1414
-
#1054 Kickstarter videójuk:
-
#1053 Congratulations!
You are now an official backer of Jagged Alliance: Flashback. Time to tell the world about it!
Kaptak tőlem 25 dodót, nézzük meddig jutnak vele :) -
#1052 Bemutatkozik a Jagged Alliance: Flashback
Nem sokkal a Full Control és a Jagged Alliance-sorozat jogait birtokló bitComposer együttműködésének bejelentése után első közös projektjük, a Jagged Alliance: Flashback is bemutatkozott. Reboot lesz. Megint.
A Full Control a minap bejelentette, hogy a múlt héten is emlegetett multiplatform Jagged Alliance-játéka a Jagged Alliance: Flashback címet fogja viselni, és a Kickstarteren gyűjtenek majd hozzá támogatást. A kampány a jövő héten rajtol.
Sok konkrétum nem derült ki a játékról, az már viszont biztos, hogy a dán fejlesztőcsapat is reboottal próbálkozik, ígéretei szerint pedig megpróbál visszatérni a sorozat gyökereihez. A történet a hidegháború alatt, a San Cristóbal-szigeten játszódik majd.
A Jagged Alliance-sorozat 1994-ben rajtolt, és 2012-ben már megpróbálkoztak a rebootolásával a Back in Action formájában. Persze azt senki nem vette komolyan. Ugye nem?
Forrás:GK
-
#1051 Nekünk csak jó, ha minél többen próbálkoznak :) Előbb-utóbb, valaki csak elkészít egy sikeres verziót... -
#1050 Erre kíváncsi leszek, sokan próbálták már feléleszteni a sorozatot és eddig mindenki belebukott valamilyen szinten. -
#1049 Ipon-ról:
Folytatódik a Jagged Alliance széria
A Full Control nevű dán stúdió neve az új Space Hulk játék kapcsán került a Warhammer 40K rajongók figyelmének középpontjába. Úgy néz ki mostantól a Jagged Alliance kedvelőinek is érdemes odafigyelnie a csapatra, a széria következő darabját ugyanis ők fogják elkészíteni, már meg is kötöttek a szerződést a licencre a bitComposer Gamesszel.
Az első Jagged Alliance 1994-ben jelent meg, ezt 1999-ben követte a második rész. Ezután sokáig nem készült új darab. A sorozatot egyszer már megpróbálták újjáéleszteni, de a 2012-es reboot, a gyengére sikeredett Jagged Alliance – Back in Action szakított a körökre osztott akciójáték hagyományaival és sokaknak csalódást okozott.
"A Jagged Alliance tökéletesen illik cégünk portfoliójába és stratégiánkhoz is passzol" – mondta Thomas Hentschel Lund, a Full Control főnöke. "Az X-Com és a Fallout mellett ez volt a harmadik játék, amely valóban meghatározta a műfajt és részünkké vált."
A Full Control megtiszteltetésnek érzi, hogy a bitCmposer bizalmát élvezi, és új megközelítésben, de a régi alapmechanikákhoz hűen fogja feléleszteni a sorozatot. A körökre osztott stratégiai játék több platformra is meg fog jelenni, egyelőre még nem lehet tudni, mikor, és melyek lesznek ezek.
-
Mellékeltem képet is de nem adja ki a fórum. Ezek a jótét lelkek nem engednek külső forrásból képet berakni, bocsánat de eben az esetben én meg tripla postolok :(
kép az állásról -
#1047 Sikerült egy lépést előre jutnom, de nem sokat. Kinyitottam az ajtót az alagsorban ami el volt reteszelve a gombok segítségével, magam sem tudom hogy csináltam össze vissza nyomkodtam őket, mig egyszercsak kinyilt. az ajtón túl még egyszintel lejjebb lehetett menni, ahol mindenféle berobanó rakéték, hordók voltak, ott is volt két kapcsoló. OLlvastam hogy fennnt a földszinten van egy ajtó amit lennt lehet egy kacsolóval kinyitni, de a fennti ajtó ezekre a kapcsolókra sem reagál. Közben összekombináltam az lcds videójátékot egy drtóttal, meg raktam egy rágót a jóysticja, de innen nem tovább, ezekkel lehet valamit egyáltalán kezdeni? Már teljesen átmegyek kaland-logikai játékba.
itt vagyok ezt az ajtót akarnám kinyitni mert más kiutat már nem találok.
-
#1046 Sajnos újra kellett kezdenem, most megnézem, hogy miután lemegyek, rögtön utána visza lehet e menni,vagy hagyok zsoldost odafenn is. de nem hiszem hogy újra végigküzdöm magam olyan lelkesen mint az elején, lehet hogy egy időre fel lesz függesztve a játék.
