36663
-
laca70 #5767 Kaká 2011-ig hoszabbított !! :))) -
#5766 Berlusconi: „A Milan csalás áldozata lett”
Az AC Milan újonnan visszatért elnöke, Silvio Berlusconi nem tart az Olaszországban kialakult botrány következményeitől, és továbbra is igényt tart a két bajnoki címre.
„A Milan csalás áldozata lett, és továbbra is igényt tartunk minimum a két bajnoki címre. Egyáltalán nem félek az ítélettől.” – mondta Berlusconi.
Forrás: acmilan.com
-
#5765 ma csak a vád álláspontját tudhatjuk meg,ami merőben más is lehet mint ami majd a tényleges ítélet lesz -
#5764 hátnemtom, mivel Rui Costa elment ,ugy most elvileg ő Kaká alternativája. Remélhetőleg jobb,mint Rui volt így többet is játszhat és Kaká is pihenhet "olykor"
...na viszont olvastam,hogy ma pontot tessznek az i-re a bundaügyben. 17h-tol kiadnak 1hivatalos "birói közleményt", ami("90%-os pontossággal") leirja ki mennyire bűnös és mi vár rá 2006/2007-re!!! -
Zséé #5763 épp hogy igen, mivel a serie A-ban alig lépne pályára... -
#5762 HIVATALOS: Gourcuff a Milané
Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a Rennes játékosát, Yohann Gourcuffot. A francia középpályás 1986. július 11-én született Lorient városában, és 2011. június 30-áig írt alá a piros-feketékhez.
..nemtom,sztem nem igazolt volna "egy B ligás" csapatba, mit gondoltok ?!!
lehet ők már többet tudnak!! -
Subtitle #5761 nagyon helyes remélem Torres a MU-ba megy -
#5760 emberek azért várjuk ki a végét azt mondom -
#5759 sztem amúgy is :P -
#5758 akkor Torrest elfelejthetitek.. -
#5757 nem meglepetés,ti sem gondolhattátok komolyan hogy pont a Milan marad ki az egészből -
#5756 hoppá hoppá -
#5755 Súlyos büntetés várhat a Milanra
Úgy tűnik, hogy négy első osztályú csapat a vártnál sokkal keményebb büntetésre számíthat - legalábbis ez derül ki az olasz futballbotrány kivizsgálásával megbízott Borelli jelentéséből, amit már át is adott az ügyészségnek.
A legtöbbet a Juventus veszítheti, ugyanis könnyen lehet, hogy másodosztály helyett a Serie C-ben találja magát a torinói alakulat.
A Fiorentina és a Lazio várhatóan súlyos pontlevonásokkal kezdi majd a következő idényt a Serie A-ban, a Milan helyzete azonban még ennél is komolyabb: legenyhébb esetben pontlevonás a következő szezonra, legsúlyosabb esetben pedig akár a Serie B-be történő visszasorolás is elképzelhető.
Borelli szerint a "Juve-rendszer" mellett létezett egy "Milan-rendszer" is, melynek létezését Adriano Galliani tagadta az előző hetekben. A jelentésből az derül ki, hogy bár a Moggi-Giraudo által létrehozott rendszer volt a legerősebb, a Milan rendszere csak egy lépéssel volt lemaradva a zebrákétól, és így a Milan is súlyos büntésekkel számolhat.
Forrás: goal.com
ájjjáj -
#5754 Jaja...Ezer éve nem beszéltem vele... -
#5753 seva, holvagy ilyenkor?:(
(egy volt acmilan szurkoló) -
#5752 Egyes újságok szerint az AC Milan nagyon közel van ahhoz, hogy 20.5 millió Fontért megszerezze a spanyolok tehetségét, Fernando Torrest.
„Hallottam a jövőmet firtató szóbeszédekről,” – nyilatkozta a 22 éves játékos. „Úgy gondolom a Világbajnokság miatt van ennyi találgatás a jövőmmel kapcsolatban, mert az emberek ilyenkor mindig egy nagy átigazolást várnak. Az elmúlt 5 évben ezerszer hallottam már ilyen híreket, de ezek sosem befolyásoltak. Most megpróbálok a Világbajnokságra koncentrálni, mert jelenleg ez a legfontosabb a számomra.”
A csatár úgy néz ki, hogy elhagyja az Atletico Madrid csapatát, és az ukránoknak lőtt gólja után a Manchester United még jobban érdeklődik iránta. Azonban a piros-feketék is igényt tartanak a támadóra, és állítólag jobb helyzetben vannak, mint az angolok. A Milan és az Atletico a múltban már több játékost cserélt egymás között, mint például Jose Mari, Fabricio Coloccini, Cosmin Contra vagy Demetrio Albertini.
