelem?
Mi alapján érdemes kiválasztani a zsoldosokat (gondolom ez játékstílus vagy ízlés függõ, de azért kíváncsi lennék ti mi alapján választotok!
Egyébként most elõször próbálkozom ilyen taktikai játékkal (UFO-kkal játszottam korábban, de az azért ehhez képest lightosabb) és nagyon tetszik. Érdmes még mai szemmel is nekifogni pl. JA 2-nek vagy nagyon virtuális hányingert kapnék tõle (graf.)
Lentebbi hasonló kategóriás játékokról szóló listát én is köszönöm szépen!
Amúgy a vége érdekes volt a játéknak.
kép
Mondjuk azt sem értem, hogy miért vették ki a kétkezességet.
Olyan jól mutatott Vicki 2 db hangtompítós Mac 10-essel a kezében 😊
A halál csupán a kezdet...
Érdekelne továbbá az a mod, amin kapnak a civilek mellényt, meg ami növeli a roadblockok védelmét. Linket plíz 😊
Van még mod arra is hogy kevésbé legyen hangos a lopakodás, futás. Ezekkel a txt átírásokkal tökre egyénire szabható a játék. 😊Én az árakat növeltem meg. Így tényleg kereskedni kell. 😊
Ráadásul már azt is megcsinálták, hogy egy kis ügyeskedés után a zsoldosok a JA2 szinkronjukat fogják használni, végre nem kell hallgatni Fox nyávogását.
ˆ Noodlee
Az a baj, hogy már az elsõ lövésnél figyelembe veszi a célzási idõt, ha ilyenkor nem venné akkor nem lenne az, hogy hamarabb vág szét egy baltás ellenfél minthogy kilyuggassam a gépkarabélyommal.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A vicc, hogy az ajtótól állok 3 méterre fegyverrel, az ajtó felé fordulva, majd jön a figura baltával, kinyitja az ajtót, majd odarohan hozzám, és megüt. Az emberem meg csak néz.
A másik, hogy az ellenfél elkiáltja magát: "Fire in the Hole!", majd elhajítja a gránátot totál a másik irányba, amerre senki nincs. 😊
Így esett, hogy egyszerre kellett volna kinyírnom több mint 100 katonát, mert õk is koncentráltam támadtak. Drassen kétfelé szakadt, a gyorsan képzett milicía pár rohamot visszavert a zsoldosaim segítségével. Természetesen pánikszerû visszavonulás lett, jó pár nap orvosi kezeléssel, ekkor már csak a város egy harmadát kontroláltuk. Viszont éjszakánként átjártak a nightopsos katonáim hangtompítós stukkerekkel mészárolni üss és fuss taktikával, így pár nap alatt Drassen elesett. Ezt az élményt még nyomokban sem tudta visszaadni egy játék sem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Fenrir: Összevonni úgy lehet, hogy a térkép nézetben az egyik csapatot ráküldöd jobb egérgombbal a másikra. Szétválasztani viszont nem próbáltam még õket 😊
Brigade 7.62
Man Of Prey az meg idei is
Nekem a Soldiers at War 1-2 is bejön
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Sry
Ha el akarod adni, akkor ezeken a helyeken biztos, hogy 100K+ árusok vannak:
San Mona, Balime, Cambria
(Legalább is nálam így volt, de lehet, hogy valamitõl függ, hogy kinél mennyi pénz van)
Kérdésem, hogy hogyan lehet szétszedni az 5 gyémántot mondjuk 2-2-1-re vagy hol találok olyan kereskedõt, aki képes lesz megvásárolni? Mert így gyakorlatilag van egy csomó pénzem, de mégse...<#confused>#confused>
Ha a BIA grafikát húzták volna rá, az alap játékra, (ahogy tervezték: Reloaded) akkor hatalmas játék lenne a BIA.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Szoval erdekes lenne megtudni milyen logikai elv menten mukodik az AI.
amúgy rettentõen hiányolom 'Elliot you idiot' péppé verését is .. sok egyéb más mellett 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elég faxul van megoldva :\
Elég sok fegyvert amúgy össze lehet gyûjteni, Alma pl tele van vele, fõleg automata és mesterlövészekkel, ezeket mind ki lehet osztogatni. Közelharcit én személy szerint nem adok senkinek sem.
Onnantol kezdve megtamadjak az ellenseget.
hogy tudok legegyszerubben militiat csinalni? Csak ha mindegyiknek kulon adok fegyvert?? Ujra jarjam korbe a palyat a fegyverekert? Raadasul alig van nalam hely... :S JA2-ben mashogy volt.