36663
-
#5727 Andrij Sevcsenko, José Mourinho és Peter Kenyon is elégedetten nyilatkozott az ukrán sztár átigazolását követően.
Andrij Sevcsenko: "Azért vagyok itt, mert izgalmas kihívásnak érzem a Premier Leauge-t. Egy nagy klubtól egy másik nagy klubhoz igazolok, igazi bajnokokkal leszek körülvéve. Mindig megvan a megfelelő pillanat, hogy csatlakozz egy klubhoz, és azt hiszem én a legjobb időpontban érkeztem. A Bajnokok Ligája megnyerése reális célpont a következő szezonra, de ez nem csak erről szól. A Chelsea a harmadik bajnoki címét is meg szeretné nyerni, és tetszik a klub mentalitása, mely szerint minden egyes mérkőzést meg kell nyerni. Mourinho úr karrierjét kitüntetett figyelemmel követtem az elmúlt pár évben, és engem mindig lenyűgöztek a módszerei. A csapategységet helyezi előtérbe az egyéni célok helyett, és szerintem az igazi nagy csapatok így alakulnak ki. Ha a pénz lett volna a motivációm a váltásra, akkor akár a Milannál is maradhattam volna. Örülök, hogy a Chelsea mindent elintézett a világbajnokság előtt. Tiszta fejjel mehetek Németországba, és büszkén, hogy a Chelsea játékosa lehetek."
José Mourinho: "A mai napon az álom valóság lett. Andrijt azóta szeretném leigazolni, amióta a Chelseanél vagyok. Eddig ez nem volt lehetséges, de most már valóság. Nagyszerű játékos, ambíciózus, fegyelmezett, taktikailag is képzett és persze igazi gólvágó. Nem kellett meggyőznöm arról, hogy itt a helye, ahogyan arról sem kellett beszélnünk, hogy miért szeretném leigazolni őt. Mindenki ismeri Sevcsenkót, taktikailag illeszkedik a Chelsea rendszerébe, efelől semmi kétség. A Milan egy nagy klub, hatalmas klub, de az a tény, hogy Sevcsenko elhagyja a Milant a Chelseaért, elárulja, hogy hová is jutott el a Chelsea. Ő egy igazi bajnok, és igazi bajnokokkal is fog együtt játszani. Már beszéltem néhány játékosunkkal, és nagyon várják, hogy egy csapatban játszhassanak vele. Nagy játékosok nagy játékosokkal szeretnek együtt játszani."
Peter Kenyon: "Ez egy újabb nagyszerű nap a Chelsea számára. Andrij leigazolása, Michael Ballack és Solomon Kalou szerződtetése mellett jelzi a klub ambícióit. Sevcsenko átigazolása új rekord a Chelsea történelmében, ezt az üzletet csak készpénzzel bonyolítottuk le. Nagyon elégedettek vagyunk, hiszen Európa egyik legnagyobb gólvágóját igazoltuk le."
Közben a Milan hivatalos oldalán köszönetét fejezte ki Sevcsenkónak, hét éves kemény munkájáért, amellyel nagyban hozzájárult a klub sikereihez.
Forrás: goal.com, acmilan.com
-
#5726 nah miez a csend?:P -
#5725 utánanézek -
#5724 most visszalesz sorolva a juve? akkor lennék a legboldogabb ha igen,akkor már venném is a pezsgőt,mert jövőre a milan nyerné a bajnokságot... -
#5723 hát egen, nembánnánk -
#5722 Az AC Milant kapcsolatba hozták a Juventus hátvédjével, Gianluca Zambrottával. A piros-feketék úgy gondolják, hogy az Andriy Shevchenko eladásából származó pénzzel rá tudják venni a torinoiakat az olasz válogatott játékosának eladására.
A Milan alelnöke, Adriano Galliani, és az átigazolásokért felelős igazgató, Ariedo Braida már régóta szeretné Zambrottát a milánói csapatban látni. A Juve sztárja mellett az Arezzo és a Fiorentina tulajdonában lévő Manuel Pasqual is a piros-feketék látókörébe került.
-
#5721 Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani elutasította a Real Madridot, akik meg szeretnék szerezni Kakát. A királyi klub elnökjelöltje, Ramon Calderon szeretné Madridba csábítani a brazil középpályást, de Galliani egyértelműen elutasította ezt a próbálkozást.