Fernando Torres fiatal és agilis helyettese lehetne a Chelseahez távozó Andriy Shevchenkonak, és még maradna is körülbelül 10 millió Font a gárda további megerősítésére. Az olasz média úgy tudja, hogy Torres 5 évre kerül a milánóiakhoz, és évi 2.5 millió Fontot fog keresni, de a bejelentésre csak a Világbajnokság után kerül sor.
Forrás: channel4.com
-
#5751 "A Milan Torrest akarja
Az olaszországi hírek szerint a Milan azon munkálkodik, hogy a nyáron egy szenzációs átigazolás keretében megszerezze az Atletico Madrid csatárát, Fernando Torrest. A spanyol játékos jelenleg a Világbajnokságon szerepel, és egy esetleges jó teljesítménnyel jelentősen megemelné az árát.
Az 'El Nino' becenévre hallgató tehetség egyike Európa legjobb támadóinak, és többször kapcsolatba hozták már egy angliai szerződéssel, de a most keringő pletykák szerint a piros-feketék benne látják Andrei Shevchenko helyettesét.
Azonban az Atletico Madrid mindent el fog követni, hogy megtartsa a 22 éves támadóját, és Torres is kijelentette, hogy csak akkor hagyja el a Vicente Calderont, ha a klub is úgy akarja.
„Úgy érzem, hogy a jövőm a Világbajnokság után fog eldőlni,” – nyilatkozta Torres. „Ha elhagyom a Madridot, akkor az csak egy közös megegyezéssel jöhet létre.”
Ennek ellenére a spanyolok akaratának ellentmondva a Milan állítólag kész egy igen kedvező ajánlattal tesztelni a madridiak eltökéltségét.
Forrás: planetfootball.com" -
#5750 "THE GRAND SCHEME
15/06/2006 15:30
Today Silvio Berlusconi returns to his post as president of A.C. Milan to the delight of Rossoneri fans. Over the years there have been victories to celebrate and losses to mourn, but one thing remains the same: Milan are there and are competitive at the top edge of football. With the season ticket campaign off to a start and Berlusconi back at the helm, there is extra significance for season subscribers as they secure their seats with a kind of proud confidence. It's a time to think of the past and look ahead to the future, with memories flashing back and forth on moments like Rijkaard’s Cup of Champions goal and the night of Milan-Lyon. The seats and sectors are but small details in the grand scheme of something greater and that something greater is Milan."
Berlu papa visszatért -
#5749 Az AC Milan hirtelen az élre ugrott a Sevilla hátvédjéért, Daniel Alvesért folytatott versenyben. A spanyol klub elnöke, Jose Maria del Nido megerősítette, hogy a múlt héten nem fogadták el a Liverpool ajánlatát, de a piros-feketéken kívül a Barcelona is rajta tartja a szemét a fiatal brazilon.
Azonban a milánóiak a 11 millió Font mellé még Marcos Cafut is hajlandóak lennének odaadni Alvesért. Del Nido nem válna meg játékosától 12 millió Font alatt, de ez nem tántoríthatja el a Milant, akiknek Andriy Shevchenko eladásával jelentős összeg folyt be a kasszájukba.
-
#5748 sevi posztjára ki fog jönni? -
#5747 Gallas biztos hogy nem megy a Milanhoz ugyanis a Milan vár még egy évet hogy ingyen igazolhassá váljon!!!!!!!!!
-
#5746 aha,de most nem hallun híreket a vb miatt és azért nincs miről beszélgetnünk... -
Elzo #5745 Hali! Forever AC MILAN !! Lehet hogy Gallas, és Nistelrooy jön a Milanhoz! -
#5744 Galliani elmondta a klub álláspontját néhány sokakat érdeklő ügy kapcsán. Beszélt a botrányról, a csapat jövőjéről, az olasz foci működéséről és természetesen Shevchenko távozásáról is.
