36663
-
#5647 Sajnos ma hivatalosan is eldőlt, hogy Shev elhagyja a klubot:/ -
#5646 bár a cikket nem olvastam de a kép elég meggyőző, de még nincs hivatalos bejelentés, de remélem marad ... ha Henry a szívére hallgatott akkor remélem Sheva is..nah mind1 figyeljük az eseményeket -
#5645 ezt még csak a nemzetisport mondta -
chelseatomi #5644 Sziasztok!
Andrij Sevcsenko: CHELSEA!
Sheva Londonba költözik -
#5643 én majd csak akkor ha hivatalosan is bejelentik:) -
#5642 nemzetisport már tutira veszi h Londonba költözik -
#5641 Andrij Sevcsenko délután háromkor, Milanellóból távozóban ennyit mondott az újságíróknak: "Ma nem nyilatkozom. Holnap is Milánóban leszek. Holnap találkozunk."0525
vagyis ma közli... -
#5640 a mai nemzetisport úgy lejelent meg h Shevchenko: Chelsea >>> akkor ár eldőlt? :\\\ -
#5639 Shevchenko lehet nem lesz ott a VB-n -
#5638 flém off -
#5637 De vicces gyerek vagy :DD -
#5636 ez egy sza -
R9 #5635 ő az
bannold magas sg-ről gubica
thx -
#5634 Carlo Ancelotti nyilatkozott a Milan Channelnek:
2005/2006 SZEZONRÓL:
"A szezon eleji nehézségeken sikerült túllépnünk. Összességében pozitívnak értékelem az idényt. A csapat az isztambuli vereség után képes volt talpraállni. A kezdet nehézségek után közbejött néhány sérülés is. A szezon második fele fontos volt és mindenki láthatta az igazi erőnket. A szurkolóink mások mint a többi csapatnál, ezt megmutatták a Roma elleni meccsen is. Tudják, hogy nagyszerű évet zártunk és demonstrálták mennyire profik és sportszeretőek.
MILAN-SCHALKE 3-2 ÉS KAKHABER KALADZE:
"A Schlake elleni mérkőzés a szezon fordulópontja volt, sok feszültséggel és sikeres végkifejlettel. Kaladze számára is meghatározónak bizonyult. Bebizonyította, hogy milyen jól képes beilleszkedni a középső védő pozíciójába. Erdeteileg ez az ő igazi posztja. Tavaly nyáron a klubnál maradt és megmutatta mennyire értékes játékos."
ANDRIY SHEVCHENKO:
"Reméljük úgy zárul az ügy, ahogy tavaly Kaladze esetében. Nem akarunk olyan játékost megtartani, aki el akar menni. A klub mindent megtett azért, hogy megtartsa őt. Andriy sosem mutatta , hogy problémája lenne velem, a klubvezetéssel vagy a csapattársaival. Azon az eseten is túlléptünk már, ami a Livorno meccsen történt, amikor lecseréltem őt. Ő is tudja, hogy nem megfelelően viselkedett amikor csapattársa a pályára lépett. Senki sem mondta neki, hogy menjen el, de ha ő szeretne távozni, akkor kérnie kell a klubot, hogy engedje el. Még ha így is alakulna, akkor is további egyeztetésekre van szükség a helyes döntés meghozatalához. Ha ezek a lépesek nem történnek meg, Sheva marad a klubnál"
REAL MADRID: "Én még mindig itt vagyok. Megtisztelő volt hallani, hogy a Real Madrid kapcsán felmerült a nevem, de remek a kapcsolatom a Milan-nal. Ez a legjobb hely egy edzőnek ahhoz, hogy nyugodtan dolgozzon. Nagyon szorosan kötődöm ide, a kapcsolatom a játékosokkal ősznte és közvetlen"
2006/2007 SZEZON:
"Középpályán megváltoztatunk néhány dolgot, hogy Andrea Pirlo -nak több szabadsága legyen. Sokszor nagyon szoros őrizetet kapott így nem tudta megmutatni valódi képességeit. Szeretnék egy olyan típusú játékost beépíteni, mint Emerson vagy Edmilson és ez a játékos a csapatnál Massimo Ambrosini. Úgy számolunk, hogy július 20-án teljes értékű játékosként tér vissza. Nincs szükség radikális változtatásokra inkább a mérkőzések alatt próbálunk majd különböző variációkat alkalmazni. Továbbra is négy védővel és két csatárral fogunk felállni."
