36663
  • Nuno88
    kikaptunk 3:2-re a döntőben... a kezdőcsapat védelme gyalázat volt -.-
  • Palinko
    tudom azér tis kértem a bocsánatot,mert mint ha említetted volna,hogy ma lesz a döntő...
  • Nuno88

nagyon hajt rá a Real... Ronaldot + zsét adnának érte... ha ő is elemegy akkor felkötöm magam
  • Nuno88
    DEPORTIVO-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI
    13/08/2006
    DEPORTIVO: Mackay; Rodri, Coloccini, Lopo, Sergio; Bodipo, Arizmendi, Riki, Juan Rodriguez; Arreloa, Barragan.
    A disposizione: Munua; Manuel Pablo, De Guzman, Duscher, Verdù, Cristian, Ivan Perez

MILAN: Coppola; Cafu, Favalli, Costacurta, Serginho; Gattuso, Pirlo, Vogel, Kakà; Gilardino, Inzaghi.
    A disposizione: Dida, Astori, Vogel, Jankulovski, Brocchi, Foggia, Amoroso, Borriello.

ARBITRO: Iturralde Gonzales (Spagna)
  • Nuno88
    már volt :P
  • Palinko
    jajjj SRY!
  • Palinko

2006.08.13.
    Milan-Atletico Madrid 1-0 Egyéb hírekEgyéb hírek
    Massimo Ambrosini 49. percben szerzett góljával az AC Milan 1-0-ra legyőzte az Atletico Madrid csapatát, és ezzel bejutott a Teresa Herrera Kupa döntőjébe, ahol a Deportivo lesz az ellenfele.

MILAN - ATLETICO MADRID 1-0
    Gólszerző: Ambrosini 49.
    Játékvezető: Rodriguez Santiago (spanyol)
    Sárga lap: Perea 6. (A), Torres 12. (A), Ambrosini 18. (M), Luccin 21. (A), Pablo 85. (A)

MILAN: Dida; Bonera, Simic, Favalli, Jankulovski; Brocchi, Vogel (65. Kakà), Ambrosini (73. Gattuso); Gourcuff (79. Cafu); Borriello (85. Gilardino), Amoroso (60. Foggia).

Cserék: Coppola, Astori, Seedorf, Serginho

ATLETICO MADRID: Franco; Seitaridis (56. Valera), Perea, Pernia, Pablo; Rodriguez (79. Galletti), Petrov, Gabi (72. Miguel), Luccin (59' Mista); Aguero (59. Costinha), Torres.

Cserék: Cuellar; Antonio Lopez, Kezman, Ze Castro, Miguel
  • Palinko
    meg bizony
  • Nuno88
    Na ma lesz a döntő ahol a Deportivo La Coruna-val játszunk.

Meg kell nyerni
  • Nuno88
    Massimo Ambrosini 49. percben szerzett góljával az AC Milan 1-0-ra legyőzte az Atletico Madrid csapatát, és ezzel bejutott a Teresa Herrera Kupa döntőjébe, ahol a Deportivo lesz az ellenfele.

MILAN - ATLETICO MADRID 1-0
    Gólszerző: Ambrosini 49.
    Játékvezető: Rodriguez Santiago (spanyol)
    Sárga lap: Perea 6. (A), Torres 12. (A), Ambrosini 18. (M), Luccin 21. (A), Pablo 85. (A)

MILAN: Dida; Bonera, Simic, Favalli, Jankulovski; Brocchi, Vogel (65. Kakà), Ambrosini (73. Gattuso); Gourcuff (79. Cafu); Borriello (85. Gilardino), Amoroso (60. Foggia).

Cserék: Coppola, Astori, Seedorf, Serginho

ATLETICO MADRID: Franco; Seitaridis (56. Valera), Perea, Pernia, Pablo; Rodriguez (79. Galletti), Petrov, Gabi (72. Miguel), Luccin (59' Mista); Aguero (59. Costinha), Torres.

Cserék: Cuellar; Antonio Lopez, Kezman, Ze Castro, Miguel
  • Nuno88
    nem volt nehéz berúgni :)
  • DjCooll
    King vut a gól:)
  • Nuno88
    megvertük az Atletico Madridot 1:0-ra Ambrosini góljával

A gÓL!!!
  • Palinko
    Ki érkezik Andrij Sevcsenko pótlására?

