36663
  • Palinko
    második
  • Szabi 22
    Köszke!
  • North
    Nem kell regelni. az #5910-es hsz-ben le van írva, hogy kell.
  • Szabi 22
    Ezeket a képeket honnan töltöd le a milan.comról???
    Nem tudok oda regisztrálni!!!!!
  • Nuno88

• Szabi 22
    A második szerintem jobb!!!!!!!!!
  • Nuno88
    Melyik lenne jó háttérnek?

• Nuno88
    jó lesz az
  • LasCar16
    engem csak a védelem szomorít L...
  • Nuno88
    Védelem nélkül a pokolba >>> KATT
  • Nuno88
    hát ma be kell jutni a csoportkörbe nincs mese... ha benn vagyunk remélem télleg jön vmi nagy igazolás
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti a következőket mondta a csapat indulásakor:

"A Crvena Zvezda is maximálisan felkészült a mérkőzésre, csakúgy mint mi. A Bajnokok Ligájában minden tudásodra szükség van, hogy jól szerepelj. "

Az első meccshez képest a csapat fizikálisan is előrébb tart, ezt az edző is megerősítette:

"A második találkozóra még felkészültebben érkezünk, minden tőlünk telhetőt megtettük. A Slovan Liberec elleni összecsapáshoz viszonyítva, most sokkal magabiztosabbak vagyunk, hiszen azóta számos tapasztalattal gazdagodtunk az európai porondon. Egyenlőre csak a mérkőzés érdekel, nem foglalkozom azzal, hogy kik érkezhetnek a csapathoz."

Egy utolsó gondolat a játékvezetőről: "Bo Larsen? Ő az aki miatt a legkevésbé kell aggódnunk. Vezetett már meccset nekünk korábban is."

A csapat holland középpályása Clarence Seedorf is válaszolt néhány kérdésre a Malpensa repülőtéren:

"Sosem fordult meg a fejünkben, hogy ne játszanánk a Bajnokok Ligájában. A selejtezőt illetően úgy érezzük magunkat, mint akiket befizettek egy körhintára, amelyre nem is akartunk felszállni. Mindenesetre az első mérkőzés jól alakult, a visszavágón pedig még jobbak leszünk. Nagyon akarjuk ezt a továbbjutást, hiszen mérgesek vagyunk hogy nem kerülhettünk egyből a csoportkörbe."

Milyen lesz a Marakanaban játszani?

"Nehéz összecsapásra számítok, hiszen az ellenfél mögött ott lesz a fanatikus szurkolótábora. A forró hangulatú találkozókon azonban a Milan mindig jól szokott játszani. Az elmúlt két hét felkészülése rendkívül hasznos volt. Észben kell tartanunk, mennyire nehéz volt a Slovan Liberec elleni párharc és hogy aztán túljutva a selejtezőn mit értünk el."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    nm :)
  • Szabi 22
    Köszike a képet!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    Sobis >>> ezt a gyereket ide kell hozni :)
  • Nuno88
    vki nem tudna vmi fasza hátteret összedobni a topicnak?
  • Nuno88
    haggyuk már Kakát nemm egy sehova és kész... Ronaldo attól függetlenül jöhet :D
  • Nuno88
    itt tuti link h hol tudjuk nézni a meccset :)

én tuti nem hagyom ki

Forza AC MILAN!!!
  • LasCar16
    kacsának kacsa, Kaká úgyis marad nem kell ide El Fenoméno, szeresse továbbra is a spanyol konyhát..., csatár kell nem médiasztár
  • LasCar16
    télleg a meccs, nem tudja vki h. hol lehetne megnézni, hogy melyik csatorna közvetíti?
  • LasCar16
    ember miről beszélsz? a meccs ma lesz:D
  • Girondins
    C.Zvezda- AC MIlan 1-0 te: 4-2
  • LasCar16
  • Nuno88

tessék...Milanello a neve asszem :)
  • Palinko
    csatár is jön nefélj
  • Szabi 22
    Valaki tegy már be képben a millánnak a kabalafiguráját!!! Köszike
  • Szabi 22
    Inkább valami jó csatáron kéne gondolkozniuk aztán jöhet Oddo!!!!!!!!!!!
  • Nuno88
    A hírek szerint a Lazio kész tárgyalásokat folytatni a Milannal Massimo Oddo ügyében. A vörös-feketék egész nyáron szerették volna megszerezni a világbajnok jobbhátvédet, hogy teljessé tegyék védelmüket a következő szezonra.

Ha a fővárosiak eladják Oddót, akkor a Motta, Ze Maria kettősből választják ki utódját.

Forrás: goal.com
  • DJ Bee18
    a Madrid következő ajánlata a Milannak, Ronaldo + 30 millió

Mi a probléma? Nektek kell Ronaldo, hát ezzel megfizetnénk. Amúgymeg kacsa...
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti vezetőedző kijelölte keretét a keddi, Red Star Belgrad elleni Bajnokok Ligája előselejtező visszavágójára.

Kapusok: Dida, Coppola, Kalac

Védők: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Jankulovski, Serginho, Simics

Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Foggia, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

Csatárok: Amoroso, Borriello, Gilardino, Inzaghi

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    Rafael Sobis átigazolása a Milanhoz még egyáltalán nem kezelhető tényként - a játékos ügynöke szerint a további késlekedés a Milan részéről könnyen egy spanyol csapat kezére juttathatja az ifjú brazil titánt.

A 21 éves csatár a Milan vezetőségének egyik kiszemeltje Andrij Sevcsenko pótlására, és a játékos a hírek szerint örül a Milan érdeklődésének.

