Jagged Alliance 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg masnal is elofordult hogy egy-egy sima palyabetoltesnel kivag a desktopra?
Egyetlen modot raktam fel,a blue dawn-t.
File integraciot is probaltam parszor,de ugyanaz az eredmeny.
Javaslat esetleg?
A halál csupán a kezdet...
Ami biztos, hogy van a Jagged 2. Azt játszom most újra, kb tizedszer.
Volt egymással párhuzamosan a 3 és a 3D, azokkal mi lett?
Aztán volt egy olyan rész, aminek nem sikerült megszereznie a Jagged jogait, és más karakterek voltak benne, de a játékmenet állítólag fasza, annak mi a címe? És jó az?
Aztán lett ez a Back in Action, ami így elsõ ránézésre nem is lenne talán rossz, de saját karakter miért nem lehet?
Meg látom a Jagged Online-t, amin meg komolyan befosok, MMO, de nincs benne coop, meg egyébként is egy kalap szarnak tûnik.
Meg akkor készül most egy Kickstarteres is?
Az lenne a tökéletes játék.
remélem.inkabb a ja 2 re fog hasonlítani. ez az új ez hányás, a netessel még el lehetett bohóckodni pár honapot, de megunós volt (nekem).
nem kell a csilivilli grafika, a 2 vel tényleg éveket basztam el, és az élmény mindenért kárpotolt..
hüje vagy hamán szép nem!4
You are now an official backer of Jagged Alliance: Flashback. Time to tell the world about it!
Kaptak tõlem 25 dodót, nézzük meddig jutnak vele 😊
Nem sokkal a Full Control és a Jagged Alliance-sorozat jogait birtokló bitComposer együttmûködésének bejelentése után elsõ közös projektjük, a Jagged Alliance: Flashback is bemutatkozott. Reboot lesz. Megint.
A Full Control a minap bejelentette, hogy a múlt héten is emlegetett multiplatform Jagged Alliance-játéka a Jagged Alliance: Flashback címet fogja viselni, és a Kickstarteren gyûjtenek majd hozzá támogatást. A kampány a jövõ héten rajtol.
Sok konkrétum nem derült ki a játékról, az már viszont biztos, hogy a dán fejlesztõcsapat is reboottal próbálkozik, ígéretei szerint pedig megpróbál visszatérni a sorozat gyökereihez. A történet a hidegháború alatt, a San Cristóbal-szigeten játszódik majd.
A Jagged Alliance-sorozat 1994-ben rajtolt, és 2012-ben már megpróbálkoztak a rebootolásával a Back in Action formájában. Persze azt senki nem vette komolyan. Ugye nem?
Forrás:GK
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Folytatódik a Jagged Alliance széria
A Full Control nevû dán stúdió neve az új Space Hulk játék kapcsán került a Warhammer 40K rajongók figyelmének középpontjába. Úgy néz ki mostantól a Jagged Alliance kedvelõinek is érdemes odafigyelnie a csapatra, a széria következõ darabját ugyanis õk fogják elkészíteni, már meg is kötöttek a szerzõdést a licencre a bitComposer Gamesszel.
Az elsõ Jagged Alliance 1994-ben jelent meg, ezt 1999-ben követte a második rész. Ezután sokáig nem készült új darab. A sorozatot egyszer már megpróbálták újjáéleszteni, de a 2012-es reboot, a gyengére sikeredett Jagged Alliance – Back in Action szakított a körökre osztott akciójáték hagyományaival és sokaknak csalódást okozott.
"A Jagged Alliance tökéletesen illik cégünk portfoliójába és stratégiánkhoz is passzol" – mondta Thomas Hentschel Lund, a Full Control fõnöke. "Az X-Com és a Fallout mellett ez volt a harmadik játék, amely valóban meghatározta a mûfajt és részünkké vált."
A Full Control megtiszteltetésnek érzi, hogy a bitCmposer bizalmát élvezi, és új megközelítésben, de a régi alapmechanikákhoz hûen fogja feléleszteni a sorozatot. A körökre osztott stratégiai játék több platformra is meg fog jelenni, egyelõre még nem lehet tudni, mikor, és melyek lesznek ezek.
Mellékeltem képet is de nem adja ki a fórum. Ezek a jótét lelkek nem engednek külsõ forrásból képet berakni, bocsánat de eben az esetben én meg tripla postolok 😞
kép az állásról
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
itt vagyok ezt az ajtót akarnám kinyitni mert más kiutat már nem találok.