Talán nincs is olyan kérdés a Milan csapata körül, amely jelenleg ennél jobban foglalkoztatná a szurkolókat. A klub háza tájáról gyakorlatilag június eleje óta lehet hallani kisebb-nagyobb neveket, akiket az ukrán gólvágó helyettesítésére szemeltek ki, de több mint két hónap elteltével a Milan vezetése még mindig nem találta meg a megfelelő megoldást.

Az első körben felmerült nevek nagy része azóta már el is tűnt a süllyesztőben: ilyen volt például az argentin Tevez, a hondurasi Suazo, a spanyolországi "számüzetéséből" hazavágyó Di Vaio, az elefántcsontparti Drogba, vagy még lehetne sorolni a jelölteket a végtelenségig. Ők ma már szóba sem kerülnek a klub körül keringő pletykákban.

A fenti nevekkel ellentétben azonban volt néhány klasszis kategóriába sorolható csatár az európai piacon, akiket meg lehetett volna szerezni, azonban végül más csapatoknál kötöttek ki: Van Nistelrooyt elvitte a Real Madrid, míg a visszavágyó Crespót és a Juventust süllyedő hajóként elhagyó Ibrahimovicsot az Inter szerezte meg az elmúlt napokban - pedig mindkét játékos iránt élénk érdeklődést tanusított a Milan vezetősége.

A szurkolók érthetően türelmetlenek, azonban a vezetők pozíciója is érthető, ugyanis az olasz futballbotrány és a Bajnokok Ligája szereplés körüli bizonytalanság gyakorlatilag megkötötte a kezüket a transzferpiacon. Hiába a Sevcsenko eladásából származó húsos bevétel, ha a csapat nem jut be a Bajnokok Ligájába, felborul a tervezett költségvetés, amit abból a pénzből kellene így kipótolni, amit Abramovics az ukrán sztárért tejelt Gallianiéknak.

A mai hírek szerint a Milan még mindig érdeklődik az Atletcio zsenije, Fernando Torres iránt, illetve lehetőségként felmerült az Internél bizonytalan helyzetbe került Adriano neve is, azonban mindkét játékosért mélyen a zsebbe kellene nyúlni, amire az augusztus 23-ai Bajnokok Ligája selejtező visszavágóig nem biztos, hogy hajlandó a vezetőség. Sőt, tegnapi nyilatkozata szerint Silvio Berlusconi csak akkor hajlandó komoly összeget áldozni a csapatra, ha az már bejutott a legrangosabb európai klubtornára.

Ezek szerint tehát minden jel arra utal, hogy a Milan továbbra is kivár az átigazolásokkal, azonban a mai napon előkerült egy harmadik név is, egy olyan játékosé, akit gyakran emlegettek a múltban a Milannal kapcsolatban, azonban még egyszer sem volt ilyen nagy az esélye az átigazolásának, mint most. Hogy ki az?

Ronaldo. Első hallásra talán már a név említése is pánikot válthat ki a szurkolókból - és ez nem is teljesen alaptalan, ugyanis El Fenomeno az utóbbi években csupán kiterebélyesedett árnyéka önmagának. A Real Madrid szurkolóival a legutóbbi szezonban csúnyán összeveszett, a németországi világbajnokság kezdetén mutatott formája nyomán köznevetség tárgya lett - magyarul a brazil zseni egyértelműen leszállóágban van, és szinte senki nem merné megkockáztatni a leigazolását.

A Milan vezetősége akkor miért vállalna ekkora kockázatot? Talán azért, mert képességeit tekintve még mindig a világ legjobb futballistái között van, és ha komolyan veszi az új kihívást és formába lendül, akkor szinte biztos, hogy képes lenne feledtetni a Sevcsenko távozásával támadt űrt. És az sem elhagyagolható tényező, hogy a Real Madrid mindössze 15 millió euróért hajlandó lenne megválni tőle - valószínüleg két kézzel kapnának a lehetőség után, hogy valami pénzhez jussanak a lecsúszott sztárból. Ha mindezekhez hozzávesszük, hogy Capello sem ragaszkodik El Fenomenóhoz, akkor a Kaká-ügy miatt megromlott Real-Milan kapcsolat ellenére is van realitása a transzfernek.

