36663
  • Nuno88
    remélem is :)
  • Szabi 22
    Azzal nem lesz gond!!!!!!!!!
  • Nuno88
    hát nekünk először le kell dolgozni 8 pontot aztán kellene vmi bomba csatárt igazolni
  • horpeti
    Hát az más.

De nyilván nem 1 kérője lesz :)
  • Szabi 22
    Zambrotta a Milanban nagyon jó lett volna!!!! Ez a bajnokság a Milanról és az Interről fog szolni!!!
  • fernando torres
    hát most szarul áll a szénája neki is meg a csapatnak is..
  • horpeti
    Én még arra emlékszem, hogy Tevez azt mondogatta, hogy nem akar elmenni Brazíliából Európába
  • Nuno88
    Zambrottának én is örültem volna nagyon de sajna ez van
  • LasCar16
    remélem sikerül, de nem látom rá nagy esélyét.... , Zambrottára kellett vna lecsapnunk rendesen, bal-jobboldalt egyaránt bevethető..szal én ezért vtam mérges..., nah nem feszegetek ennyire, télleg kellene még egy védőt igazolni
    Forza AC
  • Nuno88
    jah de cask egy hír és közel se biztos h megvesszük -.-
  • Szabi 22
    Nem lenne rossz ötlet leigazolni hisz Tevez nagyon fiatal és nagyon gyors!!!!! Ez egy jó hír!!!
  • Nuno88
    Az Olaszországban keringő hírek szerint az argentin Carlos Tevez az AC Milan új célpontja, akik még mindig az ukrán Andriy Shevchenkot szeretnék pótolni.

A piros-feketéket már kapcsolatba hozták Ronaldoval, Ronaldinhoval, Didier Drogbával és Vincenzo Iaquintéval is. Tevez jelenleg a Corinthians csapatában szerepel, és neve most felkerült a milánói klub listájára is. A 22 éves csatár már többször kijelentette, hogy elvágyódik a brazil bajnokságból.

A brazil Lance napilap szerint Adriano Galliani Brazíliába repült, hogy tárgyaljon Tevez esetleges leigazolásáról, és állítólag hajlandó 13 millió Fontot áldozni az ügyletre. Az argentin támadó 2005-ben 10 millió Fontért került a Boca Juniorstól a Corinthians együtteséhez, és három egymást követő évben választották Dél-Amerika legjobb játékosának.

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Gallast nem érdekli Mourinho

William Gallas nem törődik Jose Mourinho szavaival, mindenképpen távozni szertne Londonból.
    "Nem érzem jól magam Londonban. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy itt folytassam. A dolgok teljesen szétcsúsztak körülöttem, ne hiszem, hogy itt össze tudom szedni magam." - mondta Gallas a skysports.com-nak.

na ha őt eltudnánk még hozni annak örülnék
  • Nuno88
    Seedorf kapta a 10-es mezt...a 20-ast pedig az új fiatal szerzemény
  • Nuno88
    Pár kép még:

• Nuno88
    jó csapatkép csak sajna az átlag életkor 32-33 :(
  • Nuno88
  • Palinko
    húh az már picit...
  • Szabi 22
    Iaquinta 27 éves!!!!
  • Palinko
    az igaz,bár Iaquinta megtetszett nekem a világbajnokságon. attól függ hány éves,ha fiatal jöhet,ha öregecske akkor szerintem se.de sajna nincs nagoyn normális csatár akit megvehetnénk.esetleg Torres?
  • Szabi 22
    Az igaz hogy Maxi Rodriguez nem egy milanba való játékos de hogyha már csatár kell akkor valami normálisat ne Iaquintát!!!
  • Palinko
    már ronaldo nincs. és inkább Iaquinta mint Maxi Rodriguez. Drogbát az utóbbi időben nem emlegették..
  • Szabi 22
    A milan kiszemeltjei közt ott van Iaquinta,Drogba,Ronaldo!!!! Ezek közül Drogbát elképzelném a milan szineiben a többi 2 az 0!!!!
  • Szabi 22
    A milan kiszemeltjei közt ott van Iaquinta,Drogba,Ronaldo!!!! Ezek közül Drogbát elképzelném a milan szineiben a többi 2 az 0!!!!
  • Nuno88
    Gallast megtartja a Chelsea szal ő nem jön tuti, én már Oddora várok de...
  • LasCar16
    sztem maradni fog, Gallas-szal mi van?? remélem h. jövőre jön, mert lejár a szerződése... és a Milanhoz vagyik...Bonerara is kíváncsi vok...
  • Nuno88
    ha ez igaz akkor lefosom a bokám ha az inter viszi el őt is
  • Nuno88
    A hírek szerint a Milan és az Inter is érdeklődik az Atletico Madrid középpályása, Maxi Rodriguez iránt, aki úgy tűnik, hogy ennek ellenére is marad Spanyolországban.