Néztem küldföldi longplay videókat mindegyik csak addig tart ameddig én jutottam, van egy felhasználó aki havonta újabb adagot tölt fel épp most lenne aktuális a következő, és éppen abban kéne legyen a megoldás, de azért nála is rákérdeztem erre.
Az a baj, hogy anyira nem tudok angolul így nem is értek minden küldetést. A föld alatti complexban találtam valami folyadékkristályos videójátékot, meg hozzá egy távírányítót, de azzal sem tudom mit kezdjek, plusz van 4 gomb a falon is, bár a gombok az alapjátékban sem töltöttek be különösebb funkciót, legalábbis a továbbhaladást illetően. Remélem mielőbb rájövök. -
Noodlee #1045 Nekem is az dereng, hogy nem lehet visszamenni, de hogy mi-merre, arra már nem emlékszem, nem ma volt, hogy játszottam :) -
#1044 JA2 - Unfinished Business: ezen a ponton nem tudok visszamenni az előző szektorba. Valaki legyen szives megmondani merre van itt a kivezető út. Vagy ez is egy bug? Mert amikor lementem a föld alá akkor is csinált olyat, hogy berobbantottam a szelőzőt ahol le kell menni, akkor még rögtön ütána le tudtam menni, de én előbb elintéztem az őröket utána azonban mér nem jött a barna négyzet amivel tovább tudom küldeni a zsoldosaimat. Visszatőlteni sajnos már nem tudom sokat időztem a föl alatt, vártam hogy gyógyuljanak szóval minden mentést ez előttről felül írtam.
-
#1043 Sajnos pár helyen továbbra is ott az Invalid Text felirat a gombokon, patch fix ide vagy oda. -
Boki #1042 rakd fel a Jagged.Alliance.Back.in.Action.v1.13b.Update.incl.Point.Blank.DLC-SKIDROW
majd a
JA BIA - 1.13 Patch Fix -et
ha kész mindig a launcher.exe-vel indítsd el és ott mindig English.
Nekem így normális angol -
KingPunisher #1041 Skidrow oldalán a hozzászólásokban le van írva a megoldás, megcsináltam működik de már nem emlékszem rá.. ^^ -
Noodlee #1040 Olvastam #1025, de valami normálisabb megoldás? -
Noodlee #1039 Felraktam a Jagged.Alliance.Back.in.Action.v1.13.Update-SKIDROW patchet, persze english volt kiválasztva telepítéskor, és majdnem az egész játék átváltott valami koreai szerű halandzsára.
Van valakinek ötlete? -
Blondy #1038 fog of war ???
vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Alapból imádnám de furán műxik szerintem. Lapul a csapat sétál felém az Ai, se lát se hall, majd rálövök. Ekkor hirtelen kiírja h észrevette a lövészt (eddig ok), majd az elkövetkező 1-2 sec alatt észreveszi az egész csapatomat még azokat is akik ott fexenek álcahálóval betakarva avarral a fejükön és kurvára úgy tesznek mintha ott sem lennének. De a lófaszjóska az biza észrevette őket. WTF talán tágra nyitja ilyenkor a szemeit vagy miért veszi észre az 50+ méterre hasaló mukinyulaimat amikor elötte 20 méterig se látott mert elment arra vagy 600x oda vissza. Továbbá mivel aktív harc van ezért most a társai is kurvára komolyan veszik a szitut hiszen olyan trükköket is bevetnek h aszongya megy az ellenkező irányba és kapom a feliratot h lófaszjóska2 kiszúrta sün1-et (tán hátul is van szeme?) és akkor pördül egyet mint Chuck Norris fénykorában és már tüzel is! Komolyan olyan érzésem van mintha heart beat detektort használnának mint én anno az alien versus predátorban. Összegezve az a véleményem h ritka fosul lett megcsinálva a fog of war ezen része. :(
Hasonlót tapasztaltatok ti is? Ja és van egy sanda gyanúm h emiatt a "kifinomult" észlelési rendszer miatt olyan dög lassu a városokban is bár elvileg ezt ki lehetne próbálni h FOW nélkül is szaggat e San Mona mint Teri néni vasárnap a nokedlit.
lehet basicben van kódolva azé olyan lassú:
IF vészhelyzet=1 then kurvára mindent látunk 360 fokban
térülünk fordulunk
észreveszünk mindenkit
Range=fél pálya
Else újra vak tehenek vagyunk sétálunk mint a zombiek a walking dead-ben.
bosszantó na!