Hogy tényleg létrejön-e az átigazolás, persze még nyitott kérdés, de Ibrahimovics elvesztése után a vezetőségnek sikerült előkotorni egy olyan nevet, akiben megvan a lehetőség, és viszonylag olcsón, akár azonnal is megszerezhető. Az is biztos, hogy a jelen helyzetben már nem nagyon tudnak válogatni az elérhető csatárok közül, így előbb-utóbb el kell kötelezniük magukat az egyik jelöltjük mellett. A szurkolók persze remélik, hogy miharabb pont kerül a csatárkérdés végére, de az is lehet, hogy egészen augusztus 31-ig várni kell majd a végső válaszra.
  • Nuno88
    Boriello Ascoli vagy Torino...ha elmegy és nem jön a helyére vki akkor pipa leszek
  • Nuno88
    Gourcuff-nak én nagyon örülök szimpatikus gyerek és remélem sok játéklehetőséget kap majd

Oddohoz meg télleg nem kellene várni... :\\\
  • Johnny23
    ..ja és akkor még nem beszéltünk a védelem erősitéséről,ami ugyanugy "áll"!! (pl. egy Oddo-hoz nem kéne várni)

..de hadjuk is mert csak idegesítem magam
  • Johnny23
    Megértem Berlusconi-t teljességgel,DE
    pl.Ronaldo-t már vhogy nem erőltetném,még akkor sem,ha ocsó!

Remélem a vezetőség megvárja a hónap végét. Akik maradtak: Adriano, talán Torres, Drogba mind3an jobbak mint Ronaldo és fiatalok!

EZT MÁ NE CSESSZÜK EL KÖNYÖRGÖM ! !

megjegyzésként: azt mondják ez a Gourcuff rohadtul tehetséges és már most mindenki ájuldozik, hát majd meglássuk,mindenesetre ez legalább "örömteli". Lehet idén ő lesz az 1etlen normális igazolás?
  • Nuno88
    Berlusconi addig nem öl sok pénzt játékosvásárlásba még be nem jutunk a BL főtáblájára.

A legujabb név Ronaldo.
  • DjCooll
    hát ja ez an sajnos..
  • Palinko
    észrevettem,hogy a játékososk is úgy hazudnak hogy...
  • DjCooll
    ja ja Crespora gondotlam hogy az Internek adták kölcsön
    mert evileg Crespo hozzánk vágyódot nem?
  • Nuno88
    ja értem
  • Palinko
    szerintem Crespora gondolt
  • Nuno88
    miköze ehhez a cselzinek? :o
  • DjCooll
    Hát azért szerintem szemétség olt az interrészéről is meg a Chelsea meg Ibrahimovic részéről is hogy nem minke valasztott
  • banok
    Milan-Crvena Zvezda
  • Nuno88
    Az olasz lapok így értékelték a tegnapi Bajnokok Ligája selejtezőn pályára lépő játékosok teljesítményét.

LA GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida 6.5; Cafu 7, Simic 6, Costacurta 6, Serginho 6; Gattuso 6.5, Pirlo 7, Seedorf 6; Kakà 6; Gilardino 5.5, Inzaghi 7.5.

RED STAR: Randjelovic 6.5; Pantic 5.5, Bisevac 6, Gueye 4.5, Perovic 5; Basta 6, Kovacevic 6, Milovanovic 4.5, Jankovic 6.5; Georgiev 6.5; Zigic 4.5..

IL CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 7; Cafu 7, Simic 6.5, Costacurta 7, Serginho 5; Gattuso 7, Pirlo 7.5, Seedorf 6; Kakà 6; Gilardino 5.5, Inzaghi 7.

RED STAR: Randjelovic 8; Pantic 5, Bisevac 5.5, Gueye 5, Perovic 5.5; Basta 6, Kovacevic 5.5, Milovanovic 5.5, Jankovic 5.5; Georgiev 6; Zigic 5.

