36663
  • Nuno88
    Megkezdődött a felkészülés:

• Nuno88
    Mezbemutató:

• Nuno88
    :DDDDDD

én szivesen lennék ott :)
  • fsgh
    húúú de piros ez a szoba itt e bírnék megmaradni sokáig:P:D
  • Nuno88
  • Nuno88
    a képeken Coppola, Favalli, Foggia és fehérben a Gorkufff gyerek látható :)
  • Nuno88
    na még néhány kép:

[center][IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/94782milan6.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/20240milan7.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/62895milan1.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/16519milan2.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/21189milan4.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/15318milan5.jpg [/IMG]

[IMG]http://sports.alice.it/it/gallery/images/20060720/12885milan3.jpg [/IMG]
  • Nuno88
    nekem tetszik az új mez
  • Nuno88
  • Nuno88
    Zambrotta, Thuram: Irány Barcelona! >>> csak sajna most komoly :(

eurobarcan is tényként veszik a hírt :(
  • Nuno88
    hát remélem ez is kacsa
  • Palinko
    össze vissza beszélnek ők néha...
  • Nuno88
    na Zambrotta se jön hozzánk a Nemzetisport szerint... megy a Barcaba
  • Nuno88
    ...
  • Matthewpamer
    Nyerni akar persze h az Interbe menne!
  • Nuno88
    hát én meg remélem h nem megy oda
  • Palinko
    :S nem hiszem,hogy inkább az interbe megy buffon...mert nem csak a klubb dönti el...
  • Nuno88
    A Juventus vezetője, Alessio Secco tagadta azokat a híreket, miszerint Gigi Buffon az AC Milanba igazol.

„Christian Abbiati Torinoba kerülése nem jelenti azt, hogy Buffont eladjuk a Milannak. Jelenleg a kapus velünk van,” – mondta Secco.

Valójában a Juve elöljárói neheztelnek a Milanra, mert úgy gondolták, hogy Buffonért cserébe megkapják Abbiatit. Azonban a milánóiak örökös cserekapusa a Torino csapatához került, és ezzel elszállt a piros-feketék reménye, hogy megszerezzék az olasz válogatott elsőszámú hálóőrét.

A hírek szerint az Inter kerül most nyerő helyzetbe, és Massimo Moratti 15 millió Euró mellett Francesco Toldo kínálja a kiváló kapusért.

Forrás: tribalfootball.com

fááááák
  • Nuno88
    Marzoratti az Empoli kölcsönjátékosa lett és holnap kezdődik a felkészülés :)
  • Nuno88
    oks igazad van h Dida nagyon jó kapus de sztem ez a szezon már váltást igényelne...
    Didának sokat köszönhetünk (BL döntő 2003...stb.), de ez a szezon már nem épp az övé volt,sok gólt kaptunk miatta

na de mind1 döntsék el az "okosok" mi legyen :)
  • North
    Néha bizonytalan, viszont olyanokat is kifog amit más nem. Buffon sokoldalúbb, ez tény, de Dida a világ egyik legjobb vonalkapusa. Az meg nem véletlen hogy Abbiati mögöttük csak másodhegedűs szerepet töltött be mindkét csapatban.
  • Nuno88
  • EmIn3m02
    SAD?:MDSAM?:AM?:SD
  • Nuno88
    igen főleg a bakiparádéival...
  • North
    Dida sokkal jobb kapus.
  • Nuno88
    oks :)
  • fsgh
    megbeszéltük:)
  • Nuno88
    én speciel örülnék neki...
  • fsgh
    oo de jó lenne ha hozátok menne Ibra és nem hozzánk
  • Nuno88
    hát sajna ez van... én szivesebben látnám Dida helyén
  • fernando torres
    szegény csóka...pedig jó kapus...jobb csapatot érdemelne,meg nem azt hogy dobálják kölcsönből kölcsönbe
  • Nuno88
    ja és Abbiati kölcsönbe ment a Torinó gárdájához...
  • Nuno88
    Két új hír:

Rino Gattuso ügynöke, Andrea D’Amico a BBC-nek elmondta, hogy a középpályás továbbra is a Milan mezét fogja viselni.