A két milánói klub útja már ezelőtt is keresztezte egymást az átigazolási piacon, és végül Hernan Crespo valamint Zlatan Ibrahimovic is a kék-feketéknél kötött ki. Úgy tűnik, hogy most mindkét csapat Rodriguezt akarja. A játékos képes támadó középpályást, és szélsőt is játszani, azonban az argentin szívesen maradna Madridban.

A spanyol egyesület elismerte, hogy kapcsolatban áll a két olasz klubbal, de a Madridnál érinthetetlennek tartják játékosukat, akinek 2008-ig szól a szerződése. A 25 éves labdarúgó rendelkezik olasz útlevéllel, de ami a maradás mellett szól, hogy az Atleticonál képesnek tartják a csapatot a bajnoki cím megszerzésére.
  • Palinko
    Az AC Milan figyelemmel kíséri a fiatal brazil csatár, Rafael Sobis teljesítményét. A piros-feketék jelenleg is Andriy Shevchenko utódját keresik, és eddig úgy tűnt, hogy a Ronaldo, Drogba, Iaquinta hármas valamelyike lesz a befutó.

Időközben azonban Rafael Sobis személyében egy másik játékos is képbe került a milánóiaknál. A 21 éves támadó egy év után került a Corinthianstól az International di Porto Alegre gárdájához.
  • Palinko
    én is már gondoltam rá,szerintem nem rossz játékos.fiatal is ha jól tudom,meg nem lesz drága,mert nem akkora sztár
  • Nuno88
    Iaquinta az új kiszemelt Sheva pótlására... hát ettől kicsit jobbat vártam -.-
  • Nuno88
    jah meg egy védőt még aki nem 40 éves
  • LasCar16
    kellene még egy előkészítő csatárt igazolni... mert télleg nagy az űr
  • LasCar16
    lemondtak Kakáról... de amúgy se ment volna L
  • Nuno88
    na ronaldo tuti nem jön hozzánk és remélem Kaká se megy a Madridba
  • Nuno88
    Lazio visszautasított ajánlatunkat Oddoért.
    3,5 millkát adtunk volna + vagy Simicet, Foggiat vagy Brocchit...
  • Nuno88
    14 Hétfő: Pihenő

15 Kedd: Pihenő

16 Szerda: Edzés 17:30-kor

17 Csütörtök: Edzés 17:30-kor

18 Péntek: Két edzés 10:00-kor és 17.30-kor

19 Szombat: Edzés 17:30-kor

20 Vasárnap: Edzés 17:30-kor

21 Hétfő: Délelőtt a csapat elrepül Belgrádba, majd este edzést tart a Marakanà stadionban.

22 Kedd: Crvena Zvezda-Milan 20:45

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Vasárnap este a Teresa Herrera Kupa döntőjében 3-1-es vereséget szenvedett az AC Milan csapata a hazai pályán játszó Deportivotól. A piros-feketék találatát a 29. percben Kakà szerezte. A harmadik helyért lejátszott mérkőzést 2-1-re az Atletico Madrid nyerte.

DEPORTIVO 3-1 MILAN
    Gólszerzők: Coloccini (D) 7’, Kakà (M) 29’, Riky (D) 33’, Juan Rodriguez (D) 93’
    Játékvezető: Iturralde Gonzales (spanyol)
    Sárga lap: Juan Rodriguez 31’ (D), Arbeloa 40’, Barragan 57’ (D), Costacurta 88’ (M), Brocchi 91’ (M)

DEPORTIVO: Mackay; Rodri, Coloccini, Lopo, Sergio (88’ Manuel Pablo); Bodipo (70’ De Guzman), Arizmendi (90’ Verdù), Riki (’83’ Cristian), Juan Rodriguez (94’ Ivan Perez); Arreloa, Barragan.

Cserék: Munua, Duscher.

MILAN: Coppola; Cafu, Favalli, Costacurta, Serginho (77’ Amoroso); Gattuso (71’ Jankulovski), Pirlo, Seedorf (71’ Foggia), Kakà; Gilardino, Inzaghi (46’ Brocchi).

Cserék: Dida, Simic, Astori, Vogel, Borriello.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    ezek szerint :o
  • tep
    Depor most már mingig a mumusunk lesz?!