TUTTOSPORT

MILAN: Dida 7; Cafu 7, Simic 6.5, Costacurta 6.5, Serginho 5.5; Gattuso 6.5, Pirlo 7.5, Seedorf 6; Kakà 6; Gilardino 5.5, Inzaghi 7. Brocchi,

RED STAR: Randjelovic 7; Pantic 6, Bisevac 6, Gueye 5.5, Perovic 5; Basta 6.5, Kovacevic 5.5, Milovanovic 6, Jankovic 6.5; Georgiev 6.5; Zigic 5.5

CORRIERE DELLA SERA

MILAN: Dida 6; Cafu 6.5, Simic 6.5, Costacurta 6.5, Serginho 6; Gattuso 6.5, Pirlo 6.5, Seedorf 5.5; Kakà 6.5; Gilardino 5.5, Inzaghi 7.

RED STAR: Randjelovic 6; Pantic 6, Bisevac 5.5, Gueye 6, Perovic 5; Basta 6, Kovacevic 5.5, Milovanovic 6, Jankovic 5.5; Georgiev 6.5; Zigic 5.

LA REPUBBLICA

MILAN: Dida 6.5; Cafu 7, Simic 6, Costacurta 6, Serginho 6; Gattuso 6.5, Pirlo 7, Seedorf 6; Kakà 5.5; Gilardino 5.5, Inzaghi 7.

RED STAR: Randjelovic 7; Pantic 5.5, Bisevac 5.5, Gueye 5, Perovic 5; Basta 5.5, Kovacevic 6, Milovanovic 5.5, Jankovic 6; Georgiev 6; Zigic 5.

IL GIORNALE

MILAN: Dida 7; Cafu 6.5, Simic 6.5, Costacurta 6.5, Serginho 6; Gattuso 7, Pirlo 7, Seedorf 6.5; Kakà 6; Gilardino 6, Inzaghi 7.

RED STAR: Randjelovic 6.5; Pantic 6, Bisevac 6, Gueye 4, Perovic 6; Basta 6.5, Kovacevic 5.5, Milovanovic 5.5, Jankovic 6; Georgiev 7; Zigic 5.

Forrás: acmilan.com

Emlékeztető:

Milan 1-0 Red Star Belgrád
    Gólszerző: Inzaghi 22 (M)
    Sárga lap: Perovic , Gueye

Milan: Dida; Cafu (Brocchi 79), Simic, Costacurta, Serginho; Gattuso, Pirlo (Gourcuff 81), Seedorf, Kaka; Inzaghi, Gilardino (Ambrosini 72)

Red Star Belgrade: Randelovic; Pantic, Bisevac, Gaj, Perovic (Tutoric 66); Basta, Kovacevic, Milovanovic (Dokic 81), Blagoy; Jankovic (Krivokapic 89); Zigic
  • Nuno88
    A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy eladta Samuel Dalla Bonát a másodosztályban szereplő Napoli együttesének.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    jah :(
  • Johnny23
    komolyan idáig 1edül Bonera érkezett,akit lehet "emliteni",a többiek kölcsönből visszatért amolyan "tartalék"emberkék.

..hát így nagy égés lesz a BL!!

Ennyire töketlenek nem lehetünk 1xerűen végig néztük,ahogy a csapatok elosztogatják a játékosokat az orrunk előtt!! 1Zambrotta vagy most Zlatan,hogy mást ne is emlitsek!
  • Palinko
    szerintem a juve nem engedte nekünk!mert mi többet ajánlottunk,mint az inter fizetett :D LooL
  • Nuno88
    igen elbasztuk

én sem értem a vezetőket... nem értem h nem látják h nem elég erős a csapat?
  • Johnny23
    ...most komolyan EZT IS elbaltáztuk? Nem hiszem el!!!

Ibra az INTERÉ???

Klikk

..hát nemsokan maradtak...Tevez v. talán Adriano,de én Ibranak igazán örültem volna
  • Palinko
    akkor már meg is nézem :D
  • DjCooll
    csáó www.kingmilan.gportal.hu tegnapi meccs épei és Gattusoról is van:)
  • Palinko
    ja,azért néztem én is. kár,hogy a majdnmkopasz gattusorol nincs kép: tegnpa nagyot röhögtem :D
  • North
    Nem, Milanelloban. Sztem most csak a sajtó előtt bohóckodtak kicsit.
  • Palinko
    mindég a san siroban edzenek?
  • DjCooll
    Interhez ezt nem hiszem el száradna le az egész Inter kulbb köcsögök