36663
  • forza milan
    :)ok,nemtom mivan Shevával,de majd felsegitjük vhogy ezta totyikot:D
  • Palinko
    na azért foxx
    meg most bizti nincs szezon,nincs hírek.én elválalom,hogy mindég bedobom a híreket,de ti is adjátok neki.így estefele dobálódzok,mert nemvagyok egész nap otthon
  • forza milan
    Hárman!
  • DjCooll
    ja ja:D
  • Palinko
    vagyunk ketten :D
    LoL
  • DjCooll
    ó fej Ac Milan Fanokat keresek akikkel jol ellehet beszélgetniRemélem sokan fogtk jelentkezni! létszi írjonok azok akire eek illenek
  • DjCooll
    csáó néhány hír!! ha nem olvastátok volna!Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhető hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetőséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.

A vezetők elleni szankciók
    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani egyéves, míg a játékvezetőkért felelős egykori vezető, Leonardo Meani 3 év 6 hónapos eltiltást kapott.
  • gabber_saviola
    miláné nem lehet mert Ők is szörméztek
  • EmIn3m02
    senkié
  • forza milan
    és a 2005ös Scudi a mienk vagy kié?
  • North
    Én az acmilan.hu-n kívül nem látogatok más magyar Milan-oldalt, úgyhogy felőlem akármilyen lehet.:)
  • DjCooll
    Írjatok az oldalról véleményt mert ismerem az oldal szerkesztőjét!! szal átadom neki:D
  • DjCooll
    www.kingmilan.gportal.hu érdekes egy oldal De jó!
  • DjCooll
    Mind 1 gyerekek de legalább maradunk a Seria A ban ez már valami és remélem azért csak meggyőzük őet hogy Bl-ben a helyünk!
  • Johnny23
    Most olvastam a acmilan.com-on,hogy az UEFA kupába indulásra még lehet esélyünk.

A BL tuti eluszott 2006/2007-re.

Azért bárhogy is,de az bebizonyosodni láccik,hogy a Milan volt legkevésbé sáros az ügyben. Ugyanakkor Galliani 1éves eltiltása is mutat vmit,és naggyon örülök,hogy Berlusconi visszatért a kopasz helyére,vhogy nemvolt az igazi én mindig is éreztem (pláne,ha az átigazolási időszakokat nézzük)!!!
  • North
    Az egész botrány alatt tagadtunk mindent. Berlusconi a bajnoki címeket is meg akarta pályázni, bár abból már nem lesz semmi.
  • Johnny23
    ez még nem minden :

"A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minősíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.

Forrás: goal.com, acmilan.com"

...a végén még a BL-ben is indulhatunk (bár ez csak álom már sztem)
  • R10
    hát még úgy ahogy könnyen megúsztátok
  • Johnny23
    Kemény ítéletek a bundabotrányban

Négy olasz élvonalbeli együttest talált bűnösnek a mérkőzések eredményének manipulálásában a római sport döntőbíróság. A Juventust, a Fiorentinát és a Laziót a másodosztályba sorolták vissza, pontbüntetéssel is sújtották őket. Az első fokú határozat ellen három napon belül lehet fellebbezni.
    Amikor még minden szép volt... A Juventus játékosai májusban átvehették a bajnoki címért járó serleget, most vissza kell adniuk, hiszen a sport döntőbíróság szerint nem tisztességes küzdelemben lettek elsők

A "főbűnös" Juventus (amelyre Stefano Palazzi szövetségi ügyész a legsúlyosabb büntetést kérte) a döntés értelmében a B-ligában indulhat, de 30 pontos hátrányból, és elveszik tőle a 2005-ös bajnoki címet, míg a 2006-osat nem osztják ki; a Fiorentina 12 pontos hátrányból kezdheti a B-ligát, a Lazio hétpontos hátrányból rajtolhat a másodosztályban, míg a Milan 2005-06-os teljesítményéből 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában, a 2006-07-es A-ligás bajnokságot pedig -15 pontról kezdi.

A megvádolt személyek közül Luciano Moggi és Antonio Giraudo (a Juventus két egykori igazgatója) ötéves, Adriano Galliani Milan-alelnök egyéves, Andrea Della Valle Fiorentina-elnök 3 év 6 hónapos, Diego Della Valle Fiorentina-tulajdonos négyéves, Claudio Lotito Lazio-elnök hároméves, Franco Carraro volt szövetségi elnök és Massimo De Santis nemzetközi játékvezető négy év hat hónapos eltiltást kapott, míg felmentettek négy játékvezetőt: Rodomontit, Bertinit, Messinát, Rocchit és Tagliaventót.

