36663
-
#5967 Srácok Ibrahimovic aláírt az Intr hez
-
#5966 Filippo Inzaghi stílusosan ünnepelte 33-ik születésnapját, ugyanis a veterán csatár találatával a Milan 1-0-ás sikert aratott a Red Star elleni Bajnokok Ligája előselejtező első mérkőzésén.
Pár edzéskép:
-
#5965 nyertünk 1:0-ra Pippo góljával -
#5964 ncs valakinek már új mez (szurkoloi?)
-
#5963 ja jó már megkaptam köszi a segitséget rendes vagy -
#5962 várjál nem rögtön megy az :D -
#5961 wáá ok köcce de nem kaptam:D
-
#5960 kellett volna igen amelyben kapsz egy linket rakottolsz és érvényesíted a nickedet :o -
#5959 kellet volna?
-
#5958 nem iskaptam emailt
-
#5957 24 órán belül érvényesítetted a regisztrációdat? :s -
#5956 http://www.rts.co.yu/rts1uzivo.ram álitolag itt lehet nézzn meccst de real player kel hozzá
-
#5955 Csáó valaki nemm tud segiteni abban hogy hog lehet az acmilan.hu-n fórumba rni me regelek de nem tudok belépni
:S
nem tud vki vmit segíten?
-
#5954 Milan: Viharos nyár után napsütéses ősz?
Külföldi labdarúgás
Miután lecsengett az olasz labdarúgás történetének legnagyobb bundabotránya, az AC Milan már a következő feladatokra összpontosít. Első lépésként a piros-feketéknek szerdán Bajnokok Ligája-selejtezőn kell bizonyítaniuk a szerb Crvena zvezda ellen.
Csak a múlt hét szerdán lélegezhettek fel a Milan hívei, az UEFA ugyanis ekkor adott zöld utat a csapatnak a Bajnokok Ligájában való induláshoz. A döntés értelmében az olasz bundabotrányban érintett klubok közül egyedüli csapatként a Rossonerik léphetnek ki a nemzetközi kupaporondra. Igaz, a piros-feketéknek selejtezőn kell kivívniuk a főtáblás szereplést.
A Milan a botrány miatt nem mert, és nem is nagyon tudott igazolni a nyáron, így a francia középpályás Gourcuff mellett csak két védő, Bonera, valamint Favalli költözött a Giuseppe Meazza Stadionba, és Stamon, illetve Rui Costán kívül egy Aranylabdást, Andrij Sevcsenkót is elveszített az egyesület.
- Elég zűrös nyarunk volt, de remélem, most már kizárólag csak a futballra kell koncentrálnunk. A pályán elért eredmények alapján nem kellene selejtezőt játszanunk, nehéz megemészteni, hogy mégis pályára kell lépnünk. A csapat egy igazi klasszist veszített Sevcsenko személyébe, akit nagyon nehéz lesz pótolni - nyilatkozta Carlo Ancelotti (képünkön), a Milan vezetőedzője.
Olasz lapértesülések szerint a Juvés Zlatan Ibrahimovic érkezhet Seva pótlására, akiért 28 millió eurót fizetne a milánói gárda. Bundabotrány ide, bundabotrány oda, a piros-fekete drukkerek a csapat mellett állnak. Ezt jól páldázza, hogy a szerdai Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre elővételben már 41 ezer jegy gazdára talált. -
#5953 Filippo Inzaghi az Ac Milan csatára ma ünnepli 33. születésnapját.
Isten éltessen sokáig Pippo! -
#5952 Ibra még nincs -
North #5951 Ajánlom az acmilan.hu fórumán a Meccsnézés az interneten, élőben c. topikot. -
#5950 nem,de most egy Gila,meg egy Ibra van :D -
#5949 nem tudja vki melyik adó adja a mai mérkzést?
-
#5948 egy Shevchenkot vagy egy Gilat te kihagytál volna? :) -
#5947 Ruit is ritkán láttam -
#5946 majd meglátod h nem mindig fogunk 2 csatárral játszani és akkor az egyik csatár helyén ő lesz mint régebben Rui Costa -
#5945 igen Gourcuff jó játékos,de Kaká is angyon fiatal,szóval Gourcuff csak a kispadon üljön? túl jó ő ahhoz -
#5944 Kaká nem megy sehova -
#5943 Gourcuff nagyszerű lesz sztem...én benne látom Kaká alternatíváját
a védelembe Oddo nagyon kell és előre Ibra és kezdődhet a szezon :D -
#5942 1etértek!
A védelemben még kéne hozni vmi "beton" spilert középre,talán még szélre Oddo is jöhetne!
Viszont ,ami még mindig nem tiszta,hogy az irányitónk (Kaká) alternativája ki lesz? Gourcuff (azé ő naon fiatal még)??? -
#5941 jaja én is....valljuk meg: Ibra 1zseni (+fiatal). Csak formába kell lennie,de evvel mindenki igy van.Mentalitásban valo fejlődésre pedig a Milan a legjobb hely,de nemhiszem hogy gond lenne vele nálunk.
Óriási fogás lenne,remélem holnap bejelentik!!! -
vasznpszvotsz #5940 Én bízom benne, hogy Kaká tényleg pályára lép, és a Real akkor végleg lekopik róla, mert már kezd unalmas lenni. -
#5939 Carlo Ancelotti a következő 22 játékost nevezte a holnapi Bajnokok Ligája selejtezőre:
Dida (1), Coppola (78), Kalac (16); Cafu (2), Costacurta (5), Favalli (19), Jankulovski (18), Simic (17); Ambrosini (23), Brocchi (32), Foggia (83), Gattuso (8), Gourcuff (20), Kakà (22), Pirlo (21), Seedorf (10), Serginho (27), Vogel (14); Amoroso (37), Borriello (12), Inzaghi (9), Gilardino (11)
Forrás: acmilan.com
-------------------
fasza védelem szinte sincs is -.- -
#5938 remélem hamarosan biztos lesz :P -
#5937 nem maradt (de minek) -
#5936 még nem biztos
sajnos... -
Zséé #5935 már biztos hogy odaigazolt?
Mert én még nem találkoztam a hírrel... -
#5934 ja én is. -
Zséé #5933 Amorosot eladtátok? -
#5932 van 2 normális csatár... ez kevés lenne
én örülök h jött -
#5931 fasznak?:( -
#5930 na Ibrahimobitch idejött... -
#5929 a hírek szerint elfogadták a 28 millás ajánlatot -
ozsi #5928 Ibrahimovic-Milan Deal Almost Sealed
Juventus will receive 28 million Euros for the Swedish player.
Zlatan Ibrahimovic is on the verge of joining Milan as the Bianconeri and Rossoneri have reached an agreement for the transfer of the forward, for a fee of around 28 million Euros.
With the Old Lady condemned to Serie B football, Ibrahimovic did not hide the fact that he did not want to play in a lower division.
Inter were also after him, but following the signing of Hernan Crespo, the Nerazzurri let go.
The player dubbed as 'the new Van Basten', should have the transfer become official by the end of the day, or latest within the next upcoming days.