„Csak Shevchenkot adjuk el. Az AC Milan nem egy szupermarket.”
-
#5720 aham... szerintem is kell egy olyan stílusú játékos mint Ambrosini...engem csak a Barca elleni hazain hozott ki a nyugalmamból, de amúgy bírom:D
Forza Milan! -
North #5719 Ambrosininak egyetlen hibája, hogy sokat sérült, amúgy elég jó játékos. Lazán helye van a Milanban. -
#5718 ja inkább azok mennyenek szerintem is.+ambrosini se túl jó szerintem... -
#5717 ..akkor már inkább Vogel-t kűldeném. See jóval hasznosabb tud lenni.
..előről meg kapásbol már rég elkűldtem volna Amoroso-t. Amellett,hogy réég kiégett,még "vén" is!
..hátulról Simic-nek adnék utilapot
..ezek helyére "minőségi emberkéket" oszt jók vagyunk -
#5716 Seedorf idei teljesítménye nagyon jó volt..most még ne menjen..sztem
erősítsük meg a k.pályát..és a védelmet..meg ugyebár shevát pótolni kell..
-
#5715 engem az érdekel,hogy mi lesz a juveval,igaz utálom a juvet,de egy két játékos nem árthat ha mindenki elszállingózik.felőlem mehet shedorf én most bízok a vezetőségben nagyon.. -
#5714 Eközben szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy az Olaszországban keringő pletykák szerint Clarence Seedorf elhagyhatja Milánót. A hírek szerint a holland labdarúgót az Arsenal csábítja, akik a Villarrealhoz távozó Robert Pirest szeretnék pótolni vele.....
ez nemigaz.... piacon vagyunk vagy mi?? -
:D -
#5712 alá kell aknázni :D -
#5711 állítólag felkeresik majd az edzőtáborban.... -
#5710 az kéne mégcsak hogy Kaká is elmenjen. -
#5709 én a reált nem szeretem (magánvélemény) -
#5708 nehem, realnál az egyik elnökjelölt ígérte be...csak megemlítettem -
#5707 ronaldinho. ide nem kell -
#5706 volt aki megígérte Dinnyót is:D 150milláé
istenem ez a Real...max Adrianot szerzik meg:D
Forza Milan! -
#5705 kakához hasonló aligha,kaká biztosan nem :D -
#5704 nah ezt nézzétek....
A kampányidőszak ugyan még odébb van, ennek ellenére nem túlzás ha kijelentjük, az elnökjelöltek amolyan előrehozott akcióba kezdtek. Így tesz például Ramón Calderon, aki a jelöltek közül először, már konkrét nevekkel is szolgált: Mijatovic és Capello. A következő név pedig bizonyos értelemben ugyancsak Ramón Calderonhoz kapcsolódik, hiszen a civil foglalkozását tekintve ügyvéd Calderon sportigazgató jelöltjének – Predrag Mijatovicnak – az első számú célpontja nem más, mint az AC Milan brazil klasszisa Kaká.
Mijatovic Kaká-t tartaná a legalkalmasabb személynek arra, hogy betöltse a Zidane kiválása miatt keletkezett űrt a középpályán, ráadásul a brazil megszerzésével nemcsak a támadások mennének lényegesebben gördülékenyebben, de a védekezés is eredményesebb lehetne, Kaká sokoldalú játékfelfogásának köszönhetően. Talán nem túlzunk akkor, hogy ha a Calderon-Mijatovic kettősnek sikerülne ténylegesen megállapodnia az ifjú zsenivel, az szinte a választási győzelemmel lenne egyenértékű, mert Kaká-hoz hasonlítható "aduásza" aligha lesz valakinek is. -
#5703 Gerrard?... én se látok rá sok esélyt
kíváncsi vok melyik transferek jönnek össze...télleg túl sok a név -
#5702 szerintem dp pont jó lenne.de inkább valami fiatal...(28,27,30 éveseket soroltatok..)igaz msot hirtelen kéne egy jó játékos,ami persze drága,de ha már költekezünk,akkor 5-10 évig legyen használható az a csatár... -
#5701 hát igen sajnos annyi rá az esély,mint DP eljön Juve-ből vagy Totti a Roma-bol
DE Silvio papát ismerhetjük,sztem (pláne ,hogy visszatért az elnöki posztra) tuti sztné kárpótolni a sok szomorú szurkolot Sheva miatt
...szal ki tudja -
#5700 hát ha Gerrard eljön a Poolból akkor megeszem a kalapom :\\\ -
#5699 ma olvastam ,hogy Sheva-ért kapott pénzből a Milan ajánlatot fog tenni a Liverpool-nak Steven Gerrard-ért
..hát nem lenne rossz (decsak sokadik "név" kategoria egyenlőre) -
#5698 Cagliari csatára, David Suazo is azon játékosok egyike, akiket a távozóban lévő Andriy Shevchenko pótlása néztek ki a piros-feketék. A mostani hihetetlen év után, Suazo megdöntötte a Cagliari játékosként egy szezonban lőtt gólok rekordját.
