36663
  • Nuno88
    :DDD
  • ozsi
    zlatanért még fizetünk is, csak vigyétek :DD
  • Nuno88
    még mindig azon vagyok h a topicban csak egy sima banner legyen :\\\
  • Nuno88
    pár kép a Lecco elleni meccsről:

• Nuno88
    Zlatant kell megszerezni és kezdődhet a szezon
  • DjCooll
    Shevchenko ment! Ferdinado Coppala jött ő kapus jött Favalli védő,jöttSamuele Dalla Bona,jött Foggia,jött Gourcuff de egyépként fent van az acmilan.com on vagy a www.kingmilan.gportal.hu vagy sztem bármelyik Ac s oldalon
  • ozsi
    kiket igazolt a klub a nyáron ??
  • laca70
    Crespo az Interhez megy :(((
  • DjCooll
    Az AC Milan támadója, Alberto Gilardino az újságíróknak beszélt a közelgő Red Star Belgrád elleni Bajnokok Ligája összecsapásról

„Rendkívül erős gárda a Belgrád. Keményen edzünk, hogy felkészüljünk a mérkőzésre. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, és hogy bejussunk a csoportkörbe. Elszántak vagyunk, és tudjuk, hogy türelmesnek kell lennünk, amíg azon dolgozunk, hogy újra formába lendüljünk. Úgy gondolom, hogy a jövő hétre 100%-os állapotban leszünk.”

Forrás: acmilan.com

• DjCooll
    felkerültek a tegnapi mecs képei az acmilan.com-ra de már fenn van a www.kinmilan.gportal.hu-n is nézzétek meg őet nagyon jok
  • DjCooll
    bocs lecco
  • DjCooll
    leo milan 0-2 Inzaghi, Marco Borriello
  • DjCooll
    ja tök king!De nem tudja véletlenül valaki hogy melyik csatora adja a mecset ma?
  • Nando De Napoli
    Indulhatunk a BL-ben!!!!!!!!!!!!!!!!!
    YEAH!!!!!!!!!
  • DjCooll
    MA felkészülési mecsünk vn az első de még nem tudom hogy melyik csatornán adják!20:30 kor lesz a valaki tudja létszi írja be:)
  • DjCooll
    Ma lesz döntés 14:00-kor hogy indulhatunk-e a BL selejtezőkön!!!Szurkoljon mindenki hogy igen!!!!!!!
  • DjCooll
    oksi köccike
  • North
    Egy példán keresztül a legegyszerűbb:
    -Ha képet akarsz:
    Bemész a fotogalériába, a kívánt képen nyomsz egy jobb gomb tulajdonságokat. Innen ki tudod másolni a kép helyét. Valami ilyesminek kell lennie: http://media2.acmilan.com/200607/3755_thumb.jpg?ver=1 Ezt a kimásolt linket pedig átírod ilyenné: http://media2.acmilan.com/200607/3755_big.jpg <-- Ez a fotó valódi linkje, innen már sima "kép mentése más néven" paranccsal le tudod menteni.
    -Ha videót akarsz:
    A trükk ugyanez, csak nem big.jpg -t írsz a 4 szám után, hanem bb.wmv -t. Azaz ebből a hivatkozásból: http://media2.acmilan.com/200608/3761_thumb.jpg?ver=1 --> ez lesz: http://media2.acmilan.com/200608/3761_bb.wmv

Néha változtatják a linkeket, például ez a rendszer most tért vissza újra. Az elmúlt pár hónapban csak sima .jpg-t vagy .wmv-t kellett a visszatörlés után írni. De jelenleg az a módszer él amit fent írtam.
  • DjCooll
    ok köcce North akkor majd várlak
  • North
    Nem kell hozzá reg, csak ismerni kell a trükköt. Majd később leírom, hogy kell, most nincs időm.
  • fernando torres
    Bonera elég nagy sztár olaszban
  • szucsy89
    akkor nem igazak azok a pletykák miszerint gattuso, pirlo, és még pár sztár elhaggyák a milant a botrány miatt??amúgy kár hogy igazi "sztárt" nem sikerült igazolniuk idén..
  • DjCooll
    Shevchenko ment! Ferdinado Coppala jött ő kapus jött Favalli védő,jöttSamuele Dalla Bona,jött Foggia,jött Gourcuff de egyépként fent van az acmilan.com on vagy a www.kingmilan.gportal.hu vagy sztem bármelyik Ac s oldalon
  • szucsy89
    hi!
    valaki írja már le nekem pontosan hogy a milan kiket igazolt idén, és kik mentek el...thx
  • DjCooll
    ja még lenne valami reggelve vagyok az acmilan.com ra de amikor videokat vagy a képeket nagyobba akkarom megnézzni vmi jelszót kér beírom meg minden de az nem jó neki nem tudjáok hogy mért vna ez?
  • DjCooll
    köcce
    me nem találtam egyet se :)
  • North
    A hivatalos oldalon most is láthatsz egy-két fotót, meglepő módon a galériában.:) Csak annyi, hogy olaszul nyisd meg, az angol oldalra mindig késve, vagy meg se jelennek bizonyos képek/videók.
  • DjCooll
    csáó nem tujda valaki hogy honnan lehet leszedni vagy cak megnézni a milan edzéseinek képeit
    szinte mindn csapatnak fenn van a hivatalos oldalán csak nekünk nem vagy ha igen akkor én nem látom létszi segitsen nekem valaki ebben köszike
  • Nuno88
    A Milan új szerzeménye, Daniele Bonera elismerte, hogy a vörös-feketékhez történő átigazolása őt is váratlanul érte.

