36663
  • Nuno88
  • DjCooll
    Ricky Kakà a következőképpen nyilatkozott a másodfokú ítélet után:
    ’Boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok. Sosem volt problémám azzal, hogy a Milanban maradjak, még akkor sem ha egyesek mást sugalltak. Megtisztel és büszkévé tesz, hogy új szerződést írtam alá a klubbal.'

Megismétlem, a szurkolók nyugodtak lehetnek: A Milanban maradok. Már alig várom, hogy visszatérjek Milanelloba és elkezdődjön a szezon.’

• Nuno88
    nem mondom azt h tuti nincs benne Berlusconi keze mert mindenki ismeri eléri célját ha akarja de lehet h semmi köze az ítélethez
  • Nuno88
    na végre... nem mi tehetünk róla h ez az ítélet született... én nyár elején felkészültem a legrosszabbakra is, de ilyen ítélet született el kell fogadni...
  • Csacsi
    Ugyanmár a Juventusnál ugyanannyi vezető került szóba, mint a milánnál. És mi egyből eltávolítottuk az olyan vezetőket. És mint ahogy nálatok, nálunk sincs bizonyítva semmi.

Szóval nem értem, mire az itélet? Ha ez nem csalás, és manipulálás, akkor semmi.

Ja és ne is reménykedjetek, Berlusconi nem nagyon fog tudni játékost venni, mert minden pénze elment arra, hogy a Milan bentmaradjon.

De remélem Moggi kiadja a könyvét...kíváncsi leszek rá.
  • Johnny23
    persze persze

sztem ne vitatkozzunk a ,különböző bűnöket tudod különféleképpen súlyozzák és ez így teljesen igazságos! Bár a Milan "bűnösségét" én még mindig megkérdőjelezem,pláne az végsőitélet láttán!!!

Őszintén sajnálom a Juve-t a játékosokat,szurkolókat,mert kiesésük nagy érvágás a SerieA-nak,nemzetközi focinak is több szempontból. De azt gondolom inkább a saját magukat kéne szidni a f*sz vezetőik miatt. Ez 1szerű intelligencia kérdése,ennyi.
  • gabber_saviola
    nah viselkedjünk mostmár olasz barátaim
    én elfogadtam a döntést ez van, nem tudok mit tenni ellene.
    megkérek mindenkit, hogy bróbáljon viselkedni és a trággr beszédet mellőzni

köszönöm
  • McFrost
    mindenki tudja és tudni fogja az egész világ
  • Johnny23
    el lehet húzni,ok?

1ébként te biztosan jobban tudod,mint az Olasz Labdarúgó Szöv. sportbírósága
  • oláhbá
    rohadék milan

Forza LAZIO!!
  • McFrost
    emberek....CSALT A MILAN , DE MEGÚSZTA!!!!!
  • Johnny23
    emberek....NO COMMENT
  • fsgh
    undorító de örüljetek csak...
  • gabber_saviola
    MERDA FIAMME LE MORTE MILAN
  • McFrost
    csaló bagázs , merda Berlusconi - merda Milan
  • Johnny23
    én ugy fogalmaznék "érintettek"

..azért ez az enyhités nem véletlen,ha már a
    egy Juve-t kidobták a B-be,akkor,ha "megérdemeltük"volna minket se kíméltek volna,biztos vagyok benne!!

Most azt mondom a "vádaskodok" inkább a csalok,nem mi!

FORZA MILAN FOREVER!!!!!!
  • Matthewpamer
    nagy csalók vagytok
    merda BILAN
  • Johnny23
    ..naggyon örülök ennek, csak azt sajnálom,hogy elszalasztottuk Cannavaro-ékat,mert most aztán ténleg Berlunak zsebébe kéne nyulni,kellenek a "JÓ IGAZOLÁSOK"!! Főleg védő,csatár poszton Sheva helyére.
  • Johnny23
    "A megfellebbezhetetlen, másodfokú ítéletek enyhítettek az olasz bundabotrányban vétkes futballklubok büntetésein, viszont a Juventus így is csak a másodosztályban indulhat idén, de nem 30, hanem 17 pontos hátrányról. A Lazio és a Fiorentina visszakerült az első ligába, a Milan maradt ott, és indulhat a Bajnokok Ligájában.

