Gennaro Gattuso jövője még mindig bizonytalan - legalábbis ügynöke szerint a középpályás még nem kötelezte el magát a Milan mellett.
Gattuso a múlt héten jelentette ki, hogy a Milanban marad, a futballbotrány végkimenetelétől függetlenül: "Biztos vagyok benne, hogy a Milannál leszek a következő szezonban is, és a Serie A-ban fogok játszani" - nyilatkozta a világbajnok játékos.
Azonban úgy tűnik, hogy a pénteki itélet után, mely szerint a Milan nem indulhat a Bajnokok Ligájában, Gattuso újra átgondolja a döntését.
"Le fogunk ülni Gennaróval, hogy megbeszéljük a történtek következményeit. Csak miután ezt megtettük, döntünk majd arról, hogy mi lenne a legjobb a jövőjének" - nyilatkozta Andrea D'Amico, a játékos ügynöke.
Gattuso esetleges távozása biztosan megrendítené a csapatot, azonban jó hír a vörös-fekete szurkolóknak, hogy Alberto Gilardino és Kaká kijelentették: maradnak a Milanban.
Forrás: channel4.com
ha Gatti elmegy én elveszrem a hitem...ő mindég is ayt mondta,hogz ő marad milánóba.nem hinném,hogz távoyik