A 25 éves játékos pénteken még a Parmával edzett, amikor az ügynöke tájékoztatta az átigazolás lehetőségéről.

"Az átigazolásom teljesen váratlan volt. Szinte villámcsapásként ért. Az ügynököm felhívott, miközben edzésen voltam a Parmánál, és először azt hittem, hogy vicc az egész. De mivel mindig is Milan szurkoló voltam, beugrottam az autómba és Milánóba mentem, anélkül, hogy a szerződés részletei vagy a fizetésem felől érdeklődtem volna. Ez álmaim átigazolása" - nyilatkozta Bonera hivatalos bemutatásának alkalmával.

Ariedo Braida így nyilatkozott: "A múltban többször is megpróbáltuk szerződtetni Bonerát, több oka van, hogy ez eddig nem sikerült. Most már viszont itt van a csapatban, és mi nagyon örülünk neki. Reméljük, hogy fontos játékosa lesz a csapatnak, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fog teljesíteni. Bonera fiatal, csak 25 éves, családja és gyermeke is van, valamint birtokában van a megfelelő emberi tulajdonságoknak, hogy boldoguljon nálunk."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
  • Palinko
    Carlo Ancelotti az acmilan.com-nak beszélt a lehetséges ellenfélről, a Red Star Belgrade (FK Crvena Zvezda) csapatáról.

„Nehéz mérkőzés lesz egy olyan csapat ellen, mint a Red Star, mert kevés időnk volt a felkészülésre. A stadionjukban pokoli hangulat vár ránk, és akár 80-90 ezren is kint lehetetnek majd a találkozón. Szép emlékeket őrzök az ellenük vívott meccsekről, de a Red Star az egyik legerősebb csapat volt, akik ellen pályára léptünk.”

mikor lesz ez a mérkőzés?mert lehet,hogy elbírnák menni...
  • Johnny23

HIVATALOS: Bonera a Milan játékosa

A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolták a Parma hátvédjét, Daniele Bonerát. Az 1981-es születésű játékos 2010 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Bonerát szombaton 13:00-kor, Milanellóban mutatják be a sajtónak.

• DjCooll
    hát pedi nem lenn rossz gy tevez a csapatban
  • Nuno88
    meghaltak vagy nem is voltak
  • DjCooll
    Nem tujdátok mi lesz vagy lett végül a TEvezzel fytatott tárgyalások sorsa?
  • Nuno88
    hát remélem h nem kell nektek :D
  • DJ Bee18
    egyébként én úgy gondolom, túl sok pénzbe kerülne Kaka, nem érdemes hajtanunk rá, valami közepes TKP elég lenne tartaléknak, mert én Baptistában bízok. Úgyhogy nekem nem kell feltétlenül Kaka, nem azért írtam az előzőt
  • DJ Bee18
    mi a f*sz baja van? félnek, hogy Kaka másképp dönt? mi a gond azzal, ha valaki ajánlatokat tesz? ha nem akarják ne adják el, ennyi. Vagy a Real a gaz hipnotizőr Mijatovics-csal megváltaztatja a Milan vezetőség gondolkodását? Nem akarják ne adják el, kezükben a döntés. De valami miatt idegeskednek, mégse biztosak Kakaban?
  • fsgh
    Silvio Berlusconi kijelentette, hogy a Milan nem fogadta el a Real Madrid Kakáért tett, 40 millió eurós ajánlatát. A piros-feketék azért utasították el a királyi gárda megkeresését, mert az elnök úgy véli, hogy a kínált összeg túlzottan kevés a brazil játékosért.
    A Milan augusztus 1-én kezdi meg felkészülését a következő szezonra, a jelenleg az Egyesült Államokban nyaraló Kaká addig is mérlegeli az ajánlatokat.
    - Ami az ügyben történik, az nem használ Kaká hírnevének - mondta Diego Kotscho, a játékos egyik képviselője.
    Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea kész 100 millió eurót letenni az asztalra a 24 éves játékos megszerzéséért.
    (boz)

LOL 100 millió euro?:OOOOOO ha ez tényleg igaz sztem a Milan elgondolkodik mert 10milla csak 100milla:)
  • Nuno88
    Adriano Galliani hadat üzen a Realnak