Megerősítette a Juventus visszasorolását a B-ligába az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) sportbírósága kedd esti fellebbviteli határozatában. A torinói klub a májusban kirobbant bundabotrányban való vétkessége miatt a következő szezonban csak a másodosztályban, a Serie B-ben indulhat, viszont nem az első fokon meghatározott 30, hanem 19 pontos hátrányról.

A jogerős döntések a másik három vádlott klub, a Lazio, a Fiorentina és a Milan büntetéseit is enyhítették.

A korábban a B-be száműzött Lazio és Fiorentina egyaránt az A-ligában folytathatja 11, illetve 19 pontos levonással. A római klub viszont nem indulhat az UEFA-kupában, a firenzei pedig a Bajnokok Ligájában.

Az első fokon pontlevonással és az európai kupáktól való eltiltással sújtott Milan maradhat az A-ban és nem -15, csak -8 ponttal kell indulnia. Nevezhet a Bajnokok Ligájára is.

A bíróság 30 pontot vont le a Milan, a Fiorentina és a Lazio 2005-2006-os bajnokságban elért eredményéből, így születtek meg a fenti döntések. A Juventust az utolsó helyre minősítették, nekik maradt a B.

A botrányban központi szerepet játszó, legkeményebben büntetett egyesület elveszíti két legutóbbi, idei és tavalyi bajnoki címét is, azaz ezt a döntést helyben hagyta a fellebbviteli bíróság.

forrás: index.hu"

Ehhez még hozzátartozik az,hogy a Lazio,Fiorentina és Milan a 2004/05 szezonba -30 pontos büntit kapott,a Juve az utolsó helyre sorolták!
    Vagyis így a Milan a 3.helyen "végzett" !!

....AZAZ MEHETÜNK A BL-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Matthewpamer

• 9csöves9
    hol?
  • North
    Van igazság!:)
  • Nuno88
    gratulálok
  • McFrost
    fáj az igazság?
    külömben sem szóltam hozzád , meg senkihez sem , úgy hogy hanyagoljál!
  • vasznpszvotsz
    ezért megérte megszületned
  • fsgh
    :DDDDDDASDADASDADDDASDADAS
  • McFrost
    bundás genyók
  • Nuno88
    Az AC Milan középpályása, Clarence Seedorf a sajtótájékoztatóján öt különböző témában fejtette ki véleményét.

ELŐSZEZON:
    „Keményen dolgozunk, és közben jól is érezzük magunkat. Természetesen most egy kicsit más a helyzet, de mi pontosan azt tesszük, amit mindig.”

A 10-ES SZÁMÚ MEZ:
    „A 10-es számú mez különleges a számomra. Nagyszerű érzés, ha a kedvenc számodat választhatod. Abból a szempontból is remek dolog, ha azt vesszük figyelembe, hogy kik viselték előtted ezt a mezt.”

AZ OLASZ LABDARÚGÁS HELYZETE:
    „Mi most csak várunk, hogy mi lesz az ügy végkifejlete, mi fog történni a következő szezonban. Felkészültünk mindenre. Úgy kell viselkednünk, mint az előző években. A pontlevonás miatt nem aggódunk, azt a pályán le lehet dolgozni. Meglátjuk mi lesz kedden az ítélet. Továbbra is nyugodt légkörben fogunk edzeni, és biztosak vagyunk a jó eredmény elérésében.”

AZ OLASZOK VILÁGBAJNOKI SZEREPLÉSE
    „Általánosságban ez nem az olasz labdarúgás legjobb időszaka, mert sok játékos távozik más európai klubokhoz. Remélem, hogy nemsokára rendeződik a helyzet. Büszke vagyok a csapattársaimra, hogy megnyerték a Világbajnokságot. Ezzel sokat tettek az olasz labdarúgásért.”

A SAJÁT VÁLOGATOTTSÁGÁRÓL
    „Van Basten soha nem mondta el nekem, hogy miért nem hívott be a keretbe. Soha nem dolgoztunk együtt, és így nem is tudott engem megítélni, viszont behívott olyan játékosokat, akik előtte még nem voltak válogatottak. Sajnálom a szurkolókat, mert más játékosokkal jobb eredményt érhetett volna el a holland csapat. Úgy gondolom, hogy jól teljesítettem a Milanban, de mégsem kerültem be a nemzeti együttesbe. Azonban én már előre nézek. Tovább folytatom a Milannal, és csak a jövő tudja mi fog történni.”

