36663
  • Johnny23
  • LasCar16
    b+ mindenhol a Chelsea-ről van szó...összeállhat a Shevchenko&Kalou csatárduó...bla-bla:)
    FORZA MILAN!:)
  • LasCar16
    William Gallas ügynöke kijelentette, hogy az angol klubból elvágyódó védőt beleszámíthatják Andrei Shevchenko átigazolási ügyletébe. Az ukrán szupersztár várhatóan a Stamford Bridgere teszi át székhelyét, miután elismerte, hogy elvágyódik a Milanból, ahogy Gallas is elhagyná a Chelsea csapatát.

A francia játékos már megállapodott az olaszokkal, és most megkönnyítheti Shevchenko klubcseréjét. A Chelsea meg szeretné tartani Gallast, de Pierre Frelot szerint a Kékek most egy esetleges csereügyletről tárgyalnak a Milannal.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a Milan és a Chelsea már megkezdték a tárgyalásokat egy Shevchenko – Gallas cseréről,” - nyilatkozta Frelot a News of the Worldnek. „Mi már megegyeztünk a piros-feketékkel, és most már a két klubon múlik, hogy elrendezzenek mindent.
  • shogun1
    mondjuk nem 100% Gourcuff,még
  • LasCar16
    várjatok mi is a posztja? KTK?
    --->remélem még idén jön
  • shogun1
    a MILAN-é a nagyon nagy tehetségnek kikiáltott, illetve Zizou utódnak tartott 20éves Gourcuff!! Idén vagy jövő nyáron csatlakozhat!

forrás: transfermarkt.de

ui: Van Nistelrooy sztem jó megoldás lenne, 30 évesen még nem biztos, hogy túl van a toppon, rutinos öreg róka lassan :) sztem nem volt rossz szezonja, igaz kiestek a Bl-ből, de a góllövő cipőjét nem vesztette el(21PL gól 2 BL)
    Adriano, Eto'o tűnik még jónak, többi eléggé kétesélyes
    remélem jól fognak/-unk igazolni és az új keret még jobb lesz mint idei/tavalyi
    + kiváncsi vagyok mi lesz a bundaügy vége( a www.acmilan.com-on azt olvastam, hogy a MILAN tisztázta az újságban megjelent vádakat és igazságos döntést vár, gondolom 5euro bírság, ez lesz !!:)

FORZA MILAN PER SEMPRE
  • LasCar16
    pontosan
  • Johnny23
    nemmandtam,hogy nem az

....az igazság,hogy mindegy kit igazolunk sztem,lényeg,hogy majd a pályán(SeriaA,BL) igazolja azt,hogy igen MEGÉRTE.
  • LasCar16
    remélem Crespo visszatér hozzánk ,nagy klasszis:), volt egy olyan álláspont h. 35milla+Crespo^+Gallas.....
    Eto'o leigazolásához nem látok sok esélyt

Adriano--->Az Inter csatára, Adriano ezen a héten Svájcban találkozott Leonardoval.
    Miközben a brazil válogatott ott tartózkodott, addig Adriano az ügynöke, Gilmar Veloz társaságában információszerzés céljából beszélt a Milan dél-amerikai képviselőjével. A találkozó mindössze egy óráig tartott.

majd kiderül...
  • DONGUBA
    ruud naon jo
  • Johnny23
    "Sheva helyett Nistelrooy?

Az AC Milan készen áll arra, hogy bejelentkezzen a Manchester United csatáráért, Ruud van Nistelrooyért. Az olasz óriásklub, a jelenlegi egyesületében boldogtalan holland játékossal akarja pótolni a Chelseahez távozó Andriy Shevchenkot.

A Milan egyik illetékese a News of the Worldnek a következőket mondta:
    „Van Nistelrooy az a személy, akit akarunk. Ő egyike azon kevés játékosnak a világon, akik pótolni tudják Shevát.”

Most már majdnem biztosra vehető, hogy Van Nistelrooy 8,4 millió Font ellenében elhagyja az Old Traffordot, miután összekülönbözött Sir Alex Fergusonnal. Az egykori PSV játékosért szinte egész Európa sorban áll. Az AC Milanon kívül a városi rivális Inter is meg szeretné szerezni Nistelrooyt, de a holland inkább a piros-feketékhez csatlakozna.

Forrás: tribalfootball.com"

..hát nemtom Van Nistelrooy is már 30éves. Tisztelem,nagy játékos,de sztem olyan,mint Crespo,vagyis tul van a fénykorán(ez az idei szezonja),de ne legyen igazam.