A MILANT ÉRT TÁMADÁSOKRÓL:
"Ez nem más, mint egy kétségbeesett próbálkozás a riválisunktól, hogy mentse magát. Ez csakis a Juventus szisztémája, mindenki más csak megszenvedte. Semmitől sem kell félnünk, semmit sem kell bizonyítanunk. Ez az egész ügy egy hónapon belül lezárul és akkor végre újra a focié lesz a főszerep és ez a befektetőknek is vonzóbb lesz. Mindenestre eddig egyetlen Milant támogató cég sem lépett ki a klub mögül. Én harcolok a klub igazáért, bármilyen támadás is érje. Várom, hogy milyen ítéletet hoz a sportbíróság a Moggi rendszerrel kapcsolatban"
SHEVCHENKO TÁVOZÁSA:
"Sokat beszéltem vele az utolsó pár napban, és láthattam azt is amikor őszinte könnyek voltak a szemében. Tudom mi késztette arra, hogy elhagyja a klubot, miután oly sokat tett a csapatért hosszú éveken keresztül. A távozásnak különböző okai voltak, többek közt az olasz futball kiszámíthatatlan működése is. Mindenképpen megtaláljuk azt a játékost, aki pótolhatja őt, annak ellenére, hogy már így is világklasszis embereink vannak Gilardino, Inzaghi, Amoroso és Borriello személyében."
"Sheva eladása egyszeri alkalom volt, mást nem kívánunk eladni. Ez egyben figyelmeztetés a többi klubnak így a Real Madridnak is. Ha bárki megkeresné a játékosainkat azt mi azonnal jelentjük a FIFA-nak. A játékosaink boldogok a Milanban. Ha valaki nem az, mint Sheva esetében, akkor is a klubban marad, amíg ki nem tölti a szerződését."
A JÖVŐ STRATÉGIÁJA:
"Itt kell megemlítenem, hogy a klub június 15-től megújul, ugyanis ekkor tér vissza az elnöki székbe Silvio Berlusconi. Újra a Berlusconi-Galliani szövetség irányítja a klubot. Ami az átigazolásokat illeti, tárgyalásban vagyunk a Rennes támadó középpályásáért Yoann Gourcuff-ért."
EGYENLEG: "Szeretném leszögezni, hogy a pénzügyi mérleget csak december 31-én készítjük el, és ebbe nem számítjuk bele Shevchenko eladási árát."
OLASZ FOCI:
"A mienk a harmadik bajnokság Európában az érdeklődést és a bevételeket tekintve. A legjobban jelenleg a spanyol liga működik. Spanyolországban egy klub sokkal többet nyer a közvetítési jogokból, így fordulhat elő például az is, hogy a Barcelonának nincs mezszponzora."
-
#5743 nem kell félni,szerintem milan nem baszik rá.csak juve fio az esélyes.meg vissza is lesznek sorolva. -
#5742 Szotyi -
#5741 Másodosztályú lehet a Juventus
2006. június 1., csütörtök, 19:18
"Lars-Christer Olsson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) főigazgatója csütörtökön kijelentette: az olasz klubok nem vehetnek részt az európai klubtornákon, ha a július 27-28-i sorsolásokig nem zárják le az országban a fogadási botrány kapcsán elindított vizsgálatokat, és a vétkesek nem kapják meg büntetésüket.
"Természetesen senki sem szeretné olasz klubok nélkül megrendezni a kupasorozatokat, de ha a sorsolás időpontjáig nem rendeződik a helyzet, akkor nem marad más választásunk" - mondta Olsson.
Guido Rossi, az olasz szövetség (FIGC) élére ideiglenesen kinevezett kormánybiztos ígéretet tett arra, hogy az UEFA által megadott határidőig helyreáll a rend az olasz futballban. "Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzet, de meg fogjuk oldani, nincs más választásunk - jelentette ki Rossi. - Az ügyészségtől úgy tájékoztattak, hogy három héten belül elkészülnek a vádiratok."
"Ha rajtam múlik, akkor a Juventus a következő szezonban a másodosztályban szerepel, legutóbbi két bajnoki címét pedig nem tarthatja meg" - hangoztatta Mario Stagliano, a FIGC ügyeivel foglalkozó vizsgálóbíró.
Lapértesülések szerint a torinói klub írásos garanciát kért Fabio Capello vezetőedzőtől arra, hogy a másodosztályban is vállalja a gárda irányítását, a tréner azonban nem írta alá az erről szóló nyilatkozatot. Több lap úgy véli, hogy a Juventus kizárása esetén a tréner a Real Madrid irányítását veszi át.
Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetők segítségével manipulálta a csapat mérkőzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerződjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor.
A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Franco Carraro, a szövetség elnöke, és nem működhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezető.
A tágabb értelemben vett bundaügyben a Juventus, a Fiorentina és a Lazio mellett érintett az AC Milan és az Internazionale, illetve több tucat játékos és bíró is. A hatóságok mérkőzések végeredményének befolyásolása mellett hamis könyvelés, valamint tiltott szerencsejátékban való részvétel miatt vizsgálódnak.