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    A Chelsea csatára, Hernan Crespo egy nyilatkozatban adott hangot annak a vágyának, hogy vissza szeretne térni az AC Milanba.

„Jelen pillanatban minden játékos el szeretné hagyni Olaszországot, de nincs jobb hely ennél az országnál a futballra, és az életre. Roman Abramovich egy házat, egy magánrepülőt és még több pénzt kínált nekem, de én azt mondtam neki, hogy vissza szeretnék térni a hazámba.”

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    Vasárnap egy Milan-különítmény látogatta meg a kórházban fekvő Gianluca Pessottot. Carlo Ancelotti, Mauro Tassotti, Paolo Maldini és Alessandro Costacurta is tisztelettét tette az egykori játékosnál. A vizitről Ancelotti a következőket mondta:

„Gianluca jó állapotban van, a hangja nyugodt, az arca kipihent volt, ami örömteli hír.”

A piros-feketék csapatkapitánya, Paolo Maldini is ugyanazon a véleményen volt, mint edzője.

„Gianluca aggódott a szövetség ítélete miatt, de már a jövőről beszélt. Szerencsére jól van.”

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
  • Nuno88
    hála az égnek... de most Sheva helyett egy másik fiatal csatár kellene nem egy kiégett öreg
  • DJ Bee18
    Gilardino-nál így tettek, fiatalítottak :)
  • Nuno88
    figy sztem nem egy 30 éves embert kellene igazolni (mint mindig áltlában -.-)
    nem értem miért nem tudnak egy fiatalabb csatárban gondolkodni :\
  • Nuno88
    szerintetek nem nagy a banner? :S

csak egy kép kéne oda és kész sztem...
  • Nuno88
    hát jah még Camoranesit lehetne elhozni... neki én se mondanék nemet :)
  • Johnny23
    Camoranesi-t azért is emeltem ki,mert körülötte is nagy a csend,nemtudni mi lesz vele illetve Brocchi,Foggia vagy Dalla Bona (akik ugye visszajöttek) simán elbujhatank mögötte !!!
  • Johnny23
    ..Crespo ténleg jó játékos. De lehet Ibra,márcsak a kora miatt is jobb lenne v. esetleg Drogba,bár sztem ő nem jön. Ibra-ra még van esély. Ez a Suazo gyerek ,akiről itt még "csivitelnek",hát padra,ha akar jöhet. Amoroso meg mehet.

..Zambrotta-t elcsesztük de nagyon,sztem óriási baklövés volt elhalasztani,igy akkor legalább Oddo remélem meglesz,bár Zamb jobb lett volna.

..hátra sztem Nesta mellé kéne még vkit "lőni". Mondjuk Cannavaro lett volna a legjobb oda is valljuk meg,ha Juve-s ,ha nem!!

..Behrami,nemis tudom sztem nem fog jönni,ha jön is padra.

..ugyebár nagy kérdés Buffon,aki naggyon jó kapus,érdemes lenne pénzt feccölni bele de csak ha Dida ténleg menni akar.

..Favalli-t nagy marhaság volt leigazolni !

..a Juve-ből még,akit meggondolnék kp.-ra az Camoranesi,bármennyire is unszimpi,sztem remek játékos.

..1picit,ami miatt aggódom,hogy Kaká alternativája ez a 19éves Gorkuff srác lenne??! (bár ahogy Rui Costa nyomta a végén,annál már csak jobb lehet)

...így állunk most.
  • DJ Bee18
    sztem Crespo jól nyomja. Vagy történt valami, amiről nem tudok?
  • Nuno88
    Ariedo Braida, az AC Milan átigazolásokért felelős igazgatója kijelentette, hogy még nem mondtak le Gigi Buffon megszerzéséről. Az olasz kapus ügynökének múlt heti nyilatkozatának ellentmondva, Braida szerint az üzlet még létre jöhet.

„A Milanba szeretnénk hozni Buffont, de még időt kért tőlünk, hogy átgondolhassa a helyzetet.” – mondta Braida.

A piros-feketék vezetője kitért még Hernan Crespo esetleges leigazolására is.

„Sok idő van még augusztus végéig. Ha Carlo Ancelotti megkér minket, hogy igazoljuk le Crespot, akkor mi mindent megteszünk ennek érdekében.”

Forrás: tribalfootball.com

>>>ne ne istenem csak Crespot ne...inkább Zlatan csak ne Crespo... Buffonből meg sztem nem lesz semmi :(