A 27 éves labdarúgót már megkörnyékezte a Milan, akik megfelelően akarják pótolni az ukrán gólvágót. Az olasz sztárklubnál Suazon kívül még felmerült Zlatant Ibrahimovic, Samuel Eto`o és Didier Drogba neve is, akik közül utóbbi tűnik a favoritnak.
Ha a Cagliari eladja Suazot, akkor minden bizonnyal a Lecce támadóját, Axel Konant próbálják megszerezni a helyére.
Forrás: goal.com -
#5697 vagy akár Daniel Alvest:D -
#5696 most ez zajlik mindenesetre remélem összejön legalább a Gallas, Oddo ,Drogba (V.Nistelrooy) Buffon??
én még Zambrottát látnám szívesen a baloldalon:) -
#5695 szerintem most bekéne vásárolni elég komolyan.a régebbi játlkosokat meg hagyni.kell védő,támdó...lehet hogy lesz kapus...szóval elég sok ez a milannak,aki nem 2-essével veszi a játékosokat... -
#5694 "pár taktikai újítás"
kérdés hogy lesz e újítás
amióta kitalálta magának a rombuszt,1 percre sem tért el attól -
#5693 mondjuk az utóbbi 2 éven télleg nem volt nagy játékosmozgás---> de most télleg jól jön a vérfrissítés, Anchelotti pedig megmutathatja h. mire lesz majd képes "az új MILAN"....pár taktikai újítás, lényegében neki köszönhetjük az utóbbi eredményeinket, azért az idei szezon se volt rossz! kíváncsi leszek... -
North #5692 Engem nem. Elég jól ismerem a fórum véleményét. Carlo ideje már lejárt, képtelen újítani. Bizonyos játékosokhoz túlságosan is ragaszkodik, sokakat meg egyszerűen nem játszat, hiába jó képességű. Képtelen normálisan rotálni. Emellett nem tud belenyúlni a meccsekbe. Egyedül az a baj, hogy jelenleg nincs olyan klasszis edző, akit a helyére hozhatnánk. -
#5691 Mi legyen Ancelotti sorsa a szezon után?
197 szavazat érkezett
Íme az eredmény:
Mindenképpen távozzon (86) 44%
Ha nyer valamit maradjon, ha nem menjen (59) 30%
Mindenképpen maradjon (52) 26%
komolyan nem értem h. egyeseknek mi bajuk Ancelottival
örüljünk h. ien edzőnk van nem kéne a real sorsára jutni...sokat köszönhetünk Carlonak...engem meglep az eredmény ...FORRÁS: www.acmilan.hu -
#5690 Drogba lenne a legjobb transfer, vagy Ibra... majd megneveljük -
#5689 Adriano is...mert nem hiszem hogy elmegy vagy ha igen akkor a Realba... -
#5688 Eto'o nem akar a Milanhoz szerződni
A Barcelona csatára, Samuel Eto’o kijelentette, nem áll szándékában a Milanhoz szerződni.
A kameruni válogatott játékosát többször említették, mint a távozó Shevchenko esetleges utódját.
“Azt javasolnám Silvio Berlusconinak, hogy szerződtesse Didier Drogba-t"
“Jelenleg ő az egyik legjobb csatár a világon."
“Mi történne ha megkeresne a Milan? Azt mondanám nekik, hogy ne vesztegesség rám az idejüket, mert a válaszom: Nem"
Forrás: channel4.com
...nah 1már kiesett a listábol