-
apz #1037 megvolt... ugyanaz a bibi. -
#1036 Jagged Alliance Back in Action v1.13b Update incl. Point Blank DLC-SKIDROW -
Marinecorps #1035 Próbáld ki a virágbolti verziót 1.11 előtti patch-el. Gyengébb graffal simán futnia kéne. Városban mindig is volt egy kis lassulás, de 1.11-től kezdve sokaknak atomerőművön is játszhatatlan lett a városokban. -
apz #1034 patch-ek fent vannak. a Steam automatikusan letölti a legújabbat. Akkor ezzel lehet a bibi vagy gyenge neki a processzor már? -
#1033 A játék honosítva is lett. -
CamelX #1032 Az tényleg áll leesős :) előbb procit kéne cserélni ha már ilyen videókártyára tellett. -
Marinecorps #1031 Az 1.11-es patch óta valamit elkúrtak, és az 1.13-ban sem javították még ki. Vissza mehetsz az 1.09-re, csak ott még sok lényeges újítás nincs meg. Talán majd az 1.14-ben javítva lesz, de az érkezéséről még semmi infó. -
#1030 celeron 3,06 -> gtx 560 o.O -
#1029 Peccsek fent vannak? Talán valamelyik javítja. -
apz #1028 Helló!
Tudja valaki miért szaggat a játék a városokban? megvan az eredeti bolti verzó. gépem: CPU Intel Celeron 3,06 GHz, RAM 4 GB, Geforce GTX 560, Vista 64-bit
-
ratgab #1027 -
KingPunisher #1026 Sajnos ezzel a nem hivatalos megoldással is csomó helyen "invalid text" felirat marad.. Elég zavaró, főleg hogy küldetések közt is a beszélgetés 3 invalid text sorból áll :) onnan válaszd ki a neked tetszőt.
-
sithpongómaci #1025 Akinek esetleg kriksz-krakszokat ír ki a játék 1.13 után:
Nem hivatalos, ideiglenes megoldás!
1. Készíts biztonsági másolatot a ".../Jagged Alliance - Back in Action/bin_win32/interface" - mappa teljes tartalmáról.
2. Jagged Alliance Back in Action - 1.13 Patch Fix.Google
3. A második találatra kattints, majd töltsd le a patch fixet.
4. Töltsd le lostprofeta 1.13 patch-re frissített magyarítását.
5. Uninstalláld lostprofeta előző patchekre kiadott magyarítását.
6. Másold be a 3. lépésben letöltött patch fixet (interface mappát) a megfelelő helyre.
(".../Jagged Alliance - Back in Action/bin_win32/interface")
7. Telepítsd lostprofeta 1.13 patch-re frissített magyarítását.
Aki csak angolul kíván játszani, az csak írja felül az "interface" mappa tartalmakat. -
kopaszeger #1024 Sajna megint én vok.
Nekem virágbolti verzióm van feltelepítem a játékot, majd az 1.3 javítást természetesen crack-elem. Magyarosítás most nincs rajta és mégis össze-vissza szöveg jön ki nem lehet az írást elolvasni.
Mi a szent sz........t csináljak hogy jó legyen?
Az 1.3 előtt tökéletesen működött.
Előre is köszönöm a választ. -
#1023 Akkor gondolom a "magyar kiadás" zavar be, próbáld meg reinstallálni az egészet. -
kopaszeger #1022 Sajna nem tom hogy kell képet menteni de arra gondolok hogy nem lehet elolvasni hogy mi van kiírva mert összevisszaság van csak a szövegek helyett ha van egyáltalán írás, mert olyan is van hogy csak üres az oldal.
Így pl: nem tok új játékot kezdeni mert nem mutat semmilyen választási lehetőséget. -
#1021 Dobj egy két az "össze-vissza" szövegről, hátha tudunk segíteni. -
kopaszeger #1020 Köszönöm a válaszod de nekem csak mindenféle össze-vissza szöveg jön ki, magyarosítva van a progi lehet az kavar be. Pedig letöltöttem a patch-hez való újabb verziót is de nem lett jó.
Nem tom mi lehet a gáz. -
#1019 As he said. -
#1018 Install, majd felülírod a crackelt fájlokat. -
kopaszeger #1017 Fenrir ezt a virágboltit csak be kell másolni és kész is vagy nem ilyen egyszerű? -
#1016 Feltettem már én is, meg kipróbáltam, hogy elindul-e látja-e a régi mentéseket aztán ennyi, majd valamelyik este folytatom :D -
#1015 1.13-as peccs wirágboltihoz.