(MTI)"
...gyerekek nagyon szorul a hurok és sztem evvel jár azis persze,hogy mindenki ela akar huzni Olaszbol!! Félek,hogy nagy gáz lesz itt!!! -
#5740 Milan is:D....sztem kárpótlásért ez jó összeg volt:)---> vérfrissítés -
Cubemaniac #5739 HAli
Toom én nem vagyok Milan Fan de ez a hír engem is lázba hozott. Én Arsenalos vagyok és Szerintem Sheva Jól döntött hogy eligazolt amugy meg csak 53-at adtak érte. Jól járt a Chelsea. -
#5738 nyugodjatok meg senki nem megy sehová csak felhajtás az egész, Ricardo nem akar a Realba menni...Galliani is leszögezte h. nem eladó...ennyi
-
#5737 nem hozták nyilvánosságra csak tipp mind -
#5736 a N. Sportban még 51 Milla euró volt........asszem -
#5735 Végülis mennyit kért a Milan a Chelseatől Sheva-ért? -
#5734 Yohan Gourcoff, a francia U21-es válogatott és a Rennes játékosa interjút adott a Gazzetta-nak. Ebben elmondta, hogy a kapcsolata jelenlegi klubjával megromlott és emiatt mindenképpen távozni szeretne. Több csapat is érdeklődött után, többek közt az Arsenal, a Monaco, a PSG és a Milan is. Személyesen is ellátogatott Milanelloba, hogy megnézze, hol és milyen körülmények közt dolgozik a piros-fekete csapat.
Elmondta, hogy a döntését már meghozta és a Milanhoz szeretne szerződni. Tudja, hogy Rui Costa távozásával rá, mint Kaká helyettsére van szükség. A brazilt csodálja játéktudásáért.
Megkérdezték tőle, mi a véleménye az olasz futballborányról. Erre azt válaszoltam, hogy nem túl tiszta a helyzet számára, de úgy érzi a Juventushoz képest a Milan nincs komoly bajban. Ha mégis visszasorolnák a csapatot a B ligába, mindent újra kell gondolnia.
Beszélt még arról is, hogy a Rennesben ő a középpályán játszott és főleg támadó feladatot látott el.
Már csak a két klubnak kell megállapodnia a játékos árában, hogy Yohan aláírhassa a szerződését.
Forrás: gazzetta.it
-
#5733 Mást nem mondhattak Mijatovicsék, muszáj volt ezt hazudniuk, ha meg akarják nyerni a választásokat... -
#5732 ..nemigaz bundabotrány ide-bundabotrány oda,azért a Milan nincs abban helyzetben,mint a Juve (aki 1ébként mai friss hirek szerint repül a "B"-be a Fiorentinával 1ütt,Milanra és a Laziora "csak"bénzbüntetés vár)!!!
szóval,ugy a Milan arról volt híres mindíg,hogy mennyire otthonos klub éshogy a játékosoknak mennyire "kellemes" a Milan +mint egy nagy "család" stb.!! Erre hirtelen ,mindenki el akar menni. Kiderült ugye,Seedorf és az Arsenal érdeklődése, Nesta-árol is elkezdtek olyan pletykák,hogy visszatérne a Lazio-hoz (amellett,hogy ő is vmikor még azt nyilatkozta,hogy nálunk fejezné be).Aztán,ami évközben volt Gattuso-val kapcsolatban is ,hogy ő is menne....
..komolyan a végén az egész klubbnál csak Costacurta,Maldini (nameg persze Simic) fog maradni. -
#5731 Kaka welcomes Real Madrid interest
tribalfootball.com - June 1, 2006
AC Milan midfielder Kaka wants a move to Real Madrid.
Predrag Mijatovic, who is representing Real Madrid presidential candidate Ramon Calderon, has learned that Kaka has told close friends he'd accept an offer to move to the Madrid giants, says AS.
Mijatovic made Kaka aware of Calderon's interest through the Brazilian's entourage and now knows the midfielder wants a move to Real.
..hát ez nemigaz a végén Kaka is elhagy minket??!
..ha ez megtörténne én 1edül csak Ronaldinho-val tudnék vigasztalodni (+Totti),DE azt gondolom nagyon hülye lenne a vezetőség,ha belemenne,mert aztán Kaka még fiatal is!!...deha kiderül,hogy itt is az van,hogy Ő akar lelépni,hát elásom magam!! -
#5730 :P de akkor se fog jól állni neki a cselszki mezeXD
sztem a 7es számot fogja ott is kapni..mivel az a tavalyi szezonban Maniche-é volt:P ő meg nem kellett egy fél évnél tovább:P -
#5729 jólvan,elment mostmár levan xarva :D -
#5728 ezt nehéz szívvel olvastam L