Néztem küldföldi longplay videókat mindegyik csak addig tart ameddig én jutottam, van egy felhasználó aki havonta újabb adagot tölt fel épp most lenne aktuális a következõ, és éppen abban kéne legyen a megoldás, de azért nála is rákérdeztem erre.
Az a baj, hogy anyira nem tudok angolul így nem is értek minden küldetést. A föld alatti complexban találtam valami folyadékkristályos videójátékot, meg hozzá egy távírányítót, de azzal sem tudom mit kezdjek, plusz van 4 gomb a falon is, bár a gombok az alapjátékban sem töltöttek be különösebb funkciót, legalábbis a továbbhaladást illetõen. Remélem mielõbb rájövök.
majd a
JA BIA - 1.13 Patch Fix -et
ha kész mindig a launcher.exe-vel indítsd el és ott mindig English.
Nekem így normális angol
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Van valakinek ötlete?
vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Alapból imádnám de furán mûxik szerintem. Lapul a csapat sétál felém az Ai, se lát se hall, majd rálövök. Ekkor hirtelen kiírja h észrevette a lövészt (eddig ok), majd az elkövetkezõ 1-2 sec alatt észreveszi az egész csapatomat még azokat is akik ott fexenek álcahálóval betakarva avarral a fejükön és kurvára úgy tesznek mintha ott sem lennének. De a lófaszjóska az biza észrevette õket. WTF talán tágra nyitja ilyenkor a szemeit vagy miért veszi észre az 50+ méterre hasaló mukinyulaimat amikor elötte 20 méterig se látott mert elment arra vagy 600x oda vissza. Továbbá mivel aktív harc van ezért most a társai is kurvára komolyan veszik a szitut hiszen olyan trükköket is bevetnek h aszongya megy az ellenkezõ irányba és kapom a feliratot h lófaszjóska2 kiszúrta sün1-et (tán hátul is van szeme?) és akkor pördül egyet mint Chuck Norris fénykorában és már tüzel is! Komolyan olyan érzésem van mintha heart beat detektort használnának mint én anno az alien versus predátorban. Összegezve az a véleményem h ritka fosul lett megcsinálva a fog of war ezen része. 😞
Hasonlót tapasztaltatok ti is? Ja és van egy sanda gyanúm h emiatt a "kifinomult" észlelési rendszer miatt olyan dög lassu a városokban is bár elvileg ezt ki lehetne próbálni h FOW nélkül is szaggat e San Mona mint Teri néni vasárnap a nokedlit.
lehet basicben van kódolva azé olyan lassú:
IF vészhelyzet=1 then kurvára mindent látunk 360 fokban
térülünk fordulunk
észreveszünk mindenkit
Range=fél pálya
Else újra vak tehenek vagyunk sétálunk mint a zombiek a walking dead-ben.
bosszantó na!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tudja valaki miért szaggat a játék a városokban? megvan az eredeti bolti verzó. gépem: CPU Intel Celeron 3,06 GHz, RAM 4 GB, Geforce GTX 560, Vista 64-bit
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nem hivatalos, ideiglenes megoldás!
1. Készíts biztonsági másolatot a ".../Jagged Alliance - Back in Action/bin_win32/interface" - mappa teljes tartalmáról.
2. Jagged Alliance Back in Action - 1.13 Patch Fix.Google
3. A második találatra kattints, majd töltsd le a patch fixet.
4. Töltsd le lostprofeta 1.13 patch-re frissített magyarítását.
5. Uninstalláld lostprofeta elõzõ patchekre kiadott magyarítását.
6. Másold be a 3. lépésben letöltött patch fixet (interface mappát) a megfelelõ helyre.
(".../Jagged Alliance - Back in Action/bin_win32/interface")
7. Telepítsd lostprofeta 1.13 patch-re frissített magyarítását.
Aki csak angolul kíván játszani, az csak írja felül az "interface" mappa tartalmakat.
Nekem virágbolti verzióm van feltelepítem a játékot, majd az 1.3 javítást természetesen crack-elem. Magyarosítás most nincs rajta és mégis össze-vissza szöveg jön ki nem lehet az írást elolvasni.
Mi a szent sz........t csináljak hogy jó legyen?
Az 1.3 elõtt tökéletesen mûködött.
Elõre is köszönöm a választ.
Így pl: nem tok új játékot kezdeni mert nem mutat semmilyen választási lehetõséget.
Nem tom mi lehet a gáz.