„Gennaro örül, hogy a Milanban marad. Nem érdekli a nemrégiben meghozott ítélet, és továbbra is úgy fog játszani, mint eddig. A Milan vezetői kijelentették, hogy nem adják el senkinek, és Rino mindent el fog követni, hogy a csapattal a lehető legmesszebb jussanak el.”

Forrás: acmilan.com

Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó támogatni Carlo Ancelotti elhatározását, és megpróbálja megszerezni a Juventus csatárát, Zlatan Ibrahimovicot. A svéd játékos nem akarja a B-ligába követni jelenlegi csapatát, de a tavalyi szezon gyenge teljesítménye után számos nagy klub (köztük a Chelsea és a Real Madrid) érdeklődése is alábbhagyott.

A múlt héten napvilágot látott hírek szerint Ibra megállapodott az Inter gárdájával, de a kék-feketék elnöke, Massimo Moratti inkább Luca Tonit szeretné megszerezni, és Ancelotti meg van győződve arról, hogy most kell leigazolni a játékost.

Berlusconi biztos benne, hogy egy 15 millió Font értékű ajánlattal rá tudja venni a torinoiakat, hogy megváljanak a támadótól.

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    olvastam h ügynöke szerint Zambrotta a Milanba játszana és ha ez nem jön össze neki csak ezután menne másik csapatba...
  • Nuno88
    remélem lehet hinni a cikkeknek és nem távozik senki sem a Milanból...
    a botrányt mi úsztuk meg a legszerencsésebben de ha az UEFA-Kupában tudnánk indulni az nagyon jó lenne
  • Nuno88
    szasztok Milanosok!

végre találtam egy normális fórumot
  • North
    "Az elmúlt napok átigazolási találgatásait követően a Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy sem Kaká, sem Pirlo, sem Gattuso nem hagyja el a csapatot ezen a nyáron.
    A közlemény szerint a klub nyugalomra inti szurkolóit: egyetlen játékost sem fognak eladni, a csapat együtt marad.
    Sevcsenko távozása és a Bajnokok Ligája szereplés elmaradása után a szurkolók joggal féltek attól, hogy a klub legnagyobb sztárjai olyan csapathoz igazolnak majd, ahol játszhatnak a legnevesebb európai kupában."(goal.com)

Forrás: acmilan.hu
  • Palinko
    Gennaro Gattuso jövője még mindig bizonytalan - legalábbis ügynöke szerint a középpályás még nem kötelezte el magát a Milan mellett.

Gattuso a múlt héten jelentette ki, hogy a Milanban marad, a futballbotrány végkimenetelétől függetlenül: "Biztos vagyok benne, hogy a Milannál leszek a következő szezonban is, és a Serie A-ban fogok játszani" - nyilatkozta a világbajnok játékos.

Azonban úgy tűnik, hogy a pénteki itélet után, mely szerint a Milan nem indulhat a Bajnokok Ligájában, Gattuso újra átgondolja a döntését.

"Le fogunk ülni Gennaróval, hogy megbeszéljük a történtek következményeit. Csak miután ezt megtettük, döntünk majd arról, hogy mi lenne a legjobb a jövőjének" - nyilatkozta Andrea D'Amico, a játékos ügynöke.

Gattuso esetleges távozása biztosan megrendítené a csapatot, azonban jó hír a vörös-fekete szurkolóknak, hogy Alberto Gilardino és Kaká kijelentették: maradnak a Milanban.

Forrás: channel4.com

ha Gatti elmegy én elveszrem a hitem...ő mindég is ayt mondta,hogz ő marad milánóba.nem hinném,hogz távoyik
  • Matthewpamer
    tessék:

• Nando De Napoli
    vki képet az új mezről plz...