Ha a büntetések másodfokon is érvényben maradnak, az Inter és a Roma indulhat a BL főtábláján, a Chievo és a Palermo a BL selejtezőjében, a Livorno, az Empoli és a Parma pedig az UEFA-kupában, míg a kiesett Lecce, Messina és Treviso az A-ligában marad.

A megvádolt kluboknak és személyeknek most három napjuk van, hogy eldöntsék, fellebbeznek-e. A fellebbviteli testület talán július 20-án, csütörtökön ül össze, és minden bizonnyal 24-én, hétfőn hozza meg végleges döntését, még éppen időben ahhoz, hogy 25-én, az UEFA által szabott határidőre be lehessen nevezni a csapatokat az európai kupákba.

• Palinko
    www.acmilan.hu
    acmilan.lap.hu
  • DjCooll
    ciao én egy Milan drkker vagyok és keressek Milanos emberéket akik tatabányán vagy környékén laknak!Akike ezzek igazok az lgyenek szívesek írni nekem!!köcce elöre is!persze más is írhat nyugotan!(épp most tervezek egy oldalt létrehozzni amiben csak Milan os olgo lennének
  • Zséé
    Barca topikban is ő a házigazda, választottunk is 3x házigazdajelöltet de még mindig semmi változás, de azért próbálkozzatok hátha... :)
  • Palinko
    Házigazda: Sheva
    fenn írja...
    nem tudom,már olyan régen volt....
    beszélünk a modikkal,hogy adják át a helyét másnak?
    aki foglalkozik a fórummal?
    pl. én foglalkoznék,sak nem bizti,hogy jól csinálnám...
  • DJ Bee18
    itt is sheva a házigizda? hová a búsba tűnt?
  • Palinko
    tényleg mikor lesz új házigazdánk.sheva már nem hiszem,hogy visszajön.pedig ő jól csinálta.méltú utódra várok... vagy agyák már valakinek...
  • Palinko
    LOPTAM A HÍRT AZ "OLASZ FOCI SZERELMESEINEK" TÉMÁBÓL:

most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
    Juve---> B , -20 pont
    Fio---> B , -10 pont
    Lazio---> , -6 v 7 pont
    és !!!!!!!!!!!!!!!!
    Milan---> A , -15 pont , BL nuku
  • North
    Elméletileg ma hirdetnek első fokon ítéletet.
  • llw66
    Sziasztok!
    Én is Milan drukker vagyok (még a Van Basten éra óta), illetve válogatott szinten olasz drukker. Épp ideje, hogy ismét megnyerték a vb-t, mert ez az a válogatott amely amióta az eszemet tudom, mindíg ott van a végelszámolás körül, és mégsem nyertek semmit.(EB,VB)
    Remélem a Milant nem fogják leminősíteni a B ligába, tényleg valaki nem tudja, hogy mi a legfrissebb fejlemény ebben az ügyben???!
    Egyébként le a kalappal az olasz válogatott előtt, ilyen háttérrel(bunda botrány)meg tudták nyerni a VB-t. Külön öröm, hogy a franciák ellen, mivel utálom a gallokat!

FORZA MILAN!!!
    FORZA SCADRA AZZURRA!!!
  • tep
    FORZA ITALIAAAAAAAA!!!!!!
  • tep
    bejött :)
  • tep
    őt már lenyomták :D
  • Zséé
    Sheva-t? :DDD
  • tep
    na , remélem Giláék lenyomják a házigazdát :)
  • horpeti
    lol mekkora:D
  • R10
    gondolom ismeritek :DDDDDDDDD
  • France men
    Nekem valahogy az előző mezük jobban tetszett :P Az Opel os is meg az a asszem Meriva vagy mi! Ezek jobban tetszettek!
  • North
    Az új mez: http://www.sg.hu/galeria/11126468771151589054.jpg
  • North
    Egy újabb oldal ami az acmilan.hu híreit lopkodja.
  • Johnny23
    Olasz bundabotrány : mindenkitől elvesznek vmit

forrás: nso
  • Levy Zidane
    Cristian Brocchi a piros-feketékhez való visszatéréséről nyilatkozott a Milan Channelnek.
    "Nagyon büszke vagyok, hogy újra magamra ölthetem a Milan mezét. Amikor elhagysz egy ilyen klubot, egy ilyen csapatot, akkor nehéz visszatérni, de nekem most megvan rá a lehetőségem. A múlt nyáron azért távoztam, mert játszani akartam, de most örülök, hogy újra itt lehetek. Jó évet tudhatok magam mögött Firenzében, és számomra nagyon fontos volt, hogy újra formába lendüljek, ami nagyon nehéz, ha nem léphetek pályára. Mostanra mindent elrendeztem Carlo Ancelottival. A Milanban nőttem fel, és sokat tanultam itt. Tisztában vagyok az itteni elvárásokkal, és a klub céljaival."

forrás: http://milanfans.uw.hu