"Még eddig nem sikerült megegyezni a Milannal, úgyhogy minden a jövő hétre marad. Vannak más ajánlataim is, és nyugodtan, mindent átgondolva fogok ezekről dönteni" - nyilatkozta Sobis.

"A Valencia is érdekelt Sobis leigazolásában, és ha a Milan nem igyekszik, Rafael könnyedén Spanyolországban köthet ki" - figyelmeztette a Milan vezetőségét Machado, a játékos ügynöke.

Más hírek szerint a döntés az ügyben nem ennyire sűrgős, hiszen lehetséges, hogy jelenlegi klubja januárig nem is engedné eligazolni a játékost.

ha Sobist is Lviszik az orrunk elől akkor mérges leszek
  • LasCar16
    Ambrosini interju:

"Minden körülményt figyelembe kellene venni, például azt hogy szinte mindenki új volt a válogatottban és soha nem játszottunk együtt korábban. Értetlenül fogadtam azt a dühöt és igazságtalanságot amit ez a csapat kapott. De hát egy vb megnyerése után jött egy új kapitány, új játékosok, új elképzelések.... Akkor sem értem hogy mi értelme volt ennek a válogatott elleni "támadásnak". Mindenesetre örültem hogy újra válogatott lehettem." A BL-ről: "Most csak a keddre tudok gondolni hiszen a Stella Rossa elleni meccs nagyon fontos lesz számunkra. Ezen múlik hogy lehetőséget kapunk-e arra hogy az igazán nagy célokért küzdjünk ebben a szezonban. A Stella Rossa egy jó csapat, a Maracana légköre sem fog minket segíteni, de nyugodtaknak kell lennünk és a feladatra kell koncentrálnunk."
  • LasCar16
    de leültünk, semmi hír vagy pletyka ilyen is rég volt:d
  • Nuno88
  • Palinko
  • LasCar16
    pár hír:

Az ifjú brazil csillag, Rafael Sobis elismerte, hogy a Milanhoz tart, és alig várja, hogy bemutatkozhasson a Serie A-ban.

"A pletykák igazak, a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, és alig várom, hogy Milánóba mehessek. El kell ismernem, hogy nagy lelkesedéssel tekintek az új kaland elé. Minden nap keresgélek valami új információt Milánóról az Interneten. A csapatot ismertem eddig is, de a városról nagyon sokat tudtam meg az utóbbi időben, és tökéletesnek tűnik számomra. Remélem, sikerül minél hamarabb sikerrel lezárni a tárgyalásokat. A csapat minden játékosáról hallottam már, de egyikükkel sem találkoztam még. Jelenleg furcsa helyzetben vagyok, mert tudom, hogy jól mennek a tárgyalások, de még semmi sem hivatalos. Itt Brazíliában figyelemmel kisérjük a Serie A mérkőzéseket, és tudjuk, hogy a Milan a világ egyik legjobb csapata. Az én játékstílusom azonban nagyon különbözik az olasztól, úgyhogy bizonyára időre lesz szükségem a beilleszkedéshez. Általában sok mozgással futballozom, visszajövök a középpályára is, és kihasználom a sebességemet. Persze a legjobban azt szeretem, ha magam törhetek a kapu felé és gólt szerezhetek. Én középcsatár vagyok, született befejező. Hozzám hasonló játékosok? Talán a korai Amoroso, vagy a Lyon csatára, Fred játéka hasonlít leginkább az enyémhez" - nyilatkozta Sobis a Gazzetta Dello Sportnak.

Más hírek szerint a Milan továbbra sem zárta ki annak a lehetőségét, hogy megszerezze Ronaldót a Real Madridtól. Az ügyben történő továbblépés feltétele azonban az, hogy a Milan továbbjutással zárja a kedd este esedékes, Red Star Belgrad elleni Bajnokok Ligája selejtezőt.

Massimo Oddo átigazolása a Milanhoz még megvalósulhat, amennyiben a Lazio elfogadja Dario Simicset némi készpénzzel egyetemben az olasz válogatott védőért cserébe.

A világbajnok jobbhátvéd szivesen jönne a Milanhoz, azonban a Lazio által megszabott 6 millió fontos vételár eddig komoly akadályt jelentett a vörös-fekete klub vezetőinek.

A friss hírek szerint a megegyezést az segítheti, ha Dario Simics a transzfer részeként a Lazióhoz igazol, már amennyiben a fővárosiak trénere, Delio Rossi rábólint a horvát játékos érkezésére.

• 9csöves9
    szépen kiszínezték azt a nyilatkozatot:D
  • LasCar16
    Annak ellenére, hogy Kaká nem játszhatna a BL meccseken, a Madrid következő ajánlata a Milannak, Ronaldo + 30 millió
  • LasCar16
    Buffon elárulta,ha a Juvét nem sorolták volna a B-be és nem távozott volna ennyi játékos,biztos hogy a Milanhoz igazol.

Volt még egy érdekes mondata:Egy évet védhetek a Serie B-ben is.E mondat miatt érdemes lesz még ostromolni őt jövőre is,hiszen ha a Juve feljut,lehet hogy még ideigazolhat,főleg azért,mert Dida szerződése jövőre lejár és valószinűleg távozik és hazájában,Braziliában fog védeni.
  • LasCar16
    először egy csatárt, könnyebben menne a -8pts ledolgozása nem baj ha 2.ok leszünk a bajnokságban, csak az Inter elleni városikat hozzuk:D