Nistelrooy mellett ,akik még"közel a tűhöz" Sheva pótlására: Ibrahimovic,Tevez,Drogba,Crespo,Adriano,Eto'o

..ki mit gondol?
  • LasCar16
    most olvastam h. a Lyon elengedi Réveillere-t---> ebből annyi érinti a Milant h. előtte is érdeklődtünk utána, kíváncsi leszek
  • Palinko
    LoL de egy kicsit náci.de nem baj :D

én szeretnék a milanról új híreket inkább,meg,hogy a juveból jön-e valaki,vagy a szemét zebrák megint kihúzzák magukat? szerintem a következő év nagyon érdekes lesz....
  • LasCar16
    csak h. jobb legyen a hangulat
  • LasCar16
    nem ide tartozik de én azóta is röhögök rajta:DDD

A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették,
    hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.

Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a
    boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból
    összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.

Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három
    másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következő
    tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a
    gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

:D
  • Palinko
    Shevchenko OFFICIAL WEB PAGE -na ez már nem kell a fenti bannerbe szerintem
    tényleg,mikor lesz már új házigazda?

szerintem nem kár Sheváért.Remélem a klubb jó igazolásokat csinál.
  • LasCar16
    ennyi elég volt mára nem csoda ha ma a poharak ill az üvegek fenekére nézek:D
  • North
    Elég mazoista vagy, hogy ilyeneken gondolkozol.:)
  • forza milan
    Csak felvetettem,érted...hogyha ötis elengednénk....vmikor
  • LasCar16
    Bojinov figyelmesen olvasott:D
  • LasCar16
    nem eladni:D Kaká cseréje/alternatíva:D:D ma mélyponton vagyunk...
  • Johnny23
    ...ezt honnan veszed?
  • forza milan
    Ha Kakát eladjuk én beszarok!
  • Zséé
    Gera?
  • LasCar16
    "Középpályán megváltoztatunk néhány dolgot, hogy Andrea Pirlo -nak több szabadsága legyen. Sokszor nagyon szoros őrizetet kapott így nem tudta megmutatni valódi képességeit. Szeretnék egy olyan típusú játékost beépíteni, mint Emerson vagy Edmilson .............. Pirlo szerepköre megváltozna? deh Kaká "cseréjére" nem tom h. kit kéne igazolni...deh sztem ez a napokban ki fog derülni
  • Johnny23
    Gallas természetesen igen,Crespo (akit nagyon tisztelek ténleg jó játékos,bizonyitotta a BL döntőn emlékezzünk)DE nemhiszem,hogy potolni tudná Sheva-t (megaztán már 30éves ő is). Viszont ha még jönne pl. Ibra is ...csak ugy akkor már sok a csatár

..mondjuk Amoroso-n tul lehetne adni

...viszont arra baromi kiváncsi vagyok ,hogy kit húz be a vezetőség Kaká "alternativájának"
  • LasCar16
    há' nem rajtam múlik:D de...?
  • DONGUBA
    nem lenne rossz de.........
  • fernando torres
    Marquezről tegyetek le
  • LasCar16
    Olasz sajtóértesülések szerint a 35 millió eurós vételár mellett a Milan Hernan Crespot és William Gallast szeretné "váltságdíjként". comment?
  • LasCar16
    Metzelder Dortmund bekkje:d 23 éves National ELf egyik alapköve, legalábbis eddig az volt tavaly nyáron nem sikerült leszerződtetni, az okra már nem emléxem, statja jó volt a 2004-05ös szezonban,ebben a szezonban sokat volt sérült..hát ..ennyi:D
  • Zséé
    Marquez valószínűleg hosszabbít a Barcával
  • forza milan
    Kia picsa aza Metzelder,életembe nem hallottam róla...
  • LasCar16
    Murinho Drogbát nem akarja Lengedni..deh ha péézt kapnak..akkor nem nagyon szólhat bele... lásd Sheva transfer ,Gallas is hozzánk vágyikP 10millka max érte:D Marquez is, nah deh Metzelder?:D sztem egy védekező kpályás se ártana Emerson, Viera..> Pirlo nem volt idén elég jó, talán kicsit más szerepkört kéne találni? mit gondoltok?P
  • forza milan
    Márquéz,Gallas,Drogba!Ebböl elhuzhatnánk öket,nagyonjó playak!Forza Braida!:DForza egész vezetöség!Forza Milan!:D
  • Johnny23
    ..ez van emberek, 1ébként sztem ez a "családi okok" duma 1nagy marhaság !!

..remélem minőségi emberkéket fogunk hozni
  • DJ Bee18
    hoppá

de az 50 misivel nagyon jól jártatok, gondolom ezért is dőlt el ilyen hamar. Mert sztem Sheva lassan túl lesz csúcsformáján...
  • LasCar16
    akár:D szerintetek kit kéne Sheva helyére venni? Adriano, Tevez, Toni?... de remélem h. Crespo visszatér a következő szezonban... télleg Metzelder után érdeklődünk még?
  • forza milan
    50 milláé 5 jó playert lehet igazolni!AKÁR::::...
  • LasCar16
    nah mind1 ez van az ő döntése..dolog jó oldala 50millió euró 2 jó playert simán lehet igazolni egy pénzért... nah Forza Milan