Forrás: acmilan.com
-
#5633 az ki a fos? -
#5632 ...jóvan na emberek
...szóval a lényeg,hogy ez a lista mindössze "találgatás" nya -
R9 #5631 cafu már nyugdíjas -
#5630 hát jah szép álom lehet csak vigyáz a kezed nehogy vízbe érjen :D -
#5629 jaja Cafu-val már lezsirozták -
Zséé #5628 nevicceljmár :DDDDDD -
R9 #5627 Adriano?
:SADAS:AS_DSA_SADAS:DFSA:DFSF:ASDFASDFAS?DF?A:F -
#5626 nah és persze maga az álom : RONALDINHO -
#5625 várjál még kiegészitésnek :
Amelia, Ujfalusi, De Rossi -
Zséé #5624 vicc -
#5623 szép lista
csak 3 csapatra elég a játékosok száma ^^ -
#5622 ..nya akkor
A Milan-nal mostanság kapcsolatba hozott játékosok "gyűjteménye":
Kapus: G.Buffon, C.Abbiati
Hátvéd: Massimo Oddo, Cris, Rafael Marquez, G. Zambrotta, W.Gallas, J.Zebina, P.Mexes, F.Grosso, Alex, Edmilson, C.Puyol
Középpályás: Emerson, M.Diarra, Del Piero, F.Totti, Gilberto Silva, Javier Mascherano, W.Snejder, Gourcoff, M. Camoranesi, C.Brocchi
Támadók: D.Drogba, Adriano, Z.Ibrahimovic, R.Van Nistelrooy, Ronaldo, F.Torres, C.Tevez, H.Crespo, S.Eto'o, D.Trezeguet, V.Iaquinta, A.Kerzhakov, T.Henry(de ő már tuti marad Arsenalnál)
(ugy hirtelen ennyi) -
#5621 a cselzibe is megy már az egész világ -
#5620 utána az Inter is..
de vszeg a Cselzibe fog menni:( (azt rebesgették a madarak) -
#5619 na már Tevez után is érdeklődik a milan? :o -
#5618 nem baj,csak jöjjön Buffon.Dida nagyszerű kapus.megérdemel minden tiszteletet,de mostmár lassan befeejezi pályafutását.sajna nemvagyok a zévekkel tisztában,de így hallottam.... -
#5617 igy van gyenge -
#5616 pedig Valdes gyenge..
bakis nagyon.. -
#5615 le vagy maradva,a legújabb értesülések szerint már az egész világ a tiétek -
North #5614 Az értesülések szerint a Milan már a fél világot leigazolta. Így mindent mi fogunk nyerni, mert a többiek ki sem fognak tudni állni. -
#5613 ott van Valdes ne jöjjön -
Zséé #5612 akkor már inkább jöjjön a Barcába -
#5611 -
#5610 2006.05.22.
Buffon a Milanhoz készül !
Ma reggeli értesülések szerint Gianluigi Buffon a nyáron elhagyja a Juventus csapatát, és a Milanhoz igazol.
A olasz válogatott kapus nevét már hónapok óta összefüggésben emlegetik a vörös-feketékkel, és úgy tűnik, hogy az átigazolás tényleg megvalósulhat.
A Juventus esetleges kizárása mindenképp a kapus eladásához vezetett volna, de a hírek szerint Buffon ettől függetlenül is a távozáson gondolkodik.
Egyes pletykák szerint a hálóőr és Fabio Capello vezetőedző kapcsolata nem éppen felhőtlen, ami szintén hozzájárulhat az új kihívást kereső kapus távozásához.
A Milan a megfelelő csapat lehetne számára, mivel a vörös-feketék nem elégedettek Nelson Dida idei teljesítményével, és emellett a brazil kapus szerződése 2007 júniusában lejár, és eddig még nem tudott megegyezni a klubbal a hosszabbításról.
Forrás: channel4.com -
#5609 ezzel a kommenteddel ütötted a #5601-est -.- -
#5608 Nekem tök mindegy Gábor, a népszerűségedet akartam óvni:P